Cum să opriți lătratul câinilor cu formarea de comandă

Nu există niciun argument că câinii sunt tovarășii noștri loiali care sunt o încântare de a juca cu. Problemele apar atunci când lătratul lor neîncetat devine excesiv, ceea ce poate fi enervant pentru iritant pentru proprietari și pentru vecinii lor, dacă nu au fost remediați. Proprietarii de prima dată trebuie să știe Cum să opriți lătratul câinilor cu formarea de comandă, Care este cel mai bun mod de a merge la această problemă.

După cum toți știm deja, câinii latră Din multe motive diferite: să avertizeze de intruși percepuți, străini sau alt pericol, să ceară ceva (Solicitarea de la Barking & # 8221;), din excitare sau alte caprici vagi un câine ar putea veni cu o plictiseală mai mare.

Pentru curios de ce câini latră, Kathryn Lord, dr. De colegiu gettysburg a făcut un studiu științific pentru a găsi motivele pentru lătratul lor neîncetat, iar dovezile indică câteva concluzii foarte interesante și neașteptate. Puteți citi studiul Kathryn și articolul complet aici.

Câinii latră ca o modalitate de a se exprima, deoarece nu pot vorbi sau a face limbajul semnelor. Dacă încercați să ascultați cu atenție la lătratul câinelui, veți găsi că diferite scoarțe de sunet au semnificații sau expresii diferite. În ceea ce privește modul de oprire a câinelui, în special cu formarea de comandă, unii experți câini au oferit sfaturi excelente, pe care o voi acoperi în acest articol.

Expert Interviu: Sfaturi de formare pentru câini de la dr. Roger Mugford

Cum să opriți lătratul câinilor cu formarea de comandă

Opriți antrenamentul de lătrat de câine

Unde să înceapă pregătirea

Câini de formare pentru a opri lătratul sau să producă doar cantitatea potrivită de latrare este cu siguranță posibilă. De fapt, majoritatea proprietarilor am inclus găsirea acestui tip de "# 8220; Barking Training & # 8221; un proces foarte distractiv pentru a trece, atâta timp cât nu vă deranjează să ascultați un timp constant al câinelui pentru o vreme.

Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să vă învățați cum să vă antrenați câinele în alunecare și să nu mai lătrat comanda. Această formare este de fapt una dintre elementele esențiale pentru majoritatea formatorilor de câini, deoarece lătratul câinilor este a Problema comportamentală comună Pentru majoritatea proprietarilor de animale de companie.

Să examinăm rapid cele două tipuri cele mai comune de lătrat de câine și cum pot fi controlate: cererea de lătrat și latdog lat.

LEGATE DE: 6 sfaturi de lătrat de câine pentru a vă liniști pe câinele

Cererea câinelui Barking

Cererea de câine BarkingUnii câini latră când sunt excitați, eu.E. Când anticipați o plimbare în aer liber sau așteptați o masă.

Dacă câinele dvs. face prea mult din ceea ce a fost etichetat ca și # 8220; cererea de lătrat, & # 8221; Primul lucru pe care trebuie să-l oprești este să-ți dai câinele ceea ce vrea până când nu mai face. Este Elementele de bază ale condiționării operatorului câinelui.

Scopul dvs. ar trebui să fie să ignorați câinele până când nu se oprește complet.

Este greu la început, dar rămâneți răbdători; Este o bătălie între dvs. și poochia dvs. pe care trebuie să o câștigați dacă doriți să învățați cum să opriți lătratul câinilor cu formarea comenzii rapide și eficiente.

Odată ce Pooch se oprește la lătrat, du-te la el și dă-i ceea ce vrea. El va afla în cele din urmă că excesul de laturi și # 8221; este o pierdere de timp și va găsi modalități mai bune și mai liniștite de a vă informa când există ceva despre care este preocupat de dvs. sau de la dvs.

Acest lucru este destul de simplu și necesită doar răbdare și coerență de la proprietar.

Expert Interviu: Cum să se ocupe de anxietatea de separare la câini

Câștigul câinelui lătrat

Câine de vânătoare de câineCâinii simt că este datoria lor să-i avertizeze pe stăpânii lor când cineva la ușă. Privind la acest lucru dintr-o perspectivă de mii de ani de domesticitate de domiciliu, este întotdeauna slujba lor.

Dar există momente când câinele tău Spidey sens (Sensul Doggy?) este pur și simplu oprit. Atunci când câinele vostru vă avertizează așa cum ar trebui să fie el sau să o facă fără să-l dorești, aici este modul în care îl antrenezi pentru a lătrat cu o comandă precum "# 8220;Care este acolo?& # 8220;

Încercați acești pași următori pentru a opri lătratul de supraveghere:

1. Adresați-vă unui prieten sau unui membru al familiei să stea în afara ușii sau poarta;

2. Din interior, priviți la ușă și dați câinii dvs. comanda și # 8220;Care este acolo?& # 8220;

3. Dacă câinele dvs. nu scapă, atunci prietenul tău ar trebui să bată pe ușă suficient de tare pentru tine și câinele să audă;

4. Repetați pașii 2 și 3 până când câinele dvs. scapă. Când o face, atunci îl face să se oprească cu un Quick & # 8220;Suficient!& # 8221; sau "# 8220;Bine!& # 8220;

5. Dacă vă ascultă comanda, recompensați-l cu un câine tratați și recunoașteți eforturile sale.

Treceți prin pașii de mai sus de câteva ori până când canina dvs. învață jocul și lătratul poruncii devine un obicei. Mai devreme sau mai târziu, pooch-ul dvs. va lăcata cu "# 8220;Care este acolo?& # 8221; Comandă fără nici un bătut pe ușă. Veți putea, de asemenea, să opriți lătratul câinilor odată ce aude comanda & # 8220;Bine!& # 8220;

Din nou, procesul este destul de simplu. Singurul lucru pe care trebuie să-l asigurați este că nu vă pedepsiți câinele în nici un fel (ignorarea este modul în care ar trebui să vă pedepsiștii și, în schimb, să utilizeze armătură pozitivă. Amintiți-vă să vă recompensați întotdeauna câinele cu un tratament când urmărește comenzile dvs., în special în stadiile de început ale acestei formări.

Unii câini iau mai mult timp să se antreneze, în timp ce alții înțeleg acest concept aproape instantaneu. Deci, dacă animalul dvs. de companie păstrează lătrat după ce îi spui să se oprească, nu-i dați nici un tratament. Își dați seama repede că alte laturi nu le vor face ceea ce vrea și își va da seama că nu merită efortul.

Ghid complet: Cum să opriți un câine de la Barking - Instrucțiuni pas cu pas

Instrumente pentru a opri lătratul câinilor

Instrumente pentru a opri lătratul câinilorÎn cele din urmă, există cu adevărat câini cu adevărat încăpățânați, care sunt aproape imposibil de antrenat pentru a opri lătratul cu formarea de comandă (sau orice alte metode).

Unii formatori de câini recomandă recurgerea la utilizarea Coliere de formare pentru câini în cazurile respective, și folosindu-le în cel mai sigur mod posibil. Aceste metode rămân controversate, dar lucrează și pot fi foarte sigure pentru câini.

Dacă se întâmplă să aveți un câine care latră în permanență și pur și simplu nu răspunde la formarea de comandă, aveți două opțiuni: închiriați un antrenor profesionist de câini, care este scump, dar poate (sau nu) să rezolve problema sau să-ți primească o problemă calitate, Guler de coajă de câine sigur și să învețe cum să oprești lătratul câinilor folosind această metodă.

Pentru cei care se opun folosirea colierelor de câini de formare, recomand să le citiți Samantha`s extins Interviu cu un antrenor de câini bine-cunoscuți și experimentați De ce gulerele de șoc nu sunt la fel de rele cât de mulți proprietari le cred că sunt și cum să folosească aceste dispozitive în condiții de siguranță și eficace.

Iată mai multă lectură pentru proprietari, având în vedere sau opunând câinilor de formare folosind gulere electronice:

În cele din urmă, aceeași procedură de formare a câinilor care utilizează comenzi poate fi modificată pentru a vă învăța câinele din mai multe alte motive sau pentru a repara alte probleme comportamentale la câini. Un lucru pe care trebuie să-l ia în considerare este modul în care acest tip de antrenament de câini poate afecta abilitățile sociale ale animalului de companie către oaspeți și străini. Dar fiecare câine este diferit și vine cu practică.

DISCUŢIE: Confuzie cu privire la armarea negativă în timpul pregătirii câinilor

3 sfaturi suplimentare pentru a opri lătratul câinilor

Sfaturi suplimentare pentru a opri lătratul câinilor

Comandation Training este probabil cea mai bună metodă de a opri lătratul câinilor, dar există și alte modalități suplimentare pe care le puteți completa această instruire. Aceste metode se referă mai mult la motivele pentru care câinele dvs. scapă care diferă de rasele de câine, și odată ce vă dați seama că ați putea să vă opriți un câine de la lătratul mai rapid.

1. Exercitați câinele dvs

Exercitați câinele dvsFormatorii de câini spun că plictiseala și lipsa de activitate pentru câini ar putea duce la blocarea excesivă. Există o broșură rece realizată de formatori de la Windham City cu o listă de motive și soluții la lătratul câinilor (Descărcați PDF aici).

Pe scurt, există o mulțime de rase de câini sunt în mod inactiv activ și au nevoie de un tip de activitate în ziua lor. Statul stagnat le poate face plictisit.

Exercitarea va păstra câinii ocupați, care ar trebui să fie mediul lor natural. Poate încercați unele Formarea de agilitate cu animalul dvs. de companie, sau găsiți alte aventuri interesante.

Pentru a vă ajuta să opriți câinele lătrat rapid, găsiți un minut gratuit, luați ceva pentru a gusta pe și Du-te pentru o alergare cu câinele tău, sau să joace un joc de preluare în parcul de câine. Există o mulțime de lucruri pe care le poți face pentru a-ți exercita câinele și te distrezi în același timp, chiar și atunci când nu este momentul să-l duci la o plimbare.

LEGATE DE: 7 cele mai bune jocuri pentru a juca cu câinii

2. Antrenează-ți câinele

Exprimă afecțiunea față de câinele dvsÎn partea de sus a formării comenzii pentru a opri lătratul câinilor, formatorii recomandă proprietarilor să includă, în general, proceduri regulate de instruire a câinilor și alte motive (PDF). Instruirea câinelui dvs. în mod consecvent îl va face obișnuiți să vă asculte în orice moment.

În plus, instruirea regulată a câinilor reprezintă o anumită activitate și stimulare mentală pentru câine. Îți împiedică plictiseala și vă oferă atât timp să vă obligați. Cu cât mai puțin timp există ca câinele dvs. să-și petreacă singur, cu atât mai mici șansele pe care le va lăuda fără niciun motiv.

Dacă ați terminat cu antrenamentul dvs. de comandă sau cu voi și cu povestea dvs. vă plictisiți de ea, atunci există o mulțime de alte obiective de formare a câinilor pe care le puteți pune pe lista dvs. de sarcini. Majoritatea acestor exerciții de formare sunt distractiv de făcut. Și nu numai că acest lucru vă va ajuta să vă împiedicați câinele de la coajă neîncetată, dar veți ajunge, de asemenea, la o canină bine pregătită și mai bine comportată.

Expert Interviu: Sfaturi și trucuri pentru formarea câinilor de familie

3. Exprimă afecțiunea față de câinele dvs

Antrenează-ți câineleArmarea pozitivă, afecțiunea și iubirea animalului dvs. de companie ar trebui să fie întotdeauna partea primară a programului de instruire a câinilor de la orice proprietar.

Dacă utilizați antrenamentul de comandă, cereți-le să le întrebați "# 8220;tăcere!& # 8221; Într-o voce calmă, moale, dar fermă. Strigând la ei la "# 8220;Taci tu animale stupide!& # 8221; va stimula doar câinele să scadă mai mult, deoarece cred că vă alăturați clubului.

Studii avea repetat afișate Această armătură pozitivă și folosind o voce calmă, dar fermă este cea mai eficientă modalitate de a instrui câinii. Acest lucru nu se aplică numai câinilor de formare pentru a opri lătratul, dar și alte metode și tehnici de instruire.

Încercați să așteptați cu răbdare (ignorând animalul de companie) până când câinele nu se oprește și le tratează ușor cu afecțiune de îndată ce se opresc. Acest lucru va face în cele din urmă câinele dvs. să înțeleagă că, dacă va întrerupe zgomotul la comandă și # 8220; Hush!Imaginează atenția și afecțiunea.

În cele din urmă, instruirea unui câine pentru a opri lătratul nu este un proces pe termen scurt pentru majoritatea canității. În primul rând, va trebui să vă învățați cum să faceți antrenamentul corect și apoi să luați oriunde de la câteva săptămâni până la câteva luni pentru ca pooch-ul dvs. să înțeleagă ce se întâmplă.

Atâta timp cât aveți răbdare, iubirea pentru animalul dvs. de companie și rămâneți în concordanță cu pregătirea dvs., veți găsi în curând o modalitate de a comunica mai bine cu el și procesul de instruire ar trebui să devină mai ușor.

Citiți următorul: Interviu expert despre îmbogățirea vieții câinelui cu munca nasului

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să opriți lătratul câinilor cu formarea de comandă