10 Motive pentru care oamenii urăsc câinele

Câine fără apetit

Dacă sunteți un iubitor de câine, acest lucru ar putea veni ca un șoc, dar nu toată lumea iubește câinii. De fapt, unii oameni disprețuiesc câinii.

Iubitorii de câini nu vor schimba niciodată mințile tuturor. Anumiți oameni vor continua să-i ură pe câini indiferent de ce. Cu toate acestea, unii iubiți non-câine ar putea fi influențați dacă văd că câinii pot fi de fapt animale minunate.

Cum pot iubitorii de câini să schimbe opiniile? Începeți prin a fi Proprietari de câini responsabili și respectarea altora. Au maniere bune și să învețe maniere bune câinilor tăi. Dacă proprietarii de câini aleg să nu fie responsabili și respectuoși, atunci îi oferă doar câinilor și proprietarilor lor un nume rău.

Majoritatea iubitorilor de câini pot admite că anumiți câini și proprietarii lor sunt infuriari. Există câteva motive bune pentru care unii oameni nu-i plac cu adevărat câinii și, de obicei, se referă la lucrurile pe care le face proprietarul (sau nu face). Ești vinovat de oricare dintre aceste infracțiuni?

01 din 10

Nu te ridici după câinele tău

Wagonzalez / Instagram "Data-Caption =" "Data-extinde =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-Image_8-0-1 "Container de date =" Adevărat "/">

Sună simplu, dar unii oameni încă nu o fac. Vă rog, luați-vă poopul câinelui! Treptarea în câine este dezgustător și enervant. Respectați-vă vecinii și ajutați-vă comunitatea curată. Ridica poopul câinelui tău de fiecare dată.

Aduceți pungi de poop oriunde te duci cu câinele tău. Luați în considerare un suport convenabil de pungi Poop, care se atașează la lesa de câine. În acest fel veți avea întotdeauna pungi la îndemână. Dacă uitați sau ieșiți din saci, încercați să întrebați un alt proprietar de câine pentru o pungă. Cel mai rău scenariu, reveniți cu o pungă cât mai curând posibil pentru a ridica mizeria câinelui.

  • 02 din 10
    TOOMAS VÄLJA/ Flickr "Data-Caption =" "Data-Expand =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_8-0-5 "Container de date =" Adevărat "/">

    Da, câinii vor lătra. Uneori lătrat este utilă să ne avertizeze în pericol sau să sperie o amenințare. Cu toate acestea, lătratul excesiv este o problemă reală. Vecinii voștri nu trebuie să audă câinele dvs. la lătratul și, într-adevăr, ar trebui să fie bun simț. Câinele dvs. de lătrat este poluarea sonoră!

    Vă rugăm să nu lăsați un câine afară la coajă la întregul cartier. Nu este corect pentru câine și perturbă comunitatea. În plus, vecinii tăi ar putea suna poliția și puteți avea probleme. Adu-ți câinele înăuntru. Lucrați la Instruire pentru a vă învăța câinele atunci când lătratul este potrivit.

  • 03 din 10
    Floridafinnegan / Instagram "Data-Caption =" "Data-extinde =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_8-0-9 "Container de date =" Adevărat "/">

    Poate fi frustrant să privească pe cineva lupta cu un câine nesuferit. Este chiar mai rău pentru a fi persoana care trebuie să se ocupe de câinele de control al altcuiva. Când câinii se scurge și iau leșia pe plimbări, poate supăra pe alți câini și oameni (în special cei care se tem de câini). Când câinii sări în jurul și acționează hiperactive, afectează pe toți cei din jurul lor. Când câinii sari pe oameni, este enervant, incomod și cineva ar putea fi rănit.

    Este câinele tău instruit corect? Asigurați-vă că câinele dvs. știe cum să se comporte bine pe plimbări și în jurul valorii de tot felul de oameni (inclusiv copii). În timp ce câinele dvs. încă învață, luați-l pe plimbări în timpul orelor mai silențioase când este mai puțin probabil să afecteze alți câini și oameni. Traversați strada când vedeți un câine sau o persoană care vine să evite o interacțiune câinele dvs. nu este pregătit pentru.

    Ar trebui să fiți, de asemenea, sigur că aveți control verbal al câinelui dvs. înainte de a lăsa pe lesa. Aceasta include zone publice împrejmuite, cum ar fi parcurile de câine.

  • 04 din 10
    Wagonzalez / Instagram "Data-Caption =" "Data-Expand =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_8-0-14 "Container de date =" Adevărat "/">

    Câinii nu aparțin în afara leșiei în public, cu excepția cazului în care sunt permise de lege și Este o zonă închisă.

    Mai întâi de toate, este pur și simplu nu este sigur să lași câinele dvs Roam liber. În al doilea rând, este invaziv pentru alți oameni. Vecinii voștri nu ar trebui să aibă grijă să vă faceți griji cu privire la câinele dvs., tramplând plantele lor, urmărind pisicile, urcând în curțile lor și, în general, terorizându-le. Sigur, câinele tău poate fi prietenos, dar cum pot alți oameni să știe asta cu siguranță?

    Dacă câinele dvs. este slăbit și care trece prin cartier, unii oameni se vor speria. Chiar dacă ești chiar acolo cu câinele tău ascultător, este încă o idee rea. Nu puteți fi niciodată siguri de modul în care alte animale sau oameni vor reacționa la câinele dvs. în afara lesa.

    Vă rugăm să vă păstrați câinele pe o lesă în public. Dacă vă aflați într-o zonă sigură și legală în afara lesa, asigurați-vă că aveți un control verbal excelent (mai ales un bun amintiri).

    Continuați la 5 din 10 de mai jos.
  • 05 din 10

    Câinele dvs. invadează spațiul personal al altora

    Nu toată lumea vrea să-ți petreci câinele (știm - nici nu putem să credem asta!). Mulți oameni sunt supărați de un câine care este a sari, lins, pasăre, sniffing, cerșind sau invadând în alt mod spațiul personal. Oamenii nu vor dori să intre în casa dvs. dacă câinele dvs. le acționează de fiecare dată când vin. Și cu siguranță nu vă vor invita să vă aduceți câinele în casele lor.

    Învățați câinele dvs. cum să se comporte în jurul altor oameni, fie la domiciliu, fie departe. Câinele dvs. va fi binevenit în mai multe locuri dacă este calm, blând și bine socializat. Până când are unii auto-control prin instruire, ai fi mai bine să-l păstreze în ladă sau limitate la o altă cameră când vine compania. Lăsați-l să rămână acasă când vizitați prietenii sau familia până când el a stăpânit pregătire.

  • 06 din 10

    Unii câini prezintă un comportament distructiv. Ei ar putea mesteca mobilier, pantofi sau alte elemente. Unele vor săpătească grădini și paturi de flori. Comportamentul distructiv poate fi cauzat de frică, anxietate (cum ar fi anxietate de separare) sau pur și simplu o energie neliniștită. Cu toate acestea, atunci când câinele dvs. distruge proprietatea aparținând altor persoane, aveți o problemă reală pe mâini.

    Au respect pentru proprietatea celorlalți. Dacă aveți un câine distructiv, este mai bine să vă păstrați câinele limitat când nu sunteți acasă, mai ales dacă locuiți cu alți oameni. Un câine distructiv nu ar trebui adus la casele sau șantierele altor persoane.

    Căutați ajutorul unui medic veterinar, behaviorist sau antrenor Cine poate ajunge la rădăcina comportamentului distructiv al câinelui și oferă soluții posibile.

  • 07 din 10

    Îți aduci câinele în locuri necorespunzătoare

    thepuppyquinn / Instagram "Data-Caption =" "Data-Expand =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_8-0-29 "Container de date =" Adevărat "/">

    Ne pare rău, dar câinii nu sunt bineveniți peste tot. Dacă nu aveți un adevărat câine de serviciu, Câinele dvs. nu va fi permis în multe locuri, cum ar fi restaurantele și magazinele.

    Vă rugăm să nu încercați să vă strecurați câinele sau să vă prefaceți câinele de companie este un animal de serviciu. Acest lucru doare numai acei oameni care au nevoie cu adevărat de animalele lor prezente. În schimb, căutați afacerile prietenoase câinilor în care câinele dvs. va fi primit și lăsat să se comporte ca un câine.

    Dacă câinele dvs. este un Suport emoțional animal, Pot exista mai multe locuri în care este permis (ca unele companii aeriene). Asigurați-vă că câinele dvs. este extrem de bine pregătit înainte de a lua locurile care permit ESA. Dacă câinele dvs. este greșit, acesta poate conduce întreprinderile să-și schimbe politicile pe ESA.

  • 08 din 10

    Câinele dvs. este un brat la parcul de câine

    Christiedonnelly / Instagram "Data-Caption =" "Data-Expand =" 300 "ID =" MNTL-SC-BLOCK-Image_8-0-34 "Container de date =" Adevărat "/">

    Parcul de câine nu este locul potrivit pentru fiecare câine. Înainte de a vă aduce câinele într-un parc de dog off-leash, familiarizați-vă cu niște de bază Eticheta de parcare de câine. În primul rând, asigurați-vă că câinele dvs. se înțelege bine cu alți câini. Atunci, fii sigur că ai un control verbal bun asupra câinelui tău.

    Vă rugăm să urmăriți câinele în orice moment în timpul parcului de câine. Nu fi acea persoană care se află pe telefonul lor mobil la celălalt capăt al parcului de câine în timp ce câinele dvs. este greșit. Trebuie să vă puteți controla câinele. Chiar câinii care se înțeleg în mod normal, pot intra într-o luptă în condițiile corecte (sau greșite). Scoateți câinele imediat dacă expune un comportament de agresiune sau altfel nu se joacă frumos.

    Continuați până la 9 din 10 de mai jos.
  • 09 din 10

    Nu vă asumați responsabilitatea pentru greșelile câinelui dvs

    JDONN23 / Instagram "Data-Caption =" "Data-Expand =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_8-0-38 "Container de date =" Adevărat "/">

    Accidentele se întâmplă. Câinii distrug proprietatea. Ei intră în lupte. Unele chiar mușcă oamenii. Dacă câinele dvs. este implicat într-un incident nefericit, nu este momentul să lăsați vina pe alții. Fi cinstit și acceptați partea corectă a responsabilității. S-ar putea să trebuiască să furcii peste bani pentru a înlocui covorul scump al cuiva sau pentru a acoperi facturile VET ale unui alt câine.

    Faceți tot posibilul pentru a preveni incidentele, dar fiți pregătiți să urcați dacă se întâmplă ceva. Cel mai rău lucru pe care îl puteți face pentru a acționa ca câinele dvs. este un înger perfect atunci când toți ceilalți știe că incidentul a fost vina câinelui tău. În plus, dacă faceți pe cineva supărat refuzând să accepți responsabilitatea pentru acțiunile câinelui dvs., s-ar putea să ia măsuri legale. Cel mai rău scenariu, ai putea să-ți pierzi câinele!

  • 10 din 10

    Nu vei mai vorbi despre câinele tău

    Christiedonnelly / Instagram "Data-Caption =" "Data-expand =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_8-0-42 "Container de date =" Adevărat "/">

    Da, tu adora cainele tau. Doar despre fiecare proprietar de câini. Dar amintiți-vă că nu toată lumea vrea să audă că mergeți și despre cum câinele dvs. "a făcut cel mai drăguț lucru" sau cât de inteligent / dulce / prost / uimitor câinele dvs. este. S-ar putea să nu vrea să vadă 57 Fotografii ale poochei tale adorabile. Acest lucru se aplică în special iubitorilor non-câine. Non-părinții simt adesea în același mod despre oamenii care nu vor înceta să vorbească despre copiii lor. Luați o clipă să vă gândiți la oamenii cu care vorbești înainte de a spune povești de doggie nesfârșite.

    Sau, s-ar putea să decideți să găsiți un nou grup de prieteni care sunt mai câine și care doresc cu siguranță să verifice fotografiile câinelui!

  • Uita-te acum: 9 moduri simple de a-ți iubi animalul de companie

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 10 Motive pentru care oamenii urăsc câinele