Cum să faci o coajă de câine

Ai bătut vreodată la câinele tău în speranța că el ar lăsa înapoi? Dacă da, nu ești singur. Unele rase sunt mai predispuse la latrare decât altele, cum ar fi câinii și teritoriul. În timp ce poate fi mai ușor să antrenezi aceste rase la coajă pe Cue, puteți învăța Cum să faci o coajă de câine indiferent de mărimea sau rasa este el.

Câinii sălbatici utilizează lătrat din mai multe motive, inclusiv:

  • comunicând cu pachetul lor
  • protejând teritoriul lor
  • Ambalarea legăturii
  • Ca semnal de alertă
  • când sunt în primejdie

Câinii domesticiți au încă acel instinct natural, uneori ia doar niște coaxing pentru a le face la coajă on comanda. Dacă câinele dvs. nu lansează foarte mult pe cont propriu, va dura mai mult timp să-l ducă la comandă la comandă. Dacă câinele dvs. este mai apt să scadă din când în când pe parcursul zilei, ar trebui să fie destul de ușor să-l antrenezi pentru a face acest lucru.

VEZI SI: 20 cele mai multe rase de câine de vorbă pe care le coacă foarte mult

Cum să faci o coajă de câine

Cum să faci o coajă de câineDestul de des un câine va lăcata dacă este stimulat într-un fel sau altul. După cum demonstrează în ghidul video de mai sus, obținerea câinelui dvs. excitat este una dintre cele mai bune modalități de a-l scoate la coajă. Dacă câinele dvs. este motivat de jucării sau tratează, găsiți ceva pe care el vrea cu adevărat Luați-l emoționat.

Țineți ceva pe care câinele tău dorește cu adevărat. Vorbiți cu el, mutați recompensa în jurul valorii și într-adevăr încercați să-l prelucrați. În cele din urmă, câinele tău va lăuda Comunicați-vă că vrea cu adevărat răsplata lui.

Când îl latră, răsplătește-l. Dă-i jucăria sau tratați. Lăudați-l verbal și arătați-i atenție fizică. Arătați-i că coaja este ceea ce doriți.

Odată ce găsiți o modalitate de a-ți scoate câinele la coajă, poți să-i dai o comandă înainte de a-și lăca. Când începeți să observați că este lucrat până la punctul de lătrat, utilizați o comandă ca & # 8220; Vorbește & # 8221; sau Bark & ​​# 8221; înainte de a face un zgomot. Asigurați-vă că l-ați lăuda cât mai curând.

Treptat ar trebui să fiți capabili să eliminați amplasarea tratamentului sau jucăriei și pur și simplu folosiți comanda pentru a vă aduce câinele la scoarță pe Cue. Continuați să recompensați lătratul până când sunteți sigur că câinele dvs. înțelege pe deplin acest lucru truc dificil. În cele din urmă, ar trebui să puteți elimina în întregime recompensa și câinele dvs. va ști cum să coacă comanda.

Luați lucrurile încet și aveți o mulțime de răbdare. Asigurați-vă că vă recompensați câinele pentru un loc de muncă bine făcut. Așa cum am spus, unii câini vor învăța cum să scadă pe comandă mai repede decât alții. Atâta timp cât câinele tău face progrese, trebuie doar să rămâi cu ea.

Citiți următorul: 8 cele mai tari trucuri de câine pe care nu le-ați încercat

Cum să faci o coajă de câine

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să faci o coajă de câine