Cum să opriți un câine de la barking: un ghid video

Barcarea excesivă este una dintre cele mai frecvente Plângerile proprietarilor de câini. Desigur, nu vă puteți aștepta ca câinele dvs. să nu latră niciodată. Barking este cum pot comunica canini și se va întâmpla dacă vă place sau nu. Poti sa inveti Cum să opriți un câine de la lătrat Dacă animalul dvs. de companie scapă mai mult decât în ​​mod normal.

Cum să opriți un câine de la Video BarkingAnumite rase, inclusiv:

  • Chihuahua
  • Pekinese
  • Pudele
  • Collie
  • Beagle
  • Pomeranian
  • Malteză

& # 8230; sunt mai predispuse la lătratul excesiv. Fiecare câine este diferit, deci nu poți să presupunem că, pentru că un câine face lista celor mai zgomotoase rase pe care le va lăuda tot timpul. Ca și cu totul, există excepții de la regulă.

Câinii scoarță din mai multe motive, inclusiv:

  • Fără frică
  • Pentru a-și proteja pachetul sau teritoriul
  • Din plictiseală sau singurătate
  • Ca un salut

Unii câini latră din cauza unei probleme de bază cum ar fi anxietate de separare, depresie sau o constrângere. Pentru a învăța cum să opriți un câine de la lătrat, mai întâi trebuie să vă dați seama de ce latră în primul rând.

Dacă există o stare de bază care cauzează lătratul, va trebui să tratați acest lucru înainte de a lucra la orice tip de formare de comportament pentru a reduce zgomotul.

Ca și în cazul tuturor tipurilor de formare canină, învățarea modului de a opri un câine de la lătrat va avea timp și răbdare. Nu se va întâmpla peste noapte, dar dacă rămâneți consecvenți eforturile dvs. vor începe să vadă progresul.

Cum să opriți un câine de la Barking: un ghid video

Cum să opriți un câine de la lătrat

Îndepărtați motivația

Dacă există ceva care întotdeauna provoacă câinele dvs. la coajă, ca oamenii care merg pe stradă, fac ceea ce puteți pentru a îndepărta motivația de a coaja. Desigur, nu puteți împiedica oamenii să meargă în urma casei dvs., dar puteți să vă împiedicați câinele să le vadă.

Adăugați perdele sau nuanțe la ferestrele dvs. Dacă este posibil, scoateți capacitatea câinelui de a vedea fereastra. De exemplu, menționez în ghidul meu video că avem un pat de câine înălțat în fața ferestrei imaginii din camera noastră de zi. Mutarea patului ar elimina capacitatea câinilor noștri de a privi acea fereastră.

LEGATE DE: Cum să opriți lătratul câinilor cu formarea de comandă

S-ar putea să trebuiască să obțineți creativi. Dacă câinele dvs. sare în sus pentru a privi fereastra, găsiți un tip de baricade (poate o poartă PET) care îl va împiedica să acceseze fereastra.

Dacă câinele dvs. este ca boxerul nostru, poate să găsească deschiderea în perdele și să-și prindă capul. În acest caz, va trebui să cusați perdelele împreună pentru a face o perdea mare în schimb. Este posibil să aveți nevoie să vă schimbați perdelele pentru jaluzele robuste.

Poate dura un pic de ingeniozitate și câțiva dolari, dar eliminarea motivației de a coaja este cea mai rapidă alegere atunci când învățați cum să opriți un câine de la lătrat. Dacă puteți scăpa de motivația de a coaja, nu va trebui să faceți nici o pregătire comportamentală.

Cum să opriți un câine de la lătrat

Redirecționați câinele dvs cu formare de comportament

Dacă nu puteți elimina motivația de a coaja, va trebui să lucrați la formarea comportamentului. Dacă câinele dvs. scapă la alte animale de companie din casă sau latră excesiv atunci când oaspeții vin să viziteze, acestea sunt lucruri pe care nu le puteți împiedica.

În ghidul video de mai sus, folosesc exemplul oamenilor care vin să viziteze casa dvs. Voi rămâne cu același exemplu pentru acest articol.

Vrem ca câinii noștri să lage ca un avertisment când cineva vine la casa noastră. Cu toate acestea, uneori lătratul poate fi excesiv, iar vizitatorii îl pot considera ca fiind amenințători sau agresivi.

De asemenea, puteți dori să citiți: Top 5 cele mai bune coliere de coaja pentru câini

Cum să opriți un câine de la lătratÎn primul rând, va trebui să veniți cu un Cue verbal pentru a lăsa pooch-ul dvs. să știe când trebuie să înceapă la lătrat. Spun câinilor mei & # 8220; este bine.& # 8221; Care conferă semnalului că recunosc că cineva este aici și nu mai trebuie să scadă.

Odată ce ați dat Cue, va trebui să vă redirecționați animalul într-o zonă aleasă, cum ar fi un pat de câine sau o altă cameră. Utilizați un tratament că câinele dvs. place într-adevăr să-l distragă de la vizitator și să-l conducă în zona dorită.

În timp ce l-au condus la locul ales, utilizați o comandă verbală, cum ar fi & # 8220; # 8221; sau nu se întinde.& # 8221; Lăudați-l când ajunge acolo și asigurați-vă că continuați lauda dacă se află acolo, în timp ce oaspetele dvs. intră în casă. Utilizați o altă idee verbală pentru a-i spune când este bine să veniți să salutați oaspeții.

Nu se va întâmpla peste noapte, dar dacă sunteți consecvenți, câinele dvs. va realiza în cele din urmă ceea ce ar trebui să facă atunci când un vizitator sosește: Bark pentru a vă avertiza, du-te în zona sa desemnată și așteptați până când vizitatorul intră în casă să salute lor.

Cum să opriți un câine de la lătrat

Ignorați comportamentul

Uneori, niciunul dintre soluțiile anterioare nu va funcționa atunci când învățați cum să opriți un câine de la lătrat. O situație comună care vine în minte este formarea cu crate. Este tipic că un câine care se află în stadiile de antrenament de cutii va lătrat când este închis în canisa lui.

În această situație, va trebui să ignorați comportamentul. Acest lucru vă va învăța pooch-ul că lătratul nu-l va face ceea ce vrea el.

Dacă lăsați câinele să iasă din cutie când va lovi, el va începe să creadă că lăudarea îi va face ceea ce vrea. Dacă îi dați atenția, o atenție negativă, cum ar fi cercetarea, el va realiza că lătratul vă atrage atenția.

Ignorați comportamentul până când câinele nu se oprește la lătrat. Când el este liniștit, recompensați-l cu un tratament. Dacă începe să lage din nou, ignorați-o și așteptați până când el este liniștit. Îl face treptat să stea liniștit pentru perioade mai lungi de timp înainte de a-și primi răsplata.

Recomandat citit: Cum să obțineți un cățeluș pentru a opri lătratul

În cele din urmă, câinele dvs. va realiza că comportamentul pe care îl căutați este în liniște. Un alt sfat pe care îl împărtășesc în ghidul meu video despre cum să oprim un câine de la lătrat este să plasați o pătură peste cutie dacă latch-ul dvs. noaptea.

Câinii sunt animale domnice prin natura naturii, iar pătură oferă un sentiment de incintă și securitate. De asemenea, blochează toată lumina, care va ajuta Fido să-și dea seama că este timpul să mergem la culcare.

Un alt lucru pe care îl veți dori să rețineți când învățați cum să opriți un câine de la lătrat este că ei latră să ardă energia excesivă. Dacă câinele dvs. scapă când a lăsat un singur sau lăsat într-o cutie, se poate datora plictiselii. Asigurați-vă că l-ați lăsat să aibă destul timp să joace și să ardă excesul de energie înainte de a-l părăsi.

Cum să opriți un câine de la lătrat

Folosind un halter cap

Dacă câinele dvs. scapă la oameni, un halter de cap poate fi și o pregătire benefică. Headter Highters, cum ar fi cel prezentat mai sus, oferă un mod uman de a arăta câinelui dvs. că nu este acceptabil să coacă la oameni în timp ce în public.

Puteți atașa cu ușurință o leșie la halter, la fel ca și cum ați fi la un ham sau guler tradițional. Cu o ușoară tragere, halter-ul se va închide în jurul botului câinelui tău. Aceasta aplică presiune pentru botul lui și își închide gura.

Un halter cap este o modalitate ușoară și sigură de a învăța cum să opriți un câine de la lătrat la alte persoane sau alte animale atunci când sunteți în public. Pupul tău va afla rapid că atunci când bate halter-ul se va strânge în jurul botului său și va pierde dorința de a fi zgomotos în timp ce o plimbare.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să opriți un câine de la barking: un ghid video