Cum să-ți antrenezi câinele folosind tratamente

Cum să-ți antrenezi câinele folosind tratamente

Când vine vorba de o armare pozitivă, nimic nu poate fi mai eficient decât Doggie de înaltă calitate tratează. De altfel, chiar și formatorii de câini și celebritatea caninei de celebritate folosesc tratamente pentru a insufla tipul potrivit de comportament așteptat de la orice rasă de câine. Dacă sunteți un nou părinte pentru animale de companie sau nu ați stăpânit arta de a utiliza tratamente pentru a vă instrui câinele de companie, acest articol este pentru dvs.

Unele principii trebuie să înțelegeți când utilizați tratate pentru a instrui câini

Folosirea tratează pentru formarea câinilor nu este la fel de simplă ca și delicateia gustoasă la întâmplare sau de dorință. Pentru a vă ajuta să înțelegeți mai bine modul în care tratamentele ar trebui utilizate în formarea câinilor, încercați să înțelegeți următoarele principii.

  • Orice comportament care este recompensat crește probabilitatea ca comportamentul să fie repetat

Ivan Pavlov aruncă lumină într-un tip de învățare care este considerată ca fiind unul dintre coloana vertebrală a câinilor. Cunoscută sub numele de condiționare clasică sau condiționarea pavlovică, se crede că atunci când câinii sau orice organism pentru această chestiune este prezentat cu un stimulent biologic potențial, convingător, poate fi provocat un răspuns specific. Acest lucru a fost consolidat în continuare cu teoria lui Edward L. Thorndike pe operatorul de funcționare, prin care organismele sunt în mod natural avers față de pedepsele în timp ce încântați de recompense sau întăriri.

Animale de antrenament de câine

Aceste două teorii furnizează coloana vertebrală la o componentă cheie în utilizarea tratațiilor în formarea câinilor ca parte a armăturii pozitive. Potrivit lui Pavlov, alimentele sunt un motivator foarte puternic. Pentru Thorndike, folosind întăriri pozitive, cum ar fi orice care este foarte plăcut (cum ar fi mâncarea) poate provoca repetarea comportamentului dorit. Câinii fac orice lucrează.

Ca atare, dacă vă dați animalul de companie în timp ce se află, știe că ședința va aduce mai multe tratamente. Deci, câinele tău va sta toată ziua. Același lucru este adevărat cu câini care sunt întotdeauna sărituri. Dacă sari și le dați atenție, ei vor învăța să repete comportamentul, deoarece acum știu că săriturile vor da atenția.

  • Toți caninii învață prin asociere

În ultima parte a celor 17a secolul, John Locke a descris procesul de învățare ca o metodă complexă de formare a asociațiilor. Aceasta se referă la capacitatea oamenilor de a conecta evenimentele ca o chestiune de acțiuni și rezultate. În timp ce teoria învățării lui Locke se concentrează în principal pe modul în care oamenii învață, principiul fundamental al teoriei sale poate fi găsit acum în multe tehnici de formare a câinilor, atât bazate pe recompense, cât și disciplină. Ideea este că câinii care sunt instruiți vor învăța să asocieze un rezultat cu o acțiune.

Din păcate, câinii nu sunt înzestrați cu învățarea asociativă pe termen lung. Ei nu pot face cu ușurință legătura dintre o acțiune care a fost efectuată cu câteva minute în urmă și recompensa care a urmat câteva minute după. Acesta este motivul pentru care unul dintre cele mai importante principii în utilizarea tratamentelor în formarea câinilor este de a da tratamentul imediat după comportamentul dorit.

De exemplu, dacă vă antrenați câinele să se supună comenzii "Sit", atunci ar trebui să dați tratatul de îndată ce câinele dvs. este capabil să "stea". Dacă așteptați câteva minute înainte de a vă oferi câinele, tratamentul dvs. va fi confuz, deoarece nu va fi nimic de asociat recompensa (tratamentul) cu. Dacă câinele dvs. a lătrat când ați dat tratatul, acesta învață să asocieze tratamentul cu lătratul. Firește, câinele dvs. va continua la lătrat, deoarece acum "a învățat" că lătratul este asociat tratamentului.

  • Armarea pozitivă este totul despre ceea ce dorește câinele dvs

Una dintre cele mai mari greșeli pe care majoritatea părinților de companie le fac atunci când vine vorba de a folosi armarea pozitivă în formarea câinilor este că ele oferă lucrurile pe care le "gândesc" câinii lor. Din păcate, nu funcționează întotdeauna așa. Puteți cumpăra cele mai delice și cele mai scumpe tratamente pentru singurul motiv pentru care "gândiți-vă" câinele dvs. o va iubi, dar dacă câinele dvs. crede pur și simplu că nu este suficient de satisfăcător, atunci ajungeți cu o bucată foarte scumpă de gunoi.

Cheia aici este de a folosi o recompensă pe care câinele dvs. dorește cu adevărat. Trebuie să înțelegeți că nu toți câinii vor răspunde cu același entuziasm atunci când sunt prezentate cu un tratament de înaltă calitate. Pentru câțiva câini, posibilitatea de a juca cu jucăriile lor preferate este mai importantă. Unii ar prefera să se joace cu tine sau să-ți dau frică. Alții sunt mai mulțumiți cu o îmbrățișare specială pe care numai o puteți da.

Studiați-vă foarte bine câinele. Aflați ce îi place foarte mult, ce poate face cu adevărat fericit.

În legătură cu o postare: Cel mai bun câine Frisbee

  • Tratamentul sau "recompensa" ar trebui să fie ceva special

Dacă câinele dvs. este ca mulți alții care răspund pozitiv cu tratamentele, trebuie să vă asigurați că tratamentul pe care îl oferiți este ceva foarte recompensitor. Un tratament este de obicei definit ca ceva care nu vine foarte des. Dacă vă decideți să folosiți câinele Kibble ca tratament, câinele dvs. nu se va uita cu adevărat la el ca ceva "special", deoarece deja primește acest lucru de fiecare dată când îi dați vasul alimentar. Încercați acum să vă oferiți animalelor de companie o felie de banane acoperită cu cremoasă, dar nesănătoși câine unt de arahide și puteți vedea aproape imediat strălucirea în ochii câinelui tău.

În legătură cu o postare: Câine de câine

  • Variațiile în dăruirea trataților vă pot păstra câinele interesat

De-a lungul timpului, câinele dvs. va ști deja că a face un comportament particular îl va aduce un fel de yummy. Din păcate, câinele dvs. va pierde și interesul, dacă continuați să urmați același model. Pentru pregătirea câinilor dvs. pentru a lucra, trebuie să modificați modul în care dați tratamentul. Puteți oferi mai multe tratamente la anumite puncte în procesul de instruire sau vă puteți furniza animalul de companie cu mai multe laude sau îmbrățișări, oricare dintre câinele tău îi place. Experții numesc acest lucru lovind jackpot-ul și este ceva mai special decât recompensa obișnuită pe care o primește animalul dvs. de companie.

Păstrați aceste principii în minte ori de câte ori utilizați tratamente pentru a vă antrena câinele. Pot exista unele modificări de-a lungul drumului, dar puteți paria întotdeauna că acestea vă vor ajuta să profitați la maximum de fiecare sesiune de antrenament.

Formarea câinilor tratează

Cum să-ți antrenezi câinele folosind tratamente

Acum că am pus bazele pentru că folosim tratamente pentru a vă antrena câinele, este timpul să punem în practică aceste principii. Iată cum vă puteți antrena câinele dvs. folosind tratate.

  • Începeți întotdeauna cu puii

Formarea eficientă a caninului este cea mai bună inițiată la începutul vieții tânărului. În timp ce câinii adulți pot fi încă instruiți, va necesita o mai mare răbdare, perseverență, angajament și dedicare. Motivul pentru care tratamentele sunt cele mai utilizate în puii este că această etapă de viață a unui câine este încă caracterizată de o dependență ridicată de nevoile fiziologice - alimente, apă și aer. Puii nu pot aprecia cu adevărat doar valoarea altor forme de armare pozitivă. Pentru ei atâta timp cât sunt umplute burumele lor, totul este bun. Aici vin tratate de înaltă calitate.

În legătură cu o postare: Cel mai bun jucării de mestecat pentru pui

  • Utilizați tratamente mai mici, dar de înaltă calitate

Când vă antrenați câinele, fie că este un adult sau un catelus, este important să alegeți tipul potrivit de tratament. Așa cum am menționat deja în secțiunea precedentă, un tratat Doggie ar trebui să fie ceva special și nu doar alt element pe care câinele dvs. îl poate obține cu ușurință. Tratamentele de înaltă calitate sunt adesea ambalate cu o mulțime de substanțe nutritive. Dacă le dați dimensiuni mai mari, va trebui să faceți ajustările necesare în aportul lor de nutrienți. Ce puteți face este să oferiți biți mai mici de tratamente de înaltă calitate, astfel încât să puteți hrăni mai mult în ceea ce privește numărul de tratamente. Unul dintre principiile pe care le-am menționat este să dea jackpot-uri câinelui tău. Acest lucru poate fi realizat prin a fi generos uneori. Cu cât sunteți mai generos cu recompensele dvs. în timp ce vă antrenați câinele, cu atât mai pozitiv comportamentul pe care îl veți aștepta de la animalul dvs. de companie.

  • Începeți cu tehnica Lure-și-Recompensă

Folosirea tratează pentru câinii de formare aproape întotdeauna utilizează tehnica Lure-și-Recompensă. Acest lucru este destul de ușor de efectuat. Un exemplu clasic este atunci când vă predați animalul pentru a vă culca. Ceea ce faci este să lași câinele tău să miște tratamentul în mâinile tale, în timp ce animalul tău stă. Doar ca să dai comanda "jos", îți vei aduce mâna pe podea, astfel încât câinele tău să urmeze mișcarea mâinii tale. În cele din urmă câinele dvs. se află în jos și de îndată ce se realizează că, dați evenimentului verbal Cue (puteți spune "da"!"Dacă doriți) și dați câinii dvs. trata. Alternativ, puteți utiliza un clicker pentru a "marca" evenimentul.

Tratamentul este momeala și mișcarea mâinii spre podea "Lentul" câinelui în poziția întinsă. Desigur, când a primit tratamentul, ți-ai recompensat câinele. Aceasta este structura fundamentală a tehnica Lure-și-Recompensă. Există doi "markeri" care urmează să fie folosiți aici: unul pentru "Lure" și altul pentru "recompensa".

  • Stăpâni tehnica de estompare-atulă pentru a evita mituirea

Problema cu tehnica Lure-și-Recompensă este că se pare că îți briți animalul de companie pentru a urmări mișcarea mâinii tale. În timp, câinele dvs. învață să urmeze "alimentele" sau tratamentul și nu neapărat markerul pentru comportament. De exemplu, dacă utilizați aceeași tehnică peste și peste câinele dvs. va asocia tratamentul ca parte a Cue verbal. În mod remarcabil, acest comportament rareori apare în formarea de clocker; Numai în utilizarea indiciilor verbale, problema mituirii apare foarte des.

Există o tehnică pe care o puteți folosi pentru a vă împiedica ca câinele să asocieze tratamentul cu Cue. Aceasta se numește tehnica de estompare-foi. În această metodă veți folosi în continuare tehnica Lure-și-Recompensă, dar utilizați-o de mai multe ori. La următoarea tehnică a lui Laring, vă prezentați mâna, dar fără nici un tratament, eliberați comanda verbală "în jos" și mutați mâna spre podea. La atingerea podelei, spuneți "da" sau orice marcator verbal pe care l-ați folosit. Este foarte important să folosiți aceiași markeri verbali peste și peste. Imediat după "da", dați câinele dvs. să vă tratați pe care l-ați ascuns în cealaltă mână.

Tehnica de aici este ca câinele dvs. să învețe să asocieze comanda verbală cu emiterea tratamentului. Ascunderea tratamentului dvs. va ajuta la prevenirea câinelui dvs. să conecteze tratamentul cu Cue.

Antrenează un câine cu un tratament

Câinele dvs. nu poate obține prima dată, așa că este perfect în regulă. În curând va învăța să-ți urmeze mâna "goală". Dacă animalul dvs. de companie începe să se deplaseze în jos ezitant, emite imediat marcajul "Da" și dați câinii să se trateze. Asigurați-vă că livrați tratamentul la un nivel inferior, astfel încât câinele dvs. va continua să se mute în jos. Acest lucru vă va ajuta animalul să realizeze că atunci când spui "în jos" înseamnă că trebuie să meargă la podea. Este nevoie de practică, dar câinele dvs. va primi în cele din urmă.

  • Livrați întotdeauna sau dați tratamentele câinelui dvs. unde doriți ca animalul dvs. să fie

Dacă vă antrenați câinele să meargă cu dvs. și să stați lângă dvs. atunci când ați dat comanda, asigurați-vă că livrați tratamentul în aceeași locație în care doriți ca prietenul dvs. de canine să fie. O lecție importantă aici este de a emite sau de a da hrana tratați câinelui dvs. numai atunci când este în poziția corectă sau, dacă animalul dvs. este încă în stadiile inițiale de formare, pe drumul spre această poziție. Acest lucru îi învață ca câinele să fie întotdeauna în aceeași poziție atunci când tratamentul este livrat.

  • Rezista tentației supra-tratării

Dogul de câine nu ar trebui să cuprindă mai mult de 10% din consumul zilnic alimentar al animalului dvs. de companie. Atunci când sunt utilizate mai frecvent decât tratamentele necesare, își pot pierde și apelul la câinele dvs.

  • A eliminat treptat utilizarea tratamentelor

Până când animalul dvs. de companie răspunde deja la comenzile dvs. corect aproximativ 90% din timp, atunci știți că puteți începe să eliminați utilizarea tratamentelor în formarea sa. Indiferent ce faceți, nu întrerupeți brusc tratarea. Prin urmare, puteți reduce numărul de tratamente sau, probabil, chiar și dimensiunea tratatelor. De asemenea, puteți adăuga mai multe din "recompensele de viață", cum ar fi laudele, îmbrățișările, sărutările, mângâierea și alte recompense nealimentare.

  • Includeți întotdeauna alte forme de armare pozitivă în utilizarea tratatelor

Faceți-o un punct pentru a include întotdeauna "recompense de viață" în formarea dvs. Puteți da tratamente în timp ce dau în același timp laude. Acest lucru poate veni la îndemână în timpul treptată din tratare. Pe măsură ce reduceți tratatele, veți crește mai mult din "recompensele de viață".

Avantajele utilizării tratamentelor la câinii de formare

Când vine vorba de o armare pozitivă, există multe lucruri pe care le puteți da câinelui dvs. ca recompensă pentru comportamentul dorit. Cu toate acestea, tratează cu siguranță avantajele lor distincte față de alte tipuri de armături pozitive. Acestea pot include următoarele:

  • Mâncarea este un motivator mare

Așa cum am explicat deja mai sus, alimentele sunt un motivator foarte puternic. Este ceva care este foarte de bază. Toate organismele necesită alimente astfel încât să fie mai mult decât dispuși să lucreze pentru el.

  • Veți fi alimentat animalul dvs. oricum

Lucrul bun despre utilizarea tratațiilor în scopuri de formare este că, de asemenea, abordați cerințele nutriționale ale câinelui dvs. Asigurați-vă că aveți doggie dreapta.

  • Aceasta impresionează ceva bun în mintea câinelui

Dacă sunteți singurul care oferă tratamente câinelui dvs., atunci animalul dvs. de companie vă va percepe cât de important și relevant. În mintea câinelui tău, de fapt, faci o impresie foarte bună, deoarece ești echivalat cu sursa unei experiențe foarte pline de satisfacții pentru animalul tău.

Ați putea dori, de asemenea: Câinele gourmet tratează

Ce tratamente ar trebui să-mi dau câinele?

Tratamentele sunt disponibile ca produse comercializate sau ca fiind cele de casă. Din punct de vedere tehnic, alegerea dintre cele două este mai mult o chestiune de preferință. Magazinul cumpărat sunt foarte ușor de utilizat, deoarece nu există preparate dezordonate necesare. Fiecare tratat este, de asemenea, formulat cu substanțele nutritive exacte pe care câinele dvs. va avea nevoie ca parte a tratării sale. Ele vin, de asemenea, în dimensiunile potrivite. Singura problemă este că, dacă nu sunteți atenți la produsul pe care îl cumpărați, s-ar putea să terminați cu un câine de calitate scăzută.

Verificați-vă Revizuirea celor mai bune tratamente de câine Pentru câteva idei minunate despre brandurile populare în acest moment.

Pe de altă parte, oferind tratate de casă poate fi destul de obositoare, deoarece trebuie să aflați care alimente sunt complet sigure pentru a da câinilor. De asemenea, va trebui să aveți o idee despre conținutul de nutrienți al fiecărui preparat, precum și dimensiunea corectă a trataților. Vestea bună este că câinii iubesc absolut alimentele umane. Cel mai bun pariu va fi fiert de carne de pui, carne de vită sau chiar de carne de porc. Dacă aveți brânză de ficat sau simplu Cheddar, le puteți da și acestea. Unele fructe sunt întotdeauna alegeri bune. Atenția ar trebui să fie exercitată în acordarea de homemade tratate care au o mulțime de sare, zahăr, condimente, ierburi și trans-grăsimi.

Valoarea armăturii pozitive în formarea câinilor este pur și simplu incomensurabilă. Deși există încă aceia care aderă la metoda convențională, deși depășită de a utiliza aversiunea pentru câini de formare, tot mai mulți părinți de companie găsesc tehnici de armare pozitive pentru a fi deosebit de utile atât în ​​instruirea animalelor de companie, cât și în consolidarea relației părinte-câine de companie. Învățați cum să utilizați în mod corespunzător tratate în formare câinele dvs. poate merge mult la asigurarea comportamentului ideal în animalul dvs. de companie.

În legătură cu o postare: Cele mai bune urechi de porc pentru câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să-ți antrenezi câinele folosind tratamente