Puppy sunete: barking, howls și mârâie

Puppy Communication

Când catelul tău plâns conduce nebun cu caprici, yelps, laturi și urle, cum poți să înțelegi toate acele sunete de catelus? Comunicarea caninei ajută la consolidarea poziției sociale a catelusului în cadrul familiei sale. Câștigul de discuții vă poate invita să vă apropiați sau să vă avertizați să vă păstrați departe. Poate fi confuz deoarece puii folosesc scoarțe și mârâie În timpul jocului, precum și atunci când înseamnă afaceri.

Cel mai adesea, vocalizările punctează ceea ce spun mișcările corpului în același mod în care oamenii folosesc inflexiunea pentru a împărtăși emoții și înțeles. Și pentru că câinii își dau seama că oamenii se bazează pe comunicarea verbală, animalele noastre au devenit mult mai vocale decât strămoșii lor.

Lătrat

Barkingul este rar în lupi, dar este cel mai frecvent semnal vocal la câini. Este folosit în timpul jocului, apărare și ca un salut. Latrările sunt clasificate ca semnal de dominanță. Dar asta nu înseamnă că lătratul este în mod necesar egal agresiune.

Barking este o alarmă de incendiu canin, un apel la acțiune care avertizează grupul de familie la neobișnuit. Acest lucru poate fi orice de la sosirea prietenului sau a dușmanului, la un sunet neașteptat, cum ar fi Thunder, sau vederea ciudată a purtării unei pălării. Unii câini coajă pentru a ușura plictiseală, în special atunci când sunt lăsate singure timp de ore la un moment dat, iar câinii pot fi învățați să nu mai la lătrat.

Dar câinii nu se vor opri la lătrat decât oamenii ar înceta să vorbească să se exprime. Câinii scală, de asemenea, împreună ca o expresie plină de bucurie a fericirii - de ce strigă la un câine pentru a opri lătratul rareori, el crede că vă alăturați într-o festivitate comunală și latră și mai tare. Nu veți opri cățelușul bate cu totul, dar ați putea Urmăriți sfaturile pentru ao reduce.

Urlă

Câinii folosesc urle pentru a-și exprima emoția și pentru a-și anunța locația pentru membrii ambalajului lipsă. De obicei, un howl este un strigăt canin de singurătate care implorează pe alții să se alăture lui. Puii au plecat acasă singur sau sechestrate de ei înșiși într-o cameră poate urla.

Unele rase de catelus howl mai mult decât altele. Acestea includ tipul nordic rase de câini cum ar fi malamutele din Alaska și Huskies siberiană care ar putea fi mai aproape de Wolf Forebeii decât alții. Hound Rases au tendința de a urca mai des de mai multe ori de când au fost crescuți "dafin" ca o modalitate de a-și anunța progresul de urmărire sau de vânătoare în domeniu.

Urlele par a fi contagioase, cu un singur apel sing de deseori a răspuns de către orice alt câine în auz. Câinii pot interpreta o sirenă ca un urlet și să răspundă cu un răspuns entuziast. Păstorul meu german, magia, urle de-a lungul ori de câte ori cântă - poate că este un critic sau poate pur și simplu vrea să se alăture în fericit cor.

Whines, whimpers și yelps

Whines, Whimpers și Yelps Comunicați depunerea, durerea sau frică. Sensul real depinde de ceea ce restul corpului "spune."Când catelul tău vocalizează cu whines, whimpers sau yelps în timp ce încearcă să-și păstreze distanța de la tine sau de altă situație, sunetele indică frică. Rănirea catelului devine adesea anunțată cu Yelps repetat și ținând sau favorizând laba rănită.

Dar whines, wimpers și yelps sunt, de asemenea, folosite ca solicitări la un individ dominant (de obicei proprietarul). Cu alte cuvinte, bebelușul dvs. folosește aceste tehnici pentru a cere atenție, mâncare sau pentru a intra sau ieși.

Mârâind și snarls

Mârâie și snarls avertizează. Câinii le folosesc ca semnale în creștere la distanță pentru a le spune altora să se retragă și să stea departe.

Snarls afișează dinți și nu sunt întotdeauna însoțite de sunet - ele înseamnă o mică frică. Mârâul indică o preocupare mai profundă și pot fi făcute cu gura deschisă sau închisă. O mârâie a câinelui este folosită în apărare și ca o amenințare. Acestea sunt adesea folosite în timpul jocului atunci când catelul dvs. atacă o jucărie sau se luptă cu alți pui.

În timp ce o creștere amenințătoare și snarl pot fi înfricoșătoare, aceste sunete pot fi instrumente de comunicare foarte importante pentru puii dvs. și pentru dvs. Puii învățați să nu crească niciodată sunt mai susceptibili de a mușca fără avertisment. Care o face deosebit de importantă pentru toți puii Aflați inhibarea corectă a mușcăturii. Este important ca catelul dvs. să vă înfruntați și să mârâi în circumstanțe adecvate - în timpul jocului, când este înspăimântat sau în durere - deci aveți un avertisment corect și puteți ajusta propriul comportament în consecință.

Razand

Da, câinii râd! Nu sună exact cum v-ați aștepta. Și în timp ce puii și câinii folosesc celelalte whines, mârâind și latră în alte contexte, râsul de câine pare să se întâmple numai în timpul jocului.

Un câine râde sună similar cu o zicală umană ", ha-ha-ha ha!"Dar fără a suna vocea" A ". Este pur și simplu o expirație respinsă, potrivit cercetătorului P.R. Simonet. Există, de asemenea, cercetări care indică un strănut de câine în anumite circumstanțe ca fiind similar cu un "chicot de canin" al plăcerii.

Înregistrările sunetului de râs, jucate la adăposturi au ajutat câinii calzi " stres. Strănutul poate provoca o strănut reciproc în catelul dvs., și pentru că, la urma urmei, râsul este prinderea și medicul bun. Incearca-l!

Semnale mixte

Puii nu sunt întotdeauna siguri cum se simt. Ei pot amesteca semnale vocale și fac dificilă proprietarilor să înțeleagă ce înseamnă. Puppies care nu sunt siguri cum se simt catre pot lătra, scrâmpit, snarl și yelp toate în același timp. Asta înseamnă, de obicei, că sunt mai speriați decât agresivi. Învățând să înțelegeți ce spune cățelușul dvs., puteți ajuta la prevenirea mușcăților câinilor și asigurați-vă că mențineți o relație excelentă.

Uita-te acum: Dacă câinele tău ar putea scrie text, ar spune asta

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Puppy sunete: barking, howls și mârâie