Câinele meu latră la oameni în mod constant și # 8211; cum îl fac să se oprească?

Câine lătrat la oameni

Barking este o modalitate total normală pentru ca câinii să comunice. De fapt, oamenii au crescute în mod selectiv multe rase în mod specific pentru capacitatea lor de a lătra!

Dar în societatea modernă (și în special setările urbane), lătratul poate deveni un comportament neplăcut pe care mulți oameni doresc să le "fixeze."Din păcate, puțini știu cum să se apropie.

Dar totul nu este pierdut! Acolo este speranță pentru un viitor mai liniștit.

Mai jos, discutăm câteva dintre modalitățile de a vă rezolva problema.

Este normal ca un doggo să scadă în fiecare moment și apoi. El poate auzi a Bump în noapte și coajă pentru a vă avertiza Sau vezi Pudelul de-a lungul străzii prin fereastra camerei de zi.

Trucul este, imaginându-se atunci când lătratul este acceptabil și când necesită atenție.

Barking devine o problemă (pentru noi) când devine excesivă, se deranjează vecinii, sau ne perturbează pacea și timpul liniștit.

Barking poate fi, de asemenea, o problemă (pentru câinii noștri) dacă se latră pentru că sunt frică sau anxioși. În aceste situații, dorim să abordăm cauza principală a fricii lor, astfel încât să se poată relaxa și să se simtă mai bine.

Pentru a rezolva brațul excesiv sau problematic al câinelui, va trebui să vă dați seama ce cauzează lătratul de a începe.

Mai jos, vom discuta câteva scenarii comune care să vă ajute să identificați cauza comportamentului de lătrat al Puppperului și să începeți să o abordăm.

Câinele meu scapă la oaspeții casei

Câinii deseori coacă când oamenii vin la casa lor, fie din excitare, fie pentru a le face să plece.

Uneori este soneria sau cineva care bate că declanșează lătratul. Dacă nu sunt încântați să vadă oamenii, lătratul lor ar putea fi teritorial sau ar putea fi "Pericol Stranger" (teama de străini).

Câinele meu, Juno, nu-i plac străinii, dar este destul de tolerant la oameni când suntem pe o plimbare. Cu toate acestea, atunci când un străin vizitează casa, ea se confruntă cu o interacțiune forțată (chiar și din altă cameră), precum și un intrus în spațiul său sigur.

Ce poti face?

  • Prevenirea și # 8212; Utilizați o altă cameră, o canisa, bariere sau o tether pentru a împiedica câinele să se grăbească ușa sau oaspetele dvs. Acest lucru ar putea fi necesar cu oaspeții de case neașteptați pe care nu ați avut timp să vă pregătiți.
  • Predare & # 8212; Învățați câinele dvs. ceea ce ați prefera să facă mai degrabă decât coaja. Îmi place să învăț "Du-te la covor"Pentru această situație. Va da puștilor o direcție clară, predictibilitate și el va ști exact ce să se aștepte: Du-te la Mat & # 8212; Obțineți tratamente & # 8212; Persoana vine în & # 8212; Rămâneți calm - mai multe tratamente. Poți chiar să folosești soneria ca cu vâjâul pentru el să meargă la covor. Viola! Nu trebuie să spui nimic. Acest lucru este deosebit de util pentru câinii care se tem.
  • Practica & # 8212; O mare problemă cu lătratul la oaspeții casei este (pentru mine, oricum) cu greu să ai nimic! Este greu să o faci o rutină și mai puțin interesantă și / sau înfricoșătoare dacă se întâmplă numai în fiecare moment și apoi. Asa de, Recrutați-vă prietenii, vecinii, transportatorul de corespondență, copiii de pe stradă, și străinii care se plimbau, pentru a vă ajuta să faceți o parte normală a vieții.

O altă alternativă care funcționează adesea bine și a lucrat pentru câinele meu vechi, luni, a fost Având o ridicare a Când cineva bate pe ușă.

Ea ar arunca adesea la oaspeții casei când au ajuns mai întâi din excitare. Dar, având o jucărie în gură, a însemnat că nu a putut să-l scoardă.

Câinele meu latră la străini când suntem plecați la o plimbare

Lătrat la străini atunci când o plimbare este o formă de "Pericol străin!"Sau un semn de frustrare.

Câinii sunt adesea mai reactivi (plămâni, lătrarii, mârâie) atunci când sunt restricționați de o leșie. Acest lucru ar putea fi pentru că sunt frustrați și doresc să salute oameni sau pentru că sunt speriați de străini.

Veți observa A Tip diferit de coajă Pentru entuziasmicii și câini care sunt înfricoșați cu adevărat.

Un câine care se teme că merge în luptă sau în modul de zbor. Leashul restricționează instinctul unui zbor al unui câine și oferă doar o singură opțiune, luptă. Pufos speră că prin lăudarea, luarea și mârâul, persoana va dispărea (și există șanse, vor!)

Asa de, Ce putem face cu un câine reactiv al leșiei?

Există mai multe tehnici a Consultant de comportament calificat vă poate ajuta să vă rezolvați reactivitatea leșiei. Toate aceste tehnici implică Desensibilizarea unui câine străinului și schimbarea răspunsului lor emoțional în prezența lor. Este nevoie de timp și răbdare.

Pentru oricare dintre tehnicile de lucru, Patru subsol trebuie să rămână sub pragul său de luptă sau de zbor. Acest lucru înseamnă păstrarea câinelui suficient de departe încât poate vedea persoana, dar nu atât de aproape încât el reacționează la persoana respectivă. Pentru câțiva câini, aceasta poate fi o distanță destul de îndepărtată!

Iată câteva tehnici pentru a ajuta un Reactiv Rover:

1. Angajați / dezactivați

Angajați / dezactivați: Aceasta este o tehnică în care câinele dvs. este recompensat cu o valoare delicioasă de mare valoare pentru a privi un declanșator (aka, angajarea cu stimulii). În cele din urmă, când vede o persoană, el va începe să te privească pentru această recompensă (aka dezangajând cu stimulii).

Videoclipul de mai jos arată cum arată în acțiune!

2. Uită-te la asta (lat)

Acest lucru este pur și simplu recompensând câinele dvs. pentru a privi persoana. Fido se uită la un străin și primește un tratament și # 8212; simplu ca asta!

3. Formarea ajustării comportamentului (BAT)

Formarea ajustării comportamentului (BAT): Acest concept utilizează o recompensă funcțională pentru comportamentul calm. Aceasta înseamnă, când câinele dvs. arată calm limbajul trupului, vă îndepărtați de ceea ce este frică de recompensă.

Toate aceste tehnici utilizează unele forme de desensibilizare și contracondiționare. Asta înseamnă Obținerea câinelui tău cu ceva fără să-l copleșească. Acest lucru îl împuternicește și, în cele din urmă, își schimbă reacția emoțională.

Deoarece momentul și poziționarea sunt atât de importante pentru succesul cu aceste metode, vă sugerez să lucrați cu un profesionist la început.

Câinele meu latine la oamenii din afara ferestrei

Toți am mers de la o casă la un moment dat în viața noastră cu un câine care latră neîncetat prin fereastră la simpla noastră prezență.

Unii câini au chiar și un pat sau mai confortabil de acolo pentru o vizionare ușoară și petrec toată ziua ședinței pe bara lor de bord la oameni, câini, pisici, mașini .. ei latră la tot!

Dacă sună ca și câinele dvs., iată câteva sfaturi utile:

  • Împiedicați-l să latra în primul rând. Cu cât mai mult câinele vă practică lătratul, cu atât mai bine va fi. Ar putea fi ceea ce face pentru a trece timpul în timp ce lucrați toată ziua. În loc să-i lase să practice, să-și blocheze punctul de vedere. Împiedică-l să intre în spațiul de vizionare, să blocheze fereastra cu blind-uri sau să folosească un film de ferestre pentru a-și bloca vederea.
  • Utilizați un generator de zgomot alb sau lăsați televizorul când plecați. Acest lucru va ajuta la prevenirea câinelui dvs. de sunete auzite care pot declanșa sesiuni de lătrat.
  • Desensitizează câinele dvs. la declanșatoarele sale de sunet, obținându-l obișnuit cu ei. Joaca audio de oameni vorbind, mașini, copii, câini lătrat (indiferent de zgomotele exterioare îl declanșează). Începeți la un nivel atât de scăzut încât nu există nici un răspuns de la câinele dvs. Ca un bonus, dă-i ceva de făcut o sarcină, tratați sau o jucărie puzzle atunci când aude sunetul. Încet, în timp, măriți volumul până când aceste sunete sunt normale și nu mai declanșează câinele la coajă.
  • Învățați câinele dvs. un "suficient". Acest lucru trebuie să fie practicat foarte mult înainte de mână. Tot ce trebuie să faceți este să spuneți "suficient" și împrăștiați tratează pe podea. Destul de curând "destul" înseamnă privirea la podea. Încercați acum să o utilizați când câinele dvs. se latră. Odată ce și-a găsit toate tratatele, țineți atenția pentru încă câteva minute, jucând cu el sau dându-i altceva de făcut, cum ar fi jucați cu o jucărie umplute din Kong.
tratați-scatter

Obiceiurile sunt greu de rupt, dar Dacă sunteți consecvent, puteți schimba modelul de comportament la ceva mai de dorit.

Câinele meu latră la Pe mine!

Câțiva câini coajă pentru atenția dvs. Și probabil ei o primesc, într-o formă sau altul. pentru că Consoliderăm coaja prin acordarea atenției, în cea mai mare parte pentru a încerca să-l închidă, o facem atât de rău!

Cererea Barking & # 8212; Când Fido face tot posibilul pentru a vă atrage atenția prin lătrat și # 8212; poate fi destul de iritant.

Deci, cum să-l oprești fără a da cererile sale?

Ca și în cazul în care în acest articol, voi începe Prevenirea. Cererea Barking deseori provine din plictiseală. Plictiseala este o problemă comună pentru câinii noștri, Pe măsură ce viața noastră ocupată necesită cea mai mare parte a atenției noastre.

La Combateți plictiseală canină, Asigurați-vă că câinele dvs. devine suficient exercițiu și Ora socială. Câinii sunt animale sociale și trebuie să interacționeze cu alți câini (dacă este alegerea lor de prieteni), oamenii sau chiar alte animale.

Tariful câinele dvs. nu este un substitut pentru îmbogățire, totuși. Este doar o mică bucată de puzzle.

Îmbogățirea este ceva adăugat la viața câinelui dvs. pentru a-și promova comportamentele naturale și pentru a preveni plictiseala. Este ceva care îi stimulează mintea. Îmbogățirea promovează o bună bunăvoință prin păstrarea lui ocupată și creșterea percepției sale asupra controlului asupra mediului său.

Aș putea scrie un întreg articol despre îmbogățire, dar verificați videoclipul de mai jos pentru unele idei de îmbogățire a DIY.

Dar, ce faceți atunci când el deja latră?

Va trebui să-l ignorați.

Orice atenție, indiferent dacă este vorba de negativă sau pozitivă, va întări doar lătratul. Doar așteptați-o, la fel de greu ca asta. Și, din păcate, se va înrăutăți adesea înainte de a deveni mai bine.

Dar pentru că vrea să vă atragă atenția, orice atenție pe care îi dați-o este plină de satisfacții.

Când se oprește la lătrat și este răcit, răsplătește-l. Este Întotdeauna important să lăsați câinele să știe ce doriți să faceți în loc de comportamentul problemei "# 8212; Aceasta este partea pe care majoritatea oamenilor o uită. Încercați să nu vă lăsați să vă concentrați doar pe comportamentele sale nedorite!

Recompensați-l când este calm și liniștit. Cu cât faceți mai mult acest lucru, cu atât va deveni mai puternic acest obicei nou. Purtați în jurul valorii de un buzunar de tratate și când acționează în mod corespunzător, alunecați-l o bucată delicioasă!

***

La fel de normal ca lătratul este pentru câinii noștri, poate deveni problematică. Reglementările și legile o fac din ce în ce mai dificilă pentru câinii noștri pentru a naviga pe mediul nostru uman.

Spuneți-ne câteva dintre cele mai bune trucuri pentru a vă împiedica câinele să latra în comentariile de mai jos!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Câinele meu latră la oameni în mod constant și # 8211; cum îl fac să se oprească?