Făcând un hamac de companie de casă cu o pungă

Face un hamac de casă cu o pungă

Fleece (flexibilitate, fleece polară etc.) este o țesătură preferată pentru fabricarea hamacurilor de casă. Fleece și flanelul fac paturi confortabile pentru timpul de iarnă, iar bumbacul și denim fac paturi frumoase pentru vremea mai caldă. Indiferent de ce țesătură este folosită, urmăriți firele libere și aruncați hamacul dacă este mestecat.

Clipuri pentru agăța hamacului

Proprietarii trebuie, de obicei, să renunțe la câteva hamace cumpărate de magazin datorită mestecării, dar clipurile pivotante au venit pot fi salvate pentru a vă face propriul hamac. De asemenea, puteți cumpăra o varietate de clipuri, cârlige de fixare, carabinere, cârlige de cortină de duș și alte hardware asortate care pot fi folosite pentru a atașa hamacurile la cuști. Verificați ambarcațiunile locale, hardware-ul sau magazinul de alimentare cu animale pentru diferite opțiuni. Indiferent de opțiunea pe care o alegeți, încercați să vă gândiți la aceasta în ceea ce privește siguranța, asigurându-vă că nici o parte a corpului nu ar putea fi prinsă în clipurile pe care le alegeți.

Buclele suspendate pe hamac

Biți de țesături, panglici robuste, bandă de părtinire sau deplasare de nailon (cum ar fi materialul de leșie) pot fi folosite pentru a face buclele la care sunt atașate clemele agățate. Subțire leashes cumpărat la magazinele cu discount pot fi tăiate în secțiuni mai mici, ca ieftin de deplasare pentru buclele agățate.

01 din 08

Adunați materiale și tăiați materialul la dimensiune

  • Două bucăți de țesătură tăiate la aceeași dimensiune (vezi mai jos pe dimensionare)
  • Patru clipuri
  • Țesătură, panglică sau alt material pentru a atașa clemele la hamac (sau fac bucle pentru agățare)
  • Mașină de cusut (sau ați putea coase cu mâna dacă doriți)
  • Fir
  • Pini

mărimea

Acest hamac poate fi făcut în orice dimensiune vă place. Pentru hamacul demonstrat aici, două bucăți de fleece sunt tăiate în 12 centimetri cu 24 de centimetri. Hamacul finit este la doar 9 cm lățime de 10 centimetri lungime (potrivit pentru un șobolan sau un animal mai mic - unul mai mare ar fi necesar ca șobolanii să se adune împreună sau pentru a dihor).

Pentru a face un hamac de dimensiuni diferite aici este un ghid general pentru a vă dimensiona piesele (dimensiunea exactă a produsului finit va depinde de cote de cusături și poate fi, de asemenea, afectată de grosimea țesăturii). Decideți cât de mare doriți ca hamacul dvs. să taie două bucăți din material. Lățimea hamacului trebuie să aibă două centimetri adăugați pentru indemnizațiile cusăturii, iar lungimea ar trebui să fie dublată ceea ce doriți ca lungimea finală să fie.

Benzi pentru bucle agățate

De asemenea, va trebui să tăiați patru benzi ale materialului ales pentru bucle agățate. Acestea pot fi tăiate la orice lungime pe care o doriți și apoi sa dublat pentru a face o buclă, astfel încât lungimea finită a bucla va fi mai mică de jumătate din lungimea tăiată (nouă inci este un bun punct de plecare pentru a tăia benzile în).

Continuați la 2 din 8 de mai jos.
  • 02 din 08

    Coaseți cele două bucăți de țesături împreună

    Așezați cele două bucăți de țesături împreună cu părțile drepte împreună (așa că apare ca și cum este înăuntru). Lăsând o mică deschidere care vă va permite să rotiți partea dreaptă a hamacului, coaseți în jurul restului dreptunghiului, lăsând aproximativ o jumătate de indemnizație cusăturii. Snip Fabric suplimentar din colțurile din afara rândului de cusături, așa cum se arată în partea stângă jos; colțul de mână al fotografiei pentru a face rotirea colțurilor drept mai ușor. Rotiți hamacul de companie drept partea dreaptă prin deschidere, apoi cusătura mâinii Deschiderea închisă în partea dreaptă jos; colțul de mână al fotografiilor.

    Continuați la 3 din 8 de mai jos.
  • 03 din 08

    Așezați buclele suspendate pe piesa principală a hamacului de companie

    Așezați dreapta; mână cusută împreună (și partea dreaptă afară) hamack pe suprafața dvs. de lucru. Dacă aveți două culori sau modele diferite, partea îndreptată în sus va deveni în cele din urmă exteriorul hamacului finit.

    Hrăniți benzile pentru buclele suspendate prin clipuri. Puneți buclele suspendate pe hamac, așa cum se arată în fotografie. Buclele și clipurile ar trebui să fie spre interior, în timp ce capetele libere sunt atârnate peste marginea hamacului. Hamacul ar trebui să fie împărțit aproximativ în treimi în mintea voastră dacă buclele sunt poziționate corect, dar nu vă faceți griji cu privire la plasarea lor exactă (puteți să vă plimbați cu plasarea buclelor agățate mai târziu).

    Continuați până la 4 din 8 de mai jos.
  • 04 din 08

    Ori o parte a hamacului peste buclele suspendate

    Ori o parte a hamacului peste un set de bucle agățate.

    Continuați la 5 din 8 de mai jos.
  • 05 din 08

    Pliați cea de-a doua parte peste celelalte bucle agățate

    Pliați a doua parte peste al doilea set de bucle suspendate, astfel încât pliate în părți să se suprapună un pic.

    Sfat: o suprapunere de una până la două inci (după cum se arată în fotografie) va face o husă "ușor de acces", în timp ce o suprapunere mai mare va face o pungă mai închisă.

    Continuați până la 6 din 8 de mai jos.
  • 06 din 08

    Cusatura de-a lungul a două laturi ale hamacului de companie

    Cusături de-a lungul ambelor părți ale hamacului (arătat de linia galbenă), peste falduri. Pentru o putere mică adăugată, Strat înapoi bine la fiecare capăt și peste buclele suspendate.

    Continuați până la 7 din 8 de mai jos.
  • 07 din 08

    Prindeți deschiderea pungii pentru a transforma hamacul drept afară

    Prindeți deschiderea pungii pentru a deschide hamacul și pentru a întoarce totul pe partea dreaptă.

    Continuați la 8 din 8 de mai jos.
  • 08 din 08

    Produsul final: un hamac de companie de casă cu o pungă

    Sfat: Pentru animalele de companie care nu fac hamacuri, dar ca niște pungi de dormit (cum ar fi Hedgehogs și cobai sau chiar șobolani și difuzoarele care preferă solul solid), ați putea săriți pur și simplu buclele agățate și puteți face o pungă care stă pe pământ.

  • Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Făcând un hamac de companie de casă cu o pungă