Aflați dacă un animal de companie exotic este legal în cazul în care locuiți

Glider de zahăr Joey

Primul pas pe care ar trebui să-l faceți atunci când selectați un nou animal exotic este de a determina dacă acel animal de companie este sau nu legal să dețină unde locuiți. Acest proces poate fi complicat, deoarece există o varietate de niveluri de guvernare implicate în reglementarea animalelor, legi schimbarea, și nu toată lumea pe care o întrebi va cunoaște răspunsul la întrebarea dvs. Există câteva modalități fiabile de a determina dacă puteți păstra sau nu a planor de zahăr, aligator, caine lup, sau alt animal de companie exotic în casa dvs.

Apeluri telefonice și căutări pe Internet

Începeți prin apelarea agențiilor guvernamentale corespunzătoare în persoană. Utilizarea internetului pentru cercetare este un loc bun pentru a arăta (și cel mai mult Legile exotice ale animalelor de companie sunt publicate online), dar pentru informații curente și complete despre starea verificării dvs. de animale alese cu agențiile corespunzătoare.

  • Încercați administrația dvs. locală și apelați Primăria sau Orașul sau Oficiul Județean și întrebați dacă există legi relevante împotriva animalelor de companie în cauză. Oficialii locali pot să vă poată spune statutul de companie de companie la nivel local, precum și statutul de stat, provincie sau statutul național. Dacă nu există legi locale și oficialii locali nu sunt siguri de statutul de pe o scară mai largă, acestea vă pot îndruma către agenția corespunzătoare pentru a verifica cu.
  • Verificați cu departamentul dvs. local de sănătate, deoarece uneori regulamentele se încadrează sub jurisdicția lor.
  • Verificați cu agențiile dvs. de stat sau provinciale. Sperăm că oficialii locali ar putea să vă spună care agenție are jurisdicție, dar poate cădea în agricultură, pește și joc, resurse naturale, faunei sălbatice, sănătate etc.
  • Dacă sunteți în SUA, verificați cu Departamentul de Agricultură al SUA (USDA), deoarece multe specii exotice necesită permise USDA pentru posesie și / sau reproducere.
  • Continuați să efectuați apeluri telefonice până când găsiți agenția potrivită sau persoana care vă poate oferi un răspuns definitiv. Uneori permise sunt necesare pentru specii, chiar dacă sunt legale, așa că asigurați-vă că aflați ce trebuie să evitați să fiți penalizați (sau să vă luați animalul de companie de la dvs.).

Lista potențialilor oameni de contact poate părea descurajantă, dar fiecare stat este diferit. Societatea dvs. umană locală, alte organizații legate de animale de companie, sau un birou veterinarian, vă poate ajuta să aflați despre legile actuale dacă nu primiți nicăieri apeluri telefonice. De asemenea, este posibil ca nici o lege să nu existe unde locuiți cu privire la animalele exotice.

Nu presupuneți că, dacă vedeți un animal de companie la nivel local, este legal să dețină, chiar dacă acestea sunt vândute în magazinele de animale de companie. Ignoranța legii nu este o apărare bună.

Motive pentru legile exotice pentru animalele de companie

Unele legi despre animalele exotice pot părea ridicol, în timp ce altele sunt mai ușor de înțeles. Este mai ușor ca cineva să înțeleagă de ce ar putea să nu fie legal să dețină o piper viperă, dar nu la fel de sensibilă pentru a face ilegal să dețină un iepure. Backstoriile de pe fiecare lege și animale vor varia de la un loc la altul, dar unele motive pentru scoaterea anumitor animale includ:

  • Probabilitatea acelui animal devenind o specie invazivă în sălbăticie
  • Accidente sau decese care implică acel animal
  • Opinia publicului și reputația acelui animal (indiferent cât de precis sau absurd)
  • Indiferent dacă animalul este considerat sau nu o specie domestică, dimensiunea animalului
  • Specia animalului
  • Indiferent dacă animalul este considerat un animal de fermă
  • Bolile pe care le pot purta animalele
  • Starea de conservare a animalului în sălbăticie
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Aflați dacă un animal de companie exotic este legal în cazul în care locuiți