O imagine de ansamblu a animalelor exotice ca animale de companie

Pet Hedgehog într-o cușcă

Ce este un animal de companie exotic?

Puteți auzi fraza "Animale exotice"Și gândiți-vă la multe lucruri diferite când cineva spune că le place. Vă puteți gândi la maimuțe și la tigrii, sau doar păsări și iepuri, sau poate ratonii și dihorii. Dar dacă sunteți confundat cu privire la ceea ce este considerat un animal de companie exotic, nu sunteți singuri. Există o cantitate mare de variație în modul în care sunt definite animalele de companie exotice.

De obicei, orice nu este un câine, pisică sau domesticit animal de ferma ca o vacă sau un cal este considerată exotică. Unele guverne au o definiție diferită a exoticului. Guvernele pot considera ca un animal exotic nimic care nu este nativ din regiune sau nu este un câine, pisică, pește sau alt animal care este de obicei gândit sau a fost de acord să fie domesticiți. Dar din nou, acesta nu este un răspuns alb-negru.

Cum pot spune dacă animalele exotice sunt legale unde locuiesc?

Dacă încercați să vă dați seama dacă animalele de companie exotice sunt sau nu sunt legale pentru a păstra unde locuiți, verificați cu statorul sau administrația locală. Dacă aveți vreo îndoială, apelați la biroul corespunzător și întrebați. Fiecare stat ia în considerare animalele diferite pentru a fi animale de companie exotice. Chiar dacă un animal este exotic, păstrarea lor ca animale de companie pot fi permise în conformitate cu legea dacă sunt îndeplinite anumite cerințe. Totul depinde de legile specifice. Unele state interzic didactice, Unii permit doar speciile indigene, iar unele sunt foarte specifice cu privire la ce fel de animale exotice nu sunt permise ca animale de companie.

Ce vedete consideră că sunt animale de companie exotice?

Dacă nu este un animal de fermă, câine sau pisică, veterinarul dvs. consideră că este un animal de companie exotic. În plus, VET dvs. poate să nu ia în considerare animalele de companie de buzunar să fie incluse sub umbrela animalelor exotice. Expresia "Animale de buzunar" este, în general, folosită pentru a descrie hamsterul, șobolanul, mouse-ul, difuzorul, iepure, cobai, Chinchilla, sau alte animale de companie obișnuite de companie.

Uita-te acum: 11 animale exotice sălbatice pe care le poți avea ca un animal de companie

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » O imagine de ansamblu a animalelor exotice ca animale de companie