Este o pisică cel mai bun animal de companie pentru tine?

Close-up Portret de pisică acasă

Găsiți nevoia unui animal de companie însoțitor în viața voastră? Poate că ești nedeterminat între a pisică sau un câine, Pet Bird, Hamster PET sau alte mici animale exotice Toate aceste animale de companie necesită cantități diferite de îngrijire pentru sănătatea și fericirea optimă, iar niciunul nu este fără întreținere.

În timp ce fiecare dintre aceste animale de companie are propriul farmec special, vă rugăm să luați în considerare trăsăturile îndrăznețe ale unei pisici, care vă vor oferi mulți ani de dragoste necondiționată. Alegerea unui animal de companie va depinde de un număr de factori, inclusiv cum ar fi vă rugăm și dispreț și stilul tău de viață. Să comparăm o pisică față de aceste animale potențiale.

01 din 05

Chiar de pe lilieci, ar trebui să știți că pisicile pot coexista cu multe alte specii de animale de companie și devin de fapt prieteni apropiați cu unii dintre ei. Familia mea a avut pisici și câini, pisici și păsări și soțul meu au avut o pisică și iepure ca un copil. Dar ca un singur animal de companie, o pisică nu poate fi potrivită. De ce?

O pisică poate purr

Nimic nu se potrivește cu relaxarea auzului și simți vibrațiile unui a purtring pisica.

O pisică nu are nici un maestru

Spre deosebire de câini, pisicile nu rulează în pachete și omul său nu este un "maestru de pachete."Cu toate acestea, dacă sunteți foarte norocoși, el vă va considera egal.

O pisică iubește necondiționat

În timp ce foarte puțini oameni sunt capabili să iubească necondiționat, dacă ești bun și iubitor la pisica ta, te va iubi fără rezerve, până când își atrage ultima suflare.

  • 02 din 05

    O pisică și / sau un rezervor de pește

    O pisică de pisică și acvariu nu se exclud reciproc, cu condiția ca rezervorul să fie bine acoperit pentru a preveni "pescuitul" de o pisică curioasă. Unele pisici sunt fascinate de rezervoarele de pește și vor petrece mai multe ore privindu-le.

    Bine, să presupunem că nu aveți timp să mențineți două specii complet diferite de animale de companie. Ar trebui să menționez că probabil necesită cantități egale de timp în îngrijire, iar costurile de stabilire a nevoilor lor inițiale pot fi, de asemenea, aproximativ egale. Întrebarea decidentă este:

    Vrei un animal de companie pe care să-l poți cudala?

    Dacă da, o pisică este un favorit mâini. Deși puteți admira și interacționa cu pește într-o oarecare măsură, "mângâie" este greu.

  • 03 din 05

    O pisică sau șobolan sau alt animal exotic?

    Dacă spațiul dvs. este extrem de limitat, accesorii aveți nevoie pentru un confort al pisicii poate fi o problemă. În acest caz, o mică cască de hamster sau Habitrail poate fi ideală. Cu toate acestea, chiar și un apartament cu un dormitor ar trebui să fie suficient de mare pentru o pisică. În cazul în care considerația dvs. principală este închiderea animalului dvs. într-o zonă mică, cu excepția animalelor de companie ca maimuțele, un animal de companie exotic ar putea fi preferabil unei pisici. O pisică nu ar trebui să fie întărește.

    Dacă longevitatea într-un animal de companie este importantă, o pisică este o alegere mai bună

    O pisică, dacă este ținută în interior, poate trăi Atât timp cât 20 de ani sau mai în vârstă. Rozătoare cum ar fi hamsteri, șobolani și gerbili au o limita limitată de viață, cu 3.5 ani fiind maximul pentru majoritatea porcușori de Guineea, care pot trăi 7.5 ani sau mai mult.

  • 04 din 05

    O pisică sau un câine?

    Luați în considerare o pisică dacă relaxarea liniștită este importantă pentru dvs

    Sunteți acasă cea mai mare parte a zilei și căutați o companie liniștită într-un animal de companie? Vrei doar să te relaxezi seara când te întorci acasă de la locul de muncă? O pisică ar putea fi cea mai bună alegere. Cu excepția faptului că mulți câini vor lătra la orice ocazie dată. Un câine poate, de asemenea, să aibă tendința de a fi mai solicitantă de atenția dvs. decât o pisică, care va sta liniștit în poala ta în timp ce citiți, faceți o muncă de ac sau lucrați în afacerea dvs. la domiciliu.

    O pisică este un partener bun pentru hobby-uri la domiciliu

    Dacă vă bucurați de meșteșuguri, gătit sau grădinărit la domiciliu, o pisică este o alegere excelentă pentru un animal de companie. Cu toate acestea, dacă gustul dvs. rulează mai mult la camping, jogging, pescuit sau vânătoare, un câine ar fi probabil un partener mai bun pentru aceste hobby-uri.

    Pe de altă parte, ați putea dori să vă gândiți să aveți atât o pisică cât și un câine. Uneori fac tovarăși și amici excelenți.

    Continuați la 5 din 5 de mai jos.
  • 05 din 05

    O pisică versus o pasăre de animale de companie

    Experiența noastră cu combinarea păsărilor și pisicilor sa încheiat prost, în special pentru păsări. Deci, vorbim aici despre o alegere între o pisică și o pasăre.

    Zona din jurul unei păsări poate fi destul de murdară, dar poate zona din jurul unei cutii de gunoi. Păsările pot fi foarte afectuoase cu oamenii lor și unele specii vor călări pe umăr uman.

    Multe păsări cântă frumos

    Pe de altă parte, unele păsări, cum ar fi papagalii, pot fi strânse neîncetate. Partea plus pentru papagali este că unii dintre ei pot trăi timp de câteva decenii. Pe de altă parte, ar putea fi dificil să găsești un Veterinarul aviar. Alegerea unei păsări de companie sau a unei pisici va trebui să vă fie lăsată la dvs.

    V-am dat mai multe opțiuni, motivele pentru care unul sau altul ar putea face cel mai bun animal de companie sau dumneavoastră. Rețineți că este posibil să nu trebuiască să sacrificați un animal de companie în locul altui. Unii dintre acești critterii se pot înțelege frumos cu pisici, așa cum am demonstrat aici.

  • Uita-te acum: Care este pisica ta spunând?

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Este o pisică cel mai bun animal de companie pentru tine?