Legile pe animalele exotice pentru fiecare u.s. Stat

Mână care deține o iguana

Fiecare stat are exotic sau sălbatic de companie Legile care specifică dacă o specie este permisă, interzisă sau necesită o autorizație specială. În unele state, puteți avea o veveriță de companie sau cangur, în timp ce alte state au interzis chiar iepuri de companie. Unele state sunt mai îndrăznețe decât altele. Aflați ce sunt legile exotice de companie ale statului dvs. și înainte de a aduce un animal de companie la casa dvs. sau apartament, Verificați dublu cu administrația dvs. locală pentru a vă asigura că regulile nu s-au schimbat sau legile locale, oraș și județene nu interzice animalul.

Alabama

Dacă locuiți în Alabama, nu puteți deține, să vândă sau să importați pește din genul Clarias (somn de mers pe jos) - Serrasalmus (piranha) - Carp negru - orice specie de mongoose - orice cevidae (Deer, Elk, Moose și Caribou) - Orice specie de coiot, vulpe, raton, sconcs, rozătoare sălbatice, sau Turcia sălbatică.

Nu există licențe sau permise necesare pentru proprietatea animalelor exotice, inclusiv leii, tigrii, maimuțele sau urșii. Dacă intenționați să expuneți oricare dintre animalele sălbatice, este necesar un permis. De asemenea, aveți nevoie de permise pentru păsările sălbatice protejate.

Alaska

Pentru locuitorii din Alaska, nimeni nu poate avea, să vândă, să importe sau să exporte animale de joc live (orice specie de păsări, mamifer sau reptile, inclusiv un animal domestic feral, găsit sau introdus în stat, cu excepția păsărilor și mamiferelor domestice). Statul definește toate animalele non-domestice pentru a include feline sălbatice, canini sălbatici, urși și primate ca "joc live."Această restricție include hibrizi de lup dobândite după 23 ianuarie 2002, iar cimpanzeii au dobândit după 31 ianuarie 2010. Înainte de acele date, posesia acestor animale a fost permisă fără permis. Puteți solicita o autorizație de a poseda orice animale pe lista interzisă, deși departamentul de pește și joc numai aspecte permise în scopuri științifice și educaționale.

Arizona

Codul administrativ Arizona afirmă că este ilegal să dețină canini non-domestici și feline, primate (cu excepția primatelor non-sugative care nu sunt libere boală zoonotică), aligatori, crocodili, șerpi otrăviți și multe altele. Permisele speciale pot fi eliberate anumitor persoane sau grupuri pentru a păstra aceste animale dacă cererea se încadrează în categorii pentru educație, sănătate publică, fotografie comercială, reabilitare a faunei sălbatice sau managementul faunei sălbatice.

Arkansas

Carnivore mari, cum ar fi leii, tigrii și urșii sunt ilegali de a deține, la fel ca și mamele, babues și macakes. Există, de asemenea, o limită de șase animale pe proprietar pentru bobcaturi, veverițe, iepuri, ratonii, prepeliţă, oposum, Coyote, cerb, vulpe rosie, și vulpea gri. Dacă ați achiziționat un animal într-un alt stat, trebuie să arătați verificarea că a fost achiziționată legal.

California

Agenția de resurse naturale din California a interzis cele mai multe animale sălbatice, inclusiv sigilii, oi bighorn și falcons, de la a fi la fel ca animalele de companie în California. De asemenea, sunteți interzis să păstrați toți canini non-domestici și feline, elefanți, crocodili și multe altele. Excepțiile de la această lege includ bovine, alpacas, llamas și cămile.

Colorado

Actul Wildlife din Colorado Nu vă permite să păstrați cele mai multe animale exotice ca animale de companie - aceasta include sălbatice, hog-uri sălbatice, raton, skunk, hedgehog, opossum, veverițe, porcupine călugăr de călugări și primate. Puteți păstra unele reptile native.

Connecticut

Această stare restricționează animalele potențial periculoase. Ursii, pisicile mari, lupii și primate sunt incluse în lista de animale ilegale deținute în acest stat. Dacă ați avut un primat sub 35 de lire sterline înainte de 1 octombrie 2010, atunci vă puteți menține proprietatea asupra acelui animal de companie.

Delaware

Delaware Legea statului necesită permise pentru majoritatea mamiferelor și hibrizilor sălbatici. Animalele de companie care nu necesită o autorizație includ chinchillas, arici, dihori, opossum, iepuri, glidergeri de zahăr și multe altele. Multe șopârle sunt permise, inclusiv anoli, dragoni de apă, basilizks, dragoni barbă, chameleoni, geckos, iguanas și multe altele. Șerpii otrăviți non-nativi sunt ilegali de posed.

Florida

In conformitate cu Codul administrativ din Florida, Animalele de clasă I sunt ilegale de posedă, iar animalele de clasă II necesită o autorizație. Animalele de clasă I includ urși, pisici mari, rinoce, crocodili, cimpanzeii și multe altele. Clasa II include Howler maimuțe, Macaques, Bobcats, Cougars, Cheetahs, aligatori, Lupii, Girafes și multe altele. O lege din 2010 interzice importul, vânzarea și eliberarea speciilor non-native. Această lege restricționează în continuare capturarea și menținerea reptilelor veninoase și a altor reptile de îngrijorare, cu excepția cazului în care proprietarul a avut deja o autorizație înainte de lege. Nu este nevoie să aveți o autorizație de a păstra dihorii, papagali, arici, chinchilla și alți rozătoare mici.

Georgia

Departamentul de Resurse Naturale din Georgia descrie animalele ilegale ca animale inerent periculoase. Această clasificare include cananghii, primate, canini non-domestici, feline non-domestice, crocodili, aligatori, elefanți, lilieci, piranhas, somn de respirație, monștri Gila, cobra și alți șerpi veninoși. Dacă doriți să aveți o maimuță capucină ca un animal de sprijin, este necesar un permis special. Nu aveți nevoie de un permis de genuri de zahăr sau cu dirale europene. Iepurii domesticiți și rozătoarele mici sunt, de asemenea, permise fără permise, cu excepția ariciilor.

Hawaii

În majoritatea cazurilor, Animalele exotice sunt ilegale în Hawaii. Acestea includ urșii, pisici mari, canini sălbatici, hibrizi de pisici sălbatici și câini sălbatici, canguri, bovine sălbatice și cerb, păsări de pradă, aligatori, geckos și majoritatea șopârlă, arici, gerbili, hamsteri și dihori și dihori. Animalele de companie care sunt permise includ porci de guinee, chinchillas, mouse-ul domestic și șobolan, parakeets și porumbei.

Idaho

Departamentul de Stat al Agriculturii Idaho interzice orice animal sau hibrid "dăunător" care poate fi o amenințare la animale, mediu, agricultură sau faunei sălbatice. Animalele interzise includ pisici mari, canini non-nativi, primate, arici, opossum și mistreț sălbatic. Puteți obține permise de la Departamentul de Agricultură Idaho pentru a păstra animalele interzise. Nu aveți nevoie de permise pentru a păstra Llamas, Alpacas, Chinchillas, cobai sau nurcă.

Illinois

Animalele periculoase nu sunt lăsate să fie păstrate ca animale de companie dacă nu sunteți un grădină zoologică, licențiat circulație sau altă organizație acceptabilă. Animalele periculoase includ pisici mari, coioți, lupi, urși și reptile otrăvitoare. Primatele nu sunt permise ca animale de companie decât dacă erau în posesie înainte de 2011 și deja înregistrate. Puteți obține o excepție pentru un animal de suport de maimuță capucină cu permis. Nu există restricții privind alte specii exotice.

Indiana

Indiana este una dintre cele mai îndrăznețe de state - nu bariază animale, dar aveți nevoie de permise pentru majoritatea acestora. Aveți nevoie de permise pentru veverițele de clasa I și iepurii non-domestici, mamifere de clasa II și animalele exotice periculoase din clasa III, inclusiv pisici mari, urși, lupi, hiene, reptile veninoase, gorile, Birmy Pythons, Anacondas și multe altele.Nu aveți nevoie de permise pentru animalele de companie obișnuite, inclusiv animale de companie exotice, cum ar fi Gliders, Ferrete, Pisici Savannah, Foxes, Dogi Prairie, Racoons și Skunks.

Iowa

Iowa este destul de simplă cu legile sale exotice pentru animalele de companie. Nu poți poseda, deține sau nu-i așa de periculos animal salbatic. Legea definește exoticii ca pisici și câini non-domezi, urși, primate, numeroase reptile și multe altele. Hibrizii de câine Wolf și anumiți hibrizi de pisici sunt permise. Este necesar un permis pentru Falconry și păstrarea rapitoare.

Kansas

Legea statului Kansas nu permite ca animalele reglementate periculoase să fie păstrate ca animale de companie, cu excepția cazului în care sunteți un grădină zoologică, sanctuar sau altă unitate aprobată. Animalele reglementate periculoase includ pisici mari, urși și șerpi veninoși. Maimuțele sunt permise. Ferretele și parazorii călugărului sunt interzise. Aveți nevoie de un permis pentru Falconry și păstrarea rapitoare.

Kentucky

În Kentucky, nici o persoană nu poate avea un animal inerent periculos, inclusiv primate, reptile periculoase, urși, pisici mari, badgeri de miere și multe altele. Printre animalele care sunt permise sunt Alpaca, Capra, Camel, Chinchilla, Llama, Parrot, Tucan, și Yak.

Louisiana

Nu poți deține un primat, urs, pisici mari și canini sălbatici în Louisiana (dacă nu sunt buni și i-au permis anterior acest lucru). Aveți nevoie de permise pentru șerpi confortabile sau mari constricnte.

Maine.ro

Permisele sunt necesare pentru a poseda sau rasa animalelor sălbatice în Maine. Nu puteți deține căprioare, urși, moose sau curcani sălbatici. Alte animale interzise includ leul, ghepard, lupi, maimuțe, cămilă, aligator, parakeet călugăr și lebădă mute. Dacă aveți permise, puteți păstra emu, dihori domestici, gliders de zahăr și chinchillas.

Maryland

Sunteți limitat să dețineți o mare varietate de animale de companie exotice în Maryland. Feline sălbatice, canini sălbatici, urși, ratonii, skunks, aligatori, primate, anumiți șerpi veninoși și alte animale exotice sunt interzise de la proprietate. Vi se permite să păstrați arici și glidanți de zahăr.

Massachusetts

În Massachusetts, animalele sălbatice nu pot fi păstrate ca animale de companie. Potrivit statului, animalele sălbatice sunt animale non-domestice, cum ar fi urși, pisici mari, câini sălbatici și primate. Nu aveți nevoie de un permis de propria ditare, anumite țestoase și gecuri, porumbei, Emus, Chinchillas, Glidanți de zahăr, Bison American sau Llamas. Pentru a păstra șerpi veninoși sau monștri Gila, aveți nevoie de un permis.

Michigan

Nu sunt permise pisici mari, urși și hibrizi de lupi în Michigan. Animalele care nu sunt clasificate ca carnivore mari sau hibride de lupi, cum ar fi maimuțele, skunk, UEM, Alpaca și Llama necesită o autorizație.

Minnesota

În Minnesota, este ilegal să ai urși, feline non-domestice și primate. Acest stat are restricții pentru proprietarii de animale de companie restrânse pe care le-au dobândit înainte de modificările legii în 2005. Animalele neregulate includ porcupine, dihori, cămile și llamas.

Mississippi

Felinele mici, cum ar fi Ocelots și Sklers, sunt permise în acest stat fără permis, dar animale inerent periculoase, așa cum sunt definite de legea statului, au nevoie de un permis de a fi păstrat ca un animal de companie. Animalele periculoase includ pisici mari, urși, canini sălbatici, wolverine, primate, elefanți, rinoce, hipopotați și hieni. Cerințele de autorizare sunt abrupte, iar permisul este valabil numai pentru un an pentru un animal. Alte animale care nu necesită un permis includ llamas.

Missouri

Dacă doriți să dețineți unul dintre animalele de pe lista de animale sălbatice periculoase, trebuie să o înregistrați cu județul în care locuiește animalul. Această listă include leii, tigrii, OCELOTS, lupi, primate și reptile otrăvitoare. Nu aveți nevoie de un permis pentru chinchilla, yaks, servale sau cămile.

Montana

Este necesar un permis dacă doriți să aveți un "menajerie sălbatică de animale."Această desemnare include oricine care nu își prezintă pisicile mari și urșii și nu are un număr minim sau maxim de animale enumerate. Animalele exotice care intră în stat trebuie să aibă un permis de intrare unică și un certificat de sănătate.

Alte animale interzise din Montana includ maimuțe, lilieci, gibbons, păianjen și maimuțe de urle. Animalele care nu necesită o autorizație includ pisici servale, glidergeri de zahăr, Wallabies, arici africani Pygmy, papagali, toucani și majoritatea reptilelor non-veninoase. Aveți nevoie de o licență pentru Raptors folosit în Falconry.

Nebraska

Conform Legea statului Nebraska, Puteți păstra reptile sau primate. Animalele interzise includ feline non-domestice, skunks, lupi sau urși. Puteți solicita un permis de păstrare a animalelor interzise.

Nevada

Nevada are unele dintre cele mai mari Legile sălbatice. Puteți deține primate, Elefanți, cămile, lupi, struți, alpacas, zebre, feline non-domestice și multe alte animale fără permis sau licență. Animalele care sunt interzise includ aligatori, crocodili, ratonii, lilieci, coioți, moose, șerpi veninoși și vulpi.

New Hampshire

Primatele, pisicile mari, reptilele veninoase, urșii, lupi și alte animale sunt interzise. Unele păsări, pește, amfibieni, broaște țestoase și șerpi necesită permise. Nu aveți nevoie de documente pentru a păstra chinchilele, dihorul, llamajele, glidectoarele de zahăr, cămilele, porcii burduși sau bizonii ca animale de companie.

New Jersey

Specii potențial periculoase, cum ar fi primatele, pisicile non-domestice și urșii sunt pe New Jersey Lista de animale interzise. Lista interzisă include unele animale pe care nu le-ați putea pune în mod obișnuit în acea clasă, cum ar fi călugărul și gâtuirea soneriei Parakeets, Axolotls, și veverițele solului. Zoologii și expozanții pot solicita o autorizație după îndeplinirea cerințelor extinse, dar practice.

Aveți nevoie de permise pentru a păstra dihorii, ovinele și caprele exotice, majoritatea papagalilor, arici, majoritatea geckilor și altor șopârle, și majoritatea șerpilor non-veninoși. Permisele nu sunt necesare pentru a păstra UEM, Ostrich, Llamas, Alpaca sau Rheas ca animale de companie.

New Mexico

În New Mexico, nu puteți avea feline, primate, crocodili, aligatori, aligatori, skunks, urși și lupi. Trebuie să completați o cerere de autorizare pentru animalele non-domestice. Nu aveți nevoie de permis pentru dihori și llamas.

New York

Legea din New York, nu vi se permite să dețineți animal salbatic, inclusiv feline sau canini non-domestici, urși, crocodili, reptile veninoase și primate. Animale pe care le puteți păstra ca animale de companie fără permis includ Gliders de zahăr, Wallabies, Kangaroos, Capybaras, Porcupine și cele mai multe reptile non-veninoase.

Carolina de Nord

Legea Carolina de Nord permite județelor și orașelor individuale să creeze ordonanțe privind animalele de companie exotice. În funcție de locul în care locuiți în stat, puteți sau nu să aveți niciun regulament. Aveți nevoie de un permis de intrare din partea medicului veterinar de stat pentru a aduce skunks, vulpi, raton, feline non-domestice, coioti, martens și par posibil.

North Dakota

Conform Legea din Dakota de Nord, Puteți sau nu aveți nevoie de o licență pentru a deține un animal. Depinde de categorie. Animalele periculoase în mod inerent sunt animale de categoria 4 care necesită o licență - acestea includ urși, lupi, primate și toate felinele non-domestice, cu excepția Bobcats și Canadian Lynx. Animalele care nu necesită o licență includ amfibieni, arahnizi, reptile non-veninoase, chinchillas, arici și gliders de zahăr.

Ohio

Legile lui Ohio s-au schimbat de la masacrul de animale Zanesville în 2011. Mai mult de 50 de animale sălbatice au fost îndepărtate de la o conservă care necesită autorități să-i eutanască pe lei, tigrii, urși și lupi în roaming pe străzi. De atunci, Act de animale sălbatice periculoase a făcut lei, tigri, urși, elefanți, aligatori, maimuțe și servale ilegale pentru a deține, necesitând o autorizație. Animalele care nu necesită un permis includ lemuri, vulpi, bobcaturi, alpacas și llamas.

Oklahoma

În Oklahoma, puteți deține orice animal cu permis. Statul o numește o licență de crescătorie sălbatică. O licență nu este necesară pentru a avea animale exotice, pești și amfibieni exotici.

Oregon

În Oregon, este ilegal să dețină pisici sălbatice, pe altele decât urșii negri, canini nativi la Oregon, maimuțe, aligatori, crocodili sau caimani. Puteți obține un permis special pentru o maimuță de serviciu. Animalele pe care le puteți avea fără permise includ Alpacas, Ferrete, Bison, cămile, Chinchillas, Emus, Ostrici, Llamas, Lemuri, Glidanți de zahăr și Girafe.

Pennsylvania

În Pennsylvania trebuie să dobândiți un permis pentru animalele exotice care sunt enumerate ca faunei sălbatice exotice de către stat. Această listă include leopardii, jaguari, urși, tigrii, coioții și lupi. Animalele care sunt permise ca animale de companie fără a fi nevoie de o autorizație includ arici (dacă sunt achiziționați în interiorul statului), reptile ne-native veninoase și dihorte.

insula Rhode

În Rhode Island, puteți obține permise pentru a păstra urșii, hiele, tigrii, leii, gheparți, elefanți, maimuțe, lupi, hipopoși, girafe și monștri Gila. Permisele necesită dovada cunoștințelor și locuințelor adecvate pentru animale. Animalele care nu necesită o autorizație includ geckos, chinchillas și gliders de zahăr.

South Carolina

Coyote, Wolf, Tigru, leu, urs non-nativ și maimuțele mari sunt interzise de către Legea Carolinei de Sud cu excepția celor deținute sau înregistrate înainte de ianuarie 2018. Aveți nevoie de un permis de a deține bizon, vulpi, rafoane, bobcaturi, castor și cerb. Nu aveți nevoie de un permis de a deține maimuțe, reptile, amfibieni, papagali, pești tropicali, iepuri sau animale mici de animale ca gerbils, hamsteri, cobai și șoareci.

Dakota de Sud

Pentru a deține un primat, animal copiat, pisică mare, urs sau alt animal de companie exotic în Dakota de Sud, trebuie să obțineți o autorizație și o examinare veterinar. Câinii de raccoon (mamifere asemănătoare vulturului) și porcii non-domestici sunt specii invazive și interzise.

Tennessee

Animalele înrăutățite ca animale de companie din Tennessee includ cimpanzei, gorile, babuoni, lupi, urși, lei, tigri, gheparți, elefanți, rinocer, crocodili, aligatori și șerpi otrăviți. Nu există reguli privind maimuțele și pisicile sălbatice mici, cum ar fi Ocelots, Servi și Bobcats. Alte animale care nu necesită o autorizație includ dihori, chinchillas, llamas, alpacas, cămile, girafe, struți și canguri.

Texas

O licență trebuie să dețină multe animale pe care statul Texas consideră că este periculos. Această listă de animale include urși, coioți, cimpanze și alte maimuțe, Lions, tigrii, și multe altele. Nu există legi privind maimuțele, lupii, Capybaras, Ferrete, lemuri și alte animale.

Utah

În Utah, trebuie să aveți un permis de a avea urși, toate pisicile, maimuțele, maimuțele, cangurii, dihorii, arici, coioții și multe altele. Obstacolele sunt mari pentru a obține o autorizație - sunt rareori emise. Nu aveți nevoie de un permis de a deține aligatori, crocodili, alpacas, cămile, chinchillas, struți, glides-uri de zahăr și pinguini.

Vermont

Dacă nu doriți animale exotice în scopuri educaționale sau expoziții, nu le puteți păstra ca animale de companie. Animalele exotice includ primate, urși, reptile otrăvitoare, pisici mari și lupi. Este nevoie de o autorizație chiar și în scopuri educaționale și expozite. Animale pe care le puteți păstra fără permis includ Llamas, Alpacas, Bizon, Ferrete europene, struți, yaks, glidergeri de zahăr, chinchillas și aligatori.

Virginia

Virginia vă permite să păstrați primatele ca animale de companie. Alte animale care nu necesită o autorizație includ Llamas, Alpacas, cămile și Chinchillas. Animalele utilizate în scopuri educaționale și expozite au nevoie de o licență. Animalele interzise includ urși, lupi, coioți, hieni, lei, tigri, leoparzi, aligatori și crocodili. Puteți solicita o autorizație de păstrare a acestor animale interzise.

Washington

În 2007, legile statului Washington s-au schimbat pentru a restrânge animalele periculoase să fie ținute ca animale de companie. Această listă include urși, lupi, pisici mari, aligatori, elefanți, primate și șerpi veninoși. Puteți păstra difuzoarele și llamajele fără permis.

Virginia de Vest

Animalele sălbatice non-native periculoase au fost în afara legii în Virginia de Vest în 2015, cu excepția cazului în care în posesia anterior. Animalele sălbatice non-native periculoase includ urși, elefanți, lupi gri, pisici mari, rinoceroase, multe primate și multe altele. Vi se permite să păstrați ferme și lemurii ca animale de companie.

Wisconsin legi

Dacă doriți să importați un animal sălbatic în Wisconsin, trebuie să aveți un permis de import și un certificat de inspecție veterinară. Există anumite rozătoare pe care nu le puteți importa decât dacă primiți autorizație de la Departamentul de Resurse Naturale. Nu puteți păstra niște animale nocive nocive ca animale de companie, inclusiv cougari, urși negri, rafoane și bobcats. Wisconsin permite proprietatea maimuțelor, dar nu și cimpanzeii ca animale de companie.

Wyoming legile

Wyoming interzice animale mari de joc (antelope, oi, cerb, elk, moose), joc de trofeu (urși negri și grizzly și lei de munte) și specii exotice (orice nu a fost găsit în sălbăticie în stat sau domesticid) ca animale de companie. Nu aveți nevoie de permise pentru a păstra dihorile domestice, alpacas, cămile, chinchilla, llamas și lupi (dacă sunt capturați în stat).

Uita-te acum: 11 animale exotice sălbatice pe care le poți avea ca un animal de companie

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Legile pe animalele exotice pentru fiecare u.s. Stat