5 Fapte fascinante despre pisicile polidacale

POLIDACTYL CAT FAPTS

Dacă sunteți un entuziast felinar, șansele sunt probabil știți multe despre ele. Chiar și termenul de polidacil pisică poate să nu fie ceva ce auziți pentru prima dată. Cu toate acestea, pentru cei care nu știu, se referă la pisicile cu un deget suplimentar. Exact, asta este. Labele lui Kitty tocmai au fost chiar mai cute!

Pisicile poliditactil au fost adorate în întreaga istorie. Focul de distracție: marinarii anterior au fost cunoscuți să le transporte pe bărcile lor, unde erau cel mai căutate pentru sentimentul lor fantastic de echilibru. Odată ce căpitanul navei a oferit bulgăre de zăpadă, o pisică plină de polidacil alb pentru autor Ernest Hemingway. Descendenții lui Snowball se spune că mai trăiesc în casa lui Hemingway în Key West, Florida, care este în prezent un muzeu. Mai multe fapte fascinante pe parcursul tău includ povestea președintelui Roosevelt, care chiar a cumpărat o pisică poliditactil și a numit papuci la Casa Albă!

Pisica poliditactilului

Citiți mai departe pentru a afla mai multe despre aceste creaturi uimitoare:

Pisicile poliditactil au multe degete de la picioare

Până acum ați citit deja despre cum se naște pisicile poliditactil cu multe degete de la picioare. Dar am menționat exact câte degete au? Trebuie să vă gândiți că multe degete de la picioare ar putea însemna să aibă 1 sau 2 degetele de la picioare. Ei bine, să calculăm împreună - o pisică medie a casei are 16 degete de lapte: 4 degetele de la fiecare labă frontală și 4 degete de la fiecare laba din spate.

Cu toate acestea, o pisică poliditactil poate avea până la 8 degete pe fiecare laba! Deci, cât de mult se adaugă acest lucru?

Aceste pisici de polidacil au nevoie de unghiile lor în mod regulat pentru a evita să fie înghițit pe tipuri de lucruri sau de curling în labele sale. De asemenea, ei nu se pot zgâria cu unghiile lor, așa că nu există nici o utilizare de a se depune în jos.

În legătură cu o postare: Cel mai bun cimbru de unghii de pisici

Pisicile poliditactil sunt foarte frecvente în câteva locuri din întreaga lume

Puteți spune că nu ați văzut niciodată o pisică poliditactil în întreaga dvs. viață. Dar ele sunt de fapt foarte renumite în unele părți ale lumii. Având în vedere America de Nord și la sud-vest de Anglia și Țara Galilor, aceste dulciuri sunt mult mai multe pentru a fi găsite în aceste zone.

Se crede că evoluția lor a apărut în principal din New England sau din Regatul Unit și a fost mai târziu transportat în alte locuri prin nave de marfă. Studiile genetice recente au raportat că creșterea în pisicile din New England este diferită de cea din Regatul Unit. Acest lucru ne aduce la concluzia că ei ar fi putut fi dezvoltați independent unul de celălalt.

Coons Maine au fost cel mai probabil să fie pisici de poliditactil

Au avut degetele de la picioare și au arătat ca niște lei cu cele mai multe degete, nu sunt altceva decât Main Coon Pisicile poliditactilului. La un moment dat, gena poliditactil a fost cea mai frecventă în rasa de coadă Maine. De fapt, au existat peste 40% din pisicile de coaon Maine care au fost poliditactil.

S-ar putea să sune ca un pic nedrept că numai această rasă frumoasă a avut cele mai frumoase lucruri cu ei. Dar bine, ele sunt cele mai mari rase de pisici domestice. În cele din urmă, deoarece au fost crescuți cu alte rase de pisică, gena poliditactil-a răspândit prea mult. De atunci, sa schimbat complet și nu este la fel de obișnuit ca și cum ar fi coons maine.

Pisicile din poliadactil coaon Maine sunt excepționale pentru entuziaștii felini.

Mai multe degete au fost odată considerate a fi excepționale pentru vânătoare

Cu ceva timp în urmă, a fost un zvon care a stabilit scânteie printre entuziaștii felini că mai multe degete înseamnă vânători excelenți. Dar asta înseamnă că ar putea fi adevărat?

După cum știți deja, mulți căpitani de navă ar lua pisici de polidacil cu ei doar pentru a putea simți mai bine pericolul. Atunci când zvonul a pornit că au fost gândiți ca vânători de șoarece de mare. Nici un șoarece nu ar avea aptitudinea de a scăpa de o pisică poliditactil.

Ei bine, această genă unică de vânător anormal este mai mult de găsit în Statele Unite, Țara Galilor, Canada și Anglia.

pisica cu multe degete de la picioare

Pisicile poliditactil sunt inofensive

Unii dintre voi vă puteți speria de gândul că o pisică poate avea mai mult de 4 degete de la picioare. Dar bine, nu este nimic de speriat. Ele sunt foarte inofensive și sănătoase. Singurul lucru despre ele este că poate fi dificil să-i tăiați unghiile.

Cu toate acestea, am întâlnit un termen genetic numit hipoplazie radială felină, prin care, în plus, degetele de la picioare sunt comune. Din păcate, pentru unele pisici, ar putea fi dezactivată, deoarece poate provoca subdezvoltarea sau răsucite.

Iată unul primă Faptul despre pisicile poliditactilului pe care nu le putem ajuta, dar includeți în listă:

Pisicile poliditactil sunt considerate a fi norocoase

Am auzit cu toții asta Pisicile negre aduc noroc, și așa face CALICO CATS. Dar, ei sunt toate credințele superstițioase. Toate pisicile sunt minunate. Pisicile poliditactil sunt aceleași. De fapt, marinarii cred cu adevărat că pisicile poliditactil sunt de fapt, mai norocoase.

Așa cum ar aduce pisicile cu ei în nava lor, pisicile au crezut că păstrează livrările navei libere și, astfel, îi ajută să echilibreze pe marile stâncoase. Ei bine, s-ar putea să nu sune atât de legitim, dar a fost doar o credință înapoi atunci. Fiecare pisică este binecuvântată!

Pisicile poliditactilului Comportament

Ele sunt pisici, și astfel au toate aceleași trăsături la fel ca orice altă pisică. Pisicile poliditactil sunt la fel de răi, skittish, jucăuș și prietenos. De fapt, nu există multe trăsături de personalitate suplimentare care le fac atât de diferite de alte pisici.

Ceea ce îi face unic este optsprezece degetele de la picioare peste rudele lor. Acest lucru le oferă avantajul de a fi diferit de ceilalți.

Deși părinții PolyDactyl Cat au susținut că pisicile lor sunt mai inteligente decât o medie. Asta pentru că pisicile lor sunt capabile să oprească luminile, dulapurile și ușile deschise și așa mai departe. Părinții pisicilor au pus tot creditul pentru "degetul mare", care le permite să facă totul. Într-adevăr, este o abilitate de apucare!

Pe o notă diferită, într-adevăr credeți că este de bună calitate? Spuneți la revedere tuturor gustărilor pe care le-ați salvat mai târziu.

Dar o pisică poliactilică unică nu va fi niciodată plictisitoare!

În legătură cu o postare: Cea mai bună pisică tratează

Personalitatea pisicilor poliditactil

Ele sunt doar pisici. Ele nu sunt diferite de alte rase de pisică, cu excepția faptului că au degetele de la picioare. Cu toate acestea, conform observațiilor, există anumite lucruri diferite într-o pisică poliditactil decât o pisică medie.

De exemplu, o pisică poliditactil Maine Coon va avea prietenia Maine Coon și personalitatea înaltă. siamez Pisica poliditactil, pe de altă parte, sunt mai probabil curioase și vocale.

Dacă așteptați cu nerăbdare orice personalitate specifică pe care Polydidail pisica poate avea în afară de degetele de la picioare, alegeți rasa pe care credeți că vă reflectă nevoile dvs.

PROBLEME POLIDACTYL CAW

Oh da, este o problemă evidentă în pisicile polidacale. Având degetele de la picioare înseamnă probleme suplimentare. Cea mai frecventă problemă este înghițită sau încorporată. Unele dintre aceste dulciuri se pot dezvolta cu degetele premature să crească între degetele de la picioare. Aceste unghii le rănesc pad-ul sau piciorul și pot necesita o intervenție chirurgicală pentru a scăpa de ea.

Dacă aveți o pisică poliditactil, trebuie să acordați atenție unghiilor pisicii dvs. prin păstrarea lor în formă și inspectarea oricăror semne de anomalii care ar putea apărea pe degetele de la picioare. Uneori, degetele de la picioare nu cresc în mod adecvat. Și asta este ceea ce duce la dificultate la mers și din nou, ar putea avea nevoie să se supună unei intervenții chirurgicale.

În legătură cu o postare: Cel mai bun cimbru de unghii de pisici

Încă o problemă este o vătămare. Unghiile care cresc în afară pot prinde lucrurile și pot ieși. Deși nu este într-adevăr o problemă care amenință viața, este foarte dureroasă pentru pisică.

Dar nu este ca fiecare, iar fiecare pisică poliditactil se va confrunta cu aceste probleme. Doar că sunt predispuși să aibă aceste probleme din cauza degetelor extra-minciună cu care se nasc.

Probleme de sănătate poliditactil CAT

Pisicile poliditactil sunt naturale născute în mod natural și Pisicile sănătoase cu o anomalie moștenită; degetele de la picioare. Ele nu sunt legate de faptul că au probleme serioase de sănătate, nici nu are degetele de la picioare să încetinească pisica poliditactil.

Din nou, având degetele de la picioare să-și mărească șansele de răniri. Sunt mult mai probabil să se întoarcă și să fie prinși pe ceva. Deși nu sunt răni serioase, unele dintre ele pot provoca dureri extreme pisicii tale. Este posibil să trebuiască să vizitați medicul dvs. de companie pentru un tratament adecvat.

Unele tipuri de anomalii includ problemele membrelor cum ar fi hipoplazia radială. Pisicile poliditactilului care merg în mod diferit pot fi scurte membre sau membre răsucite în plus față de polidactyly pot duce la hipoplazie radială sau alte condiții.

Aceste trăsături în pisici sunt destul de distincte și vor apărea doar pe o raze X. Luați notă de faptul că, dacă pisica dvs. este diagnosticată cu hipoplazie, cunoscută și ca "picioarele patului", "Shifts" sau "picioarele hamburger" nu ar trebui să fie în continuare crescute. Aceasta este o condiție severă la pisici.

Îngrijirea unei pisici poliditactil

Considerați-vă norocos dacă veți ajunge vreodată la PET o pisică poliditactil. Gândiți-vă la acest fel, nu toată lumea are calitățile unice de a mângâia o pisică poliditactil, deci dacă primiți unul, va trebui să aveți grijă de labele lor. Labele lor sunt în formă diferită, ceea ce poate interfera cu capacitatea lor de a mire și zgârieturi. Atunci când vine partea dvs. Ajutați-i zgârierea și mirele ori de câte ori este necesar.

Țineți unghiile scurte și tăiate în orice moment. Examinați orice problemă care ar putea părea să se asigure că sunt sănătoși. Ei pot avea o viață simplă și normală, cu puțin ajutor de la părintele lor. Există un loc special pentru ei în inima tuturor.

Pisicile polidacale ca animale de companie

Oferind o casă pentru totdeauna la aceste pisici este doar cea mai dulce lucru pentru că nu există nici un scop pentru cât de multe adăposturi de pisică au salvat poliditactil. Deci, dacă vă interesează adoptarea unuia, Începeți căutarea astăzi. Apelați-vă adăpostul local de pisici și verificați dacă le au, pe care le-ați putea întâlni.

Deci, dacă sunteți foarte serios în legătură cu această decizie, știți că pisicile poliditactil fac animale de companie fantastice, la fel ca orice alte pisici. Deși poate veni acasă cu unele responsabilități suplimentare. Dacă aveți copii să aveți grijă și de alte animale din casa dvs., veți avea timp liber pentru sweetie poliditactil? În plus, intenționați să le păstrați în interior sau în aer liber? Ele pot, de asemenea, să vină cu unele cheltuieli medicamentoase, deci vă puteți permite acest lucru?

Odată ce răspundeți la toate aceste întrebări, acesta va lua decizia de a adopta mult mai ușor o pisică de polidactil. Este în întregime decizia dvs. dacă doriți să dați o casă unei pisici poliditactil sau un alt tip de rasă.

Ei nu vin cu probleme de sănătate, deci trebuie să decideți dacă le găsiți drăguți sau nu. Dacă răspunsul la întrebările dvs. este da, atunci ar trebui să începeți să căutați una dintre ele astăzi!

În legătură cu o postare: Cele mai bune capace de unghii pentru pisici

PAMELE CAT

Linia de jos

Pisicile poliditactilului dețin un loc unic în istoria pisicilor, precum și în biologia pisicilor. Cuvântul poliditactil se referă la cifrele suplimentare care sunt prezente pe o laba pisică. Aceasta este ceea ce le face atât de unice. Deci, dacă ați văzut vreodată o pisică poliditactil, rupeți-vă într-un "awww!"În loc să se sperie de la degetele lor pufoase. Ele sunt pur și simplu adorabile!

Deși degetele de la picioare nu au o atenție deosebită, gândiți-vă la ele. Ele sunt extrem deice. În plus, dacă sunteți un vânător, vă recomandăm să obțineți unul pentru dvs. Legendele spun că extra toe le face un vânător de ucigași!

Care sunt gandurile tale pe pisicile polizactyle acum? Aveți de gând să adoptați acum unul? Care este o altă superstiție pe care ați auzit-o despre pisicile polidacale? Spuneți-ne în comentariile de mai jos, ne-ar plăcea să știm!

Mai multe recenzii pentru produse de companie

Pisici de curățare a urechii
Peruta de dinți de pisică
Pieptene pentru pisici
Mănuși de îngrijire a pisicilor
Pastă de dinți de pisică
Capace de unghii pentru pisici
Clippers cai de unghii
Pensulă pentru pisici
Șampone CAT

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 5 Fapte fascinante despre pisicile polidacale