Playmaker maine propune proiectul de lege care vizează mills puppy

Playmaker Maine propune proiectul de lege care vizează Mills Puppy

Un grup de activiști maine încearcă să interzică vânzarea de pisici și câini în magazinele de animale de companie Maine care provin din crescătorii mari în afara statului. Ei sunt îngrijorați de faptul că animalele provin din mori de catelus și au fost expediate la Maine.

Dacă factura trece, ar face ca Maine primul stat din țară să interzică magazinele de animale de companie de la vânzarea de pisici și câini care nu au fost născuți și ridicați de magazinul însuși. Prietenii grupului Maine de la animale conduc inițiativa și au folosit multe povestiri de inimă câini care fuseseră salvați de la mori de catelus în mărturia lor.

LEGATE DE: Câțenii câștigă! BILL pe PIT Bulls etichetat ca periculos este ucis

Factura, cunoscută sub numele de l.D. 355, a fost discutată într-o sală de ședințe a Comitetului Legislativ pe 5 martie 2015, iar mărturia pasională a fost audiată de la ambele părți. După cum vă puteți imagina, proprietarii de magazin de animale de companie nu sunt încântați de ideea din spatele facturii. Ei au susținut că, dacă parlamentarii vor să închidă mori de catelus și crescători substandard, ei ar trebui să le țintească direct și să nu distrugă întreprinderile mici în acest proces.

Playmaker Maine propune proiectul de lege care vizează Mills Puppy

Mai puțin de 500 de câini și pisici sunt vândute prin magazine de companie licențiate în Maine în fiecare an. Majoritatea Puppies adorabili achiziționate în stat provin din organizații de salvare, adăposturi de animale sau crescători. Reprezentant Kimberly Monaghan (d), sponsorul Bill, a declarat că 95% dintre câinii și pisicile achiziționate de magazinele de animale de companie Maine au provenit din facilități de reproducere la scară largă în afara statului.

Datorită supraaglomerării, încrucișării și lipsei de îngrijire cele mai multe cățeluși care sunt născuți și ridicați în mori de catelus suferă de condiții grave de sănătate. De obicei, crescătorii de renume nu se vinde la magazinele de animale, deoarece nu știu unde se vor sfârși puii lor. Ei preferă să-și vândă puii înșiși, astfel încât să poată avea informații despre persoana care le adoptă.

LEGATE DE: Argumente pro și contra de sterilizare sau spaying câinele dvs

Proprietarii magazinului de animale au descris afirmațiile ca generalizări inexacte și blocate de politicile lor de achiziție a animalelor de companie și serviciul clienți. Mulți proprietari de magazin care au participat la întâlnire în martie, au declarat că cumpără doar de la crescătorii care sunt licențiați prin Departamentul Agriculturii din Statele Unite.

Suporterii lui factura a depășit semnificația inspecțiilor USDA, așezarea personalului săraci și urmărirea rară a acțiunilor juridice. Ei spun că nu au fost surprinși de răspunsul industriei animalelor de companie. Ei descriu factura ca o măsură comună-simț care va promova reproducerea umană a catelusilor.

Poate că Maine va fi primul stat care interzice achiziționarea și vânzarea de câini din facilități mari de reproducere pe linii de stat. Dacă da, ce înseamnă asta pentru restul țării? Mai multe state vor interzice practica de cumpărare și va face ca USDA să-și țâțească reglementările privind aceste facilități la scară largă?

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Playmaker maine propune proiectul de lege care vizează mills puppy