Fructe periculoase & # 038; legume pentru câini (infografică)

Fructe periculoase & # 038; Legume pentru câini (infografică)

Deși recomandat pentru noi oamenii, diverse fructe și legume sunt periculoase pentru câini în unele cazuri. În timp ce majoritatea dintre ele sunt bine în cantități mici, cele pe care le-am enumerat trebuie evitate pentru riscurile pe care le reprezintă. Fructele periculoase și legumele pentru câini pot reprezenta un risc de halucinații (ciuperci), sufocare (piersici), insuficiență renală (struguri), vărsături (cartofi) sau chiar stres intestinal gastric (nuci.)

O mulțime de oameni se întreabă Ce fructe și legume pot mânca câinii? Iată o infografică frumoasă și clară ce fel de fructe și legume ar trebui să evite& # 8230;

Câinii pot mânca struguri, stafide, cartofi, nuci, ciuperci, avocado, piersici, fructe și legume? Sunt periculoase sau comestibile? Infographic pentru crescătorii de câini!

Sunteți mai mult decât recomandat să împărtășiți Această pagină link pe Facebook, Twitter, Pinterest și alții! Fructele și legumele periculoase pot fi găsite în orice casă, așa că asigurați-vă că prietenii dvs nu lăsați câinele lor să mănânce alimente periculoase sau otrăvitoare Chiar dacă aceste alimente sunt legume și fructe!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Fructe periculoase & # 038; legume pentru câini (infografică)