Sindromul câinilor mici - semne, prevenire, tratament & # 038; faq

Sindromul câinilor mici - semne, prevenire, tratament & # 038; FAQ

Sindromul câinilor mici pot fi caracterizate cât mai multe comportamente mici de câine atunci când sunt prea puternice sau agresive. Aceste comportamente provin din vulnerabilitatea și sentimentele de anxietate sau de frică pentru câine. Ei supracompensate din cauza acestor emoții și, prin urmare, încearcă să prezinte o imagine care îi va face pe alții să-i vadă ca fiind amenințătoare.

Proprietarii câinilor mari cred că câinii mici sunt mai agresivi. Adevărul este că câinii mici sunt adesea mai înspăimântați din cauza dimensiunii lor, iar agresiunea pe care o afișează pot fi acționați sau este la fel de probabil să fie pentru spectacol. Sindromul câinelui mic este rezumatul acestor comportamente și vom explica termenul în profunzime mai jos.

Ceea ce este sindromul câinelui mic?

Sindromul câinilor mici este termenul larg de a explica comportamente agresive ale unui mic câine datorită sentimentului vulnerabil cu privire la dimensiunea lor. Acest lucru poate apărea adesea din cauza a Lipsa de socializare, de formare sau dacă câinele dvs. are niveluri mai ridicate de anxietate. Poate începe să se arate de la o vârstă fragedă atunci când vă vedeți că catelul dvs. sau mârâul tău la străini sau câini necunoscuți. Poate fi foarte drăguț să mărturisim, dar lăsând acest comportament fără socializare adecvată sau nu folosiți Armare pozitivă să contracareze, poate duce la o problemă la vârsta adultă. Unele dintre tipurile de agresivitate care se pot manifesta includ:

  • Hackles ridică
  • Biting
  • Mârâind
  • Scheunat
  • Lunging
  • Ochelari de balene
  • Dinții bared

Veți vedea aceste comportamente în situații cu oameni noi, câini sau cei care sunt pur și simplu mai mari decât puii voștri. Ei pot începe ușor și escaladați dacă câinele dvs. continuă să se simtă amenințat sau pot deveni imediat severi.

Câinele meu are sindromul câinilor mici?

Există câteva simptome pentru a ține un ochi dacă sunteți îngrijorat că câinele dvs. poate avea un sindrom mic de câini, dincolo de cei din situația directă. Pe măsură ce micul sindrom de câine provine adesea dintr-o lipsă de socializare sau de formare, puteți percepe sindromul poate exista sau este mai probabil să apară dacă câinele dvs. afișează oricare dintre aceste comportamente de zi cu zi:

  • Ei nu ascultă comenzile tale
  • Ei dorm în pat cu tine și stai pe canapea cu tine
  • Anxietate de separare
  • Lipsa de control atunci când veniți acasă: sărituri pe tine, urinare sau agresiune
  • Ei nu sunt minunați cu alți câini sau animale
  • Câinele tău cer sau fură mâncare de pe farfurie
  • Ei pot avea agresiune alimentară sau paza generală a resurselor

Doar pentru că câinele dvs. are unul sau mai multe dintre aceste simptome nu garantează că vor avea un sindrom de câine puțin, Dar face lucrurile mai probabile. Cel mai bun mod de a spune dacă câinele dvs. are sindromul câinilor mici este să-și vadă interacțiunile cu străini și câini mai mari. Agresia lor va începe de la orice punct de vedere al unui câine mai mare sau al unui străin și crește cu proximitatea și durata de timp pentru interacțiunea lor.

Cum să tratați sindromul câinilor mici?

Micul sindrom de câine este o condiție tratabilă cu evaluare, socializare și formare adecvată.

Tratarea sindromului câinilor mici
Sindromul câinelui mic este tratabil.

A evalua

Există câțiva factori pe care trebuie să vă întrebați să identificați declanșatoarele câinelui, severitatea și originea pentru agresiunea lor.

Cum se comportă câinele meu?

Pentru a identifica dacă problema este generală sau direcționată la un anumit grup sau situație, trebuie să să evalueze situații diferite. Iată câteva întrebări pentru a vă cere să ajutați acest lucru:

  • Câinele dvs. este agresiv în jurul tuturor câinilor sau o anumită dimensiune?
  • Câinele dvs. arată agresiune numai în jurul câinilor ciudați?
  • Câinele dvs. este agresiv în jurul oamenilor?
  • Câinele dvs. arată agresiune în jurul oamenilor ciudați?

Răspunsurile la aceste întrebări vă vor permite să înțelegeți dacă există un grup țintă pentru comportamentul negativ al câinelui, cum ar fi străinii sau câinii mari sau dacă comportamentul afectează toată lumea. Dacă este un grup țintă, atunci trebuie să urmăriți socializare și de-sensibilizare treptată cu grupul țintă, în timp ce reacția generală va necesita tratament cu totul. Fără a ști ce grupuri provoacă câinele dvs. să se comporte în acest fel, puteți să le tratați necorespunzător și să nu vă ajute să vă îmbunătățiți comportamentul.

Cum reacționați la aceste situații?

Reacția dvs. la comportamentul câinelui dvs. poate fi de fapt încurajatoare. Când reacționează agresiv, le luați sau ignorați-o? Chiar să le ofere un tratament pentru a le calma sau a le numi drăguț poate duce la intensificarea acestora. Înainte de a se asigura că tratamentul adecvat este în vigoare, trebuie să vă asigurați că nu există comportamente care să crească frecvența sau intensitatea a ceea ce este deja în vigoare.

În primul rând, rețineți că pedepsirea câinelui tău strigând la ei sau prin punerea lor pe plumb nu va minimiza comportamentul lor. Ignorarea comportamentului nu este neapărat nici un mod corect de acțiune, ci mai mult zgomot și agitația pe care o faceți, cu atât mai mult câinele dvs. se poate simți emoționat sau nervos. Aceste sentimente pot duce la un răspuns sporit.

Evitați să vă luați câinele în sus, precum și acest lucru poate crește cu siguranță agresiunea lor. În plus, cu siguranță nu le dați un tratament pentru a încerca să le distragă atenția. Deoarece acest lucru poate funcționa ca o formă de armare pozitivă pentru agresiunea lor.

Tratament

Există mai multe lucruri pe care trebuie să le faceți pentru a preveni micul sindrom de câine. Aruncați o privire la elementele de mai jos pentru a începe să faceți o schimbare.

Schimbați-vă atitudinea

Asigurați-vă că nu vă răsfățați câinele sau le copilul, doar pentru că sunt puțini. Când tratați câinele în felul în care poate crește comportamentul negativ atribuit sindromului câinilor mici. Plimbați cu câinele fără nervi sau anxietate, deoarece ei pot ridica energia. Dacă vă cunosc, un organism mult mai mare este îngrijorat, atunci grijile lor vor fi înclinate. Acest lucru va duce la câinele dvs. având convingerea că trebuie să fie în gardă, deoarece sunt deosebit de vulnerabili cu dimensiunea lor.

Întrucât, dacă tu și cel mic, mergeți spre un alt proprietar și câinele lor mare și sunteți liniștiți, câinele dvs. se va simți mai încrezător în comportamentul lor. Ei sunt mai puțin probabil să creadă că sunt într-o situație vulnerabilă și, în schimb, se vor simți suficient de încrezători pentru a lăsa garda lor.

Nu codificați

Proprietarii își pot schimba câinii mici, purtând-le în jur, cuddling-le foarte mult, iubindu-i și permițându-i să continue în comportamentul negativ pe care un câine mare nu ar fi îndepărtat. Prin prevenirea codificării, vă asigurați că ați practica disciplina corectă și Instruire, precum și minimizarea credinței câinelui că sunt destul de vulnerabile. Prin eliminarea acestora din situații sociale, vă reconfirmați efectiv că este periculos sau neplăcut. Prin urmare, dacă nu sunt îndepărtate, anxietatea lor poate provoca aceste afișări negative.

În plus, unii behaviori recomandă să nu se prăbușească câinele cât de des. Cu toate acestea, vom citi cu toții acest lucru știind că acest lucru nu dorim să facem, sunt cei mai buni prieteni! Cu toate acestea, dacă urmăriți această trăsătură în afara casei sau în timpul unei plimbări, le puteți permite să aibă un sentiment mai mare de independență în acest timp. Din nou, acest lucru ajută la instalarea încrederii în ele.

Instruire

Indiferent dacă a avut câinele dvs Instruire sau nu, Acum este momentul să începeți sau să-l urmăriți mai mult. Dacă aveți un câine bine comportat care ascultă comenzi, le puteți instrui să se comporte mai bine în timpul situațiilor sociale. Acest lucru le permite să devină mai obișnuiți să fie sociali și să se comporte mai adecvat în timpul fiecărei interacțiuni. Prin urmare, de ce acesta este unul dintre cele mai bune sfaturi pe care le avem pentru prevenirea sindromului câinilor mici.

Începeți prin instruirea câinelui cu comenzi de bază, cum ar fi starea, întindeți-vă și rămâneți. Aceste comenzi de bază pot avea o influență imensă față de controlul câinelui și de a opri sindromul câinelui. Când merg să se scurgă sau să muște un alt câine, îi sunați înapoi cu comanda venit și să-i aducă să se așeze. Acest lucru îi va permite să rămână încă și să nu prezinte această agresiune unui alt câine.

Instruirea sindromului câinilor mici
Antrenează câinele dvs. pentru a depăși sindromul câinilor mici.

Socializa

Socializare Câinele dvs. cu alți câini și cu alți oameni este atât de important în a ajuta la reducerea sau prevenirea sindromului câinilor mici. Acesta va ajuta la reducerea fricii și, prin aceasta, agresivitatea. Faceți-o treptat, permițându-i să se întâlnească cu un câine într-un mediu sigur. Nu forțați niciodată o interacțiune deoarece acest lucru poate induce agresiune și ostilitate. Alegeți, de asemenea, câinii pe care câinele dvs. are voie să se întâlnească cu atenție. Încercați să alegeți pe cei care sunt liniștiți și nu este probabil să fiți prea înfricoșători pentru câinele dvs. ca câine de pornire.

Sindromul câinilor mici - Întrebări frecvente

Pentru a extinde informațiile furnizate, am găsit și cele mai puse întrebări referitoare la sindromul câinelui mic. Verificați-le mai jos.

Cum remediați sindromul câinilor mici?

Pentru a opri câinele dvs. de a fi afectat de sindromul câinelui mic, Trebuie să lucrați la desensibilizarea acestora, să creșteți socializarea și formarea și să evitați să le codificați sau apărând îngrijorat. Amintiți-vă că pot să vă ridice emoțiile și dacă sunteți preocupat de un câine mare, evitând în mod activ lăsându-vă câinele să se angajeze cu întâlnirea lor, ei vor ști. În plus, asigurându-vă că câinele dvs. este bine socializat de la o vârstă fragedă, precum și de formarea acestora bine vor ajuta. Ei nu vor fi la fel de frică de câini și străini și veți avea mai mult control asupra comportamentului lor.

Câinii mici mușcă mai mult?

Nu este neapărat că câinii mici mușcă mai mult, dar asta Mulți câini mai mici merg neinstruit deoarece impactul comportamentului lor negativ este mai mic. Orice câine are capacitatea de a mușca, iar unele persoane și rase sunt mai înclinate din cauza geneticii. Cu toate acestea, dacă aveți un câine neinstruit, socializat și anxios, șansa că ei vor mușca este mărită foarte mult. Din păcate, din cauza ușurinței de a se mișca și ignorarea câinilor mici, comportamentali, au o reputație de a mușca mai mult, deoarece mai puțin efort poate fi pus în această zonă de îngrijire.

Sunt câini mici mai agresivi?

Fiecare rasă de câine și câine are propriul lor nivel de agresiune bazat pe natura și hrănirea. Câinii mici nu mai sunt agresivi decât câinii mai mari. Mulți cred că câinii mai mici să fie mai agresivi decât câinii mai mari, deoarece unii proprietari nu antrenează câini mai mici în mod corespunzător. Câinii mici pot scăpa cu mult din cauza dimensiunii lor, provocând mai puțină distrugere și hassle. Cu lipsa de formare vine o lipsă de control și, prin urmare, este mai probabil să fie agresivi și posesivi.

Cum puteți preveni sindromul câinilor mici?

Pentru a preveni micul sindrom de câine, trebuie să vă asigurați că câinele dvs. este instruit corespunzător și socializat De la o varsta tanara. Dacă câinele dvs. este mai în vârstă, încercați să lucrați prin instruirea treptată și socializarea acestora pentru a-și îmbunătăți comportamentul.

Cum opriți agresiunea câinilor mici?

Pasul unu este de a Identificați de ce câinele dvs. se angajează în comportamente agresive. Dacă este un sindrom de câine mic, atunci este cazul socializării și instruirii acestora. Cu toate acestea, ar putea fi și anxietate generală, frică sau durere și boală.

Micul agresiune de câine poate fi o problemă destul de o problemă, mai ales de mers pe jos cu câinele tău. Răbdarea și pregătirea obișnuită îi vor ajuta să devină un câine bine comportat.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Sindromul câinilor mici - semne, prevenire, tratament & # 038; faq