Studiul arată modul în care veteranii militari cu ptsd beneficiază de câinii de serviciu

Am bănuit acest lucru înainte, dar în cele din urmă există dovezi reale care arată că câinii de serviciu oferă beneficii fiziologice veteranilor care suferă de tulburări de stres post-traumatic.

Efectele lui câini de serviciu Pentru persoanele cu boli mintale au fost în mare măsură documentate. Un nou studiu, totuși, a dezvăluit dovezi specifice care arată cât de mult câini de serviciu au influențat veterani militari cu tulburare de stres post-traumatic (PTSD).

Și un câine de serviciu a fost, de asemenea, asociat cu mai puțină furie, mai puțin anxietate și un somn mai bun.& # 8221;

Cercetarea este cea mai importantă întreprindere care a analizat biomarkeri sau semne psihologice pentru a arăta efectele câinilor de serviciu. Experți de la Colegiul Universității Purdue din Medicina Veterinară a publicat concluziile lor În revista psihoneuroendocrinologia.

Îmbunătățirea calității vieții

Orice iubitor de animale de companie cunoaște beneficiile de a avea câini ca tovarăși. Prezența lor poate fi o ușurare de stres, motiv pentru care un câine este o alegere populară ca animal de serviciu. Au existat numeroase studii în trecut care susțin ideea că câinii ajută oamenii cu PTSD, dar concluziile au fost în mare parte anecdotice. Echipa din Purdue, totuși, a găsit mai multe linkuri obiective și mai specifice.

Într-o declarație, autorul principal al studiului Maggie O`Haire a spus că au reușit să determine marcatorii care au arătat că câinii de serviciu îmbunătățesc calitatea vieții veteranilor cu PTSD. Concentrându-se pe măsurarea nivelului de cortizol de veterani cu câinii de serviciu, autorii studiului au descoperit modele încurajatoare, deoarece foștii militari au manifestat un somn mai bun și mai puțin furie, anxietate.

LEGATE DE: "Băuduri de luptă" Ajutor veterani cu PTSD

Cortizol Răspunsul trezitorului

O`Haire și echipa ei au efectuat o procedură neinvazivă care a măsurat saliva veteranilor. Cel puțin 73 de militari care au servit militarilor în timpul atacurilor din 9/11 au participat la cercetare. Dintre acești indivizi, 45 au avut câini de serviciu în timp ce 28, care se aflau în grupul de control al studiului, așteptau să-și facă animalele de companie.

Am constatat că veterani militari cu un câine de serviciu în casă au produs mai mult cortizol dimineața decât cei de pe lista de așteptare. Acest model este mai aproape de profilul Cortizol așteptat la adulții sănătoși fără PTSD.& # 8221;

Echipa de cercetare a colectat eșantioanele de saliva pe care veteranii le-au luat în fiecare dimineață după ce se trezesc și au avut un alt set de probe la 30 de minute după. Experții au măsurat cât de mult cortizol veteranii cu câinii de serviciu au produs în acea perioadă scurtă și au comparat rezultatele lor către veterani care încă așteptau să-și facă câinii de serviciu. Au vrut să afle răspunsul veteranilor "și # 8220; Cortizol Răspuns de trezire & # 8221; (MAȘINĂ).

Răspunsul de trezire a cortizolului este un fenomen biologic care indică cât de mult și cât de curând glanda suprarenale absoarbe cortizol atunci când o persoană se trezește. A fost legată de stres, boli fizice și riscuri de sănătate, durere cronică și alte tulburări afective. Cercetătorii încearcă încă să înțeleagă știința din spatele mașinii, în special la oamenii sănătoși.

Promiterea datelor inițiale

Service câini ajută la PTSDOamenii de știință Purdue au aflat că primul grup de veterani a produs mai mult cortizol și, astfel, a manifestat mai puține simptome de PTSD comparativ cu veteranii de pe lista de așteptare. Au avut puține probleme de somn și mai puține incidențe de abuz, anxietate și furie.

Experții, totuși, au declarat că măsurătorile adunate sunt doar datele inițiale, dar au arătat rezultate promițătoare ale răspunsului fiziologic al unei persoane la câinii de serviciu. Multe cercetări sunt încă necesare pentru a determina efectele directe pe individ, iar constatările lor, de asemenea, nu înseamnă că câinii de serviciu pot vindeca PTSD.

În acest moment, echipa lui O`Haire intenționează să facă o cercetare la scară mai largă cu privire la starea veteranilor înainte și după ce au primit câinii de serviciu. Cercetatorii efectueaza studiul cu ajutorul Institutului de Cercetare a Bondului Animal (Habri) si Bayer Animal Health.

Numere de la Un alt studiu în 2010 a arătat că cel puțin 5 până la 20% dintre veteranii care se întorc din războiul dezvoltă PTSD. Condiția este definită ca o tulburare psihiatrică care rezultă dintr-un accident, un dezastru, un act de terorism sau violență ca războiul, violul și alte asalt.

Citiți următorul: Adoptarea câinelui de susținere emoțională - cum să o faceți corect

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Studiul arată modul în care veteranii militari cu ptsd beneficiază de câinii de serviciu