30 De rase de câine

Câinii de vânătoare pot face animale de companie bune

Indiferent dacă este loial Lassie sau Tin demn demn de rin, ne-am îndrăgostit de un câine de vânătoare la un moment dat în viața noastră. Acești doggo sunt, fără îndoială, adorabil, dar au mult mai mult de oferit decât ceea ce întâlnește ochiul.

Dar înainte de a aduce un câine de vânătoare în viața voastră, este important să vă asigurați că sunteți pe deplin capabili să vă satisfaceți nevoile unice.

Mai jos, ne vom arunca în exact ceea ce vă puteți aștepta de la acești câini de ajutor, explicați unele dintre cele mai definite caracteristici ale grupului și vă prezentați la toate cele 30 de rase care formează grupul.

Hearding Dog Rases: Takeway-uri cheie

  • Câinii de vânătoare au fost inițial parte din grupul de câini de lucru, dar au fost separați în propriul grup de AKC în anii 1980.
  • AKC recunoaște în prezent 30 de rase de hrănire și, deși toate împărtășesc mai multe trăsături și tendințe comune, ele diferă, de asemenea, în multe moduri și formează un grup destul de diversificat.
  • În timp ce există o mână de rase obscur de herding pe care probabil că nu le vedeți la parcul câinilor, grupul conține, de asemenea, câteva rase foarte populare, cum ar fi Corgis, păstorii germani și câțiva coli diferite.

Istoria câinilor de vânătoare

Aceste patru subsoluri concentrate în animale au fost clasificate inițial ca parte a Grupul de câini de lucru până în 1983. Cu toate acestea, ei au o lungă perioadă de timp Istorie care datează din 1570 Când câinii au fost folosiți pentru prima oară pentru a ajuta pe Sheetherders cu o varietate de sarcini.

Câinii extrem de inteligenți pot ridica semnale subtile sau mișcări, făcându-le foarte atenți și potriviți pentru a viziona o turmă. Acești câini a servit ca efect de experți și a protejat efectivele lor respective de la prădători.

Deși mulți dintre acești câini sunt mai susceptibili de a corera copiii decât bovinele în zilele noastre, ei au în continuare multe dintre aceleași instincte ca strămoșii lor. Prin urmare, este important să fii conștient de tendințele grupului, astfel încât să puteți sprijini și să vă antrenați câinele de vânătoare în cel mai bun mod posibil.

Caracteristicile generale ale câinilor de vânătoare

În timp ce fiecare câine este un individ, multe rase de herdizare ajung să împărtășească o mulțime de caracteristici comune enumerate mai jos.

Inteligent

Câinii de herding sunt remarcabil de inteligenți și necesită un grad bun de stimulare mentală. În timp ce este posibil să nu aveți o turmă de oi, veți dori să aveți o mulțime de jucării de puzzle și excursii în aer liber aliniate pentru a vă menține Herding Doggo fericit.

Acești câini sunt, de asemenea, foarte instruiri, deci nu ezitați să le învățați Cele mai complicate trucuri pe care le puteți găsi.

Cu toate acestea, această inteligență poate fi o sabie cu două tăișuri, așa cum înseamnă că vânătorul tău de vânătoare ar putea fi un pic de măiet când vine vorba de a intra în lucruri pe care nu ar trebui să o facă.

Prin urmare, Este imperativ să începeți mai devreme un program de formare consecvent pentru a vă asigura că Fido începe pe laba dreaptă.

Atletic

Mulți dintre acești câini preferă să aibă o activitate care să se concentreze și, de obicei, le place să conducă un stil de viață destul de activ.

În timp ce există câteva excepții, Cei mai mulți câini vor aprecia că au acces la o curte sau la un parc unde pot rula și cheltuiesc o anumită energie.

Dacă căutați un Buddy de drumeții, Un câine de herding ar putea fi o alegere excelentă. Acești puii sunt pregătiți pentru acțiune și se obligă îndeaproape cu proprietarii lor, așa că sunt bucuroși să rămână lângă dvs. în timp ce traversează traseul dvs. preferat.

Alerta

Acești câini sunt cunoscuți că sunt foarte alertă deoarece sunt obișnuiți să se uite la efectivele complete. S-ar putea să aflați chiar că câinele tău de vânătoare vă gardiește, casa ta și familia ta instinctiv.

Deoarece multe rase de herding au Tendința de a fi protejată, Vrei să faci Asigurați-vă că primesc o mulțime de socializare timpurie astfel încât ei nu sunt atenți la străini.

Loial

Câinii de vânători sunt foarte loiali și centrați pe oameni. Care se spune, vei dori să le introducă altor câini la o vârstă fragedă pentru a vă asigura că sunt prietenoși în jurul altor patru subsoluri.

Aceste rase iubesc fiind în jurul oamenilor și va lega adesea cu o singură persoană în special. Cu toate acestea, ei pot face ca niște câini de familie mari, precum și câini singuri datorită naturii lor loiale.

Atâta timp cât primesc suficientă stimulare mentală și fizică, acești puii sunt energici, prietenoși și toți cei mai mari tovarăși.

Tipuri de câini de herding: 30 de rase de hrănire recunoscute AKC

Fără a mai fi ado, aici sunt 30 de rase akc recunoscute de herding. Fiecare dintre aceste tăieturi canine are ceva special de oferit.

1. Câine de bovine australiene

Câinii de bovine australieni sunt o rasă de hrănire

Acești puii sunt compacte, bile inteligente de mușchi, de obicei, cântărind oriunde de la 35 la 50 de lire sterline. Câinele de bovine australiene, numit uneori un heeler albastru (datorită unor colorarea albastră în strat), este super-alertă și fericit să fie prietenul tău de funcționare.

Veți dori cu siguranță să vă asigurați că păstrați această rasă ocupată - dacă nu se distrează în mod corespunzător, câinii de bovine australieni și amestecurile de câini de bovine australiene pot intra cu ușurință în rău datorită nivelului ridicat de energie și inteligență. În plus, acești câini sunt uneori atenți la străini, deci asigurați-vă că le socializați mai devreme.

Acești câini de dimensiuni medii mereu de alertă sunt câini fericiți pentru oricine cu un stil de viață activ. Sunt rude îndepărtate ale Australian Dingo și să aibă un aspect unic, multi-color, care este sigur că va câștiga instantaneu asupra inimii voastre.

2. Shepherd australian

Australian Hepherd Herding Dog

Aceste Frumusețile cu ochii albastre au fost un favorit al fermierilor din California și bine-cunoscuți pentru capacitatea lor de a trăi fără probleme. Veți găsi că acești câini nu se așează niciodată și sunt în continuare pentru aproape orice aventură.

Această rasă inteligentă este foarte utilă și pregătită pentru acțiune. Aussii se obligă îndeaproape cu proprietarii și familia, făcându-i incredibil de loiali.

Veți avea nevoie cu siguranță să acordați prioritate exercițiului cu ciobanii australieni, precum și cu Rasele mixte auxtate australiene: Ei doresc acțiuni și intensitate, deci o plimbare în jurul blocului nu o va tăia.

Păstorii australieni sunt probabil să vă avertizeze dacă văd că cineva se apropie suspect. În plus, ei pot fi oarecum stagnați față de străini, astfel încât socializarea timpurie o prioritate.

3. Bărbați collie

Colacii bărbați sunt câini de călcare

Acest tovarăș de păr, cu păr lung, plin de viață, originat din Scoția ca un tovarăș de vânătoare versatil. Aceste goofalls sunt super afectuoase, jucaus și servesc ca câini de familie excelenți.

Coliciile barbă, uneori numite "Beardiști", sunt nebuni drăguți de clovni canini, care în mod constant sări de pe pereți. Acești pui energici sunt sigur că te-au ținut distrați, deși veți dori să impuneți mai devreme o rutină de antrenament regimată pentru a-și păstra controlul răutăcios.

Acești câini inteligenți necesită o mare parte din Îngrijirea regulată Datorită straturilor lor impresionante, veți dori să vă asigurați că aveți mobilier prietenos.

4. Beauceron

Beauceronii sunt câini de călcare

Beauceron este foarte demn cu alerta, natura ascultătoare. Acești puii sunt încrezători câini de ceasornici inițial din Franța.

Acești câini fac cel mai bine cu un proprietar asertiv, încrezător în viața lor și prosperă cu o formare consistentă. Din fericire, Beauceron este un cursant rapid și lucrează pentru a vă bucura și a proteja familia și proprietatea.

Ca și alți câini de herding, puii beauceron au nevoie de o priză pentru toată energia lor. Asigurați-vă că Pooch devine o mulțime de exerciții fizice și rămâne ocupate de-a lungul zilei.

5. Belagian Malinis

Malinoisul belgian sunt câini de călcare

Acești câini încrezători sunt strâns legați de Sheepgogul belgian și au un antrenament de lucru înalt, făcându-i câini excelenți de poliție. Păstorii mândri, alertați sunt foarte afectuosi față de familia lor.

Această rasă inteligentă este dornică să vă mulțumească, făcându-i foarte instruiți și orientați spre oameni. Malinoisul belgian are nevoie de multă exercițiu pentru a rămâne fericit, așa că vor face cel mai bine în familii active.

Ele pot deveni extrem de plictisite și distructive dacă nu sunt suficient de stimulate, deci asigurați-vă că stilul dvs. de viață va fi bine cu un Melinis înainte de a adăuga unul la casa dvs.

Malinoisul belgian este ușor de păstrat curat cu haina de întreținere redusă. Sunteți sigur că vă îndrăgostiți de acest lucru dur, loial Pooch - Asigurați-vă că prioritizați socializarea devreme cu copiii și cu alți câini.

6. Sheepgogul belgian

Sheepgogii belgieni sunt câini de călcare

După cum sugerează și numele, Sheepgogii belgieni sunt purtători de efect de experți și sunt cunoscuți pentru versatilitatea lor și hainele frumoase lungi. Acești pooches pasionați sunt plini de viață și dornici să vă rog.

Veți descoperi că Sheepgogul belgian adoră absolut sărutări pentru membrii familiei sale preferate. În plus, această rasă este destul de prietenoasă cu alți câini și copii, astfel încât să facă prieteni mari pentru case cu mai mult de un pooch.

Acești câini sunt întotdeauna gata să învețe noi trucuri și au nevoie de un loc de muncă sau o activitate fizică obișnuită să rămână fericită.

Dacă obțineți una dintre aceste tăieturi, va trebui să lăsați deoparte un timp pentru îngrijirea regulată. Că haina frumoasă nu se va peria în sine!

7. Belgian Tervuren

Belgian Tervuren o rasă de herding

Aceste pufos patru subsoluri sunt muncitori totale și se bucură de a fi în jurul oamenilor lor. Veți dori să vă asigurați că aceste flori primesc o mulțime de exerciții fizice pentru a vă asigura că acestea nu dezvoltă comportamente distructive din plictiseală.

Această rasă frumoasă, de dimensiuni medii este incredibil de versatilă, permițându-i să servească ca orice de la a Câinele tutorelui tutore la A câine de serviciu. Acești câini sunt foarte instruiți și fac bine cu proprietarii angajați să predea o mulțime de trucuri.

Această rasă poate fi oarecum timidă, deci asigurați-vă că socializați devreme și adesea, astfel încât să puteți ridica o pooch bine rotunjită.

8. Bergamasco Sheepdog

Bergamasco Sheepdogs sunt o rasă de herding

Această rasă veche este caracterizată de haina sa lungă și mop. Veți găsi că aceste fluturi sociale sunt foarte loiale și foarte vigilente.

Acești câini dezvoltă legături strânse cu familiile lor și sunt mari în jurul copiilor. Cu toate acestea, ele pot fi, de asemenea, independente, deci este important ca orice Sheepgog de Bergamasco suferă o pregătire adecvată.

Deși este grandios, stratul de Sheepdog Bergamasco este o întreținere superbă ca plus suplimentar.

În timp ce această rasă ar putea fi oarecum stagnă față de străini, odată ce vă încălzesc, sunt totali LOVBUGS. Acești pui inteligenți sunt gata să ia tot ceea ce aveți în minte.

9. Berger Picard

Berger Picard Câini

Picards, cunoscut și sub numele de Picardy Shepherds, sunt dulciuri totale care iubesc să fie în jurul familiei lor. Această rasă plină de viață este cunoscută pentru urechile lor de așteptare și pentru personalitatea viu, tratabilă.

Acești câini sensibili au nevoie de o mulțime de atenție de la peeps și de activitatea atletică pentru a rămâne fericit. Berger Picards sunt mari în jurul copiilor și au o dispoziție generală bună.

Acești pui loiali sunt incredibil de observatori, făcându-i marii supraveghetori. Cu toate acestea, această rasă este cunoscută a fi atentă față de oamenii din afara familiilor lor, așa că asigurați-vă că le socializați mai devreme.

10. Collie de frontieră

Colacii de frontieră sunt câini de vânătoare

Colonele de frontieră sunt absolut adorabile și sunt cunoscute pentru inteligența lor incontestabilă și natura afectuoasă. Ei sunt orientați spre oameni și iubiți spunând salut oricui și tuturor.

Acești puii necesită exerciții intense zilnic pentru a rămâne la cele mai bune, astfel încât să facă prieteni excelenți sau de drumeții. Această rasă de lucru este foarte observată și foarte utilă.

Veți dori să vă asigurați că collie-ul dvs. de frontieră întâlnește o mulțime de oameni și este expus la tot felul de chestii de zi cu zi ca un cățeluș pentru a evita orice timiditate potențială.

Colonele de frontieră și cele mai multe Frontieră collie amestecuri cu siguranță nu sunt așezate înapoi și mulți proprietari ar eticheta propriile lor colonii ca hiperactive, dar ele sunt obligate să se stabilească pentru o plimbare bună după o zi lungă de lucru.

Dacă sunteți în căutarea de a obține unul dintre acești tovarăși, asigurați-vă că sunteți pregătiți pentru o mulțime de activități.

11. Bouvier des Flandres

Bouvier-des-Flundres sunt câini de vânătoare

Acești câini curajoși și frumoși iubesc familiile lor și au o construcție puternică, musculară. Ei sunt muncitori totale și sunt inteligenți în mod sălbatic, făcându-le creaturi foarte tratare.

În timp ce Bouvier des Flanandres este foarte afectuos cu și loial membrilor familiei sale, Rasa are o tendință de a fi în altor persoane și câini.

Cu o atitudine puternică și sete de aventură, acești câini sunt în sus pentru orice activitate atletică, atâta timp cât este chiar lângă tine. Acești câini inteligenți sunt însoțitori de familie și paznici toate într-un pachet adorabil.

12. Briad

Broads grindină din Franța

Briardurile sunt uimitoare Câini de lucru Din Franța, care au o haină lungă, lucioasă și a unui comportament îndrăzneț care să vă topească inima.

Aceste mutts musculare au o mașină puternică de lucru și sunt obligați să servească drept pașapuri fără teamă pentru casa ta.

Aceste dogguri distinse se obligă îndeaproape cu familiile lor și fac bine în jurul copiilor cu care sunt ridicați. Probabil că vor fi protejați de cei dragi și sigur că vă avertizați ori de câte ori un străin (sau veveriță) se apropie de ușă.

Broad este extrem de inteligent, făcând rasa foarte utilă. Acești prieteni bărbați sunt siguri că găsesc un loc în inima ta cu loialitatea lor de neegalat și zestul vieții.

13. Canaan Dog

Câinii Canaan fac parte din grupul de herding

Câinii Canaan sunt strâns legați de strămoșii lor sălbatici, așa că vor avea nevoie de un proprietar puternic, să prospere. Cu o pregătire adecvată, câinele Canaan este dedicat veșnic membrilor familiei sale.

Câinele Canaan se bucură sigur de a vă bucura Mergând pe o alergare sau excursia cu proprietarul său în mod regulat.

Acești câini pot avea tendințe de protecție, așa că vor trebui să fie introduse la mulți oameni și animale de companie devreme în viață pentru a-și reduce atenția naturală a străinilor și a altor câini.

Din fericire, acești câini sunt foarte receptivi și foarte alertă făcându-i ușor să se antreneze. Această rasă veche este sigur că va face un însoțitor încrezător, loial.

14. Cardigan Welsh Corgi

Corganul Welsh Corgis sunt câini de călcare

Cardiganul Welsh Corgi este un pui distins, cu o coadă lungă care seamănă cu mâneci floppy ale pulover-ului dvs. preferat. Deși acești câini cântăresc doar aproximativ 20 până la 35 de lire sterline, se împachetează într-o mulțime de energie pentru dimensiunea lor.

Cardigan Corgis Dragostea de a vocaliza și sunt sigur de a lătra ori de câte ori primesc șansa. În timp ce această rasă este inteligentă, ei pot avea o lovitură încăpățânată, astfel încât să facă un punct pentru a începe un program de formare consecvent de mai devreme.

Când a crescut cu ei, cardiganul Corgis și Corgi amestecă sunt tovarăși excelenți pentru copii și servesc drept supraveghetori loiali pentru orice familie. Acești pui afectuosi sunt sigur că vă oferă o mulțime de sărutări după un joc lung de preluare și să vă distrați zilnic.

15. Collie

Collies sunt câini de familie mari

Colințele sunt, fără îndoială, devotați, așa cum se arată prin poveștile lui Lassie. Acești câini grațioși au o haină frumoasă care vorbește cu natura lor confidențială.

Acești câini sunt prieteni de familie de familie, deoarece sunt minunați în jurul copiilor și nu doresc nimic mai mult decât să fie cu proprietarii lor. Ele sunt, de asemenea, foarte inteligente și dornice de a vă mulțumi prin învățarea cât mai multor trucuri posibil.

Collies iubesc să-și exercite și se vor bucura de casele în care au șansa de a alerga și de a juca în fiecare zi. Cu o haină superbă și o inimă de aur, acești pui de primă sunt obligați să-ți fure inima.

16. Câine de munte de la Entlebucher

Câinii de munte de la Entlebucher sunt câini de călcare

Aceste tăieturi încrezătoare sunt agile și pregătite pentru orice aventură atletică. Câinele de munte de la Entlebucher are o etică de lucru neobosită și necesită o pregătire puternică pentru a asigura o viață acasă fericită.

Acești câini de fermă sunt protejați de pachetele lor și posedă în mod natural un instinct puternic de herding. Câinii de munte de la Englebucher au nevoie de o mulțime de socializare și o formare concentrată mai devreme, astfel încât s-ar putea să nu fie Cel mai potrivit pentru proprietarii de primă dată.

Cu toate acestea, odată ce ați instruit câinele de munte de la Entlebucher, el este sigur că va acționa ca partener loial pentru viață. Aceste pooches entuziaști sunt muncitori inteligenți și plini de viață, care sunt întotdeauna gata să rocă!

17. Lapphund finlandeză

Finlandeză Lapphunds Renniger

Acești câini, numiți afectivi ca "lapies", sunt prietenoși, de alertă. Lapphundul finlandez a servit odată ca un păstor de ren, dar acum acționează ca tovarăși devotați familiilor lor.

Deoarece acești câini nordici au o haină naturală groasă, sunt cel mai potrivit pentru climatele mai reci. Ei vor face, de asemenea, bine în setările familiei de la compania Finlandeză Lapphund cravi și nu-i place să fie lăsată singură.

Lapphunds finlandeză pot fi atenți la străini, deci prioritizați socializarea cu alte persoane și câini în timpul catelodiei. Deși va trebui să vă ocupați de o cantitate considerabilă de vărsare, laptele sunt obligate să vă fure inima cu natura lor dulce, ascultătoare.

18. Ciobănesc german

Păstorii germani sunt câini de vânătoare

Păstorul german se situează pe numărul 2 pe lista de Cele mai populare rase de câine din 2019 Și este ușor să vezi de ce. Acești câini bine rotunjiți sunt incredibil de loiali și până la aproape orice, atâta timp cât implică în jurul familiilor lor.

Păstorii germani sunt super atletici și apreciază că au timp dedicat pentru a juca și a alerga zilnic. Acești câini sunt dornici să vă mulțumească și să se antreneze cu inteligența lor naturală.

Care se spune, acești păstori germani și Amestecurile germane de ciobanesc poate avea tendința de a acționa ocupă sau cu excepția persoanelor aflate la outside.

Cu toate acestea, cu socializare adecvată, acești canini curajoși sunt obligați să facă partenerul perfect, echilibrat.

19. Sheepgogul islandez

Sheepdogii islandezi sunt foarte prietenoși

Aceste păstori frumos sunt acoperite dens cu haine frumoase, multi-culori, care îi ajută să rămână calde în vreme rece. Sheepdogii islandezi sunt extrem de prietenoși și sunt fericiți să joace un joc de Fetch sau Frisbee.

Veți găsi că sheepgogii islandezi rar îi place să-ți părăsească partea. Acești însoțitori de canini sunt câini de familie mari cu dispoziția lor devoțională.

Acești pui încreziți sunt fermecători și gata să învețe orice truc pe care îl puteți gândi. Deși au personalități mari, acești câini destul de de dimensiuni medii vor cântări doar aproximativ 30 de lire sterline.

20. Miniatura American Shepherd

Câinele american de ciobanesc

Acești câini buni arata foarte asemănători cu păstorii australieni, doar mai mici. La doar 20 până la 40 de lire sterline, acești câini se împachetează într-o mulțime de energie pentru dimensiunea lor oarecum mică.

Miniatura American Shepherds sunt o grămadă plină de viață, entuziastă, care va necesita jocuri regulate și exerciții pentru a rămâne conținut. Câinii inteligenți sunt ușor de antrenat, dar au un instinct puternic de herding care trebuie abordat în mod corespunzător, mai ales dacă aveți copii mici acasă.

Acești lucrători agili sunt dornici să-i plăcească și sunt dedicați în mod ferm familiilor lor. Sunteți sigur că vă îndrăgostiți de acești tovarăși compacți.

21. Norwegian Buhund

Norwegian Buhund este o rasă de herding
Fotografie de la Pinterest.

Acești câini de învățare rapidă sunt obligați să vă păstreze pe picioarele dvs. cu personalitățile lor atletice, pline de viață. Coaturile lor groase sunt construite pentru zăpadă, astfel încât acești căpăriți vor face cel mai bine în climatul mai rece.

Dacă aveți deja un Buhund Norwegian, știți că acești însoțitori de canini sunt dornici să vă rog. Rasa energetică iubește să fie în jurul familiei sale și va da o mulțime de cuddle la sfârșitul unei sesiuni de joacă lungă.

Rasa activă este foarte tratabilă și va face cel mai bine în gospodăriile în care există întotdeauna cineva care să se joace. Acești puii prietenoși sunt super jucători și întotdeauna pregătiți pentru următoarea aventură.

22. Vechi English Sheepdog

Old Sheepdogs englezi sunt câini de vânătoare

Sheepdogii englezi englezi sunt cunoscuți pentru haina lor deosebită de Shaggy. Aceste goofball-uri bune sunt comedi ai grupului de herding cu atitudinile lor jucăușă și comic.

În timp ce va trebui să investiți mult timp în îngrijirea acestor tăieturi, dispozițiile lor loiale și iubitoare fac toate eforturile dvs. bine merita hassle.

Bătrâni englezi englezi și Vechile amestecuri englezești englezești sunt, în general, foarte prietenoase și fac bine în case cu copii și alte animale de companie.

Acești tovarăși versatili fac un mare plus față de orice familie cu natura lor versatilă. Veți dori să vă asigurați că aceste pachete de bucurie de bucurie sunt frecvente, formarea consecventă și exerciții pentru a-și îmblânzi cantitățile nesfârșite de energie.

23. Pembroke Welsh Corgi

Pembroke Welsh Corgi

S-ar putea să nu vă așteptați, dar acești puii populari au fost crescuți inițial la oi, cai și bovine. Cu toate acestea, aceste pooches de dimensiuni de pint au tone de energie consumabilă și dragoste pentru a învăța trucuri și joc.

Acești câini inteligenți sunt foarte adaptabili și sunt una dintre puținele rase de vânătoare care ar putea face bine într-un apartament.

Cu toate acestea, ei încă au nevoie de o cantitate sănătoasă de exerciții fizice în fiecare zi, așa că asigurați-vă că aveți un parc aproape dacă vă gândiți să luați unul dintre aceste tăieturi.

Pembroke Welsh Corgis sunt câini iubitoare, antrenați, dar sunt, de asemenea, gânditori independenți care ar putea să-i ducă la încăpățânare.

Veți descoperi că acești doggo adorabili fac ceasuri excelente, gata să renunțe la o coajă de avertizare la primul semn de necaz.

24. Sheepoggogul polonez inferior

Sheepgogii polonezi jos sunt buni la Herding

Acești iubiți de pădure sunt câini extrem de inteligenți, instruiți. Sheepgogul polonez inferior este un loialist mândru familiei sale, dar uneori poate fi precaut de străini.

Cu o etică puternică de lucru, acești câini iubesc să învețe noi trucuri și să ruleze cursuri de agilitate și # 8212; ambele care îl vor împiedica mental și fizic stimulate. Acești câini devotați sunt probabil să se lege cu câțiva oameni speciali.

Când se antrenează în mod corespunzător, piepunzii polonezi de joase pot fi mari în jurul copiilor, deși au un instinct puternic de herding, deci va trebui să fiți precauți în jurul copiilor mici.

Cu o pregătire adecvată, pieptanii polonezi inferiori fac completări excelente la orice familie.

25. Puli

Pulis sunt câini de călcare

Acest câine acoperit de dreadlock este energic și plin de viață. Puli este probabil să se întoarcă capetele cu aspectul de mop și, de asemenea, servește ca un membru de familie loial blană, sunteți sigur că vă îndrăgostiți de.

Veți dori să vă asigurați că aveți o curte mare pentru ca acești pui să ruleze în jurul valorii de Puli, cu siguranță iubește să joace și are nevoie de exerciții intense care trebuie să fie îndeplinite de proprietarii săi să rămână fericită.

Acești canini încrezători sunt super afectiuni față de membrii familiei, deși pot fi siguri de străini la început. Puli-ul dvs. va iubi, probabil, să participe la ascultare și sarcini de agilitate in mod regulat.

26. Pumi

Pumii este o rasă rară de herding

Acești câini agili din Ungaria sunt subțire compactă și neînfricată. Pumii este agilă, inteligentă și încrezătoare în personalitatea sa liberă.

Pumis se dezvoltă pe o muncă nesfârșită și să fie imperativă că sunt luați de cineva cu un stil de viață activ. Al lor Curățată de haine sunt ușor de întreținut și Nu vărsați prea mult, făcându-i puii destul de ordonați. 

Acești câini iubesc să învețe trucuri noi și să facă mari vegheri. Aceste tăieturi curbate de tirbușon sunt fericite să dea afecțiune familiilor lor.

Pumis sunt, de asemenea, destul de atent, deci fac câini dedicați și loiali de ceas.

27. Păstorul Pyrenean

Păstorii pirenei sunt câini de călcare

Păstorii pirenei sunt o grămadă plină de viață cu o etichetă de lucru neobosită și o dispoziție prietenoasă. Acești câini au nevoie de o mulțime de exerciții regulate pentru a rămâne fericit și a aprecia participarea la activități sportive și agilitate.

Deși păstorii pirenei sunt super-afectivi cu membrii familiei, inclusiv copiii, ar putea să nu fie cei mai buni în gospodăriile cu mai multe animale, datorită atenției lor generale a altor câini. Acești pui inteligenți fac o veghe excelentă și sunt fericiți să protejeze pe cei pe care îi iubesc cel mai mult.

Cu atitudinile lor jucăușă, Coaturi frumoase, și fețele prietenoase, păstorii pirenei vă pot fura inima într-o clipă.

28. Shetland Sheepdog

Sheetland Sheepdogs sunt animale de companie bune de familie

Sheetdog Shetland, afectuos numit "Sheltie", este foarte inteligent și dornic să vă rog. El iubește învățarea de trucuri noi și nu vrea ca nimic mai mult decât să fie drept de partea proprietarului său.

Sensibilitate sensibilă Crave companie și prosperă în setările familiei, deși pot fi timide în jurul străinilor. Acești câini sunt, de asemenea, foarte atletici și iubesc sarcini regulate și de agilitate.

Cu un puternic instincte de protecție și protejare a turmei, sunt susceptibile Shelties scoarță la orice mișcare. Veți dori să vă asigurați că vă antrenați în mod corespunzător pooch-ul pentru a vă asigura că acești câini de vânători cresc cu bune maniere.

29. Câine de apă spaniolă

Câinii spanioli de apă sunt câini de călcare

Acești pui activi, optimizați sunt cunoscuți pentru stratul lor inconfundabil de bucle Wooly. Câinii de apă spaniolă sunt însoțitori de familie de familie și, după cum sugerează și numele, ei iubesc să înoate ori de câte ori pot.

Câinii de apă spaniolă au o energie aparent nesfârșită, așa că vor trebui să fie plasați într-o casă deosebit de activă. Această rasă inteligentă iubește să învețe, astfel încât vă veți bucura să vă învățați câinele spaniol de apă nouă trucuri.

Acești pui de protecție sunt incredibil de loiali membrilor familiei. Cu toate acestea, uneori pot fi atenți la străini, deci asigurați-vă că începeți socializarea devreme.

30. Suedia Vallhund

Imagine de la Flickr.

Aceste câini prietenoși, uneori-prostești sunt sigur că vă vor face să zâmbiți. Vallhundul suedez este jucăuș, iubitor și incredibil de plin de viață.

Câinii din suedeză Vallhund se bucură să meargă pe plimbări lungi și de drumeții pentru a-și arde energia și sunt susceptibile de a fi incredibil de vocale. Această rasă iubește să învețe, atât de lungi, sesiuni de formare pozitive sunt obligate să vă aducă și prietenul tău mai aproape.

Acești câini au nevoie de o mulțime de socializare timpurie, exerciții și formare de bază pentru a-și aduce cele mai bune. Pentru proprietarii de câini experimentați, Vallhund suedez este un partener uimitor.

Cele mai bune case pentru câini de vânătoare

Gata să salute un câine de vânătoare în viața ta? Iată câteva lucruri de luat în considerare pentru a vă asigura că Fido se potrivește perfect în stilul tău de viață.

  • Au nevoie de A Zona de joc Fredd-in & # 8212; Prin natura, rasele de herdizare sunt sportivi și au nevoie de spațiu pentru a alerga și a cheltui o parte din energia lor de durată. Excursii frecvente de parc pot ajuta, dar nu pot concura cu o curte de curte care este întotdeauna disponibilă. Luați în considerare instalarea A gard Dacă aveți o rasă de herding!
  • Ei sunt cel mai bine pentru proprietarii cu experiență "# 8212; Rasele de hrănire pot fi uneori dificil de antrenat din cauza gândirii lor independente și a instinctelor puternice. Prin urmare, un câine din grupul de herding ar putea să nu fie cel mai bun pick dacă sunteți proprietar de câini pentru prima dată.
  • Îi place să trăiască un stil de viață activ și atletic, # 8212; Proprietarii câinilor de vânători trebuie să poată oferi exerciții zilnice și interacțiunea pentru câinii lor. Puii de herding sunt Workaholics, astfel încât ei se bucură să aibă un loc de muncă sau o sarcină de a finaliza. Acești câini se obligă îndeaproape cu proprietarii lor, așa că, în mod ideal, cineva va fi în jur pentru a vă menține pooch-ul distras. Asigurați-vă că programați drumeții regulate și ridicați o grămadă de jucării de puzzle dacă sunteți în căutarea de a primi unul dintre acești prieteni blană în viața voastră.
  • Fii precaut cu copii mici și # 8212; Multe dintre aceste rase sunt predispuse la Herding despre orice, inclusiv copilul tău. În timp ce rasele de herdizare pot face tovarăși de familie excelenți, vor trebui să fie instruiți și introdus copiilor cu grija.

***

Având un câine de herding este o experiență extrem de plină de satisfacții. Acești tovarășii loiali sunt întotdeauna gata să pună o muncă grea și să vă arate cât de mult îi îngrijesc prin a fi devotați veșnic familiei voastre.

Aveți unul dintre acești vânători de vânători? Ce este viața cu acești tovarăși inteligenți, de lucru? Ne-ar plăcea să auzim totul în comentariile de mai jos!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 30 De rase de câine