10 Cele mai multe rase de câine: canini care vor sta lângă dvs. (Indiferent de ce)

Cele mai multe rase de câine loiale

Loialitatea este una dintre trăsăturile cele mai de dorite ale oricărui câine, dar nivelul de loialitate demonstrat de diferite rase și indivizi variază foarte mult.

Rottie mea este uimitor de loială, dar am avut odată un amestec de chow care nu ar fi avut grijă dacă nu am venit acasă. El și-a alunecat odată lesa și a dispărut de zile - am fost uimit când a apărut pe pridvorul din față într-o dimineață. Desigur, este posibil ca el Wanted Pentru a fi un câine foarte loial, el nu mi-a plăcut.

Cum definiți loialitatea într-un câine?

Merriam-Webster definește cuvântul loial ca neabătut în loialitate. Dar în ceea ce privește câinii, Loialitatea este probabil cea mai bună gândită ca fiind atrasă gravitațională de pachetul lor. Uneori acest lucru se poate aplica mai puternic unui membru al ambalajului decât altele, dar alte pooches iubesc întreaga familie mai mult sau mai puțin în mod egal.

Loialitatea nu ar trebui să fie confundat cu anxietatea de separare, Deși cele două pot apărea alături unul de celălalt. Un câine loial poate tolera absența proprietarului, dar ea va fi întotdeauna gata să se alăture părții sale, indiferent de ce altceva se întâmplă. Alți "câini loiali", totuși, își pot distruge casa dacă proprietarul lor se duce la piața colțului - acest comportament este mai aproape de anxietatea de separare și nu este sănătoasă pentru pooch-ul tău!

În timp ce câinii loiali sunt adesea hiper-concentrați pe persoana lor, mulți sunt, de asemenea, destul de prietenoși cu toată lumea pe care o întâlnesc. Dar proprietarul sau familia lor vor fi întotdeauna în prim-planul minții lor și vor demonstra rapid astfel de contacte vizuale, limbajul corpului și comportamentul.

Încurajarea loialității în orice rasă

Doar despre orice câine poate afișa o loialitate profundă, inclusiv fiecare rasă sau combinație a acestora. Cu toate acestea, unele rase tind să dezvolte o legătură mai puternică cu proprietarii lor decât alții. Vom detalia câteva dintre cele mai cunoscute rase loiale de mai jos.

Dar mai întâi, să discutăm câteva dintre lucrurile pe care le puteți face pentru a ajuta la promovarea loialității în orice câine. Câteva dintre cele mai importante tactici și strategii includ:

Furnizați-vă pupa cu o mulțime de laudă

Acest lucru nu este important numai în timpul sesiunilor de instruire, ci și pe o bază de zi cu zi. Unele iubire și afecțiune spontană pot merge mult spre aprofundarea legăturii pe care o împărțiți cu animalul dvs. de companie și de a obține loialitatea care se ascunde în majoritatea câinilor.

Formarea pozitivă de armare, care se concentrează pe recompensarea unui comportament bun, mai degrabă decât pedepsirea comportamentului rău, este o mare strategie de formare pentru a construi loialitate și încredere între câine și proprietar. Când câinele dvs. vă asociază cu lucruri bune, mai degrabă decât lucruri înfricoșătoare, puștiul tău este obligat să se simtă legat de tine.

Petreceți o mulțime de legături de timp cu animalul dvs. de companie

Cu cât mai mult timp și atenția pe care îi dați majoritatea câinilor, cu atât mai loiali vor avea tendința de a fi. Asigurați-vă că ați stabilit limitele adecvate și oferiți-vă puii unii singuri ori de câte ori are nevoie de ea, dar încercați să o încorporați cât mai mult posibil.

Unele orașe sunt mult mai prietenoase câinelui decât altele. De exemplu, în Austin Texas, puteți să vă luați câinele aproape oriunde - de la prânz la o cafenea la bar! Încercați să știți unde sunt în orașul dvs. în orașul dvs. și frecventați-le în mod regulat, astfel încât câinele dvs. să poată petrece timpul de calitate cu dvs.

Asigurați-vă că câinele dvs. obține o mulțime de exerciții fizice

Nu există nimic specific despre exercițiu care să-ți facă puicul mai loial, dar exercițiul și stimularea mentală merg departe de a aduce cele mai bune la majoritatea câinilor. Cu toate acestea, va trebui să păstrați în minte siguranța și sănătatea câinelui atunci când faceți acest lucru. Stiu cantitatea corespunzătoare de exerciții de exerciții de câine are nevoie. Nu forțați rasele cu care se confruntă scurt să se angajeze în mod intens, și să o ia ușor pe puii tineri, bătrâni sau fizic provocați.

Implicarea în provocările echipei, cum ar fi canicrosss sau Bikejoring, este o modalitate excelentă de a obține exerciții în timpul legării cu câinele dvs. Formarea regulată este, de asemenea, o modalitate puternică de a consolida obligațiunea canin / umană - luați în considerare încercarea de antrenament de agilitate sau Truffle de vânătoare!

Oportunități unice de antrenament, de asemenea, dau câinelui dvs. șansa de a valorifica anumite abilități conectate la rasa câinelui dvs. (de exemplu, încurajând retrieverii să aducă sau să-i atingă câinii la turmă).

Mulți câini sunt mult mai fericiți cu "Jobs", deci gândiți-vă la setul de calificări al câinelui dvs. și cum ați putea fi în măsură să se bazeze pe acele talente naturale. S-ar putea să vă gândiți chiar Fotografiere pentru certificarea cetățenilor de canină. Acest tip de antrenament va păstra mintea câinelui tău ascuțit, atenuează plictiseala și construiește loialitate între tine și canin.

Mâna vă hrănește câinele

Unii formatori sunt susținători mari ai Hand-hrănirea câinelui pentru a construi legătura. Acest tip de intimitate de mâncare poate merge mult la dezvoltarea încrederii și a loialității.

Unele dintre trăsăturile comune ale raselor foarte loiale

Poate că nu este surprinzător faptul că multe dintre cele mai loiale de rase de câine au un set similar de trăsături și istorii. Unele dintre cele mai notabile includ:

  • Inteligență - câinii nu trebuie să fie inteligenți pentru a fi loiali, dar multe dintre cele mai inteligente rase sunt, de asemenea, printre cei mai loiali și viceversa.
  • Instincte de protecție - Multe rase loiale au o dungă de protecție bine dezvoltată. Acest lucru se poate manifesta ca lătrat de protecție la străini sau chiar plasându-se între dvs. și o amenințare percepută.
  • Sensibilitate - rasele sensibile sunt adesea printre cele mai iubitoare și mai loiale. Cu toate acestea, această sensibilitate cere să tratați delicat acești câini în timp ce sunteți încă ferm în timpul antrenamentului. Aceasta poate fi o frânghie complicată pentru a merge cu unele dintre cele mai dominante rase sensibile.
  • Proiectat istoric pentru a lucra alături de oameni - Creditorii au căutat adesea să sporească loialitatea raselor care au fost concepute pentru a colabora îndeaproape cu oamenii, în timp ce această trăsătură nu era la fel de importantă pentru cei meniți să lucreze pe cont propriu. În mod tradițional, aceste rase ar include păstori, Câini de vânătoare, Câini ciupiți etc. Acest lucru se aplică chiar și copiilor de jucării și celorlalți câini de lapte, pentru care "lucrarea" constă în ședința în poala ta, fiind drăguță.

Cele zece cele mai loiale rase

Practic, orice câine poate demonstra o loialitate profundă, dar multe dintre cele mai loiale includ următoarele 10 rase:

Ciobănesc german

Cel mai bun hrană pentru câini pentru păstorii germani

Păstorii germani sunt renumiți pentru inteligența și dedicarea lor, și ei sunt ușor printre cele mai loiale rase din lume. De aceea sunt de dorit ca militar sau câini de poliție.

Ele sunt blânde cu și protecția familiilor lor și pot face animale de companie excelente. Cu toate acestea, GSDS necesită o pregătire consistentă, fermă și cantități mari de exerciții pentru a evita dezvoltarea unor probleme comportamentale. Puteți vedea loialitatea lor inerentă oricând veți urmări un handler calificat care lucrează cu păstorul său.

Brittany

Brittany Spaniel

Numit "luminos, distractiv și optimist", de către Akc, Brittanys sunt o rasă delicată, delicată, care sunt întotdeauna gata să eticheteze împreună cu persoana preferată.

O rasă indicată, Brittanys sunt notabili pentru a lucra mai îndeaproape cu proprietarii lor decât majoritatea câinilor de arme. Aceste trăsături se traduc foarte bine la viața de familie, atâta timp cât acestea sunt dotate cu formare consecventă și o mulțime de exerciții fizice.

Cavalier King Charles Spaniel

Cavalier-King-Charles-Spaniel

Cavalier King Charles Spaniels a fost conceput pentru a fi tovarăși și, în mod clar, crescătorii au avut succes în atingerea acestui obiectiv.

Cavalier Spaniels sunt, în esență, umbre vii, care își urmează oamenii în jurul lor oriunde merg și caută în mod constant aspectul lucrurilor lor preferate în lume: poala ta. În ciuda faptului că este o rasă mică, blândă și joasă, au nevoie de un pic de exercițiu echitabil - o aruncare la strămoșul lor sportiv.

Collie

Collie de frontieră pentru drumeții

Ce alte rase ar alerga toată calea acasă pentru a spune părinților dvs. că ați căzut bine?

Gancile deoparte, Collies sunt una dintre cele mai loiale rase din lume, care nu doresc nimic mai mult decât să meargă alături de omul lor (sper că, sperăm să obțineți o mulțime de dragoste și ocazional tratați de-a lungul drumului). Collies sunt, de asemenea, câini inteligenți, care iau la pregătire destul de bine. Ele sunt o alegere destul de bună pentru oricine caută o rasă lungă și loială.

Akita

Akita

Akitas prezintă adesea o dihotomie strictă în atitudinea lor față de familia și străinii lor. Relaxat și iubitor când în compania pachetului lor, Akitas sunt suspecte de străini, inclusiv copii necunoscuți și alți câini.

Akitas au fost inițial crescuți pentru a proteja nobilii și alte VIP-uri în timpul perioadei feudale din Japonia (aproximativ 1185-1868), iar loialitatea lor feroce a fost o trăsătură importantă a rasei. Dacă aveți nevoie de o continuare convingătoare a loialității Akitas, luați în considerare povestea lui Hachiko - Puiul loial care sa aventurat în gara în fiecare zi pentru a-și întâlni maestrul de întoarcere, chiar și nouă ani după ce proprietarul său a murit și nu sa întors niciodată acasă într-o zi.

Trebuie remarcat faptul că Akitas sunt destul de încăpățânați și pot fi dificil de antrenat, deci este nevoie de un proprietar de câine cu experiență pentru a instrui în mod corespunzător un Akita sau un Akita MIX. Cu toate acestea, odată ce se dezvoltă legătura dvs., veți avea un prieten loial de partea dvs.

Labrador Retriever

Labrador Retriever

Inițial conceput pentru a lucra alături de proprietarul lor, ajutând la capturarea peștilor și a plasă de transport, laboratoarele iubesc să stea împreună cu persoana lor, mai ales dacă există un loc de muncă de făcut.

Laboratoarele sunt câini supreme prietenoși, care fac animale de companie minunate de familie, dar sunt un pic rambunptiv atunci când tinerii, deci va trebui să le păstrați bine exercitați și să le pregătiți la o vârstă fragedă.

Labrador

Labrador

Cele mai multe aurite sunt fericite să primească dragoste și afecțiune de la oricine înclinat să o ofere, dar ei au întotdeauna o legătură puternică cu proprietarii lor. De fapt, combinația dintre loialitatea și natura blândă și prietenoasă conduce mulți să folosească retrieveri de aur în contexte de terapie, indiferent dacă ameliorarea anxietății sau asistarea soldaților care s-au întors acasă cu PTSD.

Retrieverii de aur sunt una dintre cele mai bune rase din întreaga lume și fac animale de companie excelente pentru familiile care pot oferi spațiul și exercițiile de care au nevoie. În plus, mulți par să aibă un zâmbet perpetuu pe față, ceea ce face greu să fie trist când agățat cu o aur!

Mari Pyrenees

Mari Pyrenees

Cresc să trăiască și să protejeze efectivele de oi (aspectul fizic chiar imită oile, pentru a facilita în continuare procesul de legare), mari pirinei sunt intens loiali familiei lor, indiferent dacă familia este formată din două subsoluri sau patru subsoluri. Marele Pyrenees nu sunt doar loiali și blânzi, ei sunt protejați cu fermitate a pachetului lor și au dimensiunea pentru a face o impresie destul de mare.

Sheetland Sheepdogs

Shellie

Ca multe alte rase loiale, Shelties sunt sensibile și inteligente. Ei au lucrat alături de oameni într-o varietate de contexte, inclusiv culturile de păstori și păzgări de hoți.

Majoritatea proprietarilor de la Sheltie devin devotanți de-a lungul vieții la rasa într-un timp scurt și iubesc inteligența și natura lor iubitoare. Cu toate acestea, Shelties prezintă câteva provocări, mai ales că se referă la haina lor lungă, ceea ce aruncă în mare măsură.

Rottweiler

Rottweiler Guard Dog

Evident, sunt complet părtinitor când vine vorba de această rasă, așa că voi citi doar Akc`s DESCRIEREA ROTTWEILERS: "Loial, iubitor, sigur, tutore."

Având în vedere inteligența, sensibilitatea și natura teritorială, nu ar trebui să fie o surpriză faptul că Rottweilers sunt o rasă deosebit de loială. Ei sunt loialitate, putere și uneori intimidantă, înseamnă, de asemenea, că sunt frecvent angajați ca câini de gardă.

În ciuda acestor trăsături uimitoare, Rotties sunt câini de cap, care vor contesta conducerea poporului lor. În consecință, ele nu sunt foarte potrivite pentru proprietarii de câini de prima dată.

***

Sunteți mama mândră sau papa de un puști deosebit de loiali? Spuneți-ne totul despre el sau ea în comentariile de mai jos. De asemenea, asigurați-vă că faceți cazul pentru rasele loiale care nu au făcut lista de top zece. Aceasta este o discuție fără răspunsuri definitive, deci poate că ne veți face să ne schimbăm mințile.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 10 Cele mai multe rase de câine: canini care vor sta lângă dvs. (Indiferent de ce)