Australian shepherd rase mixte: câini de lucru cu inimi de aur!

Amestecurile Aussie Shepherd

În timp ce numele lor ar putea însemna că Păstorul australian este inițial de la terenul în jos, aceste rădăcini frumoase pupuri pot fi de fapt urmărite în vestul Statelor Unite în anii 1840.

Aussie sa născut și a crescut la efectivul efectiv de efectivă și această etică puternică a muncii nu a dispărut cu vârstele de-a lungul veacurilor. El este în elementul său când are de lucru și este o adăugare uimitoare pentru orice gospodărie de familie!

Să explorăm o parte din cele mai multe rase mixte auxte ale Australian Shepherd - aceste frumusețe sunt de necrezut!

1. AUGI (Australian Shepherd / Pembroke Welsh Corgi)

AUGI
Sursă: Dogbreedinfo

Deoarece păstorul australian, precum și Corgiul Welsh provin dintr-o linie de sânge a muncitorilor, AUGI va iubi că este ocupat și este partenerul ideal pe o fermă.

Chiar dacă nu aveți un acru sau două de terenuri agricole, AUGI va fi la fel de fericit în burburi sau oraș ca un animal de companie de familie și poate fi de fapt instruit pentru a vă împiedica pe Kiddos! Deși nu vă recomandăm să mergeți pe acea traseu, nu veți găsi un babysitter mai dedicat!

2. Aussiedoodle (Shepherd / Poodle Australian)

Această creatură frumoasă vă va asigura că vă îndrăgostiți la prima vedere și Aussiedoodle, a.K.A. Aussiepoo, A.K.A. AussiePoodle este în mod special crescută ca tovarășul uman final. Ei sunt cei mai loiali prieteni, care sunt mai fericiți când este centrul atenției voastre.

3. Australian Retriever (Shepherd Australian / Retriever de Aur)

Australian-Shepherd
Sursă: Dogmal.ro

Un alt câine de lucru la inimă, retrieverul australian este un câine cu părul moderat cu cea mai fermecătoare personalitate. E incredibil Ușor de antrenat și este excelent cu copiii. ei iubesc apa și luând înotul ei într-o zi fierbinte, sunteți sigur că faceți zi.

4. Baussie (Australian Shepherd / Boston Terrier)

Baussie-ul nostru aici este un membru de familie extrem de energic, care necesită o mulțime de exerciții fizice și de joc. Este important să știți că un Baussie nu se bucură să fie lăsat la propriile sale dispozitive afară și este un câine mult mai fericit în casă.

Dacă aveți nevoie să lăsați singur prietenul dvs. pentru o perioadă lungă de timp, asigurați-vă că veți pleca și O mulțime de jucării pentru divertisment, Sau s-ar putea să vă întoarceți pentru a vă găsi casa întoarsă cu susul în jos.

5. Frontieră-Aussie (Shepherd Australian / Collie de frontieră)

Front_aussie
Sursă: Ultimatehomelife

Această doamnă frumoasă afișează dulceața în abundență, cu o personalitate calmă și iubitoare. Ea este un popor-plăcut și nu se bucură de nimic mai mult decât să petreacă timpul cu familia ei și să rămână singur pentru prea mult timp Separarea anxietății. Haina ei de lux are nevoie de îngrijire regulată pentru ao menține de la a deveni matted și plictisitor.

6. Ausky (Shepherd Australian / Husky)

Australian_shepherd_and_husky
Sursă: Pinterest

Un astfel de animal izbitoare, cu o privire piercing, care este sigur de a face ca orice făcător greșit să-și regândească activitățile! Amestecul Shep-Husky este un animal autoritar și extrem de inteligent, pentru care antrenamentul de ascultare este o necesitate, sau ați putea găsi că vă întrebați doar cine este animalul și cine este proprietarul...

7. Boxherd (Shepherd / Boxer australian)

Australian_Shepherd_And_boxer
Sursă: Pinterest

Boxerul este un animal puternic și legat, care este extrem de loial și protejarea celor pe care îi iubește. El ar putea deveni agresiv dacă crede că familia sa să fie în pericol. Are o inimă extrem de mare, gata să te ducă cu iubire și sărutări, și se bucură de nimic mai mult decât o rundă de jocuri boisterous cu un partener vrut.

8. Shepnees (Shepherd Australian / Mari Pyrenees)

Australian_shepherd_and_great_pyrenees
Sursă: Flickr

Un câine de companie inteligent și de protecție a familiei și de protecție, toate într-un singur pachet frumos. Ele sunt destul de ușor de antrenat și de a vă bucura de petrecerea cât mai mult timp cu dvs. Fiți pregătiți să scoateți echipamentul de styling cel puțin o dată pe săptămână - Poochul nostru de aici este o pantobă mare care necesită îngrijire regulată.

9. CHOW SHEPHERD (Shepherd Australian / Chow)

Australian_shepherd_and_chow
Sursă: Pinterest

O astfel de față mică angelică și un corp de borbar fac pentru un prieten super-cuddly. Păstorul chow va crește la un câine de dimensiuni medii care este protector și uneori agresiv - nu este de fapt recomandat pentru un proprietar de câini de primă dată sau o casă cu copii mici. Păstrați, de asemenea, perii la îndemână, deoarece acest mic tip va necesita îngrijire în mod regulat.

10. Sheagle (Shepherd / Beagle australian)

Australian_Shepherd_And_Beagle
Sursă: Pinterest

Forța Beagle este puternică cu aceasta - super inteligentă și extrem de energică, veți avea o forță a naturii în casa dvs. Din cauza inteligenței lor superioare, ele sunt ușor de antrenat, dar pot deveni destul de o mână dacă nu reușiți să faceți acest lucru. El este extrem de iubitor și jucăuș și cu siguranță vă va ține pe degetele de la picioare.

11. Dachsherd (Australian Shepherd / Dachshund)

Australian_Shepherd_And_Dachshund
Sursă: YouTube

Există o mică ciocnire a personalității aici cu sângele calm și colectat al ciobului amestecând cu temperamentul fiesty al dachshundului. Acest animal are nevoie de un proprietar puternic care îl va antrena cu dragoste și îngrijire, rezultând într-o pooch prietenoasă și orientată spre familie, gata să abordeze lumea în numele dvs.

12. Dalshep (Australian Shepherd / Dalmatian)

Dalshep este un puști de mare energie, cu o etică de lucru uimitoare pe care a moștenit-o de la ambii părinți. Dacă sunteți în căutarea unui Câine agilității, Ei sunt o mare alegere! Ele sunt extrem de orientate spre familie și necesită multă dragoste și atenție de la colegii lor de familie. Ei nu se compun foarte bine dacă au plecat pe cont propriu și vor deveni repede deprimați dacă sunt ignorați pentru perioade lungi de timp.

13. Ausiel (Australian Shepherd / Cocker Spaniel)

Ausiel este o altă pooch de mare energie care se bucură mult mai degrabă în afara jocului decât să se limiteze la casă, fără nimic de făcut. Formarea este obligatorie pentru acești câini minunați, deoarece tind să scape de control destul de repede și par să aibă o trăsătură moștenită Jumping pe tine și pe vizitatorii tăi. Păstrați-l aproape și veți avea tovarășul final în orice moment.

14. Cititorul a trimis un amestec Aussie Four Way!

Check out acest doggo minunat! Numele lui este BB, iar proprietarul său (Ken) a împărtășit câteva fotografii minunate cu noi (suntem deosebit de îndrăgită de al doilea).

BB este parte australiană Shepherd, Partea Chow, Piese de Aur Retriever, și parte American Staffordshire Terrier. Dar dacă ne întrebați, el este 100% cutie-plăcintă!

Doriți să împărtășiți câteva fotografii ale pooch-ului dvs. cu noi? Doar Verificați încărcatorul de fotografii la îndemână! Să vedem acei canini superba!

***

Care împrăștie compilația noastră de primă paisprezece rase amestecate australian! Spuneți-ne dacă am fi pierdut unul și amintiți-vă să împărtășim fotografiile dvs. de mixul tău minunat SEP.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Australian shepherd rase mixte: câini de lucru cu inimi de aur!