14 Cele mai bune rase de câine scottish

Collie de frontieră în picioare pe deal

Printre altele, Scoția este cunoscută pentru castelele sale uimitoare, Whisky Scotch, și o mulțime de rase de câine impresionante. Aceste rase de câine scoțiene variază pe scară largă în aspect și temperament. De exemplu, Unele rase sunt destul de mici În timp ce alții sunt masivi. Iar unii sunt crescuți pentru a călca în timp ce alții sunt câini de vânătoare. Ceea ce unește aceste rase este locul lor de origine.

Iată 14 rase de câini care grindină din Scoția.

Bacsis

Multe rase de câine scoțiene au fost dezvoltate pentru un anumit loc de muncă, cum ar fi vânătoarea sau răsturnarea și păstrează această dorință de a lucra astăzi. Dacă aveți în vedere unul dintre acești câini, asigurați-vă că le puteți oferi stimulării ample mentale și fizice pentru a-și satisface etica de lucru. Dog Sport oferă o priză excelentă pentru a păstra acești câini ocupați.

01 din 14

Probabil că nu este șocant să aflați că terrierul scoțian a provenit din Scoția. Rasa, numită inițial Aberdeen Terrier, a fost dezvoltată pentru a vâna Verminul în Highlands scoțian. Scotties și-au făcut drumul spre America de Nord la sfârșitul anilor 1800 și au fost recunoscuți de Clubul American Kennel doar doi ani mai târziu. În timp ce ei pot fi crescuți pentru a vâna, Scotties sunt, de asemenea, tovarăși prietenoși și afectuosi.

Privire de ansamblu de rasă

Înălţime: 10 inci
Greutate: 18 până la 22 de lire sterline
Caracteristici fizice: Coat dublu scurt și puternic - blană mai lungă pe față, picioare și corp inferior

  • 02 din 14

    Urmărirea rădăcinilor scoțiane ale lui Collie este puțin ca urmărirea istoriei Scoției în sine. Rasa sa dezvoltat dintr-o linie lungă de alți câini populară printre diverse grupuri care au invadat Marea Britanie la un moment dat sau altul, inclusiv romani și vikingi. Încrucișarea între acești câini diferiți pe țărmurile scoțiene au condus în cele din urmă la granița Collie, o rasă care sa dovedit a fi formidabilă în Highlands Rocky. Colonele de frontieră păstrează astăzi atleticismul și capacitatea de a vindeca astăzi.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 18-22 inci

    Greutate: 28 la 48 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Un strat dublu dublu mediu sau neted, cu un strat exterior grosier și un substrat moale - adesea alb-negru, dar alte culori posibile

  • 03 din 14

    Să nu fie confundat cu collie de frontieră, coloana brută sunt o rasă scoțiană pe tot propria lor, deși împărtășesc multe trăsături similare. Colințele brute sunt, de asemenea, rezultatul încrucișării între câinii care și-au făcut drumul spre Scoția din alte țări, deși în acest caz, linia lor este considerată a fi legată numai de romani. Collies brut au devenit un favorit rapid ca câini de vânătoare, mai târziu în creștere în popularitate ca tovarăși și arată câini datorită faptului că a fost o rasă iubită de regină Victoria.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 22 la 26 de centimetri

    Greutate: 50 la 75 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Long baston - strat dublu cu un strat exterior lung, drept și neted

  • 04 din 14

    Collie netedă arată un pic diferit de ruda sa de rasă pufoasă, collie dur, având o haină scurtă și netedă. În cea mai mare parte, totuși, collie-ul neted este destul de același, inclusiv în temperament și istorie. În America de Nord, coloniile netede sunt clasificate ca aceleași rase ca colonii dur și pot întreba în același timp menținerea statutului pedigree. În Regatul Unit, totuși, collie-ul neted este considerat o rasă distinctă.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 20 până la 24 de centimetri

    Greutate: 40 la 66 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Long Boty - strat scurt, plat, cu păr mai lung găsit în ruptura în jurul gâtului și pe spatele coapsei

    Continuați la 5 din 14 de mai jos.
  • 05 din 14

    West Highland White Terrier, adesea numit ca o Westie, este o rasă care este complet interconectată cu țara de origine. Westies fac parte dintr-un grup de terrii scoțian care au crezut că au ramificat același copac de familie. A crescut pentru a combate infestațiile de rozătoare în piețe și imobile, Westies fac parte dintr-un grup cunoscut sub numele de "câini de împământare", pe măsură ce sunt vânători la sol cu ​​o afinitate pentru verminul în mișcare rapidă.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 10 până la 11 inci

    Greutate: 13 până la 20 de kilograme

    Caracteristici fizice: Mici în statură - blană albă - haina dublă cu lungime medie

  • 06 din 14

    Un alt câine de împământare scoțian, Terrierii Cairn au petrecut secole, ajutând la controlul vecinului asupra imobilelor scoțiane și a fermelor. Rasa poate fi urmărită în Highlands de Vest încă din anii 1600, deși se crede că au provenit și mai devreme decât asta. Terrierii din Cairn și-au dat numele datorită afinității lor pentru găsirea rozătoarelor ascunde sub cairns, sau piloți de piatră folosite pentru a marca linii de graniță.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 9 până la 10 inci

    Greutate: 12 până la 15 kilograme

    Caracteristici fizice: Coat dublu cu o strat exterioară wirt - vine într-o gamă largă de culori

  • 07 din 14

    Un alt favorit al Reginei Victoria, Terrierul Skye își are numele de la punctul său de origine: Insula Skye în Insulele Inner Hebrides din Scoția. Acești pui mari au un pic de poveste de ras-to-bogăs, ridicându-și statutul de la vânătorii de Vermină pentru a răsfăța animalele britanice. Sunt încă câini de pământ scoțiani în inimă și se crede că au jucat un rol important în dezvoltarea altor rase de terrier scoțian.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 9 până la 10 inci

    Greutate: 35 până la 45 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Coacerea dublă, dar lungă - dublă - în mod deosebit penk sau urechi de cădere

  • 08 din 14

    Terrierii au prosperat în Scoția din cauza abilităților lor de vânătoare de pradă peste teren accidentat, iar terrierul de frontieră face asta până în prezent. Numit din cauza primelor ani petrecute asistarea agricultorilor pe granița scoțiană-engleză, terrierul de frontieră este probabil cel mai renumit pentru priceperea lui în Fox Hunting. Astăzi, este unul dintre cei mai populari terrii din Regatul Unit, cu o personalitate dulce și abilitatea de a ajunge bine cu alți câini.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 12 până la 15 inci

    Greutate: 11.5 până la 15 ani.5 lire sterline

    Caracteristici fizice: Strat dublu cu un strat exterior exterior, în mod normal, mai întunecat în culoare decât restul hainei

    Continuați până la 9 din 14 de mai jos.
  • 09 din 14

    Retrieverii de aur pot părea ca american ca plăcintă de mere, dar istoria acestei rase se întoarce de fapt în Highlands scoțian. De-a lungul celei din urmă jumătate din anii 1800, un crescător a dezvoltat cu atenție retrieveri de aur de la imobilul său scoțian pentru a crea un tovarăș de vânătoare de top. Linia de sânge a aurului include retriever galben deschis acum și spaniel de apă Tweed, precum și seturile irlandeze și sângele.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 21.5 până la 24 de centimetri

    Greutate: 55 la 75 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Coat dublu cu lungime medie - vine în diferite nuanțe de aur

  • 10 din 14

    Sheetland Sheetdog, sau Sheltie, arată destul de asemănător cu collie, deși este puțin mai mic. Originea rasei poate fi urmărită atunci când coloanele au fost expediate din continentul scoțian la Insulele Shetland, unde s-au dezvoltat într-o varietate de rase, inclusiv Shelties. Acești câini sunt purtători pricepuți care sunt potriviți pentru climatul rece și neiertător al patriei lor.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 13 până la 16 inci

    Greutate: 15 până la 25 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Haine groase și haina de lână

  • 11 din 14

    Un altul dintre câinii impresionanți ai lui Scoția este Collie Bearded sau Beardie. Ca și alți coloși, aceste rădăcini de rasă pot fi urmărite la câinii de cuceritori scoțianți - în special Sheepdogul Polonez și Komondorok maghiar, ambele au venit în țară în anii 1500. Bărbării au fost de mult timp laudate pentru priceperea lor în dealurile stâncoase ale lui Scoția și, de asemenea, s-au bucurat de popularitate printre elite.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 20 până la 22 de centimetri

    Greutate: 45 la 55 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Buzzliu long-lung cu un strat dublu de barbă

  • 12 din 14

    Gordon Setters sunt câinii scoțianți de vânătoare de păsări crescuți pentru a vâna în diferite climate și topografii scoțiane. Acești câini își dau numele de la Ducele lui Gordon, care le-au prins la proprietatea lui, Castle Gordon, în Moray. În timpul dezvoltării rasei, Setters Gordon au evoluat în aspectul că sunt cei mai asociați astăzi, inclusiv straturile lor negre și de bronz. Prima pereche de reproducere a venit la U.S. În 1842, AKC a recunoscut rasa în 1884.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 23 la 27 inci

    Greutate: 45 la 80 de kilograme

    Caracteristici fizice: Build-uri mari, musculare - Urechile cu un singur strat negru cu marcaje de taran

    Continuați până la 13 din 14 de mai jos.
  • 13 din 14

    Danies sunt terrii de frontieră scoțian, a căror pretenție de faimă se află în literatură. Sir Walter Scott, unul dintre cele mai faimoase romaniste din Scoția, incluse în cartea sa Manoraj de tip Un personaj numit Dandie Dinmont, care a fost bazat pe un crescător din viața reală a Danies. Danies au abilități serioase de vânătoare în sângele lor și erau un favorit al lui Royals în secolul al XIX-lea.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 8 până la 11 inci

    Greutate: 18 până la 24 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Coafura corporală lungă și mică de sare și piper

  • 14 din 14

    Cunoscut sub numele de "Câinele regal al Scoției", există cu siguranță ceva ce despre Deerhound Scottish, cel mai înalt dintre rasele de câine scoțiene. Linia antică a deerhounds scoțian merge atât de departe încât se crede că rasa sa îndreptat spre țară chiar înainte de scoțiană. Ca și multe alte rase de câine scoțiene, deerhound scoțian a provenit din Highlands și are un talent special pentru vânătoare. În acest caz, totuși, nu vânează pentru mici căprioare, ci de cerb masiv.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 28 la 32 de centimetri

    Greutate: 75 până la 110 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Foarte înaltă și subțire construită

  • Cele 7 tipuri de rase de câini
    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 14 Cele mai bune rase de câine scottish