Cum să-ți înveți câinele să cânte (pe cue)

Predarea câinelui să cânteMulți câini urât în ​​mod natural, și este destul de darn adorabil când este pus pe Cue!

Învățând un câine vocal cum să howl on comanda sau cântă pe Cue, în general, nu este foarte dificil. Cu toate acestea, dacă câinele dvs. nu este în mod natural foarte vocal, acest truc poate reprezenta o provocare!

Vom trece peste procesul pas cu pas de a învăța câinele să cânte sau să urlească pe Cue. Mâncați inima, Cranberries.

Pentru un câine vocal care îi place deja să facă zgomot, slujba dvs. principală pentru acest truc este cu două vârfuri. Trebuie să învățați cum să vă recompensați ursul preferat și apoi trebuie să îl puneți pe Cue.

Asta e într-adevăr! Singurul pas de adăugare va fi dacă câinele dvs. nu este un mare vorbitor, caz în care va trebui să adăugați în pasul suplimentar de a vă imagina cum să obțineți câinele dvs. pentru a face zgomot! Vom trece peste sfaturi pentru asta mai târziu.

Dacă sunteți proprietarul mândru al unui husky, sunteți în noroc! Huskies sunt o rasă renumită pentru abilitățile lor de cântări. Check out Youtube Sensation Mishka (care are un impresionant 800.000 de adepți - câine bun!)

Sfaturi generale de antrenament: ce să știți înainte de a începe

Învățându-ți câinele să cânte, nu înseamnă doar repetarea Cueului cântând până când câinele respectă.

Amintiți-vă că câinele dvs. nu vorbește engleza, spaniolă sau thailandeză. Trebuie să-ți arăți câinele ce vrei să facă.

Cercetările sugerează că cel mai bun mod de a face acest lucru este prin instruirea bazată pe armături pozitive. Înainte de a începe chiar să intrăm în nuci și șuruburi de formare, să trecem peste câteva orientări generale de formare.

Aceste orientări sunt utile, indiferent dacă pregătiți un câine pentru a sta, cânta sau a fi un câine de ochi văd.

Păstrați atenția câinelui în minte. Sesiuni de antrenament lungi poartă creierul câinelui tău, așa că Păstrați sesiunile de instruire în jur de 5-10 minute. Îmi place să blochez o oră pentru a-mi antrena câinele - dar nu avem doar un cont drept pentru o oră. Noi intersperse de formare cu mângâierea, jocurile de joc sau plimbări scurte. Este doar o oră de timp de îmbinare a câinelui!

Câine de antrenament să cânte Utilizați pașii simpli. Nu vă mișcați prea repede și lăsați-vă câinele în urmă! Efectuarea lucrurilor prea tare prea repede ar putea face ca câinele dvs. să fie "închis" mental și să renunțe la instruire.

Dacă câinele dvs. are un timp greu, încercați să rupeți antrenamentul în pași chiar mai mici. Vă sugerez să scrieți fiecare mișcare care trebuie să se întâmple pentru ca un câine să completeze o sarcină.

De exemplu, când Lucrul la "Vino", S-ar putea să încep cu recompensarea unui câine doar pentru a-și răsuci urechile spre mine, apoi privindu-mă la mine, apoi îndreptându-mă spre mine. Ai imaginea.

În această venă, ajută la gândirea comportamentelor în cadrul matematicii. Recompensarea unui câine pentru un howl este ca și cum ați învăța să adăugați. Predarea unui câine să cânte pe Cue este ca și cum ai învăța algebra de bază. Cueing un câine să cânte când ești la un festival de muzică plină de sunete ciudate, mirosuri, și oamenii din costume sunt ca și cum ai efectua calculul în timpul unui test de admitere colegiu!

Fiecare pas este un bloc de construcție care depinde de fundamentul ultimei abilități. Nu împingeți câinele prea tare sau prea repede - Asigurați-vă că lucrați la o bază solidă înainte de a vă deplasa înainte.

Întotdeauna încheiați o victorie ușoară. Formarea poate fi frustrant pentru câini, chiar și atunci când încercăm să o păstrăm. Nimeni nu-i place să nu reușească, chiar și Fido. Dacă câinele dvs. se luptă într-adevăr sau chiar alunecând înapoi în antrenament, faceți un pas înapoi. Puteți să vă luați câinele pentru a face ceva ce știe cum să facă deja (stați sau în jos) pentru a oferi o victorie ușoară. Terminarea sesiunii de antrenament pe o victorie va face ca câinele dvs. să așteptăm cu nerăbdare următoarea sesiune!

Păstrați-vă distractiv! Trick Training este o provocare, dar ar trebui să fie distractiv pentru tine și câinele tău. Nu pedepsiți câinele dvs. pentru a face o greșeală. Când mă frustrat în sesiuni de antrenament, iau o pauză Joacă remorcher, aduceți sau umblați în jurul blocului. Dacă văd că câinele meu este frustrat, facem același lucru. Pot spune că este frustrat dacă începe să-mi latră, ia tratamentele de la degetele mele un pic mai greu decât normal, sau începe să obțină un aspect glazurat în ochii ei. Scopul este de a schimba lucrurile înainte de a lovi aceste semne de frustrare!

3 pași pentru a vă învăța câinele să cânte pe Cue

Dificultatea acestui comportament depinde într-adevăr de câinele dvs. Unele huskies vocale vor alege probabil acest lucru nici o problemă (sunt, de asemenea, destul de bine la Te iubesc pe tine & # 8221; truc), în timp ce un whippet liniștit se poate lupta cu adevărat. Păstrați aceste realități în minte și asigurați-vă că vă amintiți liniile directoare de formare de bază de sus.

În mod normal, sunt un avocat imens al Curs de antrenament de clicker, Dar, în acest caz, am descoperit că lauda și atenția funcționează foarte bine. Să începem pe pașii necesari pentru a vă învăța câinele să cânte!

Pasul # 1: Captați comportamentul

Spre deosebire de papagali, majoritatea câinilor nu sunt mimeranți naturali. Asta înseamnă că cel mai bun pariu pentru succes este să încercați să "capturați" și să "formă" o vocalizare care seamănă cu obiectivul final. Acest lucru este diferit de modul în care îmi învață papagalul meu să vorbească, pentru că papagalul meu pare să se bucure de imitarea sunetelor pe care le fac, în timp ce câinele meu se va uita la mine ca și cum aș fi nebun atunci când încep să ieșesc Taylor Swift!

Acestea fiind spuse, câțiva câini se vor alătura cu un om cântând sau urât, așa că merită o lovitură!

Învățați câinele să cânte
curea afară

Dacă încercați să vă antrenați câinele pentru a cânta sau a urca pe comandă, cote sunt câinele dvs. deja ocazional Howls. Încercați să vă gândiți când câinele dvs. face deja un sunet similar cu scopul final. Poate că atunci când pooch-ul tău dorește să plece afară, sau când spargi a iubitul jucării scârțoase. Venind cu o definiție a sunetului obiectivului final este o idee solidă aici.

Deoarece scopul nostru captează acest comportament, să vorbim despre Uneori că câinii pot face sunete similare cântând. Puteți încerca să configurați aceste situații pentru a accelera procesul. În caz contrar, ați putea să vă așezați cu o pungă de tratamente pentru totdeauna așteptați ca câinele să cânte!

  • Când joacă muzică
  • Când sosesc sirenele
  • Când urleți sau cântați
  • Când sunt foame (vă rugăm să nu foame câinele)
  • Când sunt excitați
  • Când un alt câine scapă sau urle (încercați înregistrări YouTube)

Când v-ați atins câinele dvs. în Howl, cântați sau faceți un sunet care seamănă cu obiectivul final, asigurați-vă că aveți abundent Tratamente de formare La îndemână pentru ao recompensa - fie ficat, lapte, câini calzi sau alte recompense, cum ar fi lauda, ​​sesiunile de remorcare de război și cuddles.

PRO Sfat: Pentru ca aceasta să fie o recompensă, câinele dvs. trebuie să-i placă. Mulți câini nu-i plac îmbrățișarea, dar dragostea se zgârie pe urechi sau fund. Am găsit mulți câini care sunt urși sociali, de asemenea, bucurați-vă de laudă verbală. Pornirea recompenselor este de fapt o modalitate excelentă de a vă menține câinele angajat.

Când câinele dvs. primește dreptate, într-adevăr mergeți nuci pentru primul dvs. succes! Pe măsură ce repetați acest exercițiu, câinele dvs. ar trebui să-și dea seama că urla o primește o recompensă. Ea va urca mai des pentru a lucra pentru recompensă.

S-ar putea să fiți auziți brusc multe...AVERTISMENT, acest videoclip este insanely drăguț, deci pregătiți-vă.

Pasul 2: Formați comportamentul

Odată ce câinele dvs. urlă într-o furtună, veți dori Formați-vă că Howl în comportamentul dvs. ideal dorit. Poate doriți un urlet mai lung sau mai scurt. Poate că doriți înalte sau înalte. Formarea comportamentului este actul de a lua ceva ce face ca câinele dvs. să facă deja (urlă) și îl transformă în produsul final finit.

Gândiți-vă la scopul final. Vrei doar câinele tău să urle pe Cue? Atunci s-ar putea să fiți gata să mergeți direct la pasul 3. Dar dacă aveți un obiectiv mai specific, va trebui să începeți să fiți pickier despre care vă recompensa. Acest proces se poate simți lent și imprecis, deci este esențial să aveți un scop definit de ceea ce doriți ca cântecul câinelui dvs. să sune.

Dacă obiectivul dvs. este un howl cu două tonuri de cel puțin 10 secunde, începeți prin recompensarea de howls cu două tonuri în loc de urle. Câinele dvs. ar trebui să prindă în cele din urmă și să înceapă să ofere mai des aceste două tonuri.

Odată ce urlele de două tonuri au fost stăpânite, puteți începe să recompensați cele mai îndepărtate urle în loc de cele mai scurte. Dacă recompensa dvs. este una bună, nu vă va lua câinele mult timp pentru a obține atârnă de joc și a începe să-și îmbunătățească Howl pentru a câștiga bunurile!

Pasul 3: Selectați și instalați Cue

În acest stadiu, câinele tău ar putea fi urlat la întâmplare și rugându-se că va primi un tratament. Sau poate că ați început deja să "instalați" un indiciu instinctiv. Dacă câinele dvs. va urle când jucați o coardă pe pian,.

Învățați-vă lui Howl

Dacă a fost abordarea ta, ai început un cap. Poți să lași coarda pe pianul tău ca cug. Dacă urleți și apoi câinele dvs. se alătură, care funcționează prea mult. Dar Dacă vrei ca câinele tău să cânte într-un alt Cue, cum ar fi "cântă cu mine, Fido", atunci am mai rămas un ultim pas.

Alegeți-vă cuțile, apoi începeți să spuneți cue chiar înainte de ursul câinelui. Adăugați în Cue aleși de mai multe ori - nu există un număr magic. Cheia este aceea de a începe în cele din urmă să vă răsplătească doar câinele pentru a cânta dacă ați dat Cue înainte de a urca. Dacă nu ați cerut comportamentul, ei nu se răsplătesc pentru ao face. Această parte este importantă pentru a evita instruirea câinelui dvs. la Howl tot timpul - cum ar fi atunci când sunteți la telefon sau la ora 2:00!

***

Asta este! Sperăm că urmând acești pași, acum aveți un câine care va cânta sau va howl la comandă.

Dacă câinele dvs. este extrem de liniștit și pur și simplu nu este destinat studioului de înregistrare, Puteți încerca să vă gândiți la alte trucuri drăguțe care sunt legate. Știu un amestec de laborator liniștit care îi aruncă capul înapoi pe Cue, ca și cum ar fi urlă, dar nu face zgomot. Este adorabil!

Câinele tău cântă sau howl on comanda? Ești blocat într-o anumită parte a acestui protocol? Vrem sa auzim de la tine!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să-ți înveți câinele să cânte (pe cue)