Vest avansat din punct de vedere tehnologic oferă câinilor de service un upgrade

Vest avansat din punct de vedere tehnologic oferă câinilor de service un upgrade

O tendință mare în acest an este gadget-uri portabile care sunt făcute pentru câini și pisici, care a fost o practică obișnuită pentru animalele de serviciu de mulți ani. Acum, un grup de la Georgia Tech caută să facă față vestelor de service mai avansate din punct de vedere tehnologic pentru a le permite să aibă o mai bună îngrijire a oamenilor pe care îi ajută.

Această nouă vesta este creierul de creier Proiectul Fido. Grupul este condus de dr. Melody Jackson, directorul Centrului pentru Cercetare Biointerface la Georgia Tech. Numele reprezintă facilitarea interacțiunilor pentru câini cu ocupații, iar obiectivul Grupului este de a extinde drastic ceea ce câinii de serviciu sunt capabili să facă pentru proprietarii și manipulatorilor lor.

LEGATE DE: Înțelegerea limbii corpului câinelui

Fido Vest are senzori că câinii pot activa prin acțiunile de zi cu zi, inclusiv trasarea, mușcătura sau pur și simplu odată cu nasul lor. Nu numai că vestele pot fi folosite Ajutați câinii de service În casele private, dar ar putea fi, de asemenea, un ajutor imens pentru câinii de căutare și salvare, câinii care mi-au zâmbit cu bomba și orice alți câini de lucru și.

Jackson spune un exemplu mare de modul în care vesta ar putea ajuta câinii de serviciu să-și îndeplinească slujba mai bine este să se gândească la beneficiile pe care le-ar avea pentru un câine de alertă epilepsie. În mod tradițional, acești câini sunt instruiți să-și împingă mânerul împotriva unui perete pentru a le împiedica să cadă și să-și lingă fețele pentru a le trezi dacă vor deveni inconștienți. Jackson spune că, cu ajutorul Vestului Fido, câinele ar fi capabil să activeze un senzor care să utilizeze telefonul mobil al manipulatorului pentru a apela la 911 și va cere ajutor.

Vest avansat din punct de vedere tehnologic oferă câinilor de service un upgrade

Un senzor de urmărire GPS ar putea fi, de asemenea, activat pentru a ajuta manipulatoarele să localizeze un câine de căutare și de salvare care urmărește o țintă care a fost în mișcare. Uneori oamenii cu dizabilități sau copii mici se pierd și continuă să se miște chiar și în timp ce sunt urmăriți.

LEGATE DE: Câinii au butoane de burtă?

Pentru a lua acest pas mai departe, câinele ar putea găsi, de asemenea, pe cineva și apoi să activeze un geolocater care să trimită un mesaj de manipulare și să-i lase să știe că au găsit persoana și unde se află. Câinele ar putea să rămână cu persoana, iar manipulatorul ar primi încă mesajul că persoana a fost găsită.

Jackson spune, de asemenea, că Grupul lucrează în prezent cu ofițerii de poliție din Georgia Tech pentru a implementa un sistem care ar permite ca câinilor să-și informeze cu bomba să-și informeze cu ajutorul exact ce fel de exploziv au găsit.

Această tehnologie va fi inovatoare în comunitatea de câini de lucru. Există un număr nesfârșit de moduri pe care le va aduce beneficii tuturor tipurilor de câini de serviciu și a personalului lor. Cercetătorii de la instituție vor continua să utilizeze tehnologia pentru a face ca Fido Vest cât mai versatil posibil.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Vest avansat din punct de vedere tehnologic oferă câinilor de service un upgrade