17 Amestecuri de ciobanești germane: rase mixte în partea de sus a clasei lor

Hepherd Hepherd Mâncare

Rasa de ciobanesc germană este, în general, considerată unul dintre cei mai inteligenți, dedicați, loiali și familii orientați, disponibili în lumea Doggy.

Ei fac Câini de protecție excelentă și de obicei se înțeleg foarte bine cu copiii. Aruncarea într-un amestec la această rasă doar consolidează și îmbunătățește aceste trăsături atrăgătoare în mod natural.

Am colectat o listă de 18 rase mixte germane mixte pentru dvs. - anunțați-ne la sfârșit care sunt favoritele dvs!

1. Golden Shepherd (Shepherd German / Aur Retriever)

Golden German Shepherd Mix
Sursă: Pinterest

Această frumusețe cu părul de aur va câștiga cu siguranță inima cu acele ochi suflete. Acest retriever de aur și mixul german de cioban este un iubit de afectuos care se dezvoltă pe interacțiunea unu la unu cu proprietarii ei și mai ales adoră soiul uman mic - ceea ce îi face pe o alegere perfectă de familie-cu-copii.

2. Shug (Shepherd / Pug) german

Shug
Sursă: Pinterest

Cele mai bune din ambele lumi Doggie sunt toate s-au rostogolit în acest pachet de bucurie adorabil și energic. Acest Mops și rasa Shepherd este un partener extrem de loial, prezintă inteligență impresionantă și servește ca un câine de gardă de alertă.

3. Chow Shepherd sau Chow Chow (Păstorul german / Chow)

CHOW Shepherd sau Chow Chow
Sursă: Pinterest

Această față a lui Cutie va fi întotdeauna cerșetorie pentru cuddles și sărutări. Nu fi alarmat când își linge nasul - păstorul chow, uneori, sportează aceeași limbă reperată comună pentru strămoșii săi de choi.

4. Labrashepherd (Shepherd / Labrador german)

Labrashepherd
Sursă: Pinterest

Labrashepherd (cunoscut și ca a Sheprador) este un animal calm, iubitor și chiar temperat, cu o atingere a timidității germane a ciobului strălucind când este prezentat cu noi situații. Acest câine este prost frumos și iubește o sesiune de joc bună în parc.

5. Shepherd Siberian sau Gerberian Shepsky (Shepherd German / Husky Siberian)

Gerberian Shepsky
Sursă: 101dogares.COM

Acest băiat frumos frumos vă va cădea peste picioarele dvs. când vă privește cu acel copil albastru. Dragoste la prima vedere cu siguranță. Și bonusul? El te iubește la fel de înverșunat. El are și un muncitor real - o trăsătură moștenită din partea Husky Rajed părinte.

6. Shollie (germană Shepherd / Collie)

Shollie
Sursă: Pinterest

O combinație unică a păstorului Collie și German ne dă această doamnă frumoasă. Ea este temperament uimitor de chiar temperat, foarte dornic să învețe și ușor instruit. Fiți pregătit să o îngrijească în fiecare zi, deoarece acele încuietori sunt întreținerea relativ ridicată.

7. Corman Shepherd (Shepherd German / Corgi)

Corman Shepherd
Sursă: spockthedog.COM

Shepherds Corman sunt un pachet îndrăzneț și energic de dinamită. Un herder prin natura naturii și un tovarășor loial, este vital să luați timp pentru a instrui aceste dinamice active, deoarece acestea pot deveni puțin distructive atunci când sunt plictisiți și nu stimulați suficient. Dacă sunteți un fan Corgi, asigurați-vă că verificați lista noastră de Corgi rase mixte de asemenea!

8. Shepweiler sau Rottweiler Shepherd (Shepherd German / Rottweiler)

Shepweiler
Sursă: dogbreedinfo.COM

Acești câini sunt extrem de protejați de proprietarii, familiei și împrejurimilor lor și fac câini de protecție excelentă. Bine musculos Câini de corp de bodyguard Cine poate fi găsit întotdeauna de partea voastră? Sună bine!

9. Shepadoodle (păstorul / pudezul german)

Shepadoodle
Sursă: 101dogares.COM

Amestecul de păstor de pudel și german vă oferă acest tovarăș devotat, loial și greu de lucru. Are nevoie de compania dvs. constantă și va urma oriunde ați putea conduce. Genele de rasă Poodle sunt relativ dominante în acest câine, rezultând într-o oarecare măsură haina de blană curly.

10. Wolf Shepherd (Shepherd German / Wolf)

Wolf Shepherd
Sursă: Huskyshefherd.COM

Wow! Ce doggo izbitoare și intimidant. Această rasă este o cruce între un ciobanesc german domestic și un lup original.

Rețineți că aceste animale sunt ilegale deținute în anumite zone, deci vă rugăm să cercetați cu atenție pentru a evita orice inimă ar trebui să nu vă puteți păstra legal. Cu un temperament sensibil și audierea medie, aveți un câine de gardă de calități incontestabile. Acești câini sunt vânători naturali, deci va fi înțelept să-l păstrați separat de alte animale mici, cum ar fi pisicile, iepurii și hamsterii.

11. Shepkita (germană Shepherd / Akita)

Shepkita
Sursă: 101dogares.COM

Acesta este un câine de familie ideal care are toleranță și răbdare cu chiar și cei mai tineri copii. El este super-prietenos, dar un protector excelent. Cu toate acestea, el necesită o pregătire intensă, deoarece el iubește o provocare și poate fi adesea considerată puțin încăpățânată.

12. Alaskan Shepherd (Păstorul german / Alaskan Malamute)

Alaskan Shepherd
Sursă: Pinterest

Acest câine este un amestec interesant de păstor german și malamute din Alaska. Acesta este un animal uimitor de frumos. Ei posedă cele mai bune dintre rase în putere, loialitate, prietenie și trainabilitate. Și o astfel de cutie pentru a porni!

13. Euro Mountain Sheparnese (Câine de munte de Munte German Shepherd / Bernese)

Euro Mountain Sheparnesese
Sursă: Greatdogsite.COM

Acest babe de voință, uneori încăpățânat, dar tot mai prietenos, este un amestec al câinelui de munte Bernese și a păstorului german.

Aproape ca și cum ai avea un adolescent în casă, acești doggiți vă vor testa răbdarea și vor împinge limitele, așa că antrenamentul este vital.Ei nu-i plac izolarea, dar preferă să fie partenerul dvs. constant și loial.

14. Germană Sheppit (păstorul german / pitbull)

Germană Sheppit
Sursă: Huskyshefherd.COM

Un păstor vibrant, loial și energic german și Pit Bull Mix. Acum, cine poate rezista acelui nevinovat, "Nope, nu mi-a fost"? Inocența deopotrivă, acesta este un animal puternic, iar formarea este astfel negociabilă. Au nevoie de un proprietar ferm, puternic, dar iubitor, dar iubitor.

15. New Shep (Shepherd German / Newfoundland)

Noul shep
Sursă: Holidogtimes.COM

Această rasă este un amestec interesant al păstorului Newfoundland și German, formând un puf de pulbere gigant care iubește apa! El va face companionul perfect de înot pentru copiii dvs. Devotat, loiali, ascultător și ușor de instruit, nu puteți cere mai mult. Dacă sunteți un Newfie Diehard, verificați-vă Noua listă de rasă mixtă Newfoundland de asemenea!

16. Sfânta păstor (păstorul german / Saint Bernard)

Saint Swepherd
Sursă: Buzzsharr.COM

Cea mai mare cerință înainte de a vă aduce casa Sfântului Păstoresc? Ei bine, spațiul desigur! Acesta este un câine gigant și are nevoie de o mulțime de spațiu pentru a elimina tot ce exces de energie. Acest Behemoth este o veghe loială, iubitoare și protectoare, dar intimidantă, probabil datorită dimensiunii sale. Dar fii cinstit - ce plăcintă cutie!

17. Germană Ridgeback (Păstorul german / Ridgeiană Ridgeback)

Ridgeback-ul german
Sursă: Holidogtimes.COM

Acești câini au un sentiment puternic de loialitate și sunt muncitori grei. Dar feriți-vă, nu lăsați acest catelus pe propriile sale dispozitive - s-ar putea să nu mai plătiți rezultatele finale! El dorește o atenție constantă și va fi fericit licitația dvs. permanentă.

18. Păstorul german australian (păstorul german / Shepherd australian)

Păstorul german australian
Sursă: 101dogares.COM

O completare extrem de inteligentă, de alertă și loială a casei dvs., cu avantajul suplimentar de a avea inima unui războinic. Protecție înverșunată a casei și a împrejurimilor sale, nu veți avea prea multe de îngrijorat.

Acolo te duci iubitorii de păstori germani și fanii. Cu o astfel de colecție superbă de amestecuri GSD, nu este o surpriză faptul că păstorii germani sunt unul dintre Cele mai scumpe rase acolo!

Vă rugăm să lăsați un comentariu cu privire la ceea ce credeți că cea mai bună rasă mixtă de ciobanesc german există sau împărtășiți propriul dvs. companie de rasă încrucișată pe care am fi pierdut-o!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 17 Amestecuri de ciobanești germane: rase mixte în partea de sus a clasei lor