31 Cele mai bune rase de lucru pentru câini: canini capabili!

Saint Bernard

După cum ați putea imagina, rasele de lucru pentru câini sunt câini care au fost crescuți, bine, muncă.

Mulți dintre acești câini sunt încă să lucreze în jurul lumii astăzi. Nu este neobișnuit să găsești un husky trage o sanie sau un pirineii mari care păzesc o turmă de oi, de exemplu.

Cu toate acestea, marea majoritate a acestor câini sunt animalele de companie astăzi. Totuși, pentru că au fost inițial crescuți să lucreze, ei nu sunt întotdeauna ca niște lade și ușor de îngrijorat ca alte rase.

Înainte de a alege un câine de lucru, trebuie să vă gândiți foarte atent dacă vă puteți ocupa de nevoile acestora. Vom discuta mai multe rase de lucru populare de mai jos, dar mai întâi, să vorbim despre unele dintre trăsăturile cele mai multe câini de lucru.

CÂȘTIGĂRI DE CÂȘTIGĂRI: Takeway-uri cheie

  • Câinii de lucru cuprind un grup de rase similare, care au fost inițial dezvoltate pentru a efectua o varietate de locuri de muncă diferite, variind de la îndatoririle de păzire la tragerea la sanie.
  • AKC recunoaște în prezent 31 de rase în grupul de lucru, inclusiv Huskies, Mastiffs, Marele Danezii și alte câteva rase familiare.
  • Mai multe rase din grupul de lucru pot face animale de companie excelente de familie, dar altele sunt destul de mari și aserive, făcându-le necorespunzătoare pentru proprietarii neexperimentați.
Huskies trage sanie

Caracteristicile comune ale raselor de lucru pentru câini de lucru

Deși câinii din Grupul de lucru în mod evident, variază de la o rasă la următoarea (precum și în rândul indivizilor), cele mai multe prezintă câteva caracteristici similare, aptitudini și tendințe.

Mediu la gigant în dimensiune

Deoarece acești câini au fost crescuți să facă ceva de lucru, Ele variază adesea de la mediu la gigant în dimensiune. Acești câini sunt mare și voluminos; Majoritatea vor cântări cel puțin 40 de lire sterline, iar unele pot fi de până la 200 de kilograme în cazuri extreme.

Acest lucru este ceva de ținut în minte dacă intenționați să adăugați unul dintre acești câini în familia dvs. Băuturile de câine de lucru sunt adesea nepotrivite pentru apartamente și spații mici din acest motiv.

Inteligent

Pentru a-și face treaba în mod corect, multe dintre aceste rase au trebuit să fie inteligente. Astăzi, mulți dintre ei păstrează încă această inteligență și, prin urmare, sunt mai ușor de antrenat decât alte rase.

Desigur, această inteligență este o sabie cu două tăișuri. Acești câini au nevoie de stimulare mentală să rămână fericiți. Multi dintre ei vrei a munci.

Acest lucru se poate face printr-un program consistent, de drenare și distracție, care este adesea cea mai practică soluție. in orice caz, jucării și jocuri interactive alimentare sunt, de asemenea, opțiuni excelente. 

De obicei, oamenii centrate

Acești canini au fost crescuți să lucreze cu și pentru oamenii lor, așa că ele sunt de obicei destul de centrate. Mulți dintre ei sunt câini de o persoană, ceea ce înseamnă că se vor lega îndeaproape cu o singură persoană și nu pot asculta pe nimeni altcineva.

Acest lucru nu poate deranja pe toți proprietarii, dar poate fi un punct de controversat în unele familii.

Băieri de câini centrate pe oameni

Alerta

Mulți câini de lucru au fost utilizați ca câini de pază - sau cel puțin, ei ar putea să fie folosit ca câini de gardă. Din acest motiv, Mulți sunt foarte alertă și vor păzi instinctualul, Chiar dacă strămoșii lor nu au păzit nimic de mult timp.

Mulți dintre acești câini vor lătra la vecini în timp ce merg pe sau să fie un pic nervos în jurul străinilor. Desigur, pentru că sunt atât de inteligenți și mulți sunt dornici să-și placă persoana, acest lucru poate fi compensat de formarea adecvată.

Adesea de protecție

Din nou, acești câini au fost adesea folosiți ca câini de gardă într-o anumită capacitate, chiar dacă nu era scopul principal al rasei lor. Și asta înseamnă asta Mulți sunt încă protejați într-o oarecare măsură azi.

Pentru unii proprietari, acest lucru poate fi considerat un lucru bun. Poate că căutați un câine care este un pic mai protector. În acest caz, multe dintre aceste rase vor fi potrivite.

Cu toate acestea, dacă nu căutați a Câine de protecție, Va trebui să fiți atenți la ceea ce ați adoptat. 

Boxerii sunt câini de lucru

Socializarea timpurie este esențială pentru toate aceste rase Pentru a vă asigura că nu sunt de asemenea Protecție, chiar dacă căutați un câine de protecție.

Nu doriți ca câinele dvs. să presupună în mod automat că toată lumea vede este un dușman, care este situația importanței socializării și a formării. 

Lista raselor de lucru pentru câini de lucru

AKC recunoaște în prezent 31 Diferite rase de lucru. Vom încerca să vă oferim o scurtă trecere în revistă a fiecăruia, pentru a vă ajuta să vă mutați opțiunile.

1. Siberian Husky

Siberian-Husky

Huskies Siberian sunt câini mari, care pot fi o alegere decentă pentru primii proprietari, dar sunt, de asemenea, o mână imensă.

Sunt în vârstă de trei ani într-un corp de atlet. Ei sunt instruiți, dar ușor distrași și foarte apreciați - dacă nu vor să facă ceva, vă vor informa cu acel clasic cu ochii albastri Stare și niște hollering.

Și în timp ce haina husky este cu siguranță frumoasă, în cele din urmă va ajunge să acopere tot ceea ce dețineți, deoarece acești câini sunt nivele epice. Periajul zilnic este o necesitate, și chiar doriți să investiți într-o Vacuum de calitate Pet Pentru a vă menține casa.

Huskies poate face cu siguranță animale de companie excelente de familie, dar trebuie să știți ce intrați și să aveți un plan pentru Păstrați Huskies ocupat cu jucării.

2. Alaskan Malamute

Alaskan Malamute

În multe feluri, malamutele sunt destul de asemănătoare cu Huskies Siberian, cu excepția unor puțin mai mari și mai mari.

Ei sunt, de asemenea, destul de asemănătoare cu Huskies personalitate. Atâta timp cât ei Socializat când este tânăr, ele sunt, de obicei, jucăuș și blând cu două subsoluri.

Doar fiți pregătiți să dedicați destul de mult timp să vă exercitați și să pregătim, totuși, înainte de a adăuga un malamute familiei dvs. De asemenea, trebuie să fiți dispuși să efectuați niște îngrijire, inclusiv periajul regulat (și detaliat) și # 8212; aceste pliori au vărsat la fel de mult ca și Huskies.

3. Câinele de munte Bernese

Câinele de munte Bernese

Dacă sunteți un nou proprietar de câine, un câine de munte Bernese ar putea fi cea mai bună opțiune pentru dvs. în acest grup. Aceste tăieturi tricolored au personalități mari și fac tovarăși iubiți și prietenoși.

Câinii de munte Bernese sunt mari și născuți pentru a lucra, dar sunt, de asemenea, afectuos și destul de blând. Ei sunt, de asemenea, destul de ușor de doggos, care iubesc doar paling cu oamenii lor.

Acești câini fac cel mai bine vremea rece, așa cum sunt construite pentru terenurile agricole din Elveția. Deci, proprietarii care trăiesc în soare pot dori să ia în considerare o rasă mai potrivită pentru climatul lor.

4. Mai mare câine de munte elvețian

mai mare câine de munte elvețian

O rudă apropiată a câinelui de munte Bernese, câinele de munte mai mare este cunoscut pentru a fi un lucrător de încredere și greu.

Rasa a fost inițial dezvoltată pentru herding, dar au fost folosite și într-o varietate de alte roluri. Și pentru că instinctele lor de herding nu sunt la fel de puternice astăzi ca și alte rase de câine, probabil că nu vor încerca să vă recâștigă copiii.

Câinii de munte elvețian mai mari necesită un pic de exercițiu, dar sunt de obicei prietenos și ușor de antrenat.

5. Akita

Akita

Acești câini grindină din Japonia, unde au fost folosiți ca câini de pază de secole. Ei au o poziție impunătoare și o construcție puternică, precum și instinctele de protecție pentru a face ca factorii de necazuri să se gândească de două ori.

Deși afectuos cu peeps, Akitas nu sunt doar puternice, ci și suspicioase de străini, făcându-le o alegere slabă pentru începători. Ei pot provoca, de asemenea, probleme pentru familiile cu alți câini, deoarece nu se înțeleg întotdeauna în special cu alte canini.

6. Câine de ciobanesc anatolian

Câine de ciobanesc anatolian

Câinii de păstori anatolieni sunt descendenți de la unele dintre cele mai vechi linii de sânge de uz casnic din lume. Ele sunt o rasă atemporală cu file.

Utilizate în cea mai mare parte pentru scopuri de pază, mulți dintre acești oameni sunt încă foarte preocupați de protejarea prietenilor și a familiei. Ei necesită pregătire și socializare regulată, precum și un proprietar ferm, dar iubitor, deoarece pot fi destul de exigenți.

7. Negru Terrier rusesc

Negru Terrier rusesc
Fotografie de la Wikipedia.

Acești câini sunt imens. Uită-te la acel gigant frumos! De fapt, terrierii negri ruși au adesea vârful scalelor la 140 de lire sterline și pot sta la fel de mare ca 30 de centimetri.

Acești canini încrezători și inteligenți sunt simpliți pentru a se antrena, dar sunt, de asemenea, foarte energici. Deci, trebuie să fii pregătit să-i ajuți să ardă energia excesivă zilnic dacă adoptați unul.

Din cauza straturilor lor drăguțe, dar-grosiere, terrierii ruși negri necesită îngrijire regulată cu periajul zilnic.

8. Boxer

Boxer Dog

Boxerul Athletic nu este doar afectuos și prietenos, dar incredibil de optimat și jucăuș, făcând rasa una dintre cele mai bune opțiuni pentru proprietarii de câini noi.

Ele sunt protejate într-o oarecare măsură, dar nu aproape la același nivel ca Akitas sau unele dintre celelalte rase de lucru discutate aici.

Boxerii sunt câini de mare energie care au nevoie de o mulțime de exerciții fizice, dar au haine de întreținere redusă și sunt celebru pentru a fi blând și răbdător cu copii. 

9. Bullmastif

bullmastifi câine

Bullmastiffs au fost crescuți pentru a proteja pădurile engleze de la boala, unde au urmărit fără teamă infractori. Dar, în ciuda acestei istorii, ei sunt destul de docile astăzi, mai ales în timp ce Chillin "acasă cu peeps lor.

Ca majoritatea celorlalți câini, bullmastifii necesită o sumă semnificativă de socializare în timp ce sunt tineri. Dar ele sunt mari protectori și Companioni de familie Dacă aveți o experiență cu rase mari, asertive, precum și timpul de a le dedica. 

10. Cane Corso

Cane Corso

Numele acestei rase se traduce aproximativ la "Bodyguard-Dog."După cum ați putea imagina, ei au instincte puternice de protecție și un aspect opus, care funcționează ca prima lor linie de apărare împotriva intrușilor.

Dar trenul Corso nu este, în general, nimic mai mult decât un bug-ul de strângere atunci când se află acasă cu pachetul. Ele sunt loiale și inteligente, dar ele sunt, de asemenea, vise puternice (și pur și simplu puternice), așa că nu sunt o alegere bună pentru proprietarii novici.

11. Chinook

Chinook-câine

Această rasă de câine este una dintre cele mai rare de acolo & # 8212; La un moment dat, populația de rasă a scăzut în apropierea cifrelor unice. Dar, din fericire, s-au întors înapoi un pic în ultimii ani (există probabil mai mult de 800 sute de alergare în jurul valorii de băieți și fete bune astăzi).

Ei au fost crescuți ca transportori cu dual-purpoși și au avut niveluri semnificative de viteză și putere. Astăzi, ei sunt cunoscuți că sunt calm, câini orientați spre oameni, în special în jurul copiilor.

Aceste canini nu au nevoi de exerciții semnificativ ridicate, dar ar trebui să vă așteptați să le luați pentru plimbări regulate. 

12. Doberman Pinscher

Doberman Pinscher Dog

Aceștia sunt câțiva dintre cei mai populari câini din acest grup, Clasament ca cea de-a 17-a rasă de câine populară in Statele Unite.

Dobermans sunt neînfricați și vigilenți, făcându-i unul dintre cei mai buni câini de pază acolo. Dar sunt foarte sensibile și blânde cu familiile lor și sunt printre cei mai iubiți câini din lume.

Ei au câteva dezavantaje, totuși. De exemplu, în timp ce ei sunt câțiva dintre cei mai ușor caini de a instrui, ei necesită, de asemenea, destul de mult de activitate și se vor plictisi (și, prin urmare, distructiv) rapid.

13. Dogo Argentino

Dogo Argentino

Dogo Argentino este o rasă musculară de scurtă durată, care a fost inițial dezvoltată pentru a vâna un joc mare. Și nu glumeam în jurul valorii de jocul # 8220; mare joc.& # 8221;

Tipii ăștia și galele vânate porc mistret și alți dușmani formidabili.

Dar în lumea modernă, Dogos îndeplinesc o varietate de îndatoriri, de la munca de serviciu la îndatoririle de câini. Ei sunt de obicei foarte dulci și afectuosi cu familia, dar au nevoie de socializare timpurie, deoarece acestea pot fi prea protejate în jurul străinilor.

14. Dogue de Bordeaux

Dogue de Bordeaux

Mai întâi de toate: da. Ai văzut probabil această rasă pe ecranul mare.

Acești câini de tip mastiff au fost crescuți pentru pază - prin urmare, cifrele lor ridicate, impunând. Cu toate acestea, cu prietenii și familia, ei sunt, de obicei, drăguți iubiți.

Dogue de Bordeaux nu este la fel de ușor de antrenat ca și alte rase, așa că trebuie să aveți o experiență cu câinii să reușească cu acești câini minunați. În plus, găsirea crescătorului drept este deosebit de esențială, deoarece unele linii nu sunt la fel de prietenoase ca și altele.

15. Gigant schnauzer

gigant schnauzer
Fotografie de la Wikipedia.

Acești câini sunt pur și simplu versiuni mai mari ale Schnauzerului standard, astfel încât aceștia împărtășesc un număr de aceleași trăsături. Și pentru că schnauzers giganți sunt foarte inteligenți și ușor de antrenat, ei fac adesea câini potriviți pentru proprietarii de primă dată.

Ei necesită o mulțime de activități și îngrijirea, totuși, deci asigurați-vă că sunteți gata să dedicați acea perioadă de timp înainte de a adopta unul. Gigant schnauzers în special dragostea care provoacă corpul și mintea lor.

16. Pinscherul german

Câinele de pincher german
Fotografie de la Wikipedia.

Fiind una dintre cele mai vechi rase din Germania, acești câini sunt cunoscuți ca prototip al altor rase de pincher.

Sunt câini curați, fără nonsens, care au fost dezvoltați inițial pentru a prinde și ucide șobolanii. Poate că nu este în mod surprinzător de rolul de eliminare a rozătoarelor pe care l-au jucat, acești câini sunt mai mici decât cele mai multe alte rase de lucru & # 8212; rareori depășesc 45 de kilograme sau așa.

Pinchers germani nu necesită mult îngrijire, dar au nevoie de un pic de exercițiu. Ei nu sunt cei mai simpli câini să se antreneze, cu inteligența lor înaltă, făcându-i oarecum manipulativ.

17. Marele Dane

Marele Dane

Marele danezi sunt oarecum obișnuite și sunt cele mai cunoscute pentru dimensiunea lor gigantică, deoarece acestea sunt de obicei considerate cea mai mare rasă existentă. Cu toate acestea, aceste goofalls iubitoare nu par întotdeauna să înțeleagă cât de mari sunt.

Marele danezi sunt destul de dulci cu oamenii lor, dar au fost crescuți ca gardieni de protecție și arată. Ei sunt răbdători cu copii și câini de familie excelenți. Ei chiar fac câini de serviciu bun în multe cazuri.

Cu toate acestea, aceste mari & # 8216; Ol canini necesită o pregătire și socializare regulată pentru a se asigura că rămân în siguranță.

18. Mari Pyrenees

Mari Pyrenees

Bred pentru a proteja pășunile montane (și pentru a se asemăna cu oile pe care au fost însărcinate cu păzire), Marele Pyrenees sunt extrem de puternice. Cu toate acestea, ca majoritatea câinilor uriași, sunt de obicei giganți blânzi.

Ei își petrec cea mai mare parte a timpului în jurul lor, dar pot să apară în acțiune într-o clipă, dacă trebuie. Ele pot fi o alegere bună pentru începători, dar au nevoie de un pic de activitate și o mulțime de spațiu de roam (aceasta este nu o rasă prietenoasă cu apartamente).

19. Komondor

Komondor câine

Vă vom da o secundă pentru a vă bucura de acea fotografie. După cum puteți vedea, Komondorok (forma plurală a Komondor) sunt câini unici.

Ele sunt mari și robuste, cum ar fi cele mai multe alte rase de lucru, dar au corzi albe în loc de părul obișnuit de câine. Ca și cu multe altele Cresterea cresterii, Acest lucru a fost probabil dezvoltat pentru ai ajuta să semene cu oile pe care le păzeau, ceea ce probabil au ajutat la menținerea oilor la ușurință.

Komondorok sunt agile și lămpi în ciuda dimensiunii lor mari și au nevoie de o mulțime de spațiu pentru a alerga în jur. Ei nu sunt ideali pentru începători și necesită îngrijire specială, deci asigurați-vă că vă faceți temele înainte de a aduce această casă de rasă.

20. Kuvasz

Câine Kuvasz

Bred ca câini de vânătoare și gardieni, Kuvasz a fost inițial dezvoltat pentru nobili bogați. Câini mari, acești patru subsoluri cântăresc de obicei între 70 și 110 kilograme sau cam asa ceva.

Kuvaszok (un alt nume plural distractiv) nu este la fel de ușor de antrenat ca și alte rase și pot fi foarte independente. De fapt, atitudinea lor globală a lor și natura voită îi fac doar potriviți pentru proprietarii de câini cu experiență.

Cu toate acestea, acești câini pot face tovarăși excelenți pentru familiile potrivite și # 8212; ei au nevoie doar de o mulțime de formare și socializare în avans.

21. Leonberger

Leonberger Dog

Leonberger este un câine gigantic și puternic, care este, de asemenea, cunoscut pentru eleganța sa. Acoperit într-o acoperire cu apă, cu lungime medie și o mască de față neagră, rasa este destul de ușor de identificat la vedere.

În general, acești câini sunt prietenoși, dar sunt, de asemenea, o veghe excelentă. Ele sunt destul de inteligente, dar necesită și o mulțime de îngrijire și exerciții fizice. Nu sunt ideale pentru proprietarii de primă dată, dar pot face animale de companie bune pentru persoanele cu o anumită experiență.

22. Mastiff

English Mastiff Dog
Fotografie de la Flickr.

Fost numit Mastiffs englezești, acești câini giganți sunt relativ populari, mai ales în ceea ce privește rasele mari. Nu sunt ideale pentru începători, dar mulți proprietari experimentați se îndrăgostesc de rasa.

Mastiff-urile sunt incredibil de loiale și protectoare, de asemenea, fiind prietenoase cu fețele familiare. Cu toate acestea, ele sunt în jurul străinilor, ceea ce înseamnă că este vital ca ei să fie socializați devreme și de multe ori. Instruirea este, de asemenea, esențială pentru această rasă, dacă numai din cauza dimensiunii sale colosale.

23. Boerboel

Boerboel

Boerboelii sunt mari, largi și blocați. După cum vă puteți aștepta la astfel de canini giganți, ei sunt considerați o rasă de mastiff (ele uneori numite mastiffs din Africa de Sud) și probabil împărtășesc un strămoș comun cu alte mastiffs.

Boerboels au fost crescuți în scopuri de protecție, așa că nu fac prieteni rapizi cu străini. Ei nu are o alegere deosebit de mare pentru începători și necesită o pregătire și socializare regulată pentru a se asigura că rămân prietenoși și agreabili.

24. Mastiful Neapolitan

Mastiful Neapolitan
Fotografie de la Wikipedia.

O rasă imediată recunoscută, Mastifful Neapolitan este uimitor de imens și acoperit de riduri și pliuri profunde. Dar, în ciuda apariției lor impunătoare (unele cântăresc mai mult de 150 de kilograme), acești câini sunt toți iubirea și-slobber cu pachetele lor.

Nu glumeam despre Slobber & # 8212; Acești câini drool în cantități asemănătoare cu găleată. Nu sunt o selecție minunată pentru cei care doresc o rasă ordonată.

Mastifii Neapolitan necesită un pic de exercițiu, deși nu aproape la fel de mult ca și alte rase. În plus, ele sunt provocatoare de a se antrena și deseori descrise ca încăpățânate. Din acest motiv, acestea nu sunt cea mai bună opțiune pentru noii proprietari.

25. Mastiful tibetan

Mastiful tibetan

Aceste canini antice sunt câini de protecție supremă. Sunt imens și impunerea, în general sperând intruși înainte ca lucrurile să devină serioase.

Mastifii tibetani au creierul să meargă împreună cu brațul lor, dar în timp ce sunt destul de inteligenți și să învețe repede, ei nu iau la pregătirea tradițională a ascultării în majoritatea cazurilor. Ei sunt câini foarte independenți și au fost crescuți să lucreze singuri, astfel încât ei se bazează, de obicei, pe judecata lor, mai degrabă decât pe proprietarul lor pentru îndrumare.

Mastifii tibetani nu sunt teribil de comune, deci adesea aduceți prețuri foarte mari.

26. Newfoundland

Câinele Newfoundland

Încă o dată, avem un alt câine colosal. Este aproape ca un model aici..

Newfoundland are o personalitate minunată și este cel mai bine cunoscut pentru afinitatea sa pentru copii. Newriile sunt destul de tratare și răspund bine la formarea tradițională de ascultare. Din cauza acestor factori și, spre deosebire de atât de multe altele în grupul de lucru, acești câini pot face animale de companie excelente pentru primii proprietari.

Cel puțin, adică proprietarii de prima dată cu suficient spațiu pentru o minge de blană de 150 de lire sterline, distractivă.

27. Câini de apă portugheză

Câine de apă portugheză

Ca și noile câini de apă portugheză sunt o altă rasă care este de obicei potrivită pentru începători. Ele sunt de obicei iubitoare, prietenoase, ușor de antrenat și foarte dornici să-i placă poporul lor. Ei se vor plimba cu copiii toată ziua și ei sunt în special Awesome Beach Companioni.

Câinii de apă portugheză necesită îngrijire profesională, dar veți avea alegerea dvs. de multe tăieturi diferite, ceea ce este un fel de răceală. Acești canini necesită o cantitate echitabilă de exerciții fizice, astfel încât plimbări zilnice și o mulțime de timp de redare sau înot sunt necesare.

28. Rottweiler

Rottweiler

Acești câini sunt destul de populari, dar cu siguranță nu sunt o opțiune excelentă pentru proprietarii de câini noi. Pur și simplu pus, aceste patru subsoluri aservive și auto-asigurate sunt un câine mult mai mare decât majoritatea novicilor vor putea să se ocupe.

Cu toate acestea, Rottweilers bine ajustat sunt calme și încrezători fără a fi inutil de agresivi și sunt unii dintre cei mai iubitoare și afectuoasă câini disponibili.

Rottierele sunt evident minunate la paza, dar # 8212; cu pregătire adecvată și un proprietar cu experiență "# 8212; De asemenea, pot excela Serviciu, suport sau context de terapie de asemenea.

29. Samoyed

Câine Samoyed

Așa cum ați putea bănui, având în vedere hainele lor groase, albe, Samoyeds au fost crescuți să lucreze în unele dintre cele mai reci climate din lume. De fapt, fondatorii de rasă le-au folosit chiar și ca avioane vii!

Ei sunt animale de împachetare prin și prin, astfel încât ei doresc atenție și iubesc oamenii lor. De fapt, ei nu-i vor dori să rămână singuri pentru perioade lungi de timp, deci acestea sunt cele mai potrivite pentru persoanele care petrec mult timp acasă.

Samoyeds sunt câini inteligenți, dar pot fi, de asemenea, răutăcioși dacă nu primesc dragostea și atenția de care au nevoie.

30. Standard Schnauzer

Schnauzerul standard este într-adevăr doar o versiune mai mică a schnauzerului gigant.

Acestea sunt plutele prietenoase cu blană facială fantezie, dar nu lăsați să vă păcălească să vă păcălească: ei pot fi de asemenea alertă și capabili de urmărire. Ei sunt cunoscuți că sunt ușor de înțeles și blând cu copii, așa că nu are o alegere proastă pentru proprietarii novici.

Știu doar că au nevoie de o sumă echitabilă de formare și socializare pentru a preveni dezvoltarea problemelor comportamentale. Ei au, de asemenea, destul de specifice Nevoi de îngrijire, Vei trebui să bugetați.

31. Saint Bernard

Saint Bernard Dog

Nu am intenția să lăsăm acești câini minunați pentru ultimul și # 8212; asta-i așa cum funcționează alfabetul. Cu siguranță nu ar trebui să fie considerată o ușoară față de rasă, așa cum suntem mari fanii acestor doggo.

Sfântul Bernards sunt una dintre cele mai faimoase rase de lucru din lume și le-ați văzut cu siguranță că salvând exploratorii blocați în filme și desene animate (din păcate, întregul lucru de brandy pare a fi un mit).

Ei sunt vigilenți și răbdători, în special cu copiii. Ei pot face câini de familie excelenți, atâta timp cât sunt socializați și instruiți în mod corespunzător. Și în ciuda faptului că au o mare cantitate de exerciții moderate.

Locuri de muncă comune pentru rasele de lucru pentru câini

Multe dintre aceste rase de câine continuă să facă astăzi locuri de muncă. Dacă cineva are nevoie de un câine pentru a face ceva, ei aproape întotdeauna vor alege o rasă de lucru. Acești canini au muncă în sângele lor și arată adesea.

Rottweilers și Pinchers Doberman, de exemplu, au lucrat istoric Poliția și contextele militare (deși au fost în mare parte înlocuite cu alte rase În lumea modernă). Asta pentru că aceste rase își păstrează încă instinctele lor de protecție naturală, în timp ce totuși să fie ușor de antrenat.

Alte rase, cum ar fi câinele de munte mai mare, sunt încă folosite pentru herding. Desigur, majoritatea câinilor care excelează la Herding sunt în "# 8212; așteptați pentru ea & # 8212; Grupul de herding, dar nu au un monopol la locul de muncă.

mai mare câine de munte elvețian

Tendințele de hrănire poate fi un sughiț pentru unele familii, totuși. Multe dintre aceste rase de câine vor fi turme dacă le antrenezi sau nu. Acest lucru îi determină să încerce să devină lucruri ca niște copii, care pot crea o problemă serioasă. De asemenea, puteți avea probleme de instruire a acestui comportament.

Multe rase de lucru sunt de asemenea folosite ca Service, ESA și câini de terapie azi. Sunt foarte tradiționale, ceea ce le face perfecte pentru această slujbă. Există, de asemenea, alte rase utilizate ca câini de serviciu, desigur, în funcție de ce trebuie efectuată treaba.

Alți câini de lucru sunt utilizați în căutare și salvare. Acest loc de muncă necesită nu numai un nivel ridicat de inteligență, ci și o mare rezistență fizică - două calități Multe rase de lucru au.

Sled tragerea este o sarcină mai ales la malamutul siberian și al lui Alaskan. A fost treaba pe care au fost crescuți. Cu aceasta a spus, totuși, unele dintre celelalte rase de câine fac implicarea ocazional și a trăsurilor.

Și, în sfârșit, Multe dintre aceste rase de câine sunt, de asemenea, utilizate în scopuri de protecție. Mulți dintre acești canini au instincte de protecție naturală, ceea ce le face ca niște câini de protecție perfectă după un pic de antrenament. 

rasele de lucru pentru familii

Asigurați-vă că ați ales cel mai bun câine de lucru pentru familia dvs

Este întotdeauna important să selectați o rasă și un câine individual care să se potrivească bine cu familia ta. Dar, având în vedere mărimea, rezistența și natura lor asertivă, rasele de lucru solicită o analiză mai atentă.

Majoritatea câinilor de lucru nu sunt potriviți pentru începători. Cu toate acestea, există câteva care pot fi bine dacă sunteți gata să dedicați timpul necesar pentru îngrijirea lor.

Toți acești câini necesită un pic de exerciții fizice și stimularea mentală. Ei nu sunt câini care se bucură să fie lăsați singuri fără prea mult de făcut toată ziua. 

Deci, asigurați-vă că tu Revizuiți cu atenție trăsăturile rasei pe care doriți să le adăugați în familia dvs. și încercați să întâlniți mai multe persoane înainte de a aduce acasă noul dvs. câine.

La urma urmei, veți evita o mulțime de dureri de cap dacă descoperiți că o anumită rasă nu este potrivită pentru dvs inainte de Aduceți o casă.

Nu vrei să adaugi FIDO familiei tale doar pentru a descoperi că stilul tău de viață sunt pur și simplu incompatibile.

Brevete bune de lucru pentru începători: o robie rapidă

Așa cum am menționat, unele rase de lucru fac alegeri bune pentru novicii deținând câini, dar alții, nu atât de mult.

Doar pentru a face lucrurile mai ușoare, am enumerat că începătorii de rase ar trebui să se concentreze mai jos (în nici o ordine particulară):

  • Câinele de munte Bernese
  • Standard Schnauzer
  • Samoyed
  • Saint Bernard
  • Mari Pyrenees
  • Câine de apă portugheză
  • Boxer
  • Newfoundland

***

Aveți una dintre aceste rase puternice? Gândindu-se la adoptarea unuia? Spuneți-ne în secțiunea de comentarii de mai jos.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 31 Cele mai bune rase de lucru pentru câini: canini capabili!