Cum să tratați alergiile câinilor la domiciliu

Alergiile sunt unul dintre cele mai frecvente motive pentru proprietarii de animale de companie să caute îngrijire veterinară. Este dificil să vă vedeți câinele în durere sau sever incomod din cauza alergiilor. Câinii nu înțeleg de ce simt astfel și tot ce vrem să facem este să luăm problema. Învăţare Cum de a trata alergii pentru câini vă va economisi o mulțime de stres și anxietate.

În primul rând, exact ceea ce este exact o reacție alergică?

O alergie este o stare de hipersensibilitate sau de supra-reactivitate a sistemului imunitar la un alergen. De obicei, alergeni sunt proteine. Proteina alergenului poate fi de origine plantă, insectă sau animală. Fiind expuși la alergenă, de obicei în mai multe ocazii, sensibilizează sistemul imunitar.

Fiind expuși la aceleași alergene sau aferente cauzează din nou supra-reacție. În condiții normale, răspunsul sistemelor imunitare ar proteja câinele de infecții și boli. Cu toate acestea, când vine vorba de alergii, Răspunsul sistemului imunitar poate fi de fapt dăunător corpului câinelui tău.

Fiecare câine reacționează la alergeni într-un mod diferit, iar simptomele pot fi variate și variază de la ușoare la extreme. Dacă câinele dvs. se confruntă cu simptome precum pielea mâncărime, tuse, strănut, wheezing, ochii curge, nas curbat, vărsături sau diaree, caută ajutor veterinar pentru a diagnostica problema subiacentă. Ar putea fi legată de alergii canine, dar pot exista și alte cauze.

Cum să tratați alergiile câinilor la domiciliu

Cum de a trata alergii pentru câiniGăsind ceea ce provoacă alergii ale câinelui dvs. este adesea un proces de eliminare. Problemele digestive pot indica cu ușurință alergiile alimentare, astfel încât schimbarea brandurilor pot rezolva problema. Un Eliminare Dieta poate fi necesară pentru a afla care ingredient cauzează reacția.

O altă cauză comună a alergiei câinilor este purici. Dacă câinele dvs. este alergic la purici, nu veți putea trata alergia până când scapa de dăunători. Rețineți că poate exista ceva timp după ce puricii au plecat când câinele dvs. are o reacție la histamine aduse pe suprafața piei de la o alergie la purici.

Când munca de bază a detectivului nu rezolvă problema, este posibil să vă consultați medicul veterinar. Ei vor sugera, probabil, testarea alergiei. Testarea alergiei pe câini se face în același mod în care se face pe oameni. Dacă ați avut vreodată testarea alergiei, veți fi surprinși să știți că procedura este aceeași.

Diferitele alergeni sunt numerotate și injectate în cantități mici sub piele pentru a determina dacă există o reacție și a figurii, gradul de reacție. Dacă reacția este determinată să fie severă, atunci câinele are o alergie.

Următorul pas este de a determina cursul de tratament, care poate include fotografii alergice. Aceste fotografii sunt realizate în funcție și sunt alcătuite din concentrații scăzute ale alergenului (allerilor). Ele ajută sistemul imunitar al câinelui să devină desensibil și mai puțin probabil să reacționeze la alergen.

Dacă câinele dvs. are mai multe alergeni, atunci fotografiile alergice pot fi cea mai bună opțiune. Cu toate acestea, este posibil să puteți trata problema cu Meds alergici pentru câini, În funcție de tipul de alergen câine este alergic la și cât de severă reacția.

Puteți încerca cu siguranță să vă dați seama ce cauzează alergiile câinelui dvs. pe cont propriu. Doar dacă nu sunteți foarte norocoși, probabil că va dura ceva timp să vă înghițiți prin toate posibilitățile și să găsiți cauza.

Dacă credeți că câinele dvs. suferă de alergii, vă recomand să căutați imediat îngrijirea veterinară. Vă va economisi mult timp, iar câinele dvs. va fi tratat cât mai curând posibil. Amintiți-vă, cu atât vă duce mai mult să vă dați seama de cauza alergiilor, cu atât câinele dvs. este mai mult.

Citiți următorul: Cele mai bune branduri de alimente hipoalergenic

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să tratați alergiile câinilor la domiciliu