Top 10 moduri de a reduce alergiile la pisici

Pisica maro și negru așezată pe canapea acoperită de pătură lângă persoana care deține un țesut

Firește, dacă eram sănătoși și raționali despre noi alergii, am fi departe de orice ne face să ne îmbolnăviți. Mulți dintre noi, totuși, nu sunt sănătoși și raționali despre animalele de companie, în special pisicile noastre. Cu toate că Cat alergie Simptomele nu pot dispărea complet, sunt ușor de gestionat.

Amintiți-vă acest fapt de bază despre Alergeni de pisici. Ei trebuie să fie în aer și trebuie să le respirați pentru a avea o reacție alergică la ei. Alergenul de pisici este foarte mic, astfel încât acesta rămâne suspendat în aer mai mult. Există, de asemenea, o rată ridicată de recontaminare (deoarece pisicile se rostogolesc în jurul casei). Iată câteva pași recomandați pentru a reduce alergiile de pisici (sau ale partenerului dvs.).

Cum de a reduce alergii la pisici

  1. Nu mai sunt pisici care dorm pe pat. Ne pare rău, acesta este un preț mic care să plătească pentru relieful alergiei. Dacă vă controlați simptomele, prin toate mijloacele, invitați-i înapoi, dar vă dați o pauză în timp ce încercați să vă atingeți simptomele.
  2. Țineți-le din dormitor cu totul. Închideți ușa dormitorului pentru a încerca să păstrați alergenul pisicii în dormitor. Dormitorul tău ar trebui să fie un sanctuar de la alergeni. Așa că ispiteți pisicile tale să doarmă în altă parte în timpul zilei.
  3. Spălați toate așternuturile în apă caldă de 140 de grade cel puțin de două ori lunar. Acest lucru elimină atât acarianul de praf, cât și alergenul pisicii (pentru că știm că unii dintre voi îi veți lăsa în continuare să se strecoare pe pat din când în când).
  4. Utilizați filtre HEPA de aer în camere în care pisicile frecvente. Din moment ce alergenul pisicii este atât de greu de îndepărtat, un hepa bun (aer cu particule de înaltă eficiență) purificator de aer este esențială pentru curățarea aerului în casa dvs. Purificatoarele de aer HEPA necesită înlocuirea filtrului continuat, dar când împingerea se aprinde și aveți nevoie de relief de alergie, un filtru HEPA bun îl va face pentru dvs.
  5. Vidați alergenul pisicii cu un aspirator Hepa de înaltă calitate de două ori pe săptămână. Pereți de vacuum, covor, pardoseli, scaune și mobilier ... pretutindeni. Utilizați uneltele de mână pe vid. Particulele de alergenare a pisicilor sunt foarte mici și invazive, astfel încât într-adevăr trebuie să faceți o slujbă amănunțită. Instrumentele bune de mână pe aspiratorul dvs. sunt răspunsul aici. De asemenea, instalarea unui vacuum central va ajuta la ridicarea restului.
  6. Utilizați un dispozitiv de curățare cu aburi de vapori pentru a vă curăța casa. În plus față de aspirarea, curățătorii de abur de vapori sunt acum dovedite de cercetări pentru a fi extrem de utile în uciderea proteinelor de pisică / Dander, care sunt încorporate în covoare și tapițerie. Ambele de curățare cu aburi oferă un mod de curățare și ucidere a acarienilor de praf, bacterii, spori de mucegai și alergen de pisici.
  7. Spălați-vă mâinile imediat după ce mâncați pisica și nu vă frecați ochii. Frecarea ochilor poate duce la ochii mâncărurilor timp de ore. Utilizați un săpun anti-bacterian puternic pentru a evita această problemă.
  8. Curățați pisica. Unii oameni își spală pisicile pentru a reduce cantitatea de alergen de pisică care este eliberată de pisica lor în aer, dar cercetarea pare să fie conflictuală cu privire la eficacitatea sa. Alerpet, o marcă bine-cunoscută de lichid care reduce alergenul pisicilor în aer, poate fi aplicată la stratul pisicilor dvs. și este disponibil de la medicul veterinar local. Alternativ, puteți obține o cârpă de microfibră și doar umeziți-vă la hainele pisicilor pentru a scăpa de dezactivarea vizibilă. Majoritatea pisicilor ar prefera acest lucru la baia extrem de temut.
  9. Vă limitați pisicile într-o zonă a casei. Acest lucru va fi dificil pentru unii oameni, dar acest lucru controlează cel puțin alergenele de pisici într-un loc separat în care vă puteți concentra eficiența aerului și eforturile de curățare.
  10. S-ar putea să nu trebuiască să scapi de pisica ta. Dacă faceți o treabă bună cu numerele de pas 1-9, alergiile dvs. de pisică ar trebui să fie semnificativ scăzute. Păstrarea unei pisici atunci când aveți alergii, ia un efort concertat și este doar pentru cei care sunt suficient de nucșii cu privire la pisicile lor (ca noi), pentru a merge la toate aceste probleme.
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Top 10 moduri de a reduce alergiile la pisici