Cele mai bune rase de câine în aer liber: 4 subsoluri

Unii câini iubesc marele în aer liber

Prietenul tău de blană poate să-și petreacă timpul în aer liber pentru un motiv sau altul, indiferent dacă este dreptul fermierului; mână de mână sau un alt fel de Câine de lucru. Și în timp ce fiecare pui iubește aerul proaspăt, Unele rase sunt mai bine echipate pentru marele în aer liber decât altele.

Check out cele mai bune rase de câine în aer liber cu noi mai jos!

Cele mai bune rase de câine în aer liber: Takeway-uri cheie

  • În timp ce marea majoritate a câinilor ar trebui să li se permită să trăiască în interior cu oamenii lor (cel puțin o parte din timp), mulți Doggos iubesc atârnând în mare în aer liber.
  • Cele mai multe rase care se bucură de petrecerea timpului exterior prezintă câteva trăsături comune, cum ar fi dimensiunea corporală mare și o natură independentă.
  • Câțeni dintre câinii care se bucură cel mai mult de soare și sniffingul briza includ laboratoare, colinliile și huskies, dar există multe alte rase care sunt, de asemenea, îndrăgite de în aer liber.

Ce face un bun câine în aer liber?

În aer liber nu sunt la fel de amabili și în mod ciudat ca și canapeaua, cu elementele care fac viața un pic mai dificil. Există, de asemenea, pericole ascunse să ia în considerare (cum ar fi coioții sau Hawks) Chiar și atunci când sunteți în suburbii.

Cu acești factori în minte, sunt cele mai bune atribute într-un câine în aer liber:

  • Marime mare: Cele mai multe rase de dimensiuni mari se pot ocupa de rigorile în aer liber, dar rasele mici sunt prea expuse riscului de atac animale sau de frig.
  • Un strat gros: Zonele care întâmpină vreme rece necesită un pui cu un strat dublu gros pentru expunerea exterioară extinsă. Acest strat interior de fuzz vă ajută să vă izolați câinele, făcându-i bine adaptat pentru climatele mai reci. Climatele mai calde sunt mai potrivite pentru o acoperire scurtă rase care pot rezista la căldură. Nu vrei să lași Huskies sau Samoyeds, de exemplu, în căldură toată ziua.
  • Vârsta adultă: Câinii adulți se taie mai bine în aer liber decât puii, care nu numai că pot intra în necazuri, ci necesită, de asemenea, socializarea continuă. Caninii vârstnici nu ar trebui să rămână niciodată nesupravegheați, nici. Vârsta înaintată îi face mai susceptibile la rănire și atac de animale, în timp ce sănătatea condiții cum ar fi artrita canină sunt incompatibile cu timpul exterior extins.
  • Sanatate buna: Numai câinii în stare bună trebuie să fie expuși la condiții în aer liber pentru perioade lungi de timp. Un pui cu o confuzie de criză sau inimă, de exemplu, are nevoie de o monitorizare atentă care nu poate apărea întotdeauna într-un cadru în aer liber.
  • Lungimea muzologică medie sau lungă: Rasele scurte (brahycefalice) nu sunt potrivite pentru mult timp în aer liber, mai ales dacă sunt lăsate nesupravegheate. Ei se supraîncălzește rapid și ar trebui să fie întotdeauna monitorizați atunci când în aer liber în temperaturi calde.
  • Personalitate auto-suficientă: Unii câini sunt bucuroși să se distreze, dar alții pot suferi de anxietate de separare dacă sunt lăsați nesupravegheați. Acest lucru riscă auto-rău sau alte răni la pooch, mai ales dacă încearcă să scape de curtea ta.
Tratați câinele dvs. ca o parte a familiei

În timp ce mulți se vor bucura de patru subsoluri, petrecerea unor cantități abundente de timp în aer liber, nu doriți să vă alungi câinele în curtea din spate pentru cea mai mare parte a vieții sale.

Câinii sunt creaturi sociale care au nevoie de mult timp să stea cu peeps lor! Ei sunt membri ai familiei adevărate și ar trebui tratate în consecință.

Sfaturi de siguranță pentru câini în aer liber

Exercițiul zilnic este minunat pentru sănătatea fizică și psihică a Doggo, deci este benefică pentru el să se bucure de un timp în aer liber.

Asta a spus, trebuie să vă asigurați că este sigur în timp ce se înmoaie soarele și aerul proaspăt. Unele măsuri importante de siguranță care urmează să urmeze cu câinele dvs. în aer liber sunt:

  • Asigurați-vă că câinele dvs. poartă identificarea. Doar în cazul în care rătăcirea dvs. de patru subsol, este important să vă asigurați că este identificabil. Este recomandat un microcip, împreună cu un Eticheta ID asigurat la gulerul său. Nu uitați să păstrați această informație actualizată (inclusiv datele dvs. Microchip!) pentru a se asigura că o face acasă bine.
  • Fit Fido cu un guler adecvat. Nu lăsați niciodată pooch-ul dvs. nesupravegheat când poartă un guler de auto-strângere. Aceasta include Coliere de alunecare, gulere de lanț, coliere de vârf și coliere de martingale.
  • Utilizați preventivii de paraziți. Asigurați-vă că câinele dvs. este curent cu vaccinările sale și preventivii de paraziți - în special blocanții de vierme. Țânțarii și căpușe transmit tot felul de boli urâte, cum ar fi boala Lyme și Ehrlichioza.
  • Utilizați veste de siguranță în timpul sezonului de vânătoare. O vestă de vizibilitate mare pentru dvs. și Doggo dvs. este recomandată dacă veți fi drumeții, camping, sau doar agățat în curtea din spate în imediata apropiere a vânătorilor.
  • Izolare: Dacă câinele dvs. trebuie să-și petreacă timpul în aer liber nesupravegheat, asigurați-vă că este asigurat în mod corespunzător de a gard sau într-o incintă cum ar fi un stilou x așa că nu se poate rătăci. Conținutul securizat îl va proteja, de asemenea, de lucrurile care se pot rătăci, ca și alți câini sau coioți.
  • Utilizați o leșie la explorarea. Dacă faceți drumeții sau meandroși prin zone de sălbăticie cu poochia ta, o lesa grea este o necesitate.
  • Furnizați-vă pooch-ul cu un adăpost adecvat. Dacă este lăsat nesupravegheat, câinele dvs. trebuie să aibă adăpost care îl protejează de elemente. Nu numai că este ceea ce trebuie să faceți, dar este și legea în multe jurisdicții.
  • Face apă proaspătă disponibilă în orice moment. Câinii ar trebui să aibă acces la apă curată și proaspătă în orice moment. În lunile mai reci, acest lucru poate necesita un castron de apă încălzit pentru ao menține de la îngheț.
  • Fii atent cu alimentele. Îți poți hrăni Doggo-ul afară, dar trebuie să faci așa de sensibil. Alimentele nu ar trebui să fie lăsate afară, deoarece poate atrage dăunători ca muștele, și se poate strica dacă este expusă la ploaie.
  • Oferiți stimularea și angajamentul. În timp ce câinele dvs. își poate iubi aventurile în aer liber, este important să devină timp cu familia sa. El nu ar trebui să rămână în curtea din spate în orice moment. El are nevoie de socializare cu oamenii săi.

Cele mai bune rase de câine în aer liber

Cu sfaturile menționate mai sus, aici sunt alegerile noastre pentru cele mai bune rase de câine în aer liber.

1. Alaskan Malamute

Malamute iubesc să fie afară

Acest nord frumos spitz prosperă în vreme rece. De fapt, unii proprietari se luptă să-și ia malamutul înăuntru după o zăpadă proaspătă, deoarece iubesc jocul în pudră proaspătă atât de mult.

Acest lucru are sens, deoarece aceste pliori mari au fost crescute inițial pentru a trage sanie peste tundra înghețată. El nu este câinele pentru climatul cald, așa cum se supraîncălzește ușor și poate fi susceptibil la punctele fierbinți dureroase.

Malamutes s-au vărsat pe tot parcursul anului, cu două sezoane "suflare" care creează părul epic de păr. Această vărsare în curs de desfășurare necesită periaj zilnic pentru a îndepărta părul.

Ca câini de lucru prin natură, malamutele necesită, de asemenea, fizice și mentale zilnice exercițiu pentru a arde energia, Deci, cineva nu va fi fericit să agățați într-un stilou toată ziua.

El poate fi încăpățânat și nu este o rasă ideală pentru proprietarii novici.

Clasele de formare timpurie sunt recomandate împreună cu socializarea continuă înainte de a deveni prea mare pentru a se ocupa, ceea ce poate veni rapid, deoarece bărbații pot ajunge la mai mult de 85 de lire sterline.

2. Câine ciobănesc german

GSDS iubesc în aer liber

Păstorul german este un lucrător care iubește în aer liber. Natura lui sportivă îi face un favorit Câine de câine în jurul fermei și traseul, iar haina sa dublă îl izolează în timp ce își strânge lucrurile în vreme rece, dar el nu ajunge prea fierbinte în timpul verii.

În timp ce el este echipat pentru vremea afară, el nu este un câine care poate fi lăsat singur pentru mult timp. El este ceea ce se numește "un câine velcro" pentru că îi iubește cu oamenii săi.

În plus față de o alimentație de înaltă calitate, ciobanul german are nevoie de exerciții zilnice pentru a evita comportamentele distructive și periajul regulat pentru a-și îndepărta stratul de păr de păr prins, așa că asigurați-vă că vă aflați la sarcină înainte de a aduce o casă.

El este, de asemenea, o rasă incredibil de inteligentă care poate fi visă. Clasele de ascultare timpurie sunt o necesitate de a valorifica acest lucru într-un mod pozitiv sau va avea probleme.

3. Labrador Retriever

Labs iubesc fiind în aer liber

Rasa preferată a Americii are o haină dublă dens, care este într-o oarecare măsură rezistentă la apă, făcându-l o alegere excelentă pentru un prieten de aventură în aer liber.

El se poate ocupa de un pic de frig, dar nu este un câine care ar trebui să fie lăsat în temperaturi frigide. El este un popor - plăcut la inimă și nu se deranjează ceva timp pentru el însuși, dar nu ar trebui lăsat singur pentru perioade lungi de timp sau spiritul său sensibil va începe să sufere.

Labradorii erau Bred ca tovarășii de vânătoare de păsări și au nevoie de exerciții zilnice pentru a-și satisface dorința apropiată de a se prelua. El poate fi și o pantobă greu, deci investiți într-o perie bună dacă intenționați să introduceți una la familia dvs. de blană.

Din moment ce el este atât de dornic să vă mulțumească, laboratorul este relativ ușor de antrenat, dar el ar trebui să fie supus instruirii de bază de ascultare, mai ales dacă vrei un prieten de blană bine comportat.

4. Rhodesian Ridgeback

Ridgesia rhodesiană ca fiind în afara

Dacă locuiți într-un climat mai cald, Rhodesian Ridgeback ar putea fi partenerul pentru tine. Este o rasă dură care vine de la Savanna din Africa și a fost inițial folosită pentru vânătoare.

Haina lui scurtă doar aruncă ocazional, deci necesită o mică întreținere. Cu toate acestea, el are nevoie de un exercițiu zilnic pentru a rămâne sănătos și fericit.

Ridgebacks au unități puternice de pradă și nu ar trebui să fie niciodată de încredere în afara lesa. Îngrijirea corectă ar trebui să fie luată pentru a-l păstrați, așa cum va fi bolț la prima vedere a unei veverițe (sau chiar a vecinului dvs. Chihuahua).

El este, de asemenea, un doggo încăpățânat și preferă să facă lucrurile lui. Acest lucru poate face o provocare o provocare, deci nu este recomandat pentru proprietarii de câini începători.

5. Câine de bovine australiene

Aussie câini de bovine iubesc să fie afară

Câinele de bovine australiene este unul dintre cei mai grei muncitori de acolo și nu mintea o alergare peste pășune, făcându-l o alegere excelentă pentru un câine în aer liber.

El este scrappy de natură și poate fi rezervat cu oameni noi, așa că faceți Socializarea timpurie cu oameni și animale o prioritate. Și în timp ce câinele de bovine este inteligent, el nu este întotdeauna un mare fan al ascultării. Din acest motiv, nu este cea mai bună opțiune pentru un proprietar al câinelui Newbie.

Câinii de bovine au un haină dublă care funcționează bine cu aventurile în aer liber și are nevoie doar de îngrijirea ocazională când se murdărește. Cu toate acestea, el a vărsat în mod constant.

Are nevoie de exerciții zilnice pentru a rămâne fericit, cu un sport de câine, cum ar fi agilitatea fiind foarte recomandată dacă nu lucrează în mod activ de animale sau care efectuează alte sarcini asemănătoare lucrului.

6. Collie de frontieră

Colile de frontieră iubesc în aer liber

Acest Wonderdog de dimensiuni medii este un fenomen agricol. Crescute la efective de efective, coloanele de frontieră au rezervoare de gaze aparent fără fund și vor lucra fără sfârșit pentru îndeplinirea sarcinilor.

Granița Collie este un câine de vis pentru cei care iubesc marele în aer liber, deoarece el este fericit să înoate, excursie, jogging, Rulați cursuri de agilitate, și mai mult timp cât el este cu oamenii săi.

Cu acest lucru, cartofii de canapea nu trebuie să se aplice. O collie de frontieră are nevoie de o mulțime de exerciții zilnice sau va deveni plictisit și distructiv.

Colnavii de frontieră au straturi duble rezistente la intemperii, astfel încât să se poată gestiona cu ușurință timpul în aer liber. Este o crăpătură sezonieră, deși ar trebui să-l spălați de câteva ori pe săptămână pentru a păstra încurcările la Bay.

7. Elkhound norvegian

Elkhounds norvegian ca în aer liber

Un câine de vânătoare cu un spirit clown, Elkhound norvegian îi place să facă lucrurile proprii. Crescut să reziste iernilor norvegieni, haina lui groasă acționează ca un tampon împotriva frigului.

Acest strat de îmbrăcăminte se aruncă puternic sezonier și are nevoie de periaj săptămânal pentru a rămâne sănătoși. De asemenea, poate provoca supraîncălzirea în vreme caldă, deci nu lăsați-vă elkhound-ul în timpul verii pentru mult timp.

Elkhounds sunt, în general, prea inteligenți pentru propriul lor bun și poate fi Headstrong, așa că nu sunt poochul pentru un începător. Ar trebui să începeți devreme clasele de ascultare. Pentru a păstra fericirea acestui pui brain, îl provoacă zilnic cu jocuri și jucării.

8. Mari Pyrenees

Pirineii mari ca fiind în afara

O mare Tuză de tutore Cu o haină albă frumoasă, Marele Pyrenees se îndreaptă spre capete peste tot el merge.

Haina sa dublă respinge elementele și nu-i deranjează vremea rece, în timp ce se plimba în jurul pășunii cu turma lui. Și în timp ce are păr lung, el are nevoie doar de periaj săptămânal pentru a-și păstra haina cea mai bună. El nu are nevoie de mult exercițiu nici în ciuda dimensiunii sale.

Pyrs necesită un proprietar de pacient și nu sunt ideale pentru oameni doar începând cu câinii. Ele sunt foarte independente și au audieri selective, care pot fi frustrante.

Datorită dimensiunii lor, formarea la o vârstă fragedă este o necesitate. Ele sunt, de asemenea, rezervate cu străini, deci asigurați-vă că începeți să vă socializați PYR dvs. devreme.

9. Rottweiler

Rottweilers iubesc fiind în aer liber

Rottweiler este surprinzător de atletic, în ciuda construirii sale mari, cu boxy. O rasă germană crescută inițial pentru bovinele de lucru, Rottie este chiar acasă afară, fie că înotă, alergând sau drumeția.

El are o cantitate echitabilă de energie, așa că se așteaptă ca plimbări zilnice să facă parte din viața ta cu un rottie. Este, de asemenea, un pui puternic, făcând cursuri de ascultare ca un cățeluș obligatoriu împreună cu socializarea frecventă pentru a evita problemele.

Rottierele au un strat dublu, izolând-le de la frig. Se duce moderat pe tot parcursul anului (deși vărsarea este cea mai grea în primăvară și cădere) și necesită periaj ocazional pentru a îndepărta părul mort. În timp ce el poate tolera elementele, nu este deosebit de confortabil în extremitățile de temperatură.

În plus, nu poți să-l lipiți pe Rottie în curte și să uiți de el. El trebuie să fie cu familia sa să rămână fericit și să fie cel mai bun Doggo pe care îl poate fi.

10. Akita

Akitas iubesc în aer liber

Ocazional înclinarea scalelor la peste 100 de kilograme, Akita este o rasă de lucru frumos din Japonia. Dimensiunea sa mare vine cu o lovitură încăpățânată, așa că el nu este câinele pentru un proprietar de novice.

În ciuda faptului că este atât de mare, el necesită doar un exercițiu moderat, cu o plimbare pe zi, păstrându-l conținut. Blana lui groasă îl ține confortabilă în zăpadă, dar poate duce la supraîncălzire dacă a rămas afară în căldură.

El aruncă această blană sezonieră și poate fi greu, pregătiți-vă pentru că părul epic se îndoaie în jurul casei sau a curții.

Akitas trebuie să înceapă pregătirea devreme și ar trebui socializată pentru a evita oamenii și agresiunea animalelor, deoarece este în mod natural aloof și protectoare. În acest sens, el nu ar trebui niciodată să rămână singur pentru perioade lungi de timp, așa cum e cel mai fericit când el este cu poporul său.

11. Weimaraner

Weimaraners ca fiind în afara

Un grup sportiv favorit iubit pentru haina lui gri lovită, Weimaraner este un german Gun Dog Cine iubește ceva în aer liber.

Stratul său scurt necesită puțină îngrijire și nu se va supraîncălzi cu ușurință în vreme caldă. Asta a spus că nu este o rasă de iarnă și nu ar trebui lăsată singură pentru mult timp dacă este fierbinte sau rece. El iubește că este cu proprietarul său și displace sentimentul uitat.

Weims sunt toți atleții, care funcționează frumos dacă sunteți o persoană activă care iubește să meargă în aventuri.

Exercițiul zilnic îl ajută să prospere, fie că este jogging cu tine în jurul blocului sau jocul de spălare în câmp. El este un cursant rapid, ceea ce îl face mai ușor de antrenat decât cele mai multe rase.

12. Câinele de munte Bernese

Câinii de munte Bernese iubesc atârnarea afară

Această cutie de vreme rece vine inițial din Elveția, unde a tras cărucioare și a făcut alte locuri de muncă ciudate în jurul fermelor.

Berners sunt una dintre cele mai prietenoase rase și dornici să vă mulțumească, ceea ce le face o alegere destul de bună pentru mulți proprietari de primă dată. Dar, datorită dimensiunii lor mari, este necesară o pregătire timpurie.

Bernie preferă să fie în compania familiei sale și nu este rasa să plece singură în afara pentru mult timp sau va veni cu ceva de făcut (ca să nu-ți placi!) Exercițiul zilnic este recomandat și este un prieten de drumeție excelent.

Stratul său gros se confruntă cu ușurință vreme de iarnă, dar el aruncă frecvent și are nevoie de periaj regulat pentru a preveni încurcările. Nu este un câine pentru climă mai caldă, iar îngrijirea specială ar trebui luată cu uscarea în vreme umedă pentru a preveni spoturile fierbinți dureroase.

13. Shepherd anatolian

Păstorii anatolieni sunt câini în aer liber

Acest tutore puternic de animale este regele turmei sale. Anatolian este o rasă dură și de tambur, care este suficient de mare pentru a se ocupa de propriul său.

El este în afara naturii și poate fi în pericol de a fi supraprotectiv dacă nu socializat de la o vârstă fragedă. Din acest motiv, nu ar trebui lăsat singur pentru perioade lungi de timp.

Dimensiunea și natura independentă îi pot face o provocare să se antreneze, așa că nu este câinele pentru cineva care caută primul lor pui. Formarea timpurie, consistentă este o necesitate pentru a asigura un anatolian bine rotunjit.

Haina densă a lui Anatolian îl protejează de elemente și necesită doar o periaj săptămânal pentru ao menține minunat.

El aruncă puternic de două ori pe an, dar altul decât acesta, este o întreținere redusă în departamentul de îngrijire. De asemenea, are nevoie doar de exerciții moderate, în ciuda dimensiunii sale, cu o plimbare zilnică lungă Întâlniți de obicei nevoile sale.

14. Collie

Collies iubesc în aer liber

Câinele de țară Quintessențial (când nu se uită în filme), sunt făcute colonii pentru roamingul pășunii.

Acest Herding câine rasă iubește să aibă un loc de muncă de făcut, și de când e atât de prietenos, îi iubește mai mult dacă este cu omul său. Acest lucru îl face o selecție excelentă pentru agilitate, deoarece sportul arde în excesul de energie în timp ce el va petrece timp cu tine.

Collies vin într-o varietate de acoperire dură și netedă, ambele conținând un substrat pentru a le menține calzi în vreme rece. Colonele de acoperire netedă necesită doar periaj ocazional pentru a îndepărta părul vărsat, dar hainele aspre au nevoie de îngrijire frecventă pentru a preveni covorașul.

15. Vizsla

Vizslas iubesc marele în aer liber

Inițial crescând ca partener de vânătoare, această rasă maghiară cu acoperire scurtă excelentă în vreme caldă.

Vizsla este un atlet natural născut, care este dornic să vă mulțumească, ceea ce îl face un partener excelent pentru camping și Drumeții.

Este un iubitor de oameni la inimă, așa că nu ar trebui lăsat singur pentru perioade lungi de timp. Personalitatea lui prietenoasă înseamnă, de asemenea, că este sensibil, făcând metode pozitive de formare trebuie.

Vizslas necesită puțină îngrijire datorită lipsei lor de un substrat, dar o atenție deosebită ar trebui luată în vreme mai rece pentru a-l menține cald. Urechile sale de floppy au nevoie și de atenție, deoarece pot fi predispuse la infecțiile urechilor dacă nu sunt păstrate curate și uscate.

16. Shepherd australian

Shepherd australian iubește în aer liber

Păstorul australian este una dintre rasele de top utilizate în jurul fermei, așa că nu este străin la în aer liber. Este o rasă dură cu o etică de lucru nesfârșită, care necesită exerciții zilnice care îl împinge mental și fizic.

El este un Doggo inteligent, cu un spirit sensibil, care are nevoie de interacțiune zilnică cu oamenii sau că va începe să acționeze. El este o stea de agilitate și ascultare, deci dacă aveți unul dintre acești câini frumoși, Verificați aceste activități!

Aussii sunt, de asemenea, bine-cunoscuți pentru haina lor impermeabilă, o coamă medie, care vine în multe culori. Acest strat cu strat dublu aruncă o sumă medie, dar are nevoie de periaj săptămânal pentru a-l păstra să-și privească cel mai frumos.

17. Siberian Husky

Huskies ca în aer liber

Ca și malamutul, Husky-ul Siberian face cel mai bine în climatul rece. El iubește zăpada și a început să înceapă ca câine de sanie. Această dorință naturală de a lucra îl face una dintre cele mai active rase de câine, și el excelează atunci când i-au dat un loc de muncă care să-și folosească mintea și corpul.

Nu este o rasă care să-și petreacă cea mai mare parte a timpului său singur în curte sau va intra în grămezi de necazuri. El este un candidat excelent pentru raliu, ascultare și alte sporturi active Doggo.

Haina de pluș al lui Husky este izbitoare să se uite, dar este și o mulțime de lucruri de întreținut. El aruncă pe tot parcursul anului cu două sezoane de suflare, făcând o mizerie din mediul său. Investiți într-o pensulă de îngrijire a câinelui de calitate!

Dacă doriți ca un husky și căutați mai devreme cursuri de formare. În timp ce el este un Pupper prietenos, el poate fi incredibil de încăpățânat și prea inteligent pentru propriul său bun.

***

Aveți vreunul dintre rasele pe care le-am enumerat? Îi iubesc și timpul în aer liber? Orice alții nu am menționat? Spuneți-ne în comentarii!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cele mai bune rase de câine în aer liber: 4 subsoluri