O spa de câine în aer liber se deschide în arizona

O spa de câine în aer liber se deschide în Arizonia

Toată lumea se bucură de un pic de răsfăț și relaxare în fiecare moment și apoi și același lucru se poate spune pentru tovarășii noștri canini. Ce ar putea fi mai relaxant decât o după-amiază la spa, în timp ce se bucură de frumosul peisaj de desert de Bisbee, Arizona? Exact așa cum puteți petrece o după-amiază ... dacă aveți labe, adică.

Amber Holt a deschis recent un salon de câine în aer liber pentru pooches modern în bisbee. Stilul ULATAMPUT oferă un unic îngrijirea experiență pentru animalele de companie care nu pot fi găsite în altă parte. Holt relocat recent la Bisbee din nordul Idaho, unde a deținut și a operat o afacere mobilă de îngrijire a animalelor de companie și o școală de snowmobile.

LEGATE DE: Ești groomers de câine?

Ea este un groomer certificat cu mulți ani de experiență. A primit maestrul ei certificare În îngrijirea de la IDAHO POOCH POOCH ACADEMIA GROOMING. Deși Holt și-a vândut afacerea cu îngrijire mobilă înainte de a se muta în Arizona, ea și-a păstrat toate echipamentele de îngrijire, astfel încât ea să poată avea grijă de propriile patru câini.

A înființat o zonă de îngrijire în aer liber în curtea luxuriană a casei ei și asta a condus-o să ia din nou îngrijirea câinilor profesioniști din nou. Patio-ul ei din spate este zona de îmbăiere unde există un pas ridicat pentru ca câinii să stea în timp ce sunt spălat. Ei nu trebuie să fie ridicați sau limitați într-o cadă închisă ca și cum ar fi la saloanele tradiționale de îngrijire.

O spa de câine în aer liber se deschide în Arizonia

Când câinii sunt aduși la ULAMPUTT, primesc mai întâi o amperativă. Labele lor sunt înmuiate într-o soluție naturală care include uleiuri de aromoterapie. După ce un masaj scurt de labană începe să se scalde câinele. De la nas la coadă îi oferă clienților o experiență unică asemănătoare spa cu tehnici de calmare, aromoterapie, produse naturale și masaj.

LEGATE DE: Cum de a scrie un plan de afaceri de îngrijire a câinelui

Holt curăță ochii și urechile caninului, îndeplinește de-maturi și de-vărsare dacă este nevoie, declanșează unghiile cu un tampon în loc de mașini de tăiat, orbește și se rasează plăcuțele câinelui, efectuează o ornament sanitar pe capătul inferior și chiar dă Câine un tratament de masaj facial de afine. Ea termină tratamentul de spa cu un spritz de răcire de vanilie de afine și un ulei de emu tratament.

În plus, fiecare tratament include, de asemenea, o consultare a clienților în care Holt examinează câinele pentru orice problemă. Ea nu diagnostică, dar ea caută posibile probleme de piele, bucăți, dacă câinele favorizează un picior peste altul și orice alte probleme pe care o găsește. Apoi depinde de proprietarul câinelui să caute ajutor de la un medic veterinar.

Holt se gândește acum să-și extindă afacerea pentru a include livrarea alimentelor pentru câini, ședința de companie și alte servicii pentru clienții ei îngrijiți.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » O spa de câine în aer liber se deschide în arizona