Temperaturi în aer liber pentru câini

Uneori se pare că câinii noștri Nu-mi pasă de sezoanele, clima sau temperatura exterioară. În timp ce vom fi moody într-o zi ploioasă, câinii noștri vor fi la fel de fericiți atunci când ne văd venind acasă de la lucru dacă este însorită sau tulbure. Dar, chiar dacă acceptă schimbări de vreme mai ușor psihologic, nu înseamnă că ei se bucură de picioare în soare sau blizzard rece.

Există o temperatură în aer liber de sus și de fund pentru câini, deci să vorbim despre cum vă puteți proteja FIDO în vremea care este definită ca nesigură.

Temperatura

Cea mai sigură opțiune este să urmați propriul dvs Percepția temperaturii. Dacă vremea este prea caldă sau prea rece pentru dvs., considerați-o să fie aceeași pentru majoritatea câinilor.

Doar pentru că animalul dvs. de companie este fericit să se joace afară, nu înseamnă că temperatura este în siguranță pentru ei. Câinii nu se pot îngriji de ei înșiși în această privință și nu vor refuza să facă o plimbare din cauza temperaturii.

Deci, dacă trebuie să purtați un strat foarte gros, puneți niște îmbrăcăminte de iarnă Și câinele tău. Dacă sunteți în căutarea de umbra afară, deoarece este prea cald, luați-vă pooch-ul la umbra cu dvs.

Temperaturi de iarnă pentru câini

Timp de iarna

În timp ce mulți câini se vor bucura să se joace în zăpadă și chiar să se rostogolească, ei nu se vor bucura de temperaturi reci. În funcție de locul în care locuiți, este crucial înțelegeți ce face ca temperaturile nesigure și sigure pentru câini.

Unele rase vor purta frigul mai ușor decât altele. De exemplu, huskies sau malamutes siberian sunt în mod evident mai adaptate la vremea de iarnă și se vor bucura de ea mai mult decât alte rase. Câinii cu un strat subțire sau rase mici, cum ar fi Chihuahuas, nu-i place iarnă atât de mult datorită subțirelui hainei și vor avea nevoie de îmbrăcăminte suplimentară.

Cât de rece este prea rece?

Temperaturile nesigure pentru câini vor varia în etapele lor:

La 0 grade Celsius (32 ° F) este locul în care începe să fie nesigur.
La -6 grade Celsius (21 ° F) Începe să fie periculos.
La -13 grade Celsius (8.6 ° F) Este amenințător de viață pentru câini.

Încă o dată, Huskies și alte rase similare care acceptă în mod natural vremea reci pot rezista la temperaturi mai scăzute în timp ce rasele de acoperire subțire sunt la un risc mai mare de înghețare.

Cum să vă protejați câinele?

Chiar dacă vremea este rece, în majoritatea cazurilor trebuie încă să umblați câinele. Cu toate acestea, ar trebui să scurtați timpul petrecut în afara sau să găsiți un loc care este protejat de vântul rece, ploaie, zăpadă.

În timpul zilelor de iarnă foarte rece, este recomandat să punem pe palton de iarnă pe câinele dvs. (sau orice altă alternativă: veste, pulovere, pături etc.) înainte de a ieși în aer liber. De asemenea, dacă există o mulțime de gheață pe stradă, acoperiți labele cu Booties de iarnă pentru a le proteja de a fi rănit, zgâriat sau tăiat de gheață. Unele dintre ele vor ajuta, de asemenea, prin aderență și tracțiune.

Dacă aveți un balcon în apartamentul sau în casă, păstrați ușa închisă sau limitarea timpului pe care îl petrece câinele acolo. Când animalul de companie este așezat în curte și are propria casă, asigurați-vă că este un Casa de câini izolată pentru a păstra frigul. De asemenea, puteți adăuga o ușă care se închide automat când intra în scopul de a-l proteja de zăpadă și vânt. De asemenea, puneți pături pe podeaua casei de câine și adăugați o izolație suplimentară cu carton. De asemenea, puteți utiliza a Încălzitor de case de câine care este sigur pentru animale de companie.

Rețineți că corpul unui câine va trebui să cheltuiască mai multe calorii în timpul iernii, datorită adaptării la temperatura exterioară rece. Prin urmare, dacă puii dvs. petrece mult timp în afara când este foarte rece, trebuie să le dați o masă mai mare de calorii înainte sau după ce le-ați luat în aer liber.

Temperaturi la rece pentru câini

Care sunt consecințele posibile?

Consecințele câinilor petrecând prea mult timp în temperaturi nesigure în timpul meteorologiei de iarnă rece hipotermie și Frostbits. În timp ce înghețurile sunt dureroase, ele nu sunt la fel de severe ca hipotermia care poate fi amenințătoare de viață.

Simptomele hipotermiei la câini sunt tremurând, slăbiciune, pierderea apetitului, letargia, bătăile inimii lente, rigiditatea musculară și respirația problemelor.

Dacă observați aceste semne, aduceți-vă animalul în interior sau în orice loc cald, acoperiți-i cu o pătură și dă-i ceva cald să mănânce. Este o necesitate de a lua câinele la veterinar sau de a apela medicul veterinar să vină în locația dvs. dacă situația este gravă. El va evalua starea câinelui și vă va sfătui pe pași suplimentari.

Temperaturi de vară pentru câini

Summertime

Regulile privind temperaturile în condiții de siguranță pentru câini nu se schimbă în timpul verii. Cea mai sigură opțiune este să urmați motive: Dacă o găsiți personal prea cald, va fi prea fierbinte pentru câinele dvs. Rețineți că, dacă animalul dvs. de companie are o haină groasă, cum ar fi Huskies, va fi și mai obositoare și dificilă pentru ei în temperaturi fierbinți.

Cât de cald este prea fierbinte?

Temperatura sigură a meteorologiei în timpul zilelor fierbinți de vară depinde în mare măsură de umiditate. De exemplu, dacă climatul local este continentală, iar umiditatea este, în general, scăzută, animalul dvs. va fi doar Fine în până la 30 de grade Celsius (86 ° F).

Pe de altă parte, dacă umiditatea este ridicată, temperatura pe care câinele o poate suporta va depinde de nivelul de umiditate, deoarece adevăratul simț ar fi o temperatură mai mare decât ceea ce citește termometrul, iar pooch-ul dvs. va fi deshidratat și epuizat mult mai rapid.

Cum să vă protejați câinele?

Aduceți întotdeauna A Sticla de apa Doggy de apă proaspătă atunci când mergeți la o plimbare cu câinele în timpul verii. Alegeți calea înconjurată de copaci înalți și mai multă umbră. În cele mai fierbinți zile, umblați câinele dimineața devreme sau seara târziu Când temperaturile scade. De asemenea, luați în considerare luarea de pauze în spațiile răcoroase, cu aer condiționat sau să vă plimbați animalul de mai multe ori pe zi, dar pentru o durată mai scurtă.

Amintiți-vă că, pe măsură ce gheața pe drum poate dăuna labei câinelui tău, așa că poate trotuarul fierbinte. Plimbarea câinelui pe beton fierbinte poate provoca arsuri pe labe, astfel încât ar putea fi cel mai bine să schimbați traseul sau să-l duceți în parc de câine, unde există o mulțime de iarbă.

În plus, puteți utiliza, de asemenea Booties de câine Pentru a vă asigura că labele dvs. de companie nu sunt arse pe beton fierbinte. Și în mod similar cu hainele de iarnă, există câteva opțiuni minunate haine de vara Pentru a vă menține PET COOL. În special, Răcirea vestelor de câine sunt grozavi.

Aveți grijă să nu lăsați câinele în locurile izolate cu sticlă, unde temperatura se ridică rapid ca într-un cuptor, cum ar fi balconul, casa de sticlă sau mașina.

Temperaturi la cald pentru câini

Care sunt consecințele posibile?

Consecințele câinilor petrecând prea mult timp în soarele fierbinte sunt deshidratare, extenuare de la caldura și încălțămintea.

Deshidratarea provoacă numai efecte temporare dacă sunt fixate rapid și nu este la fel de periculos ca celelalte două condiții. Este ușor de vindecat cu pur și simplu dând lichide de câine.

Simptomele de epuizare a căldurii sunt sete extreme, slăbiciune, tremor muscular, crampe musculare, dezorientare, confuzie, lipsă de interes pentru lucrurile pe care câinele tău le place de obicei să le facă, anxietate, amețeli și bătăi bătăi lente.

Simptomele încălțămintea sunt sete, dificultăți de respirație, tremura musculară, drooling, bătăi rapide de inimă, sânge în scaun, dezorientare și leșin.

Dacă observați oricare dintre aceste simptome, mutați câinele la umbra și oferiți-le apă proaspătă. Este o idee bună să pulverizați câinele cu puțină apă pe fața și corpul lor sau să folosiți a piscină de câine daca ai una. Doar pentru a fi pe partea sigură, luați întotdeauna puii la veterinar pentru o verificare unde va primi îngrijirea medicală necesară dacă este necesar.

rezumat

Câinii sunt creaturi vesele care le place să petreacă o mulțime de timp în aer liber, jucând, mersul pe jos sau alergând. Chiar dacă se confruntă cu temperaturi ridicate sau joase psihologice mai bune decât noi, fizic sunt într-un dezavantaj. Ar trebui să ținem cont de faptul că nu toate condițiile meteorologice sunt bune pentru animalele noastre de companie.

Pentru a decide asupra celor mai sigure temperaturi în aer liber pentru câini, ar trebui să ne urmăm instinctul și percepția condițiilor meteorologice actuale. Dacă este prea rece sau fierbinte pentru noi, șansele sunt ridicate încât vor fi aceleași pentru câini.

Cheltuirea prea multor timp în vreme rece poate provoca înghețuri și hipotermie, și petrecerea unei zile întregi în soarele fierbinte poate provoca deshidratare, epuizare de căldură și căldură. Dacă observați oricare dintre simptomele acestor condiții, cea mai bună opțiune este să consultați imediat un veterinar despre pașii ulteriori.

Citiți următorul: Când este prea rece ca câinii să fie afară?

Doriți să o împărtășiți?

Ce sunt temperaturile în aer liber pentru câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Temperaturi în aer liber pentru câini