De ce ar trebui să vă păstrați pasărea înăuntru

Pet Bird Bucurați-vă de timp liber într-o cameră

Marea majoritate a proprietarilor de păsări preferă să-și păstreze prietenii cu pene în interiorul lor case. Dar unii proprietari optează să-și găzduiască păsările în incinte în aer liber unele sau tot timpul. În timp ce păstrarea păsărilor de companie în afara poate avea mai multe beneficii, cum ar fi le-a oferit un impuls natural de vitamina D de la soare, există și riscuri grave pentru locuințele în aer liber.

Descoperiți câteva dintre problemele care pot apărea de la păstrarea pasării în afară, astfel încât să puteți lua o decizie informată cu privire la locuința sa.

01 din 05

Vreme extrema

Expunerea la căldură extremă și vreme rece poate fi în detrimentul unei sănătăți a păsărilor. Și poate fi greu de izolat o birdă suficient de eficient pentru a-și proteja ocupanții din condițiile meteorologice dure pe care le-ar întâlni afară.

Păsări care sunt prea calde sau rece sunt în pericol pentru bolile fatale dacă nu sunt capabile să ajungă la adăpost adecvat. Adăugați alte evenimente meteo - cum ar fi ploaia, grindina și fulgerul - și riscul de carcasă în aer liber este mai mare.

  • 02 din 05

    Expunerea la agenți patogeni

    Păsările care trăiesc în afara întâlnirii o serie de agenți patogeni care pot fi evitați prin viață în interior. Acestea includ gripa aviara, paraziți, boli bacteriene și multe altele.

    Deși există produse disponibile care pretind că protejează împotriva unor tipuri de infecții parazitare, este foarte greu să se prevină bolile virale și bacteriene. Din acest motiv, cea mai bună apărare împotriva acestor tipuri de boli este de a evita expunerea păsării în primul rând.

  • 03 din 05

    Un risc crescut de evadare

    O pasăre care este găzduită într-o incintă în aer liber este, desigur, la un risc crescut de evadare. Dacă pasărea se întâmplă să fie un papagal de orice tip, atunci riscul crește. Aceste păsări extrem de inteligente sunt cunoscute pentru că imaginați cum să deschideți chiar și ușile cele mai complicate de cușcă.

    Dacă pasărea dvs. scapă de carcasa în aer liber, nu numai că este capabil să zboare din frică sau de curiozitate, dar este, de asemenea, expus riscului de rănire din pericolele de mediu. În plus, ar putea suferi stres și șoc extrem, ceea ce poate duce la boli și chiar la moarte.

  • 04 din 05

    Prădători

    Evoluția a dat prietenilor noștri cu pene instinctele și echipamentul necesar pentru a scăpa de prădători de mai multe ori - dar nu tot timpul. Păsările de animale de companie au adesea mai multe dificultăți să scape de rău decât omologii lor sălbatici, deoarece instinctele lor de detectare a pericolului nu sunt atât de greu de onorate.

    Tot felul de animale - inclusiv pisicile, câini, șerpi și chiar și alte păsări - ar putea viza prietenul tău cu pene ca o masă potențială dacă este adăpostită în aer liber. Chiar dacă pasărea ta este în siguranță închisă în cușcă, există întotdeauna șansa ca un prădător să găsească o cale în interiorul incintei.

    Continuați la 5 din 5 de mai jos.
  • 05 din 05

    Toxinele de mediu

    Păsările care trăiesc în afara - chiar într-o cușcă în aer liber securizată - sunt expuși riscului de a intra în contact cu toxinele din mediul înconjurător care le pot face grav bolnavi. Acestea pot fi sub formă de Plante, poluarea sau chiar insectele care au fost expuse la pesticide sau alte substanțe chimice.

    În funcție de mărimea păsărilor dvs. și de toxinul implicat, uneori nu ia prea multă expunere pentru a avea o reacție gravă sau fatală. Și chiar dacă sunteți conștiincios cu privire la potențialele toxine pe propria proprietate, adesea aceste pericole pot călători pe distanțe mari și pot fi răsturnați pasărea.

  • Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » De ce ar trebui să vă păstrați pasărea înăuntru