Ajutor & # 8211; câinele meu nu va asculta afară! Ce pot sa fac?

Câine a câștigat și asculta afară

Poate fi frustrant și jenant atunci când câinele dvs. se comportă perfect acasă în camera de zi, dar aparent ignoră cererile dvs. atunci când sunt afară.

Dar câinele tău știe cu adevărat ce o cere să facă? Sau este mai motivată de prietenii ei de câine și de a-și verifica "pe peapa"?

Mai jos vom discuta de ce se simte uneori ca puiul dvs. are "auzul selectiv" și ce puteți face pentru a-și îmbunătăți fiabilitatea!

Câini care nu ascultă în afara: Keywaysways

  • Există o varietate de motive pentru care câinele dvs. nu poate asculta afară, și veți avea nevoie să vă dați seama de motivul, astfel încât să puteți aborda problema.
  • Din păcate, o mulțime de proprietari fac câteva greșeli comune atunci când încearcă să corecteze această problemă.
  • Împărtășim mai multe strategii diferite care pot ajuta la îmbunătățirea dorinței și abilității câinelui de a asculta în timp ce vă aflați afară.

De ce câinele tău nu ascultă în afara

Nu ești singur când vine vorba de senzație de frustrat de consistența celor patru subsol Reluarea fiabilă sau o ședere durabilă.

În multe cazuri, problema poate fi urmărită la câteva cauze comune.

Mai jos, enumerăm câteva dintre motivele pentru care pooch-ul dvs. nu poate asculta, precum și ea face acasă.

1. Câinele dvs. nu vă ignoră intenționat și # 8212; Ea peste pragul ei

Cel mai adesea, oamenii cred că câini-ul lor bine manierat este greșit atunci când decide să nu asculte. Dar destul de des, ea a încetat să asculte pentru că ea este peste pragul ei.

Ce înseamnă să fii și # 8220; peste prag?"

Fiecare câine are un nivel de toleranță la distragerile, iar acest nivel de toleranță funcționează de-a lungul unui spectru.

Trigger-stivuire

Când vă antrenați într-o situație care se află la capătul calman al spectrului, câinele dvs. se poate concentra și să învețe noi abilități. Absența relativă a distragerilor în aceste tipuri de situații înseamnă că poate rămâne sub pragul ei.

Dar la capătul mai haotic al spectrului, ea poate avea probleme cu concentrarea sau învățarea.

În aer liber sunt pline de stimuli care pot copleși și a depăși câinele, împingându-i peste pragul ei. La urma urmei, în afara ar putea fi:

  • Mirosuri interesante
  • Sună pentru a investiga
  • Alți câini
  • Oamenii ciudați
  • Oamenii pe skateboardoane, biciclete sau alte contrapoziții ciudate

Toți acești stimuli care se întâmplă dintr-o dată, pot provoca câinelui dvs. să-și depășească pragul, făcând astfel dificil pentru ea să se concentreze, să învețe sau să asculte.

Nu pedepsiți cățelul pentru că vă simțiți copleșiți - că nu va ajuta la situație deloc situația.

Prea mulți stimuli

Ați fost vreodată la un mall aglomerat și ați simțit brusc epuizat de sunete, mirosuri, lumini strălucitoare și anunțuri colorate tencuite pe fiecare centimetru de spațiu de perete? S-ar putea să simțiți brusc că trebuie să vă așezați în jos sau să mergeți imediat înainte de a vă pierde mintea!

Dacă cineva a venit la tine când vă simțiți în acest fel și ați cerut să ascultați cu atenție la ceea ce spun ei, pariez că nu vă va ajuta să vă simțiți relaxați și probabil că ați avea un timp greu să le acordați atenție.

Același lucru este valabil și pentru Doggos!

În formarea câinilor, este important să învățăm regula de aur: Nu vă copleșiți niciodată câinele cu prea mult stimulent prea repede și plătiți întotdeauna frumos când reușește la o sarcină.

2. Poate că nu ar fi fost în afara foarte mult

Dacă câinele dvs. este nou pentru dvs., ea nu a avut ocazia să exploreze marele în aer liber toate în mare în casa ei anterioară.

Locurile noi și mirosurile noi pot fi foarte captivant. Că entuziasmul este foarte motivator pentru ea și cerându-i să stea când se întâlnește cu un nou prieten ar putea fi o sarcină imposibilă - cel puțin pentru acum.

3. Câinii au probleme cu generalizarea

Câinii nu generalizează foarte bine. Este greu pentru ei să aplice același principiu la situații variate.

Puppper-ul tău poate, de exemplu, să înțeleagă ce înseamnă "Sit" înseamnă când stai pe canapea în camera de zi, dar nu ai nici o idee că ea ar trebui să facă același lucru când ești răciți la parc.

Deci, trebuie să Practicați-i indicii și trucuri în o mulțime de locuri noi și noi situații.

Ați putea, de exemplu, cereți câinelui dvs. să "stați" (sau o altă abilitate ușoară pe care o cunoaște) în timp ce stați pe un scaun. De asemenea, ați putea face acest lucru în timp ce:

  • Așezat pe podea
  • Așezați-vă pe verandă
  • Stați pe scări

Dacă ea se desfășoară în mod fiabil în aceste situații, ea este probabil a generalizat lecția și va fi mai probabil să asculte în parc. Dacă nu o face, ea poate să nu știe de fapt ce o cere să facă și să aibă nevoie de mai multă practică.

câine nu are clasa =

Asa de, Luați un minut și întrebați-vă dacă câinele dvs. într-adevăr Cunoaște Cue și dacă o instruiți într-o manieră sensibilă și productivă.

Aceasta înseamnă având în vedere lucrurile cum ar fi:

  • Sunteți în concordanță cu cuvintele dvs. Cue?
  • Sunteți în mod fiabil că o recompensați pentru a face ceea ce întrebați?
  • O oferiți cu motivația?

De asemenea, este important evitați să vă trimiteți semnalele mixte sau să o pedepsi din greșeală.

De exemplu, dacă atașați o leșie la pooch și o trageți departe de prietenii ei când o numiți să vină în parc, atunci sunteți pedepsind Reacționarea ei de rechemare.

Ea nu va fi motivată teribil să vină când a fost chemată data viitoare când ea este în parc și face ceva distractiv!

accidental pedepsirea câinelui

4. Ea nu știe de fapt ce vrei

O greșeală comună noi face să presupunem că este cainele care face greșeala.

Adesea, suntem cei de vină, așa cum suntem neclar sau inconsistenți în timp ce formarea.

Acest lucru înseamnă în cele din urmă că Doggo-ul dvs. poate să nu știe de fapt Cue, precum și credeți că o face.

Amintiți-vă, cuvintele sau # 8220; nu & # 8221; și # 8220; Vino aici & # 8221; Nu înseamnă nimic pentru câinele dvs., dacă nu o înveți ce înseamnă, prin recompensarea răspunsului corect și prin repetare.

Deci, asigurați-vă că ați practica abilitățile și indiciile câinelui până când le are jos și asigurați-vă că utilizați același cuvânt (și semnal de mână, dacă le utilizați) când sunteți instruiți.

5. E înfricoșătoare

Pentru câțiva câini, în aer liber își depășesc simțurile.

Acest lucru este valabil mai ales pentru puii care nu au fost socializați în mod corespunzător în timpul Perioada de socializare critică. Aceasta este perioada cuprinsă între 3 și 16 săptămâni în care creierul câinelui dvs. dezvoltă și creează neuropaturi la noii stimuli în mediul său.

Dacă ea a fost expusă și / sau expusă negativ la stimuli în timpul acestei ferestre critice, ea ar putea fi frică și stresată prin orice lucru nou.

Acest lucru ar putea fi:

  • Sunetele din jurul ei
  • Vehicule
  • oameni
  • Alți câini
  • Orice se mișcă

Unii câini sunt atât de temători încât nu își pot lăsa nici măcinarea din față.

Câinii care se tem vor fi adesea copleșiți de anxietate că sunt Nu se poate concentra, hiperactive și chiar își va întoarce nasul la tratamentele preferate.

Cum să-ți aduci câinele să asculte afară

Concepții greșite comune despre ascultarea câinilor

Se poate simți frustrant când câinele dvs. nu urmează indicii sau vin când este chemat.

Dar Este important să evitați căderea pentru unele dintre concepțiile greșite despre comportamentul câinilor, Deci, puteți înțelege motivele reale pe care le pare să vă ignore.

Când câinele dvs. vă ignoră afară, ea este nu:

  • Fiind încăpățânat
  • Fiind dominant
  • Fiind un jerk
  • Fiind lipsit de respect
  • Fiind ciudat

Câinii fac ceea ce funcționează cel mai bine pentru ei într-o anumită situație. Perioadă. Ea este ființa ei și se uită la cele mai bune interese, așa cum suntem toți.

Prin urmare tu trebuie să fie cel mai mare interes al ei nu cea mai mare amenințare a ei.

Uneori aceste concepții greșite pot duce la reacții necorespunzătoare din partea noastră. Acest lucru ar putea include ceva de genul:

  • Smoking câinele tău
  • Strigând la ea
  • Yanking pe lesa ei
  • Apucându-i de bot
  • Încercând să afirme dominația sau fi un "alfa"

Niciuna dintre aceste acțiuni nu va ajuta; Ei au putut, de fapt, efectul opus.

Ei ar putea face ca puștiul dvs. mai înspăimântat sau să fie dăunători relației voastre. Comportamentul Floof (sau lipsa acestuia) nu este despre ea având o lipsă de respect sau aveți o lipsă de conducere, este vorba de a fi total copleșită.

Există o modalitate mult mai bună și pozitivă de a instrui.

Predarea câinelui pentru a asculta în aer liber

Cum să lucrați la construirea pragului câinelui

Există o mulțime de lucruri pe care le puteți face pentru a vă ajuta să câștigați încrederea dvs. copleșiți, îngrijorați sau distrași prea distrași și atenți.

Să aruncăm o privire la modul în care ar putea arăta acest lucru.

1. Practică în medii mai puțin stimulative sau distragătoare

Pentru câțiva câini, chiar și o plimbare în jurul blocului este prea depășită pentru a începe cu.

Deci, începeți prin antrenamentul pe jos în curte.

Curtea din spate este un loc familiar și este mult mai puțin distragător decât curtea din față sau în vecinătate.

Nu există nici o regulă care spune că trebuie să-ți forțezi câinele să meargă pe plimbări dacă nu vrea sau nu se simte gata.

Puteți arde cât mai multă energie pe care o puteți face pe o plimbare de leșie prin:

  • Oferind îmbogățirea mediului
  • Efectuarea sesiunilor de formare
  • Jucând în curtea din spate

Pupa dvs. va fi capabilă să se concentreze în mod corespunzător și să învețe indicii pe care o învățați într-un mediu în aer liber, fără să o copleșească prea mult, prea repede.

Odată ce a stăpânit concentrarea în acest mediu, încercați curtea din față sau a căii de acces, apoi treceți la trotuarul din față și așa mai departe.

Câine pe trotuar

Vă puteți imagina că încercați să vă învățați copilul să se concentreze și să fie calm prima dată când vizitează DisneyWorld? Nu ne-am aștepta vreodată ca un copil să stea pe o bancă în Epcot și să-i practiceze pe ABC! O să o stabilim să nu reușesc.

În schimb, ai vrea Creați un spațiu de lucru sigur și non-distractiv în care câinele dvs. se poate concentra.

2. Păstrați aventurile în medii noi scurte și dulci

Este mai bine să aveți o excursie bună de 5 minute în care puteți să practicați câteva abilități ușoare decât este de a continua până când ea se reduce la nivelul acelui prag.

Păstrați sesiunile de antrenament scurt și simplu și fiți realist cu așteptările dvs.

De exemplu, în primele câteva luni, permiteți câinelui dvs. să miște și să exploreze în timpul plimbărilor și hrăniți-i tratamentul de fiecare dată când se verifică cu dvs. Acest lucru îl va ajuta să învețe să se concentreze asupra dvs., indiferent de ce se întâmplă în jurul ei.

Cu cât consolim mai mult lucrurile pe care le dorim ca câinele să facă, cu atât mai mult va începe să le facă. Deci, salvați Practica de mers pe jos de lesa Pentru curtea, drumul dvs. sau căile ușoare cu puțină distragere a atenției.

Obținerea câinilor să urmeze instrucțiunile în aer liber

3. Încercați o valoare mai mare tratată pentru a-și păstra atenția și atenția

Plătiți întotdeauna câinele pentru munca pe care o fac

Într-un mediu foarte distragător sau când câinele dvs. învață ceva nou, este mult mai greu pentru ea să se concentreze, așa că o plătiți în consecință.

Dacă șeful dvs. vă cere să rămâneți la locul de muncă în plus cinci minute, ați putea fi bucuroși să faceți acest lucru pentru o "mulțumire" sau "Ești cel mai bun."Dar dacă șeful tău ți-a cerut să vii în ziua ta de a lucra o schimbare de 8 ore," mulțumesc "nu o va tăia.

Aplicați aceeași logică la procedura de instruire a câinelui.

În esență, acest lucru înseamnă Creșterea valorii recompenselor alimentare pe care o dați ca nivel de dificultate al situației. Simplu Kibble ar putea fi suficientă acasă fără distragere concurențială, dar poate că nu este suficient în aer liber.

În schimb, încercați training de înaltă valoare tratați cum ar fi:

  • brânză
  • carne gătită (cum ar fi puiul Rotisserrie)
  • Hotdog piese
  • Popcorn
  • unt de arahide
  • Formarea personalizată tratează
  • sau orice altceva care este sigur și că pupul tău iubește cu adevărat!

Și nici nu fiți zgârcit! Plătiți-o de fiecare dată când face o alegere bună, cum ar fi verificarea cu dvs. și urmând un tactic.

câine așteptând un tratament

4. Fii răbdător!

Mai presus de toate, amintiți-vă Fiți răbdători când vă antrenați câinele într-un cadru în aer liber.

Noile obiceiuri au nevoie de timp.

Vor fi zile bune și eșecuri.

Asta e normal și bine! Nu fi greu pentru ea și nu fi greu pe tine însuți. Instruirea ar trebui să fie distractivă pentru amândoi!

Nu există nicio valoare în mișcare prea rapidă. Doar provoacă frustrare. Deci, luați-vă timpul, reduceți așteptările dvs. și permiteți-i puilor să se miște în propriul ritm.

***

În general, avem o imagine ideală a ceea ce va arăta viața cu un câine: Pupapele dvs. se scurge de pe lesa, în timp ce se prăbușește în parc, și ambii vă bucurați de compania celuilalt.

Care necesită timp, pacienți și nu se vor întâmpla exact cum am așteptat-o ​​la 99% din timp. Ia-ți timpul, practică și știi asta Nu este niciodată un eșec să faceți un pas înapoi la ultimul pas de succes și să lucrați de acolo.

Aveți un câine care are probleme cu ascultarea afară? La ce lucrați pentru a face plimbări mai plăcute pentru amândoi? Ne-ar plăcea să vă auzim povestea!

">
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ajutor & # 8211; câinele meu nu va asculta afară! Ce pot sa fac?