Cum să curățați și să mențineți caniculele de câini în aer liber

Canicul de câini în aer liber sunt minunați. Ei dau câinelui tău șansa de a obține un aer proaspăt, oferind, de asemenea, un spațiu în care fido-ul tău se poate întoarce și se poate relaxa când a făcut jocul. Ne permite ca proprietarii să nu vă îngrijorați câinii noștri în timp ce au timp liber.

Canisele în aer liber pentru câini sunt disponibile într-o mare varietate de forme, dimensiuni, configurații și materiale, și toate determinant pe ceea ce credeți că este cel mai bun pentru câinele dvs. Cea mai mare problemă părinții de companie au cu aceste cutii de câini în aer liber se descurcă cum să le curățați.

Curățarea canisa de câine în aer liber nu trebuie să fie o tragere, totuși. Dacă aveți instrumentele potrivite și toate know-how-ul, veți putea să vă curățați casa pooch-ului într-o bătaie. În acest articol, voi discuta 11 moduri și sfaturi pentru a menține și a curăța o canisa de câini în aer liber.

Modalități de curățare și menținere a caniselor de câini în aer liber

De ce chiar au o cutie de câini în aer liber?

Există tone de motive pentru a obține o canisa de câini în aer liber. Ca un părinte de câine, nu ar trebui să lăsați ideea de curățare unul dintre acei lățimi de câine DAUNT: curățenie Acestea nu trebuie să fie dificil dacă știi ce faci.

De ce le cumpără părinții de companie? De obicei, principalul motiv este că caniculele de câini în aer liber oferă un loc pentru ca câinii să joace în afara, care este limitat de un perimetru setat, dar nu este la fel de scump ca și unii acele garduri de câine electrice.

Mulți proprietari de câini cu propria lor casă se găsesc adesea în curte sau fac altceva afară. Dacă sunteți în această poziție, atunci nu există nici un motiv să vă lăsați prietenul în urmă. Spre deosebire de cutii de câini moi, O canalitate de câine în aer liber îi dă câinilor o șansă de a fi undeva în jurul tău în timp ce respiră aerul proaspăt și fără riscurile lor să fugă sau să rătăcească.

LEGATE DE: 10 sfaturi pentru a alege dreptul de câine foarte mare de câine

Canicul de câini în aer liber se fac cu o varietate de materiale, din oțel la plastic la lemn acoperit. Indiferent de achiziționați, vă recomandăm să vă asigurați că materialul este impermeabil și durabil.

Crăciunul câinilor făcuți pentru exterior nu trebuie să fie încurcați în jurul lui. Majoritatea proprietarilor nu vor dori să-și piardă banii pe un lucru subțire care va cădea în bucăți al doilea începe să plouă sau când un câine mușcă în ea. Am scris despre unele dintre aceste canise în noi Dog furnizează recenzii secțiune.

După ce ați selectat viitoarea dvs. canisa de câine pentru în aer liber, va trebui să știți cum să o curățați, să vă îngrijiți și să o mențineți. Mai jos, voi discuta câteva dintre modalitățile pe care le puteți curăța și păstrați canisa de companie în aer liber pentru ao face cât mai mult timp și durabil posibil.

Modalități de curățare și menținere a caniselor de câini în aer liber

Eliminarea mayhem de întreținere: modalități de a curăța cu ușurință o canisa de câine în aer liber

Primul punct de referință este întotdeauna bunul dvs. simț. Citiți instrucțiunile furnizate cu canisa. Nu sunt acolo accidental.

Direcțiile și manualele vin cu totul tot ceea ce cumpărăm, deci dacă există recomandări sau instrucțiuni speciale de produse, va trebui să le vedeți pentru a optimiza durata durabilității canisei.

În al doilea rând, constatați ce material (e) este fabricat din nou canisa. Verificați dacă noua dvs. canisa de câine în aer liber este o combinație de materiale cum ar fi lemnul, plasticul și metalul.

LEGATE DE: Primul camping al catelului - aducând acasă la în aer liber

Dacă canisa de câine are părți metalice, știți că, chiar dacă părțile sunt fabricate din oțel inoxidabil, ar trebui să-l curățați în mod regulat. Amintiți-vă că canisa a fost afară, așa că este probabil ca acestea să se dețină destul de murdare și va trebui să curățați metalul, chiar dacă este inoxidabil.

Weiman Spray din oțel inoxidabil a fost revizuită de numeroase site-uri de îmbunătățire la domiciliu ca unul dintre cei mai buni agenți de curățare din oțel inoxidabil pe care îl testează ca fiind alegerea lor numărul unu. Se va curăța murdărie cu încăpățânare și murdărie fără a lăsa un reziduu.

Oțelul inoxidabil ar putea să arate un pic mai întunecat după ce îl folosiți, potrivit unor recenzii. Dacă doriți un curățător din oțel inoxidabil nontoxic, Puteți încerca să utilizați în schimb uleiul de măsline. Uleiul de măsline nu pare a fi o soluție evidentă de curățare, dar este.

Uleiul de măsline extra virgin nu va face oțelul gras dacă vă apropiați corect. Tot ce trebuie să faceți este să utilizați acest lucru pentru a curăța oțelul și apoi ștergeți orice exces cu o cârpă. Dacă aveți un câine care îi place să mestece bare, folosind un curat netoxic este cu siguranță o idee bună.

LEGATE DE: Cum de a alege capacul drept al câinelui

Dacă canisa dvs. este făcută din lemn sau are părți din lemn, chiar dacă lemnul este acoperit, este încă o idee bună să o curățați. Curățați lemnul, ștergând mai întâi resturile vizibile de pe lemn cu o cârpă uscată. Ștergerea lemnului cu o cârpă uscată În primul rând vă va economisi timp și nu va face nici o murdărie pe lemn să devină înrădăcinată.

Apoi, combinați ¼ ceașcă de orice săpun de spălare a farfurilor cu un galon de apă caldă. Se amestecă și folosește asta pentru a curăța lemnul. Apa caldă ajută la coborârea murdăriei care a intrat pe canisa, dar săpunul este suficient de blând încât nu vă va face rău mâinile.

Nu spălați-o pe canisa de câine, deoarece aceasta poate cauza să se poarte în jos. Spălarea de energie este un proces foarte dur, deci este mai bine să folosiți un grăsime de culoare veche de modă veche pentru a obține Crăciun de câine în aer liber curat.

Modalități de curățare și menținere a caniselor de câini în aer liberDacă doriți să oferiți o atingere de finisare a polonezului de lemn, o modalitate netoxică de curățat este cu ¼ ceașcă de suc de lămâie și ½ ceasca de ulei de măsline extra-virgin. Polishele netoxice și curățătorii sunt sugerate pentru proprietarii cu câini care mestecau sau linge lemnul canisei. Eliminarea substanțelor chimice dăunătoare le păstrează mai sigure (și ajută și mediul).

Dacă aveți o canisa din plastic, lucrarea dvs. este destul de ușoară. Plasticul este destul de ușor de curățat, și puteți utiliza un săpun simplu și apă pe care am recomandat-o cu bit-ul de curățare a lemnului. Dacă plasticul este într-adevăr murdar, încercați să amestecați oțet alb și apă caldă, de asemenea o alternativă de curățare netoxică.

LEGATE DE: Costurile ascunse ale proprietății câinilor

O parte a menținerii caniselor de câine în aer liber se asigură că părțile folosite cel mai adesea sunt păstrate în formă bună. În acest caz, una dintre acele părți sunt balamalele. Balamalele ușii trec prin cea mai mare uzură în comparație cu Restul canisei. Întotdeauna deschideți-i să intre și să iasă.

Unele canneluri în aer liber pentru câini nu au balamale, ci pentru cei care fac, trebuie să le păstrați bine, pentru că în acel mod veți putea să intrați și să ieșiți ușor. Pentru balamalele non-intrare, dacă aveți nevoie să stocați canisa, acesta se va prăbuși mai repede (fără luptă). Încercați unsoare de litiu alb pentru a menține balamalele ușilor bine lubrifiate.

Sfaturile ultimele și cele mai de bază pentru menținerea unei canisme de câini în aer liber este o întreținere regulată. În timp ce aceste sfaturi funcționează excelent, trebuie să le utilizați și Curățați mai mult de o dată O lună pentru canisa de a rămâne în stare excelentă (o dată pe săptămână, dacă câinii tăi folosesc în mod regulat canisa). Prin implementarea regulată a acestor tehnici de curățare, puteți păstra canisa de câine în aer liber într-o formă vârf-top!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să curățați și să mențineți caniculele de câini în aer liber