Micro & # 038; xxl bullies: este o reproducere extremă a primei epidemie?

Micro & # 038; XXL Bullies: este o reproducere extremă a primei epidemie?

De ce face Pitbull și Bully crescători Drifge departe de standardul oficial și de a rasa versiuni mai mari sau mai mici, în loc să se lipi de dimensiunea standard? Este, în zilele noastre, o tendință clară cu toate rasele, dar mult mai mult cu rase bully unde sunt atât de multe Noi tipuri cum ar fi un buzunar, mini, maxi, xl, xxl, gigant și așa mai departe.

În lumea bully, Am văzut o înclinare a crescătorilor care reproducă cea mai mare și cea mai mică din rasă. Am văzut câini giganți ca dinastia întunecată K9`s "Hulk" care cântăresc peste 170 kg. până la micro Bullies cântăresc doar o simplă 30 kg, cu aproape totul între ele.

Cred că această obsesie nouă cu dimensiunile câinilor a fost întotdeauna o parte a naturii umane. Tindem să avem o obsesie cu cea mai mare casă, cea mai mare mașină, cea mai mare Tot. Aveți același proces de gândire cu versiunea suplimentară mică a rasei.

Oamenii se străduiesc să aibă cele mai unice și personalizate de fiecare câine, mașină, casă, îl numiți. Acum, pentru a da seama dacă acest este bun este o altă poveste și # 8230;

De ce au luat rasele agresive?

În ultimii ani, rasele bully și pitbull au câștigat popularitate extremă. Această nouă popularitate profundă a primit această rasă uimitoare în mâinile tuturor oamenilor din fiecare aspect al vieții. Am văzut rase complet diferite de la acești noi crescători. Este trist să vezi unele dintre producțiile urâte produse de crescători în aceste zile. În timp ce, pe capătul opus, este uimitor îmbunătățirile pe care rasa le ia an după an.

Majoritatea crescătorilor dau doar cumpărătorului ceea ce doresc, o concentrare asupra dimensiunii și a culorii. Dar cel mai mare factor pe care l-am observat de-a lungul anilor a fost sigur că majoritatea lucrurilor devin populare: banii bătrâni buni. Am vândut personal mai mulți câini de peste 10.000 de dolari, care, cu acei bani, atrage prea mulți oameni pentru a începe reproducerea acestei rase. Mai ales pentru că sună atât de ușor să ai niște pui, iar apoi oamenii cred că aducerea acestui tip de bani este doar o chestiune de postare a anunțurilor aici și acolo. Deci, când sună ceva acea Ușor, ajungeți să aveți o coadă de oameni care o încearcă. Ei vor afla rapid altfel, dacă se vor lipi de reproducere.

Bătălia exotică
Un bully exotic scurt, foarte scăzut. Din ce în ce mai mulți crescători au ras acești bullieri americani de dimensiuni mari. (credite: Bullypedex)

Cea mai bună modalitate de a pune acest lucru în perspectivă este atunci când vedeți pe cineva care joacă un sport profesionist și martor a milioane de dolari pe care îl câștigă. Majoritatea oamenilor nu coboară doar pe canapea și hotărăsc să fie pe teren în dimineața următoare. Motivul pentru care acești oameni nu o fac este că își dau seama cât de greu și dificil este să obțineți atât de bine la fotbal. Dar ceea ce oamenii nu dau seama în reproducerea pitbulls și bullieri este că, de asemenea, concurează împotriva mii de alți crescători pentru doar câțiva clienți selectați.

Căderea câinilor de reproducere extreme

Problema principală cu reproducerea XX (XXX) L sau Micro Breese este numeroasele probleme de sănătate inerente din cauza unor astfel de practici de reproducere extreme. Dacă dimensiunea dvs. este factorul dvs. determinant în reproducere, sunteți obligat să aveți probleme de sănătate, deoarece majoritatea crescătorilor care urmează acestei fantezii nu iau în considerare alte atribute.

Cea mai obișnuită preocupare de sănătate este structura corpului și displazia de șold în specimenele XL ale raselor bully. Mai multe rase exotice au de asemenea Probleme cu displazia șoldului precum și picioarele din față și spate. Aceste condiții proaste de sănătate au ca rezultat o viață scurtă, dureroasă, uneori, ajungând doar la 5 ani. Articulațiile și problemele structurii corpului au ca rezultat imobilitate și handicap.

Cu atât de mulți oameni care gândesc că fiecare câin care trăiește este o perspectivă de a crea, există o garanție pentru mii de câini să nu aibă acasă. Acesta este motivul pentru care reproducerea nu este pentru toți dacă nu sunteți foarte serioși în legătură cu aceasta și doriți să aduceți ceva special la masă (și rasa.)

Cum să evitați această epidemie ca cumpărător?

Pentru viitorii cumpărători care se întreabă probabil cum să evite acești crescători răi care supraîncărcă și să vândă puii nesănătoasă, cea mai mare acțiune pe care o puteți lua este să cercetați amelioratorul și să găsiți alți clienți pe care au vândut câini. Cel mai bun pariu este să găsești un crescător de reputație.

De asemenea, am învățat să stau departe de crescători cu punctul lor de vânzare unic sau major fiind să-i promoveze câinii să fie cel mai mare sau mai mic în dimensiune. Acești crescători tind să aibă mai multe probleme de sănătate găsite în stocul de reproducere și așternut.

Un crescător care își ia câinii pentru o evaluare completă a sănătății părinților și a puilor înainte de a le lua acasă este cel mai bun pariu pentru a vă asigura că obțineți un animal de companie sănătos. Cu acest lucru în minte, nu aș cumpăra un catelus decât dacă are o garanție de sănătate de 1 an. Pur și simplu pentru că pot apărea mai multe probleme de sănătate odată ce începe câinele pe deplin mature, cum ar fi problemele pielii care provoacă problemele de blană de câine pentru viață.

Wrap-up

Bătrânii se mișcă într-o direcție mai bună pentru crescători, proprietari și toată lumea care interacționează cu ei în fiecare zi. Dacă sunteți în căutarea de a adăuga un bully la gospodăria dvs., asigurați-vă că cercetați amelioratorul și cumpărați doar puii de la crescătorii certificați de sănătate și de sănătate. Nu uitați să cumpărați cel mai mare, cumpărați cele mai sănătoase, cumpărați cele mai bune.

Credite de imagine recomandate ABC News / Ruaridh Connellan / Barcroft Media / Landov.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Micro & # 038; xxl bullies: este o reproducere extremă a primei epidemie?