Rezultatele afișărilor naționale de câini 2017 sunt aici

Mai mult de 2.000 de câini din fiecare rasă s-au îndreptat spre frunze pentru cel mai bun spectacol, iar rezultatele au oamenii se întreabă dacă Chewbacca a concurat în acest an.

Această Ziua Recunostintei a fost o zi pentru iubitorii de câini să fie recunoscători pentru mâncare, familie și mii de câini incredibil de adorabili pe care i-au văzut lucrurile la spectacolul național național de câine din NBC.

NBC difuzare a spectacolului național de câini din 2017 de la Centrul de Expo Philadelphia din Oaks, Pennsylvania a adus cele mai bune câini de la fiecare rasă și grup la nivel național și un grup de judecători a avut o slujbă super-dură de a încerca să aleagă cele mai bune din fiecare grup.

Rezultatele sunt în, dar judecătorii nu au avut un timp ușor de ales! Cu un record din 191 din cele 202 de rase și soiuri sancționate ale clubului american disponibile, pe ecran, spectacolul de câine din acest an a făcut istorie.

LEGATE DE: Ziua Recunostintei Dog Show 2017: 4 motive pentru care ar trebui să-l urmăriți

Acum, la fel de mult cum iubesc câinii, mi-am zgâriat capul puțin la unele categorii. Care este diferența dintre o rasă de jucării și o rasă non-de lucru?

Iată o defalcare din tipurile și descrierile categoriei oficiale pentru a ne ajuta non-experții să înțeleagă diviziunile un pic mai bine.

Concurența a fost lovită de Grupul Hound, care a arătat o mare varietate de forme, dimensiuni și stiluri de acoperire. Whippet bate restul pentru acest grup.

În ciuda controversei asupra veriilor lui Pit Bull, American Staffordshire Terrier a mers la BAT pentru rasa lui și a ieșit la vârf ca cel mai bun în categoria terrier.

Unele rase bine cunoscute și iubite au concurat pentru cele mai bune dintre cele mai bune din grupul de lucru, cum ar fi Rottweiler, Husky Husky și Bernese câine de munte. Dar mai puțin cunoscut Câine de apă portugheză a câștigat primul loc în această categorie.

A Buldog francez a ieșit împrăștiată într-un guler de diamante, și nimeni nu putea să nege că ea a fost cea mai mare și chic printre restul! A luat-o acasă pentru rasele non-de lucru.

Iată rezultatele spectacolului național de câine 2017!

In timp ce Romanian Springer Spaniels de multe ori bateți restul în concursuri de câine sportive, este pentru un motiv. Ele sunt personalizate, adorabile și foarte capabile să-și îndeplinească locurile de muncă. Concursul din acest an nu a fost nicio excepție de la dragostea Americii pentru această rasă, iar un Springer englez a luat acasă aurul pentru rasele de lucru încă o dată.

Iubitul Komondor (aka: "MOP Dog") a devenit destul de puțini capete pentru runda de vânătoare, dar a fost bătut de un Vechi English Sheepdog.

Iată rezultatele spectacolului național de câine 2017!
KOMONDOR & # 8220; MOP Dog.& # 8221;

Niciunul dintre câini care concurează cel mai bine în grupul de jucărie seamănă cu mopuri, dar asta nu a împiedicat alegerile de a fi greu. Pentru această categorie, judecătorii au avut un timp greu să aleagă cine a fost mai drăguț între o haină lungă Chihuahua și adorabilul său de șase ani!

Iată rezultatele spectacolului național de câine 2017!

Dar a fost a Bruxelles Griffon numit Newton care nu numai că a bătut toate celelalte piese de jucărie, dar bate fiecare alt câine pentru a lua acasă premiul pentru cel mai bun preț pentru 2017.

Iată rezultatele spectacolului național de câine 2017!

Fața drăguță a lui Newton a avut oamenii să se întrebe dacă un câine a câștigat sau dacă Chewbacca a intrat în competiția din acest an!

Iată rezultatele spectacolului național de câine 2017!

Newton și manipulatorul său, Susan Dipew, planificate pe ieșirea pentru înghețată pentru a sărbători victoria lor câștigată și înmuiați în starea Star a lui Newton.

Iată câștigătorii pentru concurența națională de nume de câine 2017. Care a fost favoritul tău?

  • Lucrul: câine de apă portugheză
  • Terrier: American Staffordshire Terrier
  • Herding: Over English Sheepdog
  • Hound: Whippet
  • Sporting: Engleză Springer Spaniel
  • Toy: Bruxelles Griffon
  • Non-Sporting: Buldog francez

Citiți următorul: Cele mai populare câini din America

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Rezultatele afișărilor naționale de câini 2017 sunt aici