Doriți să aflați ce rase se face mutt?

Doriți să aflați ce rase se face mutt

Toți am făcut-o. Vedeți un câine la parcul Groomer sau Dog și vă gândiți la voi "Ce rasă este acea mutt?"Ei bine că Mutt este câinele tău și te-ai săturat să te întrebi ce rase a fost alcătuită, există o nouă aplicație de la Microsoft care vă va spune. Desigur, acest lucru este mai mult un instrument de căutare a atenției decât o aplicație bazată pe științific, dar este încă o mulțime de distracție.

Se numește Fetch!, și a fost lansat la începutul acestei luni. Puteți accesa instrumentul prin intermediul Ce-câine.net și pot fi descărcate la dispozitivele care rulează pe iOS-urile Apple sau utilizate ca aplicație web. Fetch! este cea mai recentă tranșă din campania Microsoft axată pe potențialul cercetării în scopul de învățare a mașinilor.

Doriți să aflați ce rase se face mutt

Cercetarea se face printr-un grup Microsoft Research care se află în Regatul Unit, împreună cu alți cercetători și ingineri cu sediul în Seattle. Eforturile anterioare în campanie au inclus o aplicație care a revizuit mustaș, unul care a încercat să pătrundă o vârstă utilizator și un alt care a evaluat procentajul pe care două persoane seamănă reciproc. Toate programele funcționează cu un tip de software de decodare a fotografiilor.

LEGATE DE: Cum câinii ajută oamenii: 5 cele mai bune povești

Fetch! este foarte simplu de utilizat. Pur și simplu încărcați o imagine a câinelui pe care doriți să le răspuns și programul va analiza fotografia și vă va oferi rezultatele. Identificarea conținutului de imagini a fost un punct de poticnire pentru cercetătorii care încearcă să dezvolte software mai inteligent, iar Microsoft încearcă să atragă atenția asupra progresului pe care îl fac în domeniu.

Există cu siguranță mai mulți proprietari de câini în lume decât proprietarii de mustață, astfel încât această nouă aplicație poate fi o lovitură. Mitch Glodberg, Un director de dezvoltare la Microsoft Research spune că cadrul programului vă permite să luați un domeniu (în acest caz, câini) și să recunoașteți multe clase diferite (sau rase) în acel domeniu.

S-ar putea să vă întrebați de ce ați fi nevoie vreodată să utilizați această aplicație de mai multe ori. Verificați pentru a vedea ce rezultatele sunt fotografia puilor și apoi ați terminat, corect? Gresit! Aplicația este proiectată pentru utilizare repetată.

Desigur, a trebuit să încerc pentru mine și este un fel de dependență. Așa că am încărcat fotografia câinelui meu și aplicația sa întors cu rezultatele. Știa că câinele meu era un labrador, dar dacă rasa este necunoscută, vă va arăta un procent din cele mai apropiate rase. Apoi puteți face clic pe procentaj și veți obține o listă cu primele cinci rase pe care câinele dvs. ar putea fi.

Doriți să aflați ce rase se face mutt

LEGATE DE: 13 cele mai bune filme de câine disponibile pentru streaming chiar acum

Aplicația vă permite, de asemenea, să obțineți mai multe informații despre rasele, care este un instrument excelent pentru orice proprietar de câine. Odată ce ați obținut toate informațiile pe care le doriți despre câinele dvs., câinele prietenului dvs. sau câinele pe care l-ați văzut la parcul de câine, puteți încerca funcția de distracție ascunsă Apps.

Fetch! vă permite să încărcați și imagini ale oamenilor. Vă va spune ce tip de câine crede fotografia se pare ca și de ce. Potrivit Microsoft, nicio imagine nu va da același rezultat. Poate arăți ca un terrier Yorkshire într-o singură fotografie și în altul seamănă cu un Chihuahua.

De asemenea, puteți încărca fotografii de obiecte inanimate. Fetch! vă va spune că nu a putut găsi câini și va face o presupunere informată despre ceea ce crede că obiectul este. Dacă vă plac rezultatele, aveți și capacitatea de a le distribui prin intermediul mediilor sociale sau prin e-mail. Crede-mă, făcând poze cu prietenii și familia dvs. pentru a vedea ce tip de câine seamănă este mult mai distractiv decât credeai. Este și o aplicație prietenoasă cu copiii!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Doriți să aflați ce rase se face mutt?