15 Rase fabuloase de câine fawn

rase cu blană colorată

Pantofii de canine vin într-o gamă de culori și modele frumoase, de la Jet Black la Merle Minle. Astăzi, vom străluci un reflector pe câinii de culoare Fawn și vom împărtăși 15 dintre favoritele noastre!

Vino verificați-le!

Ce culoare este "Fawn, & # 8221; Oricum?

Fawn este o nuanță de maro deschis, deși în doggos, culoarea poate varia oriunde de la bronz moale la lumină roșiatic sau galben-maro. Unii oameni pot numi, de asemenea, Fawn "blondă" sau "cremă."

Câinii Fawn pot avea o mască de față neagră în jurul botului, dar nu întotdeauna.

Culoarea FAWN seamănă, de asemenea, cu alte culori și modele de haină, iar cuvântul "Fawn" este inclus în cel puțin un alt tip de culoare. Acest lucru duce, din păcate, la o anumită confuzie între proprietari, dar vom încerca să vă ajutăm să înțelegeți diferențele dintre ele de mai jos.

Cum se deosebește Fawn de Saby?

câine colorat
Fawn Pupper.
Câine acoperită cu vase
Pupper Slab.

Saby este un model de strat care implică bascularea neagră La capetele părului individual al unui câine. Dar părul pe câini cu acest model de culoare poate fi undeva în partea savală a spectrului de culori în jos de rădăcină.

In practica, Câinii cu blană maronie sunt de obicei numiți Fawn, cu excepția cazului în care prezintă sfaturi negre pe firele individuale. În aceste cazuri, câinii sunt considerați săi.

Atât Fawn cât și Sable sunt gene dominante, controlat de AY alela.

Cum se deosebește Fawn de Brindle?

câine colorat
Fawn Doggo
Brindle colorat câine
Brindle Doggo

Fawn este o culoare în timp ce Brindle este un model. Câinii de brânză au o haină brună, cu ciocolată neagră sau owirl-negru sau o dezbrăcare într-un aspect distinct de tigru.

Deci, în timp ce câinii de brânză pot fi maroniei, ei arată de obicei destul de diferiți de câinii etichetați ca având o haină plină (care nu include Swirls sau Stripes).

Ce înseamnă Blue Fawn?

Blue Fawn Franceză
Blue Fawn Dog Image de la Pinterest.

Albastru Fawn se referă la o nuanță diluată de gri sau "albastru", Așa cum este cunoscut în lumea câinelui. Blue Fawn este, de asemenea, cunoscut sub numele de Lilac sau Isabella în cercurile de câine Fancier.

Gena albastră Fawn este totuși independentă de gena "tipică" Fawn și este localizat la un loc diferit. Gena albastră Fawn este Situat pe locusul D, În timp ce gena FAWN convențională este situată pe un loc.

15 Respirații de câine de culoare Fawn

Acum că știm ce este colorarea Fawn, hai să ajungem la lucrurile bune! Iată câteva dintre rasele noastre preferate de câine Fawn:

1. Buldog francez

Fawn colorat francez

Fawn este frecventă printre francezi, o însoțită de acțiuni cu o personalitate ca fiind memorabilă ca coaja lui. Întotdeauna gata să se joace sau să se hrănească, franceza a luat lumea Doggo de furtună. Este un câine de familie excelent, deși poate fi încăpățânat, astfel încât părinții de puști pentru prima dată ar putea găsi rasa provocatoare de a se ocupa.

El este un rasă bine potrivită pentru viața de viață, deoarece el necesită un exercițiu limitat în afara unei plimbări zilnice și a jocului de interior. Francezii au numeroase probleme de sănătate și limitări, inclusiv o incapacitate de a înota bine, probleme de respirație și boală oculară.

2. Mastiful englez

Fawn Mastiful colorat

Acești canini colosali vin în multe nuanțe, inclusiv Fawn. Stratul său scurt este ușor de îngrijit cu periajul ocazional, dar el a vărsat o sumă corectă. Și pentru an câine extra-mare dimensiunea lui, că părul colorat poate să se adune repede. Drool este un alt punct lipicios de luat în considerare.

În timp ce el a fost inițial crescut pentru munca gardian, mastifful englez (ca mulți mastiffs și Mastiff-amestecuri) este acum un cartof de canapele mult iubit, care se bucură de plimbări cu blândețe în jurul blocului și a bursei. El poate fi un gigant încăpățânat, totuși, asigurându-vă că este înscris în clasele de ascultare de la o vârstă fragedă.

3. Chow Chow

Fawn colorat colorat

Chows pot fi fawn, roșu, negru și albastru - o culoare care apare și pe limba lui! Acest Chineză câine rasă`s stratul gros vine în soiuri dure și netede, ambele având un substrat dens. El aruncă foarte mult cum se schimbă anotimpurile și ar trebui să fie periat zilnic în acest timp pentru a îndepărta aglomerările de păr, cu o îngrijire specială în jurul coastei sale, unde se pot acumula încurcături. 

Un membru al familiei Spitz, chow-ul este foarte inteligent, deși uneori poate gândi calea lui este cea mai bună și ignorați comenzile dvs. Această încăpățânare face o pregătire pozitivă în desfășurare. El are, de asemenea, o tendință de a neîncredere străini, așa că lucrează la socializare de la o vârstă fragedă pentru a preveni aloofitatea.

4. Marele Dane

Fawn colorat mare dane

Fawn Marele Danezi sunt relativ comune, deși au venit și în modele ca negru solid, albastru și capturarea ochilor arlechin. Haina sa scurtă nu aruncă mult, deși la dimensiunea lui, părul de zbor se pot acumula rapid. Acest păr scurt, spiky înseamnă, de asemenea, că nu este potrivit pentru a cheltui o tona de timp în afara în timpul iernii, astfel încât investițiile într-o jachetă de dimensiuni jumbo pentru plimbări este o idee bună.

Marele Danezii fac câini de familie mari, deși pot fi prea mari pentru romping cu copii mici. Zilele zilnice și de joc sunt musturi, deși ar trebui să se acorde o atenție deosebită să nu-și accentueze articulațiile prea mult pe măsură ce crește. Blotat este un risc semnificativ cu această rasă, deci vorbiți cu veterinarul dvs. despre cele mai bune practici de hrănire și udare.

5. Mops

Pug cu haina falsă

O canină clownish care vine în Fawn și Black, Pugul este un tip mic de Sosac cu o personalitate mare. Distracția se află în prim plan pentru această rasă de companie, făcându-l minunat câine pentru o familie ocupată cu copii. În timp ce este activ și jucăuș, nevoile sale de exerciții fizice pot fi îndeplinite cu ușurință prin jocul de interior sau prin o plimbare zilnică.

Din moment ce este o rahieficalică (cu fața în față), el se luptă să respire la temperaturi extreme, așa că păstrați timpul în afara timpului minim în timpul verii și iarna. El este, de asemenea, predispus la leziuni oculare și boli din cauza ochilor lui mari și proeminenți.

6. American Pit Bull Terrier

Fawn Pit Bull Terrier

Fawn este una dintre multe nuanțe găsite în American Pit Bull Terrier. Părul lucios închis este ușor de îngrijit, iar vărsarea în mod obișnuit rămasă ușoară și ușor controlată prin periaj ocazional. Alergiile sunt o preocupare pentru el, totuși, astfel păstrați un ochi apropiat pe piele pentru semne de roșeață sau mâncărime.

El este dedicat familiei sale, dar va avea nevoie de o expunere pozitivă timpurie la noi oameni și animale pentru a evita aloofitatea. El este binecunoscut pentru conducerea și energia sa, care împrumută bine la sporturile canine, cum ar fi agilitatea și flyball-ul.

7. Dogue de Bordeaux

Fawn colorat Dogue de Bordeaux

Acești puii cu fața în picioare vin în patru culori: Fawn, Roșu, Mahogany și Isabella. Așteaptă părul în jurul casei cu o dogue, așa cum este cu siguranță nu Reducerea câinilor scăzute. Ridurile sale cu personalitate și Jowls necesită o curățare ocazională pentru a menține iritarea pielii și Drool la Bay, de asemenea. În afară de aceasta, aspectul său frumos este o întreținere relativ scăzută.

Dogue este un mare câine de familie, dar dimensiunea sa mare poate fi o problemă cu copii mici în jurul valorii de, uneori, își uită dimensiunea lui. Dogues sunt unul dintre mastifii mai ușor de antrenat, deși întotdeauna continuă să învețe pozitiv și recompensează pentru a evita tulburarea sufletului său sensibil.

8. Perro de presa canario

Fawn-colorat Presa Canario
Imagine de la 17QQ.COM.

Un mastiff regal care vine în Fawn, Argint, Brindle și dincolo, Presa nu este de stat super-comun. Un câine de lucru la inimă, îi place să-și pună corpul puternic pentru a lucra, indiferent dacă ajută la fermă sau să se alăture cu o excursie. Nu este un câine pentru proprietarii neexperimentați, așa cum poate și va testa limitele așa cum vede potrivit. Acest lucru face ca regimurile de formare și socializare în curs de desfășurare.

În afara antrenamentului și exercițiilor, Presa este un deținător relativ ușor, cu nevoie de îngrijire limitată, deoparte de periajul ocazional și curățarea urechii. Presa dvs. poate, de asemenea, să drool, mai ales după o excursie la castronul de apă, așa că păstrați o cârpă la îndemână pentru ștergerea după cum este necesar.

9. Boxer

Fawn Boxer Dog

Boxerul Boxer poate fi în multe culori, inclusiv Fawn. Întotdeauna în jos pentru un joc de minge de backyard sau o excursie, este un pui fericit-go-norocos care prosperă în medii familiale. Acest atașament profund față de oameni poate duce la comportament necorespunzător dacă a plecat singur prea mult, așa că asigurați-vă că prietenul tău boxer devine o mulțime de o singură dată. El are nevoie de exerciții zilnice și el este un candidat principal pentru un sport Dogggo, cum ar fi agilitatea.

Boxerul este relativ ușor de instruit și o alegere superioară pentru proprietarii de câini de primăvară (în special cei cu copii sau tineri kiddos). Păstrați-i de antrenament și veți fi răsplătiți cu un dulce, oameni-plăcere de un pooch cu un arsenal de trucuri cool.

10. Shar Pei

Fawn Colorat Shar Pei

O ploaie rapidă cu un curcubeu de opțiuni de culoare, cum ar fi Fawn, Caise și Roșu, Shar-Pei este o față unică în lumea câinelui. Hatul său scurt are nevoie de puțină întreținere, deși pliurile și urechile sale trebuie curățate frecvent pentru a preveni iritarea. El aruncă în mod regulat, așa că ar putea să nu fie cea mai bună alegere pentru persoanele care suferă de alergie.

Este un loial și lăsat înapoi, Reducerea câinilor cu întreținere redusă, dar el poate fi destul de independent, ducând la momentele de încăpățânare care poate fi legendar. Asociate cu o aversiune față de străini și câini noi, este o alegere mai mică decât cea ideală pentru proprietarii de câini de la Newbie.

11. Saluki

Fawn-colorat Saluki

Fawn este una dintre cele mai multe culori pe care le veți vedea în acest conflict elegant. Haina lui frumoasă vine atât netedă, cât și în pene, cu varietatea cu pene recunoscută de urechile sale matasoase și capetele de lungă durată numite "pene."Haina Saluki este ușor de îngrijit, deși Salukis cu pene vor avea nevoie de urechea obișnuită și de pieptănat pentru a preveni încurcările.

Ca toate împrejurimile (care au fost inițial dezvoltate ca Rase de vânătoare), Saluki-ul tău nu ar trebui să fie niciodată de încredere în lesa, așa cum o să știe după orice ispită, fie că este o veveriță sau o pisică a vecinului tău. Natura lui sensibilă și dulce este una dintre cele mai bune calități ale sale, deși ar trebui luată în considerare în timpul antrenamentului pentru a preveni rănirea sentimentelor sale.

12. Shepherd anatolian

Fawn colorat anatolian

Acest loially Tuză de tutoreStraturile Fawn variază de la o lungime scurtă la medie. Ambele tipuri de straturi suferă de vărsare sezonieră grea și au nevoie de sesiuni de periere extra pentru a elimina smocurile libere de păr. Originile de lucru ale Anatolianului sunt cele mai potrivite pentru o casă cu o cantitate bună de terenuri împrejmuite, deși plimbările zilnice pot, de asemenea, să-și satisfacă nevoile de exerciții.

În timp ce el este un pooch, el are o personalitate puternică care necesită un proprietar cu experiență. Primul său instinct este de a proteja, adică că nu este cel mai acceptat de câini ciudați sau oameni. Sunt necesare socializarea și formarea precoce pentru a-l ajuta la conducerea în direcția cea bună.

13. Chihuahua

Chihuahua Chihuahua

Chihuahuas sunt pui de dimensiuni de pint (de obicei considerate cea mai mică rasă din lume), care vin într-o varietate de culori, inclusiv Fawn.

În timp ce el este de dimensiuni mici, el împachetează o personalitate gigantic, cu o natură sassy că câinii rivali sunt mult mai mari decât el este. Este un Lapdog minunat, dar este, de asemenea, fericit să se angajeze în joc, făcându-l un favorit în familii cu copii mai mari.

Chihuahua (precum și Chihuahua amestecă) funcționează bine în setările apartamentelor, cu o plimbare zilnică satisfacerea nevoilor sale de exerciții. Ca și alte rase de jucărie, periați în mod regulat dinții pentru a-și păstra copiii frumos și sănătoși, deoarece este predispus la problemele dentare.

14. Bullmastif

bullmastiful colorat

Fawn este una dintre numeroasele culori văzute pe bullmastiff, un Molosser puternic al cărui haină scurtă are nevoie doar de periaj ocazional. Capul său masiv are un bot scurt care face un mediu cu aer condiționat, trebuie să fie, așa cum este el nu A Părcarea câinilor bine potrivite pentru vreme caldă. Aceste falduri faciale adorabile necesită, de asemenea, o atenție deosebită pentru a elimina orice resturi care pot provoca iritarea pielii.

Este un câine mare, puternic construit, care are nevoie de o pregătire consistentă de la puppyhood. În timp ce el este fericit să asculte comenzi, el nu este întotdeauna dornic să se întâlnească cu străini, astfel încât să încorporeze o mulțime de socializare cu noi oameni și animale de companie.

15. Greyhound italian

Greyhound italian colorat

Venind în toate culorile și modelele, cu excepția Brindle și Black și Tan, Greyhoundul italian este un pooch cu părul scurt, cu un spirit sensibil. De asemenea, cunoscut sub numele de Iggy, Greyhoundul italian este un tip mic afectuos care nu iubește nimic mai mult decât curling cu persoana preferată. Această natură delicată face o pregătire pozitivă, bazată pe recompensă.

Iggii sunt predispuse la problemele dentare, iar periajul regulat dinte este necesar pentru a-și păstra albușurile perle în formă de vârf. Haina sa scurtă este, de asemenea, o preocupare în climatele mai reci, deoarece acestea nu sunt Câini de rase care se dezvoltă în vreme rece. Deci, stocați-vă pe puloverele câinelui odată ce vremea se schimbă.

***

Îți împărțiți o casă cu un FIDO colorat Fawn? Este una dintre cele de pe lista noastră astăzi? Un alt? Spuneți-ne în comentarii!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 15 Rase fabuloase de câine fawn