15 Rase de câine de culoare uimitoare!

Rasele de câine Sable

Rasele de câine de câine sunt abundente, ceea ce ar trebui să vină ca nici o surpriză dat cât de popular (să nu mai vorbim frumos) acest tip de haina este. Indiferent dacă sunteți în cuddly lapdogs sau mastiffs mega-dimensionat, probabil veți găsi câinele pentru tine rocking modelul de strat.

Vino întâlniți niște tăieturi cu noi mai jos!

Ce este un strat de câine de culoare?

Modelul de strat de placă este uimitor, ca Arborele de păr este mai ușor la bază și se întunecă la vârf, oferindu-i un efect ombre.

Gena Saby este dominantă, ceea ce înseamnă că o singură genă este necesară într-un câine pentru a efectua colorarea.

Există trei variante de Sable: Sabile clare, Sabipate și Sable Shaded.

  • Clară clară sunt câini cu un strat roșu complet al corpului care arată schimbarea culorii părului în tot corpul.
  • S-au înșelat Afișați variația de culoare de obicei pe cap, spate și coadă.
  • Sumabilele umbrite au mai multe fire de păr brun și negru pe cap și înapoi.

15 rase de câine de culoare mare

În timp ce mulți câini au acest model izbitoare, aici sunt câteva standouts Sable Sabys peste:

1. Câine ciobănesc german

https: // instagram.COM / P / B7HB0IOBFLI

Păstorii germani vin în mai multe nuanțe, dar variația sigură este una dintre cele mai cunoscute.

Acest câine mare de lucru este un tovarăș fantastic de familie, iar inteligența sa este dificil de a se potrivi, făcându-l excelent Candidatul de rasa de caine pentru agilitate și ascultarea. El este, de asemenea, mult iubit câine de serviciu Datorită dorinței sale de a vă rog.

În timp ce rasa este un superstar câine, el are și întreprinderea de unul. Cu energie înaltă și cu spirit rapid, el are nevoie de o mare măsură de exerciții fizice și de stimulare mentală pentru a păstra fericit și de necazuri. Dacă nu este exercitat în mod corespunzător, el poate fi predispus la separare anxietate și comportament distructiv.

Dacă sunteți interesat de rasă, asigurați-vă că sunteți gata să vă ocupați de exercițiile fizice și de cerințele de atenție.

2. Shetland Sheepdog

https: // instagram.COM / P / BH4BPMVHFCX /

Sable Sheltie este cea mai recunoscută formă a rasei, deși vine și în multe combinații cu două tonuri și merle colorarea, de asemenea.

Haina lui lungă este frumos cum poate fi, dar necesită o cantitate bună de periere la Ține-ți vărsarea grea la Bay. El va fi în jurul urechilor, coatele și coada, astfel, acordați o atenție deosebită acestor zone.

Sheltie este iubită pe circuitul de agilitate datorită energiei sale ridicate și dornicității sale. Exercițiul regulat este necesar pentru a-și arde zoomiile, deși versatilitatea îi face un candidat pentru o serie de sporturi Doggo distractiv, inclusiv ascultarea, Herding, urmărirea și mai mult.

3. Bulldog englez

https: // instagram.COM / P / BR4Y6CLCT-C

Buldogul englez dons mai multe modele, inclusiv Sable.

El este un Coasa Dream proprietar de cartofi cu natura lui ladicală, iar o plimbare zilnică va satisface nevoile acestui carne. S-ar putea să vrei să-l încurajezi să se miște și să canteze puțin mai mult dacă îl observați, totuși, pe măsură ce rasa câștigă greutatea cu ușurință.

Ca o poochă cu fața în față, trebuie luată o atenție deosebită Lasă-l să se răcească în timpul verii pentru a preveni supraîncălzirea. De asemenea, trebuie să vă pregătiți pentru vremurile Stinky de când Buldogul este unul dintre Cea mai mare rasă de câini acolo!

4. Mops

https: // instagram.COM / P / B4N8N7ZNRF- /

Un alt pooch smuzat de smokosh este pugul.

Clownish și drăguț, Pug este un divertor natural născut și se potrivește bine cu cele mai multe familii. Este un tip mic prietenos, cu o inimă de aur, deși sentimentele sale se rănesc cu ușurință, deci păstrați-vă pozitiv.

El este un pui jucăuș cu primăvară în pasul său, dar nevoile sale de exerciții pot fi întâlnite cu o plimbare zilnică și joc de interior. Ca și buldogul, el necesită îngrijire suplimentară în timpul verii pentru a evita supraîncălzirea, și este predispus la ambalarea pe kilograme dacă exercițiul nu este o prioritate.

5. Borzoi

https: // instagram.COM / P / B8XLM_SBAHM /

Un doggo regal cu picioarele de zile, Borzoi este surprinzător de lumină pentru dimensiunea lui cu o nevoie ascunsă de viteză. El se mișcă grațios și împărtășește multe asemănări cu pisicile, inclusiv o lovitură încăpățânată care poate face dificilă formarea.

Dar în timp ce el poate împinge butoanele, este important să mențineți un ton pozitiv, deoarece Borzoi este un suflet sensibil. Care a spus: el este foarte dulce și blând cu cei dragi. Ca un conflict, el este legat de Chase, așa că nu este cel mai bun partener pentru câini mici sau pisici.

Rasa excelează la răcire și agilitate datorită vitezei sale incredibile. El este o energie ridicată și are nevoie de exerciții zilnice, deși ar trebui să fie mereu păstrat sau într-un spațiu închis de la el are o unitate de înaltă pradă și nu pot rezista critterilor ca iepuri.

6. Belgian Tervuren

https: // instagram.COM / P / B8UUDUWHJZ7 /

Un pui curajos cu energie fără limite, Tervurenul belgian este a CÂȘTIGUL CÂȘTIGULUI FAVORITĂ ÎNTRE DUMNEAVOASTRĂ și entuziaștii în aer liber.

Acest Bunny Energizer are nevoie de exerciții zilnice și de stimulare mentală să rămână fericiți și apreciază că are un loc de muncă de făcut, făcându-l un excelent concurent de herder și agilitate. El este un câine afectuos cu o nevoie de a vă mulțumi, dar are nevoie de un lider puternic, dar ferm pentru a-și păstra atenția.

Haina lui frumoasă este ceea ce oamenii observă cel mai mult și cu un motiv bun. El vine și într-un curcubeu de culori, adăugând la recursul său.

El cere perierea de două până la trei ori pe săptămână pentru a desprinde părul mort, deși sezonul său de vărsare greu de două ori mai greu va necesita îngrijire suplimentară pentru a menține blana de zbor.

7. Mastiful englez

https: // instagram.COM / P / BSMBSR7B5LM

Această canină colosală are mulți crescători, așa cum este unul dintre Cele mai mari rase de câine.

Dar în timp ce el este mare și responsabil, el nu necesită atât de mult exerciții cum credeți, cu o plimbare zilnică și jucați satisfacerea nevoilor sale. El este predispus să câștige greutate, așa că ar trebui să fie încurajat să facă o plimbare dacă se împachetează pe kilograme. Greutatea suplimentară este deosebit de greu pe articulațiile sale.

Mastifful englez este fericit-norocos, deși ar trebui să-l înscrieți în clasele de ascultare cât mai curând posibil datorită dimensiunii sale. El crește rapid, așa că vrei să-l sub control înainte de a fi complicat.

Haina sa scurtă este ușor de îngrijit, dar ar trebui să fii bine cu un pic de slobber dacă sunteți interesat de această rasă de când el scapă foarte mult.

8. Saluki

https: // instagram.COM / P / B8INGRNH0TG /

Un pooch elegant cu urechi lungi, pene, saluki este un cap-turner.

Acest conflict frumos necesită doar periaj ocazional și baie rară, deoarece el este relativ imun la "mirosul de câine", unii oameni vorbesc despre cineva. Este un puști blând cu un spirit delicat, deși dungiul său independent poate fi o provocare.

După cum puteți ghici din figura sa, el este un alergător și el cere exerciții zilnice pentru a arde energia. Acest lucru ar trebui să aibă loc pe un plumb sau o zonă bine securizată, deoarece unitatea de înaltă pradă a lui Saluki conduce la urmărirea comportamentului și a audierii selective.

Outlet-urile sănătoase pentru Saluki includ Lure Coursing, Agilitate și Flyball.

9. Engleza Shepherd

https: // instagram.COM / P / BBCOOZ-JSRF

Ca o rasă cu câine de fermă rădăcini, ciobanul englez are o etică puternică de lucru. El iubește o provocare și excelează la Brainteasers și ascultare.

El este, de asemenea, incredibil de agil, ceea ce îl face un tovarăș de jogging excelent. Exercitarea zilnică și stimularea mentală este o necesitate pentru a evita comportamentul distructiv, totuși.

Haina sa frumoasă vine în multe culori, deși proprietarii potențiali ar trebui să fie gata să abordeze periajul ocazional pentru ao menține. O recompensă pentru toată munca ta este un câine de calitate, deoarece păstorul englez este loial și mereu în căutarea de a vă rog.

10. Collie

https: // instagram.COM / P / B8V7FC1NEGT

Collie este un pui prietenos care este relativ ușor de antrenat. El este dornic să vă arate ce un câine bun poate fi, deși are nevoie de exerciții zilnice pentru a rămâne din necazuri.

Este un cric de toate meserii care excelează la aproape fiecare slujbă pe care o dați, inclusiv herding, agilitate, atrage cursa și multe altele.

Acest favorit de ecran de argint apare în mai mult decât doar umbra savală văzută Lassie & # 8212; El vine într-un curcubeu de culori și modele, precum și varietăți dur și netede. Puiile de acoperire brută necesită o periere mai frecventă decât omologii lor netedă, deși toți au nevoie de îngrijire obișnuită pentru a ține pasul cu vărsarea.

11. Dachshund

https: // instagram.COM / P / B79YOQDNZ6S /

Toată lumea preferată Wiener este destul de chameleon, venind trei soiuri de acoperire și multe culori și modele de capturare.

El este un patru subsoluri, cu o mare personalitate, care poate duce uneori la legendarii de încăpățânare. Formarea timpurie este o necesitate de a-și îndeplini independența, deși formarea bazată pe recompensă poate face lucrurile mai ușoare.

El are un nivel ridicat de energie pentru un astfel de câine mic, iar plimbările zilnice sunt o necesitate de a-l provoca. El trebuie să fie exercitat pe o lesa, totuși, deoarece unitatea lui de înaltă pradă poate duce la probleme dacă este liber să se plimbe.

Rețineți că este necesară o atenție deosebită pentru a vă proteja spatele dachshund, deoarece construirea lungă, scăzută este susceptibilă la rănire.

12. Belagian Malinis

https: // instagram.com / p / b8zkyurhl6s

Malinoisul belgian este un câine de lucru de top care este angajat la nivel mondial ca câine de poliție, tracker și multe altele.

Energia și devotamentul său sunt greu de vorbit, ducând la nenumărate actiole pentru curaj și un loc de muncă bine făcut. El nu un câine pentru proprietarul novice, deoarece el nu este fericit să aștepte în jurul casei pentru ca acțiunea să vină la el. El are nevoie de un loc de muncă de făcut și va acționa dacă a plecat la propriile sale dispozitive.

Malinois este incredibil de inteligent și ușor de antrenat. În timp ce el este un pui strălucitor, el are nevoie de antrenament timpuriu pentru a-și reduce obiceiurile obraznice, cum ar fi o rezervare cu străini și urmărirea instinctului.

Dacă puneți în munca grea pentru a se potrivi cerințelor sale, veți fi recompensați cu un tovarăș ascultător cu loialitate pe tot parcursul vieții.

13. Buldog francez

https: // instagram.COM / P / BSPPK1XH0LW /

O cutie de goofy cu o lovitură jucăușă, franceza este un favorit printre crescătorii câinilor mici.

În timp ce el este fericit să-și dea păsările cu anticul său prostie, o plimbare pe zi satisface nevoile sale de exerciții datorită naturii sale calde. Acest lucru îl face Resursă excelentă pentru câini pentru viața de viață Deoarece nevoile sale sunt întâmpinate cu ușurință.

Doar rețineți că, ca o pooch cu fața curată, trebuie să fiți atenți în timpul lunilor de vară pentru a vă asigura că nu se supraîncălzește.

Haina scurtă a francezului nu a vărsat prea mult și vine în multe culori și modele. Trebuie să acordați o atenție deosebită faiantelor sale, totuși, deoarece trebuie să fie păstrate curate și uscate pentru a evita iritarea pielii.

Acest tip prietenos este plăcut cu aproape oricine, dar el beneficiază de socializarea timpurie pentru a evita comportamentul bratty.

14. Chihuahua

https: // instagram.COM / P / B8WKDSLFQWZ /

Cea mai mică rasă este, de asemenea, una dintre cele mai diverse în culorile și modelele de strat, cu o privire foarte iubită în rândul fanilor.

Amandoua Variații lungi și scurte Chihuahua sunt ușor de îngrijit, deși va trebui să periați mai des băieții pufierilor. Toate Chihuahuas au nevoie de o întreținere obișnuită dentară, totuși, deoarece rasa este predispusă la pierderea dinților și decăderea.

Un Chihuahua bine rotunjit și socializat este încrezător și prietenos, deși copilul poate duce la agresiune și anxietate. El ar trebui să fie expus unor noi persoane și experiențe de la o vârstă fragedă pentru a reduce orice agresiune de teamă.

Este un Lapdog iubit cu abilități de zăpadă de neegalat, deși el este fericit să joace și să se distreze, de asemenea. O plimbare pe zi va satisface nevoile sale, dar ar trebui să vă ajustați dieta și programul de exerciții fizice dacă îl observați că câștige greutate.

15. Română Cocker Spaniel

https: // instagram.COM / P / B1LLH-8FRCK

Un puppy cu un aspect elegant, Cockerul englez a rămas una dintre cele mai populare rase din întreaga lume de zeci de ani.

Haina lui lungă vine în multe nuanțe și modele, deși toate necesită un regim regulat de îngrijire. Aceasta include periajul zilnic pentru a preveni covorașele. Deoarece este un proces de-a lungul vieții, trebuie să începeți să vă spălați cockul de la o vârstă fragedă, astfel încât el poate crește confortabil cu îngrijirea.

Cockerul este o rasă sportivă la inimă, așa că nu ar trebui să fie o surpriză prea mare că are o cantitate decentă de energie și spună. O sesiune zilnică de plimbare și de joacă poate satisface nevoile sale de exerciții, deși încă mai face un câine de vânătoare excelent pentru jocul de spălare.

Nume senzaționale de câini

Au un salariu dulce care are nevoie de un nume bun? Verificați câteva dintre ideile noastre preferate de nume de nume de câine de mai jos!

  • Mabel
  • Caramel
  • Tăbăcar
  • Cupru
  • Brownie
  • Sadie
  • Cacao
  • Latte
  • Toffee
  • Kona
  • Ember
  • Foc
  • Oakley
  • Bambi
  • Miere
  • Bourbon
  • Cidru
  • Urs
  • Pin
  • Molid
  • Woodrow
  • Rowan
  • Buckeye
  • Pentru odihnă
  • Cafeniu
  • Paine prajita
  • Covrig
  • Hershey
  • Woody
  • Foxy
  • Pepită
  • Penny
  • Ghimbir
  • Miere
  • Elan
  • Scorţişoară
  • Urs
  • Nucşoară
  • Whisky

***

Aveți o cutie de rezervă la domiciliu? Este una dintre rasele enumerate mai sus sau altul? Aruncați un comentariu și anunțați-ne despre iubita ta Saby!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 15 Rase de câine de culoare uimitoare!