20 De cele mai mari rase de câine: cele mai mari canini în jur

Cele mai mari rase de câine

Nu există nici o cale în jurul ei: câinii mari sunt pur și simplu minunați.

Sunt distractiv (dacă uneori copleșitor) jucători, ei fac tovarășii fenomenali, și cele mai multe funcții ca descurajatoare criminale semnificative, în ciuda modurilor lor adesea blânde.

În timp ce există zeci de rase care se califică drept "mari" (pe care noi am definit în mod arbitrar și slab ca cei care cântăresc mai mult de aproximativ 50 de kilograme), Ne restrângem accentul pe cele mai mari rase de astăzi.

Asa de, În timp ce rotații, dobies, laboratoare, dalmanezi și păstorii germani sunt destul de mari prin standarde normale, nu veți găsi niciuna dintre aceste rase "mari" pe lista noastră. Laboratorul ocazional, de exemplu, poate sfărâma scale la 100 de kilograme; Cu toate acestea, deoarece majoritatea nu va reuși să atingă astfel de dimensiuni, acestea nu vor fi accentul acestui articol.

In schimb, veți găsi un număr de mastiffs, tutori de animale extra-mari și chiar câțiva Rase de vânătoare Printre cele 20 examinate mai jos. Probabil că veți fi familiarizați cu unii, dar altele sunt rase destul de rare pe care le-ați văzut niciodată.

Dar înainte de a ieși și adăuga unul dintre acești behemoși la familia ta, va trebui să înțelegeți natura îngrijirii că câinii giganți au nevoie. Câinii mari au cu siguranță o mulțime de trăsături minunate, dar sunt, de asemenea, provocatoare în multe privințe.

În consecință, vom vorbi, de asemenea, despre unele dintre cele mai importante lucruri de luat în considerare dacă aveți ochiul pe o rasă mare.

Douăzeci dintre cele mai mari rase de câine din lume

Am pus împreună 20 de cele mai mari rase din lume de mai jos.

Primul cuplu de rase sunt considerate ca fiind printre cele mai mari, dar este mai greu de vorbit definitiv odată ce obțineți puțin mai departe pe listă, deoarece există o mulțime de variații în dimensiunea corpului în rândul persoanelor cu privire la orice rasă.

1. Marele Dane

Marele Dane

Marele Danezii sunt probabil cele mai înalte câine de la existența.

Unul în mod deosebit înalți - numit în mod corespunzător Zeus - a fost de 44 de centimetri de la laba la greabăn (în esență, înălțimea lui la umăr). Acest lucru a câștigat Zeus (care, din păcate, a trecut 2014) titlul de "cel mai înalt câine vreodată", de cartea Recordurilor.

Marele Danezi cântăresc, de asemenea, un pic - cel mai mult va eclipsa cu ușurință marca de 100 de lire, iar cei mai mari indivizi depășesc 200 de lire sterline. Din fericire, de obicei sunt foarte blânzi cu familiile lor (inclusiv copii) și sunt de fapt câini destul de sensibili care sunt destul de ușor de antrenat.

Va trebui să vă oferiți marele Dane cu o mulțime de exerciții pentru a preveni dezvoltarea comportamentelor distructive și veți dori să vă luați marele Dane cu dvs. cât de des puteți - Nu le place să fie lăsați singuri pentru perioade lungi de timp.

Deoarece acești câini mari necesită cea mai mare versiune de practic orice din paturi de câine extra-mari și Marele cutii de câini de dimensiuni mari la mâncarea de câini de rasă mare, Marele Danezii pot costa foarte mult a detine. Să nu mai vorbim de aceste facturi XL VET, deoarece acești câini au tendința de a avea probleme comune datorită staturii lor mari.

2. Irlandez wolfhound

Irlandez wolfhound

Dacă marele danezi sunt probabil cele mai înalte rase, wolfhounds irlandez au probabil locul doi blocați, ca Ele stau de multe ori cu aproape 3 metri înălțime la umeri. Ei nu au o construcție deosebit de robustă, dar cadrul lor mare înseamnă că ei Uneori greutatea 175 de lire sterline sau mai mult.

Wolfhounds irlandez sunt cu ușurință unii dintre cei mai prietenoși, cei mai jucători câini din jur, astfel încât majoritatea oamenilor nu ar ghici niciodată asta strămoșii lor au fost folosiți pe câmpul de luptă și se așteaptă să vâneze mistrețul, urs și alte pradă mare.

Wolfhounds modern irlandez excelează într-o serie de activități competitive, inclusiv Studii de ascultare și jocuri de urmărire.

Wolfhounds irlandez sunt relativ răciți de standardele mari de câini, Deci, sunt o alegere bună pentru proprietarii care se vor lupta să găsească timpul să meargă în parc pentru o oră în fiecare zi. Cu toate acestea, acești pui mari au nevoie încă de exerciții regulate, deci sunt cele mai potrivite pentru proprietarii cu șantiere împrejmuite.

3. Mastiful tibetan

Mastiful tibetan

Tibetan Mastiff fotografie de la Wikipedia

Deși pot arăta mai mult ca un urs decât o canină, mastifful tibetan este un câine. Se întâmplă să fie una dintre cele mai mari rase din lume, cu unul dintre cele mai mari și mai lungi straturi din jur.

De fapt, mulți Tibetan Mastiffs Sport A Magina mică în jurul gâtului, a capului și a umărului, care accentuează în continuare apariția lor impunătoare.

Inițial se aștepta să protejeze animalele de la prădători, mastiffele tibetan sunt mai frecvent păstrate ca animale de companie în lumea modernă. Cu toate acestea, ei încă mai au toate aptitudinile și adaptările necesare pentru a lucra pentru o viață.

Hainele lor lungi le fac mai ales bine potrivit pentru climatul rece, și independența și inteligența lor le fac un adversar demn pentru lupi și alți prădători ai oilor și caprinelor.

din pacate, Mastifii tibetanii nu sunt ideali pentru proprietarii de câini de prima dată. Ei nu sunt oameni placeri ca multe alte rase, și ei pot fi destul de teritoriale. Acest lucru le face să provoace antrenamentul și pot fi periculoși dacă nu în mod corespunzător socializat de la o vârstă fragedă.

4. Mastiful Neapolitan

Mastiful Neapolitan

Neapolitan Mastiff fotografie de la Wikipedia. 

Un adevărat gigant, Mastiful Neapolitan abordează în mod obișnuit 200 de kilograme în greutate!

Ele sunt impunând fără îndoială animale cu capete uriașe și construiri puternice, dar ei nu sunt într-adevăr atât de înalți - puțini depășesc 30 de centimetri la umăr. Și, în timp ce majoritatea au temperamente destul de blânde și calme, dimensiunea și puterea lor le fac o alegere slabă pentru începători.

Hailing din Italia, aceste Câini de lucru au fost inițial folosite pentru a proteja oamenii, teritoriul sau animalele. Mastifii Neapolitan sunt destul de suspecți de străini, dar sunt foarte afectuosi cu și protejarea familiilor lor. De obicei, se întâlnesc cu copiii bine, dar ei nu vor ezita să se deplaseze și să caute împrejurimi mai calme - aceștia sunt câini demnați care cer Decorum.

Ca majoritatea celorlalți mastiffs, Acești puii drool mai mult sau mai puțin în mod constant, deci nu sunt ideali pentru tipurile îngrijite și ordonate. De asemenea, ei au vărsat destul de mult, dar puteți să vă spălați și să le baieți în mod regulat pentru a ajuta la atenuarea acestei probleme.

5. Mastiful englez

Mastiful englez

Mastifii englezi sunt câini masivi, dar nu sunt în mod special înalți. Cei mai mari indivizi pot sta la 32 de centimetri la umăr, dar majoritatea sunt mai scurte decât asta. Indiferent, nu ați confunda niciodată un mastiff cu un câine mic; Acestea sunt canini groase și puternice, care depășesc ocazional 200 de kilograme în greutate.

Mastiffs nu sunt cei mai simpli câini din lume să se antreneze. Cu tot respectul față de rasă, mastiffs nu sunt exact strălucitori și nu se simt obligați să-i placă pe oamenii lor ca fiind multe alte rase.

Din fericire, în ciuda provocărilor de formare pe care le prezintă, mastiffele sunt, în general, mari, soiuri de slobbie, care sunt blânde și afectuoase cu familiile lor.

Mastiffs nu sunt întotdeauna cald cu străini, așa că Acestea ar trebui să fie socializate de la o vârstă fragedă pentru a se asigura că rămân prietenoși. Crede-ne, nu vrei să aștepți - Socializarea unui mastiff agresiv adult nu este o sarcină ușoară.

Mastifii englezi nu sunt la fel de sensibili ca multe alte rase mari si Vor manipula de fapt că sunt lăsate singure pentru perioade scurte de perioade destul de bine. Dar ei încă așteaptă să fie tratat ca un membru al familiei - nu vor fi trai fericit în curtea din spate tot timpul.

6. Mastiful spaniol

Mastiful spaniol

Mastiff spaniol Photo Courtesy of Wikipedia

Un alt Behemot al unei rase, Mastiful spaniol eclipsează în mod obișnuit marcajul de 200 de lire. Sunt caini de vedere vizual impresionant, care ar face cele mai multe amenințări (inclusiv criminali și prădători) pe gânduri.

Cu o istorie care se întinde mai mult de două milenii, mastiff-ul spaniol a fost folosit într-o varietate de contexte, dar toate au inclus taxe de pădare.

Membrii moderni ai rasei păstrează aceste instincte de protecție și sunt rareori calde cu străinii. Socializarea timpurie va ajuta, la fel ca și conducerea proprie a proprietarului lor, încrezător.

Din cauza mărimii lor și a dorinței înnăscute de a-și proteja pachetul, mastiffele spaniole sunt probabil nu o alegere bună pentru proprietarii de câini neexperimentați. Cu toate acestea, proprietarii experimentați vor găsi probabil inteligența și loialitatea miztifului spaniol foarte îndrăzneț.

7. Saint Bernard

Saint Bernard

Saint Bernardul sunt renumite pentru găsirea și salvarea călătorilor pierdut în mijlocul de gheață Alpii Elvețieni, dar au fost, de asemenea, folosite ca câini de pază în timpul unor porțiuni din istoria lor.

Acest lucru poate lovi proprietarii de la Saint Bernard ca fiind ciudați, având în vedere că acestea sunt unii dintre cei mai prietenoși câini de pe planetă - Cele mai multe fac prieteni rapizi și simpli cu toată lumea pe care o întâlnesc.

Cântărind până la 175 de lire sterline sau, ocazional, în picioare de 30 de centimetri înălțime la umăr, Sfântul Bernards sunt masivi. Această dimensiune le face Câini excelenți pentru redactarea concursurilor, un eveniment care cere ca câinii să tragă un cărucior ponderat sau o vagon. În ciuda faptului că oarecum o provocare pentru tren, Saint Bernardul de fapt, excelează în ascultare prea studii.

Datorită dimensiunii, construirii și hainei lungi, Saint Bernards sunt foarte slab potrivite pentru climatul cald, dar se vor simți chiar la domiciliu în locații reci și zăpadă. Ei au vărsat la fel de mult cum v-ați aștepta și ei drool chiar mai mult decât credeți că este posibil, deci nu sunt minunați pentru proprietarii care solicită o casă îngrijită și ordonată.

8. Pakistaneză Mastiff

Pakistaneză Mastiff

Pakistaneză Mastiff fotografie de la Wikipedia

De asemenea, cunoscut sub numele de Bully Kutta, Mastiff-ul pakistanez este o rasa de impunere.

În picioare până la 33 de inci inaltime la umăr, acestea sunt câini cu adevărat masive, care cantaresc, ocazional, 200 de lire sterline sau mai mult. Ele sunt afectuoase cu oamenii lor, dar ei nu se încălzesc la străini foarte repede sau ușor.

Mastifii pakistanei sunt câini de lucru care au fost folosiți pentru o varietate de scopuri pe tot parcursul istoriei lor. Cu toate acestea, au fost cel mai frecvent însărcinată cu vânătoare și îndatoririle de păzire. Astăzi, sunt păstrate în primul rând ca animale de companie, deși unii fermieri din sud-vestul Asiei continuă să le folosească în scopuri de pază de animale.

Având în vedere natura lor independentă și îndrăzneață, acești câini pot fi provocați de animale de companie și sunt complet inadecvate pentru proprietarii de primă dată. Ei nu acceptă în mod automat autoritatea proprietarului lor, și vor termina de multe ori domina până la membri ai familiei insipid (precum și copii).

9. Boerboel

Boerboel

De asemenea, cunoscut sub numele de Mastiff Africa de Sud, Boerboelul, ca și multe alte rase gigantice cu medii de păzire de animale, este feroce și curajoasă în fața pericolului, dar afectuoasă cu oamenii săi.

Sensibil și familial orientat, Boerboelul este un tovarăș credincios care nu se bucură să fie lăsat singur foarte mult.

Cu o greutate de până la 200 de lire sterline, în ciuda doar în picioare un pic peste 2 picioare înalte la spata, Boerboel este construit ca un tanc. Ei sunt Câini incredibil de musculari și atletici care sunt nimbriți decât vă puteți aștepta un astfel de animal construit puternic pentru a fi.

Ei au nevoie de o mulțime de spațiu pentru a călca și exercițiul sau pot deveni distructive și răutăcioase.

Chiar dacă Boerboels sunt pui destul de inteligenți, ele nu sunt deosebit de ușor de antrenat, datorită naturii lor independente. Având în vedere această dimensiune imensă, nu sunt o alegere excelentă pentru proprietarii novici.

Ei sunt, totuși, tovarășii fantastici pentru cei capabili să insufle tipul de disciplină fermă, dar iubitoare, acești câini necesită.

10. Câini ciobanești caucazieni

Câinele ciobănesc caucazian

Caucazian Piwherd fotografie de la Wikipedia

După cum v-ați aștepta orice câine care merge, de asemenea, sub numele de „câine de urs rus,“ Ciobanesc Caucazian este un câine mare.

Ocazional cântărind mai mult de 200 de kilograme și în picioare până la 34 de centimetri înălțime la umăr, ciobanii caucazieni arata chiar mai mari decât acestea sunt, datorită paltoanele lungi, pufoase.

Câinii ciobănesc caucazieni au fost inițial însărcinați cu păzirea animalelor de la urși și alți prădători și sunt încă folosiți în aceste roluri în lumea modernă. Unii oameni păstrează, de asemenea, acești pui masivi ca animale de companie.

Cu toate acestea, păstorii caucazieni își păstrează o mulțime de instinctele lor suspecte și teritoriale, astfel încât acestea necesită o mulțime de socializare în timp ce sunt tineri.

Din păcate, poate fi un pic dificil de a instrui păstorii caucazieni. Sunt destul de inteligenți, dar sunt obișnuiți să-și imagineze lucrurile pe cont propriu și nu au instinctele plăcute ale oamenilor Multe alte rase au.

În consecință, câinii ciobănesc caucazian sunt potriviți numai pentru proprietarii foarte experimentați și sunt complet nepotriviți pentru începători.

11. Leonberger

Leonberger

Având în vedere că Leonberger au fost create inițial prin amestecarea altor trei rase de pe această listă (Saint Bernards, Pirinei și Terra Nova), nu ar trebui să vină ca o surpriză faptul că acestea sunt, de asemenea, destul de mari caini.

Ele nu sunt deosebit de ridicate (majoritatea indivizilor sunt în jur de 28 până la 30 de centimetri înalți), dar băieții mari vor cântări 170 de lire sterline sau mai mult.

În ciuda aspectului lor de dimensiuni mari și intimidante, Leonbergerii sunt câini sensibili și afectuați care nu-i place să fie departe de proprietarii lor deloc deloc. Ele sunt foarte suspecte de străini, atât de devreme și frecvente socializarea este imperativă.

din pacate, Leonbergerii nu sunt foarte ușor de antrenat, În ciuda faptului că sunt câini în mod rezonabil inteligenți.

În general, Leonbergers sunt o alegere proastă pentru proprietarii novici. Dacă decideți să adăugați unul la familia dvs., asigurați-vă că voi gard în curtea din spate, deoarece aceștia sunt câini energetici care au nevoie de o mulțime de spațiu pentru a alerga în jur.

Minim, Leonbergers vor necesita 30 de minute de playtime de joacă cu octan în fiecare zi.

12. Mari Pyrenees

Mari Pyrenees

Una dintre cele mai celebre și eficiente Cresterea cresterii, Marele Pyrenees este ocazional păstrat ca un animal de companie, dar ea rămâne una dintre cele mai populare alegeri pentru proprietarii cu oi sau alte animale care necesită protecție.

Acestea sunt destul de confortabil lăsat singur pentru cea mai mare parte a zilei și noaptea, cu toate că acestea sunt destul de afectuos cu oamenii lor.

Marele Pyrenees pot fi o provocare pentru a se antrena. Ei sunt câini foarte inteligenți, dar sunt, de asemenea, incredibil de independenți și martie la ritmul propriului tambur. Acest lucru le face deosebit de potrivite pentru a face cu tipurile de provocări care pot apărea atunci când prădători amenință turma lor pe timp de noapte, dar poate le face dificil pentru proprietarii novice.

Great Pyrenees nu sunt toate de afaceri - acestea sunt caini foarte jucaus, care prezintă adesea un comportament tineresc bine la varsta adulta. Dar acest lucru le poate face un pic de mână, având în vedere că ocazional atinge 160 de lire sterline sau mai mult în greutate.

13. Presa canario

Presa canario

Presa Canario Photo Courtesy of Wikipedia. 

Numit oficial Perro de Presa Canario, Presa Canario este a Rasa masivă care adesea cântărește 160 de lire sterline sau mai mult, în ciuda în picioare doar puțin mai mult de 2 picioare la umăr. Ele au, de asemenea, capete uriașe, care le fac să pară și mai mari decât sunt de fapt.

Inițial folosit pentru a proteja vacile de la prădători, Presa Canarios au fost, de asemenea, (și, din păcate), utilizate în contexte-câine de luptă până în 1950. Această istorie este adesea încă evidentă în membrii moderni ai rasei, deoarece acestea sunt de multe ori antagoniste față de alți câini.

Presas (așa cum se cheamă adesea) pot fi, de asemenea, destul de suspecte de străini, astfel încât socializarea și formarea precoce sunt imperative.

Presa Canarios vin în mai multe soiuri de culori diferite (inclusiv cel puțin două diferite modelele de bordură). Ei pot să drool destul de puțin, dar sunt de obicei nivele foarte grele.

Presa canarios au nivele de energie destul de ridicate, si ei necesită exerciții frecvente și o curte mare împrejmuită.

14. Scottish Deerhound

Scottish Deerhound

Scottish Deerhound Photo Courtesy of Wikipedia. 

Scottish Deerhounds sunt una dintre rasele mai ușoare de pe lista noastră - rareori cântăresc mai mult de 110 până la 120 de lire sterline. Cu toate acestea, înălțimea lor (unele persoane stau la 32 de centimetri înălțime la umăr) și lungimea îi face din greu să renunțe.

Un alt Repere de vânătoare (Se așteptau să urmărească cerbul), Scottish Deerhound este remarcabil de rapid pentru o astfel de rasă mare. Și în timp ce de obicei ei devin destul de asemănătoare, la ajungerea la maturitate, ei încă mai au nevoie de o mulțime de oportunități de a-și întinde picioarele și de a-și întinde picioarele. O curte împrejmuită este în esență obligatorie pentru acești câini.

Instruirea Deerhounds Scottish este, de obicei, un pic dificil, deoarece sunt oarecum greu de motivat. Cu toate acestea, sunt câini foarte iubitoare și afectuați care tind să se înțeleagă bine cu toată lumea, astfel încât aceste provocări de formare nu provoacă de obicei multe pericole de siguranță.

Ei pot, totuși, să fie greu de gasi, deci Se recomandă pregătirea cu Crate.

15. Cane Corso

Cane Corso

Credeți sau nu, Cane Corso - una dintre cele mai vizibile rase de pază din lume - este relativ mică în comparație cu unii dintre ceilalți câini din lista noastră.

Corsele mari de trestie sunt un pic de peste 2 metri înălțime și doar cântărește aproximativ 100 până la 120 de lire sterline, dar capul lor uriaș, blocos și corpurile puternice le fac să se simtă mult mai mari decât sunt de fapt.

Inteligent și relativ ușor de antrenat, Cane Corso poate face un partener excelent pentru proprietarii experimentați, dar Sunt puțin mult pentru proprietarii de prima dată. Spre deosebire de multe dintre celelalte rase uriașe, Corsos Corse sunt, mai presus de toate, oamenii plăzgări care doresc dragostea, afecțiunea și lauda proprietarului lor. Cu toate acestea, ei vor provoca în mod regulat proprietarii timizi și limitele de testare și limitele.

Corsele de trestie au nivele de energie foarte ridicate, deci au nevoie de o curte mare, împrejmuită pe care o pot patrula zilnic și au nevoie de ocazional Excursii la parcul de câine de asemenea. Luați în considerare adăugarea unor provocări mentale și fizice la plimbările zilnice cu Jocuri de antrenament de mers pe jos cum ar fi & # 8220; Barkour & # 8221;.

Dar THei nu ar trebui să fie retrogradată la o viață solitară în curte - acestea sunt pui orientați spre pachete care trebuie să fie cu oamenii lor cât mai mult posibil.

16. Dogue de Bordeaux

Dogue de Bordeaux

Înainte de a merge mai departe, hai să luăm un minut pentru a aprecia acea față. Sigur, ar putea folosi un pic de Botox în jurul obrajilor și este pictat cu o acoperire permanentă de Drool, dar trebuie să iubiți expresia neobișnuită a lui Dogue de Bordeaux, dar înțelegătoare.

Asta e genul de față pe care vrei să-l vii acasă până la o zi lungă de luni la birou!

Să sperăm că casa ta este încă intactă când ajungi - Aceste puii sensibili, iubiți și loiali pot deveni anxioși și plictisit când este lăsat singur pentru perioade lungi de timp, care poate declanșa comportamente de mestecare distructive.

De fapt, în timp ce au nevoie de o mulțime de oportunități de a alerga în afara exterioară și de a sufla aburul, ei nu iubesc nimic mai mult decât couch-cuddling cu mama sau tata.

Dogue de Bordeaux este cu siguranță iubitor, dar această rasă va dovedi probabil prea provocatoare pentru majoritatea proprietarilor novici. Ele sunt 120 de kilograme de mușchi și rău și pot fi foarte greu de controlat dacă nu sunt instruiți corespunzător și socializați.

17. Shepherd anatolian

Shepherd anatolian

Păstorul anatolian este - așa cum sugerează și numele său - o altă rasă de pază de animale. Cu toate acestea, acești câini mari (care depășesc ocazional 150 de kilograme în greutate) sunt un pic diferit de multe alte rase de așteptat să protejeze oile și alte animale.

Pentru început, Păstorul anatolian este un pic mai ușor de antrenat decât cele mai multe alte rase de pază. Ele sunt inteligente și sensibile, care sunt caracteristici utile pe care le puteți folosi în scopuri de formare.

Cu toate acestea, Thei nu sunt deosebit de afectuos - chiar și cu oamenii lor preferați. Ei au un comportament fără nonsens și rămân în alertă constantă pentru amenințări.

Păstorii anatolieni pot deveni puțin supraprotectivi dacă nu sunt socializați în mod corespunzător și, de obicei, sunt de obicei blânzi cu copiii, ei vor respecta rar poziția copiilor în ierarhia de uz casnic.

În consecinţă, Păstorii anatolieni nu sunt o alegere excelentă pentru multe familii, și sunt cel mai bine lăsat la proprietarii experimentați care pot dedica timpul și efortul de a socializa și de a instrui în mod corespunzător acești câini puternici.

18. Newfoundland

Newfoundland

Unul dintre cei mai buni caini din lista noastra pentru proprietarii novici, Newfoundland este cu adevărat un gigant blând.

Spre deosebire de multe dintre celelalte rase uriașe care au fost dezvoltate pentru a păzi animalele, oamenii sau proprietatea, Newfoundlands sunt câini de lucru care trebuiau să-i ajute pe pescarii să-și lucreze plasele și să tragă lucrurile în jur.

Relativ laborator în personalitate, Newfoundlands sunt blânde cu familiile lor (inclusiv copiii - sunt fenomenal toleranți de tineri) și de obicei sunt destul de calde cu străinii.

Ei nu sunt cei mai mari câini din lista noastră, dar cele mai mari noutăți (așa cum sunt numite uneori) pot cântări până la 150 de lire sterline sau așa. Și datorită straturilor lor lungi, arată chiar mai mari.

Newfoundlands sunt destul de ușor de antrenat și tHei au nevoie de exerciții rezonabile, deci sunt o alegere destul de bună pentru familiile care doresc un câine mare. Ei au adăpostit suficient de păr pentru a acoperi casa dvs. de trei ori, dar puteți încerca să mediați acest lucru prin periaj frecvente în aer liber și a Vaccum conceput pentru a suge părul de companie.

19. Bullmastif

Bullmastif

Unul dintre membrii mai mici din grupul Mastiff, bullmastiful este încă un câine mare și impresionant. Ele nu sunt deosebit de ridicate (cele mai multe sunt doar un pic de peste 2 metri înălțime la umăr), dar sunt câini foarte groși care ajung în mod obișnuit la 120 la 130 de lire sterline sau cam asa ceva.

Un protector adevărat la inimă, Bullmastiful este extrem de iubitor cu familia sa (inclusiv copii), dar el este întotdeauna gata să acționeze dacă este nevoie. Ei nu sunt teribil de greu de antrenat, așa cum sunt destul de inteligenți și iubesc să-și placă proprietarii, dar socializarea timpurie este crucială.

Sunt câini destul de sensibili, deci asigurați-vă că evitați metodele de antrenament dure și să vă bazați în loc de armare pozitivă.

Bullmastifii au relativ Niveluri scăzute de energie, și nu au nevoie de un fel de exercițiu de octan cu o parte din celelalte rase pe această listă necesită. Doar asigurați-vă că urmăriți greutatea corporală și monitorizați cantitatea de alimente pe care le oferiți, deoarece bullmastifi se pot împacheta rapid pe lire sterline.

20. Mai mare câine de munte elvețian

Mai mare câine de munte elvețian

Una dintre rasele mai mici din lista noastră, câinele de munte elvețian mai mare este de fapt cel mai mare membru al grupului său de rasă ancestrală - Sennenhund. Cele mai mari câini de munte elvețian sunt probabil în jur de 100 de kilograme în greutate, dar cei mai mari indivizi pot depăși 140 de kilograme și stau la 28 de centimetri la umăr.

Câinii mai mari de munte elvețian sunt destul de prietenoși și blând, deși pot fi un pic rezervat în jurul străinilor.

Ele sunt pline de energie, astfel încât au nevoie de o mulțime de exerciții fizice și de formare pentru a le ajuta să le dea ceva de făcut, Dar dacă este prevăzută ocazia de a arde energia excesivă, pot face animale de companie bune pentru începători.

La fel ca multe alte rase de pază de animale, câini de munte mai mari se gândesc la ei înșiși, astfel încât formarea anticipată a ascultării este importantă. Rețineți că Câinii mai mari de munte elvețian pot fi agresivi în jurul animalelor de companie mai mici, așa că faceți introducerea cu atenție.

Considerații și precauții: Lucruri de gândit înainte de a cumpăra un câine mare

Este important să vă gândiți cu atenție înainte de a adăuga orice câine în familia dvs., dar rasele gigantice prezintă provocări suplimentare care merg mai sus și dincolo de cele prezentate de câini de dimensiuni mai modeste.

Vom discuta câteva dintre cele mai notabile aspecte ale proprietății gigantice pe care trebuie să vă gândiți mai jos.

Câinii mari au apetite mari.

O necesitate calorică a câinelui mai mult sau mai puțin variază în funcție de dimensiune (tehnic, câinii mai mici vor necesita mai multă mâncare pe kilogram de greutate corporală decât câinii mai mari, dar diferența este neglijabilă de la un punct de vedere al consumatorului).

Asa de, În timp ce un Yorkie poate ajunge cu mai puțin de o ceașcă de mâncare în fiecare zi, un mastif gigantic poate avea nevoie de zece cești sau mai mult zi, zi-out.

Toate acestea sună destul de intuitiv, dar să punem asta în context.

  • Un câine de 10 lire va avea nevoie de aproximativ o ceașcă de hrană pe zi (Această cifră fluctuează în mod evident bazată pe o varietate de factori, dar lipiți cu mine).

Un astfel de câine ar avea nevoie de aproximativ 30 de cești de alimente în fiecare lună. Fiecare kilogram de hrană pentru câini conține aproximativ 4 cani. Deci, o pungă de mâncare de 10 lire ar dura mai mult de o lună.

  • În contrast, Mastiful nostru ipotetic de 200 de lire sterline poate avea nevoie de 10 cesti de alimente pe zi. Asta e 2 ½ kilograme de mâncare pe zi, ceea ce înseamnă că bebelușul tău mare se va rupe printr-o pungă de mâncare de 50 de kilograme în doar 3 săptămâni.

Ar trebui să decideți probabil asupra dvs Produse preferate pentru câini mari și apoi Rulați numerele pentru a afla cât de mult veți cheltui pentru mâncare în fiecare lună înainte de a adăuga un câine gigantic la familia dvs.

Câinii mari prezintă adesea probleme pentru chiriași.

Multe complexe de apartamente și manageri de proprietăți private au adoptat mai multe politici prietenoase cu animalele de companie decât au fost comune în trecut, dar poate fi totuși greu să găsești locuri care să accepte rase mari sau gigantice.

Big câine de îngrijire a câinelui

Există proprietăți de închiriere acolo pentru persoanele cu animale de companie mari, dar nu sunt deosebit de comune. În consecință, de multe ori trebuie să faceți sacrificii în alte zone. Este posibil să trebuiască să plătiți mai mult decât v-ați dori să trăiți mai departe din oraș decât este ideal sau să vă mulțumiți pentru un loc pe care nu-l iubiți cu adevărat.

Și chiar dacă închiriați în prezent un loc minunat pentru un câine mare, lucrurile se pot schimba, complexele de apartamente pot modifica politicile lor, iar creșterea anuală a chiriei vă poate prețui în cele din urmă din locul dvs.

Câinii mari sunt adesea mai scumpi pentru a se asigura.

Indiferent dacă sunteți în căutarea asigurării chiriașului sau aveți nevoie de o poliță de asigurare a proprietarului, veți găsi că mulți Companiile vor percepe mai mult pentru persoanele cu câini mari. Unii nu vor acoperi nici măcar rasele mari.

Acest lucru este de înțeles din punctul de vedere al asigurătorului, chiar dacă nu se simte foarte corect cu cei dintre noi cu puii mari. Chiar și rasa gigantică blândă poate răni accidental oamenii, iar câinii mari pot provoca daune mult mai multă proprietate decât câinii mici.

Nu există un număr întreg pe care îl puteți face pentru a ajunge în jurul acestei situații magazin în jurul valorii de cea mai bună poliță de asigurare și ratele pe care le puteți găsi. Asigurați-vă că Discutați cu alți oameni de câini care trăiesc în zona dvs, Așa cum au găsit companii cu politici prietenoase cu câini mari.

Câinii mari primesc de obicei facturi veterinare mari.

Câinii mari prezintă adesea provocări veterinare pe care câinii mici nu o fac. Acestea pot necesita mai multă persoană-putere pentru a controla în timpul procedurilor neplăcute, au nevoie de provizii și echipamente mai mari și de obicei au nevoie de cantități mai mari de medicamente decât câinii mai mici.

Deci, în timp ce un pudel de 5 kilograme și o nouă lire de 150 de kilograme pot intra atât pentru o verificare anuală, cât și un set de vaccinări, proprietarii vor primi probabil facturi foarte diferite pentru serviciile furnizate.

Costuri VET de câini mari

Tot ceea ce cumperi pentru un câine mare va fi mai scump.

Aproape fiecare produs pe care îl cumpărați pentru un câine mare va costa mai mult decât cele destinate câinilor mai mici. Pentru început, aceste produse vor avea nevoie de mai multe materiale decât elementele mai mici și ele trebuie adesea proiectate sau construite în mod diferit pentru a rezista la uzura și-lacrimă o rasă mare poate provoca.

De exemplu, Sfântul dvs. Bernard va distruge rapid mestecele jucării potrivite pentru Chihuahuas - el va avea nevoie Jucarii concepute pentru canini dur!

El va avea nevoie, de asemenea, de mâncăruri mai mari și de apă, gulere mai mari și leashes mai mari.

Dar poate mai semnificativ decât orice alte produse, paturi mari de câine și cutii potrivite pentru câinii giganți sunt mult mai scumpe decât cele concepute pentru câinii de lapte.

Veți avea probleme cu găsirea unor versiuni destul de mari ale unor produse legate de câine.

Plătiți mai mult pentru bolurile de mâncare ale câinilor dvs. sunt un lucru, dar Veți găsi adesea greu să găsiți pur și simplu unele produse în dimensiuni care se potrivește cu rasele mari. Nu există multe găuri de goluri pe piață, dar rareori veți putea alege de la cât mai mulți producători ca și alți proprietari de câini.

De exemplu, câțiva producători fac paturi în dimensiuni destul de mari pentru câini mari, Dar nu veți putea alege din zeci de producători și branduri diferite atunci când luați unul.

Asigurați-vă că gândiți-vă cu atenție înainte de a adăuga un câine mare familiei dvs. și asigurați-vă că veți găsi unul cu o personalitate compatibilă cu a ta.

Dacă sunteți noi la câini și doriți doar un animal de familie gigantic și blând, câinele de munte elvețian, Sfântul Bernard sau Newfoundland, se poate potrivi facturii.

Dacă sunteți mai experimentați și doriți un partener loial, dar protector, este greu să mergeți în neregulă cu un mastiff sau mare Dane.

Pe mine? Probabil că voi alege un boerboel, dar mi-a plăcut întotdeauna Corsos Cors și Marele Danezii. Indiferent de ceea ce căutați, ar trebui să găsiți câțiva candidați buni deasupra.

Aveți deja o grămadă gigantică ambling în jurul casei dvs? Spune-ne totul despre el! Ce îți place cel mai mult despre câinele tău uriaș? Ce fel de lucruri doriți să vă gândiți înainte de a le adăuga la familia voastră?

Spuneți-ne gândurile și experiențele dvs. în comentariile de mai jos.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 20 De cele mai mari rase de câine: cele mai mari canini în jur