Cât timp trăiesc câinii? Explicarea speranței de viață a câinilor

Când vă uitați la dvs credincios, ați observat vreodată un pic de gri în jurul botului? Ați observat că cel mai bun prieten al tău se încetinește în comparație cu zilele când era un cățeluș tânăr?  speranța de viață a câinilor este diferită pentru fiecare rasă și dimensiune. Aceste informații vă vor oferi doar o estimare a cât timp poate trăi companionul canin.

Pot exista multe motive pentru a opri și a gândi la speranța de viață a câinilor. S-ar putea să vă pregătiți pentru un nou câine pentru familia dvs. și doriți să explicați responsabilitățile proprietății câinilor și cât timp vă întreprindeți această responsabilitate, pentru copiii dvs.

Indiferent de durata ei de viață, câinele tău este sigur că faci un lucru - fură inima ta. De aceea poate fi atât de devastatoare atunci când tu Pierde membrul familiei dvs. de familie.

Speranța de viață a câinilorDeci, cât timp vă puteți aștepta ca câinele să trăiască? Care poate depinde de mulți factori:

  • rasă,
  • Dimensiunea câinelui,
  • SPAY / NEATING,
  • Îngrijirea medicului veterinar,
  • exercițiu

Majoritatea câinilor trăiesc de la 10 - 13 ani. Acest lucru oferă doar o medie, deoarece există atât de multă variantă între câini. În timp ce unele rase pot trăi doar o medie de 6 - 8 ani, există unii care pot trăi până la 15-20 de ani și mulți mai mulți care trăiesc în medie între ele.

A Studiu efectuat în 1996 cu 9.248 de câini au arătat un Speranța medie de viață a câinilor în jur de 10 ani. Marea majoritate a câinilor mor datorită bolilor severe, cu tumori care cauzează 27.3% din decese și boli legate de inimă 16.3% din decesele în rândul câinilor.

De multe ori se spune că un câine trăiește și vârsta de 7 ani pentru fiecare an uman. Cu o asemenea varietate în durata speranței de viață între rase, puteți vedea deja că aceasta este o eroare în cel mai bun caz.

MAI MULTE INFORMATII: Cât timp trăiesc câinii - viața câinelui tău

Cât timp trăiesc câinii?
Explicarea speranței de viață a câinilor

Speranța de viață a câinilor

Rasa vs. Creștere

Să se uite la diagramele de rasă, uneori vă pot da doar o medie pentru această rasă. Când alegeți câinele, ar trebui, de asemenea, să arătați foarte atent la rasă, ci și de reproducere.

Când alegeți catelul dvs., încercați să fiți în căutarea cățelurilor care nu sunt licențiate. Aceste mori pot avea probleme cu încrucișarea, care nu numai că reduce durata de viață a câinilor, dar poate, de asemenea, să creeze probleme multiple cu exacerbarea riscului de potențiale deficiențe genetice care sunt comune în rase.

Alegerea unui câine bine crescut, care a fost transversal poate ajuta la producerea unei durate de viață mai lungi. Acest lucru înseamnă, de asemenea, "mutts" cu două sau mai multe rase, în mod obișnuit tind să trăiască mai mult și să aibă mai puține probleme de sănătate decât purebreds.

În anii câinilor, mărimea problemelor

Dimensiunea câinelui este un factor important în prezicerea speranței de viață a unui câine. Nu numai că dimensiunea rasei este importantă dimensiunea sau greutatea câinelui în cadrul rasei în sine este, de asemenea, importantă.

Multe studii, inclusiv aceasta din 2013, au constatat că rasele mari vor avea întotdeauna o durată de viață mai scurtă decât câinii mici. Cercetătorii au concluzionat că rasele mari mor mai tânăr pur și simplu pentru că îmbătrânesc mai repede.

Rasele mari, cum ar fi mastiff-ul francez, pot avea o speranță de viață de 5 - 8 ani, în timp ce un mic Chihuahua trăiește o medie de 15-20 de ani.

Chiar dacă puteți vedea că, în general, cu cât este mai mică rasa, cu atât este mai lungă speranța de viață a câinilor, va contează încă ceea ce vă hrăniți animalul de companie.

Un animal de companie supraponderal și sub-exercitat va avea o durată de viață scurtă, indiferent de reproducerea ei. Multe decizii care intră în grija animalului dvs. de companie vor avea un rezultat asupra vieții sale. Acestea pot include dacă spionați sau neutru câinele dvs. și calitatea îngrijirii care intră în dieta și planul de exerciții.

LEGATE DE: 15 rase de câine care au cea mai lungă durată de viață

Speranța de viață a câinilor

Făcând o alegere care extinde speranța de viață a câinilor

Alegerea de a sparge sau neuter câinele dvs. depinde de dvs., dar dacă probabilitatea că veți crește câinele dvs. nu este mare, atunci cea mai bună opțiune atât pentru dvs. cât și pentru animalul dvs. de companie este de a spay / neutru. În fiecare comunitate Alegerea lui Spay / Neuter ajută la punerea în aplicare a animalelor peste populația în adăposturile noastre, iar alegerea are, de asemenea, beneficii mari de sănătate pentru câinele dvs.

În medie, un câine care a fost spayed sau neatred viața cu 20% mai mult. Câinii de sex feminin sunt mai puțin susceptibili de a avea boli grave ale vezicii urinare, precum și de cancerele vezicii urinare și de sân. Câinii de sex masculin au mai puține cazuri de cancer testicular și de prostată când au fost sterilizate.

Cu beneficiul unui animal de companie bine comportat și o speranță de viață mai lungă pentru câini, spaying și neutering are sens.

De asemenea, reduce șansa de a fi lovită de un vehicul datorită comportamentelor și rănilor care pot apărea la lupta cu alți câini. Aceste tipuri de leziuni pot tăia brusc scurta speranța de minciună a câinilor sau le pot lăsa permanent dezactivate, creând ani de greutăți pe animalul dvs. de companie.

Găsiți un medic veterinar pentru îngrijirea pe tot parcursul vieții

Speranța de viață a câinilorGăsirea unui medic veterinar calificat în zona dvs. și câinele dvs. vă simțiți confortabil atunci când vă decideți să spulbați sau neuter este un moment bun pentru a stabili o rutină de îngrijire pe tot parcursul vieții, care va include o serie de fotografii, cum ar fi distemper și rabie.

VET va verifica, de asemenea, sănătatea generală a câinilor, precum și testul pentru viermii de inimă. Heartworm este serios Boala care poate lovi în orice moment, este răspândită de țânțari și poate fi prevenită de mestecin medicinal lunar.

VET dvs. poate fi, de asemenea, capabil să recomande un purtător de calitate și să bifați tratamentul care va funcționa bine pentru câinele dvs. În urma sfatului medicului veterinar este important și ajută la extinderea vieții câinelui dvs.

În timp ce vârstele dvs. de câine, veterinarul dvs. poate recomanda schimbări în îngrijire, iar când câinele dvs. se confruntă cu boli grave la sfârșitul duratei de viață, veterinarul dvs. va fi acolo pentru amândoi pentru sfârșitul tratamentului de îngrijire.

RECOMANDAT: 30 cele mai sănătoase rase de câine care trăiesc cele mai lungi

Speranța de viață a câinilor

Nutriția de calitate și tratamentele sunt importante

O parte din rutina de îngrijire pe care veterinarul dvs. o va recomanda este dieta. Nutriția corectă este importantă pentru extinderea duratei de viață a câinilor dvs. așa cum ar fi important pentru a ta.

Multe hrană pentru câini și câini tratează că sunt disponibile nu sunt bune pentru câinele dvs. Ele sunt fabricate din umpluturi, cum ar fi porumbul, iar conținutul de proteine ​​nu este la fel de mare ca și cum ați putea gândi. Că poate fi de fapt, de fapt, arome de porumb, apă și aromă artificială.

Deci, este important să învățați Citiți etichetele foarte atent pe alimentele dvs. de câine și pe câinele tratează. Recomandat cel mai adesea sunt opțiuni fără cereale, alimente și gustări fără ingrediente sau crude. Este ușor să găsiți un singur ingredient tratate care sunt atât sănătoase, cât și delicioase pentru câinele dvs.

Speranța de viață a câinilorCu toate acestea, asigurați-vă că nu ați depășit. Un câine supraponderal este un câine nesănătos. La fel ca și în cazul oamenilor, supraponderali pot accentua corpul și provoacă probleme multiple de sănătate care pot provoca o calitate mai scăzută a vieții, precum și o durată de viață mai scurtă.

Este ușor să obții în obișnuința de a supraviețui, mai ales atunci când se utilizează tratamente în scopuri de formare. Realizați că câinele dvs. va fi la fel de fericit cu un pat pe cap sau o altă aruncare a mingii, așa cum ar fi cu un alt trata.

Exercițiul extinde sănătatea câinelui dvs

Exercitarea este, de asemenea, importantă pentru sănătatea câinelui dvs. și în extinderea speranței de viață a câinilor. Este, de asemenea, foarte important pentru dvs., deci este o activitate pe care o puteți împărtăși împreună cu cel mai bun prieten al tău.

Deși poate părea că câinele dvs. vrea doar să doarmă, deoarece multe rase pot dormi în jur de 14 ore pe zi, adevărul este că câinele dvs. are nevoie într-adevăr o cantitate adecvată de exerciții fizice. Diferitele rase necesită cantități diferite. O ogrășie poate avea nevoie de multă cameră și timp pentru a alerga, în timp ce un chihuahua primește o mulțime de exerciții care urmăresc copiii din jurul casei.

Oricare ar fi dimensiunea sau rasa câinelui tău, ar trebui să vorbești cu medicul veterinar cu privire la ceea ce este cel mai bun Tipul de exercițiu ar funcționa cel mai bine pentru câinele dvs. și cât de des ar trebui să o faceți. Majoritatea câinilor obțin o mulțime de exerciții cu o plimbare bună pe zi, unde ajung să-și petreacă timpul cu dvs. și să socializeze în vecinătatea lor.

Viața vie în câini ani

Cât timp dau câinii liveAcum, când vă uitați la cel mai bun prieten al dvs., veți ști că câinele dvs. va trăi cât mai mult posibil pentru că aveți abilitățile și instrumentele pentru a extinde speranța de viață a câinilor la maxim. În timp ce ar fi minunat dacă câinele tău ar putea rămâne cu tine pentru totdeauna, acum aveți cunoștințele să știți aproximativ cât va trăi și cum vă puteți da cea mai bună viață posibilă.

Cu relația pe care o construiești în timp cu medicul veterinar, tu și câinele tău va fi gata când vine timpul. Acest timp este încă departe de acum, iar accentul ar trebui să fie în viață cea mai bună viață posibilă și fiind cel mai bun prieten pe care îl puteți fi pentru cel mai bun prieten al tău.

Citiți următorul: Șapte motive pentru a adopta câini de rang înalt

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cât timp trăiesc câinii? Explicarea speranței de viață a câinilor