Câinii lui darwin urmăresc să descopere schimbări de adn canin cauzate de domesticire

Darwin `Titlu =
Destinații genetice de testare la câini își corelează rasa, comportamentul și sănătatea prin ADN. "Câinii lui Darwin" este un alt proiect nou care se deschide calea spre bunăstarea puiilor dvs. printre alte aspirații.

Analiza genetică a ADN-ului canin a progresat rapid în ultimul deceniu și cu companii noi Tambur, Câmpul se îmbunătățește în fiecare an. Este o zonă fascinantă care nu numai că ajută la creșterea problemelor de sănătate la câini, dar oferă o abundență de alte informații pe care fiecare proprietar de companie este probabil să fie curios.

Concursul cu testarea ADN-ului de câine este în creștere, ceea ce împinge companiile noi să inventeze și să inoveze. Câinii lui Darwin Proiectul ia o abordare diferită pentru studierea ADN-ului canin, făcând în același timp pași în domeniul înțelegerii evoluției câinilor domestici. Pe baza de la Universitatea din Massachusetts, câinii lui Darwin este o echipă compusă din behaviori și geneticieni de animale, cu scopul de a cartografia cum au ajuns câinii de astăzi.

Oricine își poate înscrie câinele în proiect și are două componente majore. Prin intermediul unui chestionar online, proprietarii spun echipei despre comportamentele și personalitățile câinilor lor. Apoi, echipa le trimite un kit de testare Saliva, similar cu Testele ADN de câine Cu toții știm deja, pentru a colecta un eșantion și pentru a trimite înapoi la laboratorul pentru analiză.

Echipa extrage apoi ADN-ul din fiecare eșantion de saliva și genotip aceasta. Ele corespund comportamentelor câinilor la genele lor variabile. Prin studierea ADN-ului în saliva câinilor și notă de comportamentul fiecărui câine, oamenii de știință pot începe să se potrivească anumitor comportamente sau trăsăturilor de personalitate a câinelui la modelele genetice.

În acest sens, ei pot să-și dea seama ce rase reprezintă o mutt. Deși caracteristicile și comportamentele fizice sunt determinanți de la rasele de câine, nu este un mod nebun de a-și da seama ce vă face pudorul. Câinii lui Darwin este capabil să vă spună procente exacte de rase în machiajul genetic al câinelui. Un participant la proiect a aflat că câinele lor, care credeau că era un amestec de coonhound Redbone, era de fapt un boxer-boxer Medley.

Podcast: Ce sunt testele ADN de câine și sunt fiabile?

Câinii ADN și comportamentul lor

Echipa de câini din Darwin poate afla, de asemenea, modul în care comportamentul și genele sunt legate și modul în care ambele afectează sănătatea câinelui dvs. În cele din urmă, conexiunile făcute între genetică și comportament ar putea duce la descoperiri în studiile medicale, atât mentale cât și fizice.

Acest proiect are un accent pe înțelegerea bolilor neurologice și psihiatrice la câini, iar studiul original a fost despre tulburarea obsesiv-compulsivă (OCD) la câini. Acum sa extins pentru a include găsirea cauzei alergiilor alimentare prin solicitarea proprietarilor despre obiceiurile alimentare ale câinilor lor.

Tratamentul pentru boli neurologice și psihiatrice sunt limitate la câini. Cercetător pentru proiect, Elinor Karlsson, spune că "singura modalitate de a găsi cu adevărat noi tratamente este de a ști ce este cauza."Este dificil să dezvolți un tratament pentru ceva pe care nu îl înțelegem încă, pentru că în loc să fixăm cauza principală a problemei, putem să le mascați simptomele.

Descoperire în medicina umană

Elinor Karlsson consideră, de asemenea, că studiul canin ar putea duce la o descoperire în medicina umană. "Chiar dacă există o mulțime de diferențe între câini și oameni, te uiți la lucrurile cu adevărat importante care sunt relevante pentru sănătate, nu există atât de multe diferențe", spune Karlsson.

Datele pe care le-au adunat în studiul lor inițial despre TOC au fost aplicate unui studiu despre genele legate de OCD uman. Ei au descoperit că patru mutații genetice diferite au fost frecvente la câinii cu TOC, și apoi au descoperit că aceleași mutații genetice au fost frecvente la persoanele cu OCD. Nu este o conexiune clară, dar este un pas masiv spre înțelegerea modului în care vin bolile neurologice.

Același lucru este valabil și pentru cercetarea alergiei alimentare pentru câini. Câinii lui Darwin crede că dacă pot găsi legătura dintre gene și sensibilități alimentare la câini, pot fi capabili să facă același lucru pentru oameni. Prin colectarea de informații despre comportamentul câinelui și legătura cu alimentele, acestea pot fi, de asemenea, în măsură să găsească o legătură între mediu și alergii.

Deși cercetarea nu este perfectă, începe să demonstreze că diferențele dintre sănătatea câinilor și sănătatea umană sunt subțiri și că câinii sunt modele excelente pentru comportament și cercetare în domeniul sănătății în Pooches și Oameni.

Citiți următorul: Dog ADN compromis - panou de îmbrăcăminte vs

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Câinii lui darwin urmăresc să descopere schimbări de adn canin cauzate de domesticire