Top 10 rase de câine cu păr lung

Rate de câine cu părul lung

Ratele de câine cu părul lung sunt doar perfecte! Ele vin într-o gamă frumoasă de dimensiuni care le fac ideale pentru fiecare casă. Rasele cu părul lung sunt excelente pentru cei care au suficient timp să-și petreacă pe câinele lor de companie, perindând părul, legând-o și luându-le pentru toate ritualurile de frumusețe care implică îngrijirea blănurilor lor.

Ratele cu părul lung sunt absolut merită tot acest efort, acestea sunt în mod inerent dulci și blânde și vă vor întoarce afecțiunea din toată inima.

Aici sunt primele zece rase de câine cu părul lung din lume pe care l-am enumerat. Toate merită o privire:

Komondorul

Komondor

Cu aspectul lor unic, ele sunt doar în afară de toate celelalte rase din lista noastră. Sunt anii Un tovarăș excelent pentru familiile sau cei care încă caută companie. Cea mai bună parte, dacă sunteți puțin leneș să vă luați câinele pentru mers pe jos, komondorii sunt doar pentru dvs. Au nevoie de un exercițiu minim și pe jos, deoarece activitatea lor preferată este să rămână la proprietarii lor, urmărind televiziunea și având o îndoială. Cu toate acestea, ei au nevoie de un pic de exercițiu, de asemenea, din când în când.

Privind înapoi la istoria lor, au fost inițial un câine de vânătoare din Ungaria. Dați-le câteva oi, și le vor roti totul pentru tine. Nu numai că sunt Câini de protecție fantastică din cauza naturii lor supraprotective. Blana lor le oferă camuflaj împotriva oilor pentru care ar putea să-i îndepărteze cu ușurință lupi și alți prădători din fermele pe care le-au fost puse.

Dacă sunteți în căutarea unei rase de lungă durată de întreținere, Komondor nu vă va dezamăgi. Ele sunt extrem de ușor și ghiciți ce? Deși sunt cu părul lung, hainele lor încă nu trebuie să fie periate în mod regulat. Un baie ocazională ar fi suficient să-l scutiți de murdărie și mirosul că trăia cu o vreme. În mod surprinzător, haina lor poate determina până la 15 kilograme, astfel încât orice murdărie suplimentară să le facă să se simtă foarte inconfortabil. Cu toate acestea, acest pooch este la fel de îngrijitor și afectuos ca orice altă canină.

În legătură cu o postare: Cea mai bună perie de vărsare a câinelui

Houndul afgan

Afgan Hound

În momentul în care vedeți un câine afgan, veți fi impresionați de modul în care aspectul regal și părul lungi matasos pot fi implicați atât de mult din atenția dvs. Sunt câini inteligenți, independenți, excelenți și de protecție. Poți să fii afară pentru muncă toată ziua, iar Houndul tău afgan se va bucura doar de timpul lor; anxietate de separare nu este lucrul lor.

Straturile lor variază de obicei de la nuanțe de culori negre, creme sau rugină. Luați notă că, dacă intenționați să vă mângâie, trebuie să fiți pregătiți să le faceți Plimbări regulate și sesiuni de exerciții. Ele sunt incredibil de active în natură și foarte repede când vine vorba de a alerga. Iată când se rostogolesc în jurul lui, părul lor ar putea intra în gura lor.

Haina lor nu este ea; Să nu uităm să-i lăudăm natura și umorul lor blând! Din nou, când vine vorba de a avea un animal de companie de familie, Houndul afgan se bucură de o familie. Vorbind cu un părinte afghtan de câini, ele sunt mulțumiți că au reușit să găsească un astfel de animal de companie pentru casa lor.

Yorkshire Terrier

Yorkshire Terrier

Yorkshire Terrier nu este prea necunoscut pentru noi. Ele sunt în special una dintre cele mai frumoase straturi drepte și lungi minge drăguță de puf. Yorkies ar putea să arate mici, sunt curajoase în natură. De fapt, ei sunt supraveghetori remarcabili, plini de energie și au comportamentul unei stări mai considerabile.

Blana lor este de obicei blondă și maro, dar unii pot avea și blană alb-negru. Cel mai bine este să le păstrați în interior cu unele dintre favoritele lor jucării pentru câini care le-ar păzi din necazuri.

În legătură cu o postare: Câine de păr arcuri

Părul lor lung de mătase pare grozav pe tot corpul lor. Și nu credeți că arată atât de unic de alte rase de câini? Da, ei fac! Partea bună despre Yorkies este că au nevoie de un exercițiu foarte puțin. Tot ce trebuie să faceți este să periați și să-i îngrijească în mod regulat blănurile pentru a-și face stralucirea. În calitate de părinte, niciodată nu trebuie să vă faceți griji dacă Yorkie vă place compania dvs. sau nu pentru că ei nu ar putea să o exprime, dar iubesc să fiți cu dvs.

În legătură cu o postare: Cel mai bun hrană pentru câini pentru Yorkies

Havanezii

Havanese

A Havanese este o completare excelentă pentru familia ta. Ei fac orice mediu în jurul lor vesel cu personalitatea lor jucăușă și prietenoasă. Aceste mici bile de dragoste de energie au mers în jurul cartierului de către proprietarii lor, făcând prieteni propriei lor.

Din punct de vedere istoric, erau animale de companie pentru familiile cubaneze din 19a secol și să rămână alegeri populare ca animale de companie. Fața lor drăguță cu ochii maro îi dă o bogăție de caracter din aspectul lor. Havanes are nevoie de multă grijă și dragoste pentru haina lor lungă. Ei doresc ca iubirea și afecțiunea părinților lor, datorită cărora ar putea suferi de anxietate teribilă de separare dacă le lași în pace prea mult timp.

Și nu am spune că nu veți suferi de anxietate de separare. Poți să trăiești prea mult de havanul tău? Într-adevăr, răspunsul ar fi un nu! Întreținerea lor nu este nimic în comparație cu dragostea și îngrijirea pe care vă vor oferi în întreaga țară.

Pomeranianul

Pomeranian

Nu există nici o întrebare despre cât de frumos poate fi un pomeranian cu părul lung. Stratul lor pufos îi face o bomboană de ochi pentru oricine le vede. Ideal pentru cei care doresc să petreacă un câine într-o zonă mică, deoarece sunt atât de mici. Dar partea bună este că sunt fericiți să-și petreacă timpul pe cont propriu. Nu va trebui să vă faceți griji că le-ați lăsat în urmă în orice moment al zilei.

Desigur, sunt tovarăși incredibili. Când mergi la o aventură, luați-vă pomul împreună cu dvs. și ei vor iubi explorând fiecare bit cu tine. În plus, vă vor ține distrați pe parcursul experienței voastre; Oh, ce amintiri minunate pentru a crea!

În legătură cu o postare: Cel mai bun hrană pentru câini pentru Pomeranii

Motivul pentru care pommele sunt extra pufoase este că acestea sunt acoperite dublu. Aceasta înseamnă că trebuie să fie îngrijite în mod regulat pentru a-și păstra blănurile să obțină încurcări. Mulți proprietari de pomi văd acest timp de îngrijire ca un timp de legare cu canina lor.

Malteza

malteză

Acest catelus drăguț mic va farmec literalmente oricine își vine calea cu natura lor prietenoasă și iubitoare. A Malteză nu se va plictisi niciodată de compania părintelui lor. De fapt, ei vor urma părinții lor pe tot parcursul casei, urmărind și urmând fiecare pas. Prin urmare, o malteză ar fi un partener ideal pentru cei care se luptă singurătate.

Părul alb lung au nevoie de multă îngrijire și îngrijire, dar am menționat că nu durează prea mult doar pentru a-și peria firele de păr. Asta pentru că sunt cele mai mici rase cu părul lung pe care le veți întâlni vreodată. Și au încredere în noi când spunem că iubesc periajul părului lor - pentru ei ar însemna să petreacă timpul cu omul lor preferat.

Ei fac paste bizar, în ciuda faptului că sunt atât de mici. Instruirea lor nu va fi o problemă în timp ce învață comenzile foarte repede. Ele sunt foarte protejate de părinții lor și sunt cunoscuți ca fiind neînfricați atunci când vine vorba de a-și scoate proprietarul de orice necaz. Odată ce o persoană deține o malteză, ei nu se vor uita niciodată la o altă rasă din nou!

În legătură cu o postare: Cel mai bun hrană pentru câini pentru malteză

Câinele de munte Bernese

Câinele de munte Bernese

Dacă ați văzut vreodată o canină neagră și albă acoperită cu un mic indiciu de marcaje brun pe fața lor, știți că sunt numiți câine de munte Bernese. Aceste pooches sunt enorme, iar părinții lor au nevoie de un spațiu suficient pentru a-și adapta cadrele gigantice.

Ele sunt un fel de canini de mare întreținere. Ei trebuie să fie periat de cel puțin două ori pe zi pentru a evita să aibă nici o încurcătură pe haina lor. Din păcate, s-ar putea să fie prinși cu infecții cutanate dacă blănurile lor nu sunt îngrijite în mod corespunzător. Nu putem exprima cât de norocoși sunteți dacă sunteți proprietar la această rasă blândă. Cu natura lor, timpul de îngrijire devine un timp perfect de legare între ei și părintele lor.

La fel ca orice altă canină, ei iubesc să rămână activi și nu vor mai ieși din activități. Spre deosebire de alte rase, Bernese nu o va face pe proprietarii lor pentru antrenament sau atenție. Deși costurile lor de întreținere ar putea fi puțin prea mari, având în vedere că haina lor groasă, dar sunt tovarăși excelenți și fermecători de a fi în jur.

Collie barbă

Bărbați collie

Colletele barbă, care au crescut în Scoția ca câine de vânătoare, sunt extrem de strălucitoare și atente la ceea ce au de spus părinții lor. Că "de ce se crede că sunt un favorit familial pentru cei care au avut deja ei. Familiile în căutarea câinilor cu părul lung, coloanele cu barbă ar putea fi o opțiune excelentă pentru dvs.

În legătură cu o postare: Cel mai bun minge de herding pentru câini

Blana lor aduce atât de multă farmec, deoarece sunt puțin curajoși, spre deosebire de câinii cu părul lung. Părul lor gros îl fac puțin dificil pentru ei să mireze, care, apropo, este un lucru obișnuit pentru ei. O perie zilnică lucrează minunat pentru coloanele barbă.

Un pic sensibil în natură, acești canini iubesc să fie o parte din familii proeminente cu o mulțime de membri ai familiei, deoarece tind să sufere de anxietate de separare. Cuplarea energiei lor ridicate cu anxietatea de separare ar putea duce la un comportament distructiv. Tot ce vor este să se rostogolească în jurul valorii de gazon în cea mai mare parte a timpului și scoase pentru plimbări în fiecare moment și apoi.

Ei trebuie să fie instruiți de la o vârstă fragedă altfel, s-ar putea dovedi să fie încăpățânați. Să nu uiți că sunt una dintre Cele mai inteligente rase acolo. Capacitatea lor de a respecta comenzile părinților lor le face un tovarăș excelent.

Shih Tzu

Shih Tzu

Aceste pachete mici de bucurie au provenit din China și astfel derivate acest nume exotic. Dacă traducem cuvântul Shih Tzu, înseamnă puțin leu; și cu siguranță reflectă personalitatea lor. Ele sunt foarte bine, în principal, în jurul liderului sau părintelui lor, dar uneori pot fi puțin încăpățânați.

Cu Shih Tzu Fiind în jur, nu vă veți simți niciodată singuratic. Ele sunt dedicate părinților lor. Acest lucru aduce înapoi la istoria lor de reproducere, prin care ei au fost în principal crescuți să fie tovarăși pentru oameni și nici o altă intenție în minte.

Părinții Shih Tzu le iau de obicei pentru îngrijirea lunară la saloane de animale de companie deoarece întreținerea lor este mai mult decât o perie regulată. Cu toate acestea, unii preferă să aibă grijă de câinele lor de companie singuri, pentru a petrece ceva timp cu ei. Ei bine, nu este o idee proastă, dar să ne spunem asta îngrijirea un shih tzu de tine nu este ceașcă de ceai a tuturor.

Noi nu credem că cineva poate rezista vreodată ca un shih tzu farmec în propriul lor mod iubitor. Chiar și cei care sunt îndrăgostiți de rase mari vor fi triumfate de acest puf.

În legătură cu o postare: Cel mai bun hrană pentru câini pentru Shih Tzu

Lhasa Apso

Lhasa Apso

Lhasa Apso și aspectul său ciudat nu este gustul tuturor. Blana lor lungă este următorul lucru Silkient și cel mai moale după bumbac. Spre surprinderea ta, au fost inițial crescuți în Tibet, unde erau supraveghetori la mănăstirile budiste. Ei au fost candidați excelenți ca vegheri din cauza mirosului lor de simț și este incredibil de inteligent. Independența vine ca o completare a personalității lor.

Și inutil să spun că hainele lor au nevoie de multă atenție. Hainele lor sunt cele mai groase dintre toate rasele de câine din lume care necesită periaj constant. Cel mai mare dezavantaj al blănii lor lungi este că se blochează cu miros foarte repede și ar putea avea nevoie de scăldat frecvent. Desigur, nu există nici un compromis pentru spălarea blănurilor lor.

Deși am menționat că sunt ciudate în natură, ele pot fi, de asemenea, încăpățânate și rău. Pentru a se asigura că nu sunt rătăciți de mult timp, formarea lor trebuie să înceapă de la catelus.

Linia de jos

Dacă sunteți un fan al raselor de câine cu părul lung, atunci trebuie să vă bucurați de citirea acestui post de blog. Și înțelegem obsesia ta! Câinii cu părul lung sunt atât de frumos încât nu vă puteți lua ochii de pe ele. Dacă intenționați să obțineți unul, mergeți mai departe! Promitem că nu veți regreta decizia. Spuneți-ne, care ți-a plăcut cel mai mult din lista noastră de mai jos!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Top 10 rase de câine cu păr lung