Terrier de frontieră: profil de rasă de câine

Terrierul de frontieră care stau pe iarbă

Terrierii de frontieră sunt loiali, adaptabili, energici și inteligenți. La fel ca mulți terori, pot fi, de asemenea, vocali, vigoare puternice și predispuse la urmărire și săpa. Ele pot fi o provocare și nu vor fi pentru fiecare proprietar de câini.

Privire de ansamblu de rasă

Grup: Terrier

Înălţime: 12 până la 15 inci

Greutate: 11.5 până la 15 ani.5 lire sterline

Palton: Wiry, Broken, Straight, Close-Lying Slapcoat și un substrat dens, scurt

Culoarea stratului: Bronz, roșu, grizzle și bronz, albastru și bronz sau gruszle-botul este de obicei mai întunecat

Speranța de viață: 12 până la 15 ani

Caracteristicile terrierului de frontieră

Nivelul de afecțiuneMediu
PrietenieÎnalt
Copil prietenos Mediu
Prietenos cu animalele de companie Mediu
Nevoi de exerciții Mediu
Jucăușă Înalt
Nivel de energie Mediu
TrainitateMediu
Inteligență Înalt
Tendința de a bloca Mediu
Cantitatea de vărsareMediu

Istoria frontierei Terrier

Terrierul de frontieră (BT) și-a obținut numele din regiunea că provine din mediul rural de-a lungul frontierei scoțiene și engleză. Acestea au fost inițial denumite Terrier Terrier sau Redesdale Terrier și istoria împărtășită cu Dandie Dinmont și Bedlington Terriers.

În secolul al XIX-lea, fermierii din această regiune au dorit un câine care era atletic, curajos, inteligent și condus. Acest lucru le-ar permite să exceleze în capturarea și descurajarea vulpilor dealului în zona care să-și facă griji și să fure oile.

Au devenit populare în Northumberland în nordul Angliei, unde au lucrat și alături de Foxhounds și au însoțit vânații locale.

Grupurile de clasă muncitoare au condus în mod predominant vânzările din nordul Angliei, cu scopul practic de reducere a numărului de vulpi care ar decima numerele de animale de creștere a fermierilor. Acest lucru a fost foarte diferit de vânzările sportive organizate de Gentry bogat de la sud.

Terrierii de frontieră cu straturile lor grosiere ar putea lucra în toate condițiile meteorologice și ar fi, de asemenea, să-și protejeze pielea dacă ar fi trebuit să-i urmărească o vulpe în curtea ei.

Ei au, de asemenea, picioare mai lungi decât terrierul tău mediu, ceea ce înseamnă că ar fi capabil să țină pasul cu foxhounds mai mari și vânătorii de la călare.

Recunoscut de clubul de kennel din Marea Britanie în 1920, ei continuă să fie una dintre țările cele mai populare rase.

Nu a durat mult de la ei pentru a obține recunoașterea de la AKC. De când sa întâmplat în 1930, rasa a rămas populară și în state. Ei nu sunt la fel de populare aici, totuși, așa cum se află în Marea Britanie nativă.

Front terrier îngrijire

În timp ce terrierii de frontieră sunt cel mai frecvent păstrați ca tovarăși în zilele noastre, ei păstrează încă o mulțime de trăsături de vânătoare pentru care au fost crescuți.

Sunt extrem de loiali familiilor lor și sunt de obicei în sus pentru orice fel de aventură. Sunt câini mici adaptabili și sunt la fel de acasă într-un apartament, oferind că au suficient exercițiu și îmbogățire, deoarece locuiesc într-o fermă de țară.

Contextul lor care lucrează alături de Foxhounds a însemnat că au fost crescuți să se alăture celorlalți câini mai mult decât terrierul tău mediu, dar ei pot fi mai degrabă mai degrabă bossy și feisty.

Fundalul lor de vânătoare înseamnă, de asemenea, că pot avea o unitate de înaltă pradă. Cu introduceri atente, ei pot fi capabili să trăiască alături de pisica de familie, dar probabil vor trebui să fie ținute departe de alte mici furrii. În afara, dacă nu ați lucrat la o Rock-solid Recall, Poate că ar putea fi nevoie să rămână pe leash în medii în care ar putea avea ocazia de a urmări o veveriță sau altă faună sălbatică.

Ei sunt, de asemenea, terrii tipici în ceea ce privește faptul că pot fi barbitori de alertă prolific și ați putea ajunge cu găuri peste gazonul de la săparea lor. Este posibil să aveți nevoie să le oferiți a Fotografia desemnată și să lucreze la cererea unor comportamente alternative Împiedicați daunele.

Curtea dvs. ar trebui, de asemenea, să fie binecuvită, deoarece terrierii de frontieră sunt cunoscuți ca fiind puțini artiști de evacuare Houdini.

Ei sunt inteligenți, totuși, și vor răspunde bine Metode de formare a armăturii pozitive. Încercând să forțeze un BT puternic sau să facă ceva ce nu doresc, ar putea să nu se termine bine.

Cu tratamente, recompense de jucărie și o mulțime de sesiuni distractive și scurte, puteți fi surprinși de cât de repede și entuziast, terrierul de frontieră răspunde la sesiunile de instruire. Ei adesea fac bine în lucruri precum agilitatea și chiar canicrosss Din cauza entuziasmului, inteligenței și rezistenței lor.

Terrierii de frontieră, cu stratul lor scurt, wirt, au un regim de îngrijire a întreținerii redusă și nu au vărsat excesiv.

O perie bună din haina lor o dată pe săptămână va fi suficientă pentru a ridica orice păr morții și pentru a-și păstra haina și pielea într-o stare sănătoasă. Majoritatea proprietarilor BT vor avea câinii lor de câteva ori pe an pentru a-și păstra haina de a deveni scârțâit.

Probleme comune de sănătate

Terrierii de frontieră sunt cunoscuți că sunt o rasă tare și sănătoasă, dar pot fi în continuare predispuși la anumite condiții moștenite. Asigurați-vă că găsiți un crescător bun care efectuează controale de sănătate asupra potențialilor părinți poate minimiza riscul dezvoltării problemelor genetice, dar merită să fiți conștienți de unele dintre condițiile de sănătate pe care le pot dezvolta.

Displazie de șold: Aceasta este o condiție ereditară comună în multe rase. Cauzate de formarea anormală a uneia sau a ambelor îmbinări de șold, aceasta poate duce la probleme de mobilitate și durere. În cazuri severe, poate fi necesară o intervenție chirurgicală pentru a ușura disconfortul câinelui.

Defecte de inimă: Frontierele pot fi mai predispuse la murmurărea inimii, boala cardiacă congenitală și alte probleme cu inima lor decât rasa medie.

Probleme oculare: Rasa este recunoscută ca fiind la un risc mai mare de Atrofia retinei progresivă (PRA), care duce la eventuala orbire și CATARACTELE JUVENILOR.

Alergii: Alergiile de mediu și alimentare sunt uneori văzute la teritoriul de frontieră. Adesea, este necesar un proces de eliminare pentru a înțelege ce sunt declanșatoarele și apoi pot fi adesea gestionate printr-o combinație de excludere și medicamente.

Dieta și nutriția

Terrierii de frontieră sunt predispuși la punerea cu ușurință a greutății. Obezitatea este o problemă majoră Pentru câinii de companie din întreaga lume și poate duce la o întreagă serie de alte probleme de sănătate mai grave.

Asigurați-vă că alimentați o alimentație de înaltă calitate și că măsurați porțiunile și ajustați-le în funcție de nivelurile de activitate ale câinelui dvs. este importantă. Nu lăsați ochii lor să vă ispădăm să-i răsfățați cu prea multe tratamente nesănătoase și resturi de masă.

Top rase de câine pentru cei alergici la câini
PROS
  • Afectuos și inteligent

  • Adaptabil și se poate potrivi cu apartamentul de viață

  • Energic și hardy

Contra
  • Poate fi puternic

  • Poate avea o unitate de pradă mare

  • Adesea diguri prolifice

Unde să adoptați sau să cumpărați un terrier de frontieră

Dacă aveți inima pusă pe un cățeluș de frontieră, este important să vă faceți cercetările și Găsiți un crescător bun. Curățenii din curte și cățelușul pot fi crud și ar putea duce la ca catelusul dvs. având mai multe probleme de sănătate sau comportamentale.

Un loc bun pentru a începe cercetarea dvs. ar fi prin intermediul Clubul de frontieră Terrier din America.

De ce nu luați în considerare adoptarea unui terrier de frontieră sau a unei rase mici similare? Oferind un câine meritoring o casă pentru totdeauna acasă și uitam să iasă din cochilie poate fi o experiență foarte plină de satisfacții. Ați putea întreba cu adăposturile locale de salvare sau puteți ajunge la o salvare specifică pentru rasă cum ar fi Nord-american American Terrier Rescue.

Mai multe rase de câine și cercetări suplimentare

Dacă sunteți interesat de câini similari cu terrierul de frontieră, puteți lua în considerare și următoarele rase:

Există o mulțime de minunați rase de câini acolo. Făcând cercetarea dvs., veți găsi unul care va fi cel mai potrivit pentru a avea o casă pentru totdeauna cu dvs.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Terrier de frontieră: profil de rasă de câine