10 Rase de câine australiene pentru solicitanții de emoție

Câine de bovine australiene, portret

Când te gândești la rasele de câine Aussie, s-ar putea să te gândești la câinii de bovine greu de muncit sau la dingo-urile sălbatice. Se dovedește, destul de puține rase provenite din terenul în jos. Deși nu fi surprins când nu găsiți Shepherd australian enumerate ca un câine australian nativ - în ciuda numelui său, că rasa populară a provenit din Statele Unite.

Multe rase australiene sunt câini de lucru cu o unitate de mare energie care le păstrează în mișcare. Dacă vă bucurați de aventuri în aer liber și aveți timp să le oferiți exercițiul, stimularea și instruirea pe care aceste rase de lucru au nevoie, atunci un heeler albastru, un kelpie sau un terrier Aussie ar putea fi o rasă excelentă pentru dvs.

Unii oameni primesc un câine pentru a merge pe ei cu ei dimineața, în timp ce alții preferă un pooch care se va salva cu ei acasă. Când obțineți un câine, asigurați-vă că rasa pe care o obțineți corespunde nivelului de energie - altfel, s-ar putea să terminați cu un puști deprimat sau distructiv.

Iată 10 rase de câine australiene care au început începutul în teren în jos.

01 din 10

De asemenea, adesea denumită healere albastre, acești câini sunt renumiți pentru unitatea de lucru și călcâiul mărcii de marcă de viteze de bovine. Primii câini de bovine care urmează să fie prezentați în Australia au venit din Anglia. Acești câini nu au fost potriviți pentru temperaturile extreme și terenul vast, arid pe care trebuiau să-l acopere. Ei au fost traversați cu alte rase, inclusiv cu Dingoes sălbatice, pentru a se dezvolta în câini de bovine australieni Hardy, Tenace și strălucitoare. Această rasă nu este pentru un proprietar de novice sau unul care conduce un stil de viață sedentar. Sunt super-conduse, atletice și energice.

Ele sunt cele mai potrivite pentru a fi în afara muliului, având în vedere un loc de muncă sau care participă la Dog sport. Ei excelează la agilitate și flyball. Inteligența, loialitatea și dorința lor incredibilă pentru a le face să răspundă cu ușurință Metoda de formare pozitivă. Din cauza naturii lor de herding, este posibil să trebuiască să lucrați la reducerea comportamentelor nepotrivite ale urmăririi și a herdingului.

Privire de ansamblu de rasă

Grup: Herding (AKC)

Înălţime: 17 până la 20 de centimetri

Greutate: 35 la 50 de lire sterline

Coat și culoare: Smooth, Hard Double-Coace - Culoarea este de obicei albastră, albastră pătată sau albastră - vine într-un soi mai puțin obișnuit

Speranța de viață: 13 până la 15 ani

  • 02 din 10

    Ca și Heelers albastru, Terrierul Aussie a coborât de la vânătorii de vânători de lucru care provin din Marea Britanie. Acei terrieri s-au luptat să facă față extremelor meteorologice australiene și peisajelor. Rezultatul a fost un terrier tare aussie plin de neînfricație și autodeterminare într-un pachet puțin mai rezistent, cu o haină ușor de întreținut. Ei au fost prima rasă nativă care a fost recunoscută oficial în Australia. Ei rămân populari astăzi pentru natura lor orientată spre oameni și personalitatea spunky. Sunt un terrier de mare energie care este afectuos și inteligent. Aussie Terriers sunt puternice cu o doză mare de pradă, o pasiune pentru săpare, și nu întotdeauna să se întâlnească cu alți câini.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Terrier (AKC)

    Înălţime: 10 până la 11 inci

    Greutate: 15 până la 20 de kilograme

    Coat și culoare: Haina exterioară brută și netedă, subaccesul mai scurt - trei culori principale: albastru și bronz, nisip solid și roșu solid

    Speranța de viață: 11 până la 15 ani

  • 03 din 10

    Este ușor să greșești terrierul matasos cu cea mai cunoscută și mai mică miniatură Yorkshire Terrier. Sunt strâns legate - Yorkie a fost una dintre principalele rase care au dezvoltat matasicul din Australia la începutul secolului al XX-lea. Această rasă este mai mică, mai puțin robustă decât un terrier Aussie și are o haină amendă, similară unui Yorkie. Silkies sunt orientați spre oameni, dar nu trebuie să fie confundați cu lapdogii. Sunt activi, independenți și foarte lumini.

    Adevărat la linia lor terrier, vor necesita formare și o priză pentru dorința lor de a săpa. Ei au, de asemenea, o forță de pradă puternică, o înclinație spre a fi vocală și rezervată în jurul străinilor. Haina lor va avea nevoie de mai multă îngrijire decât cea a lui Aussie Terrier.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Toy (AKC)

    Înălţime: 9 până la 10 inci

    Greutate: Aproximativ 10 kilograme

    Coat și culoare: Lung, strat drept în albastru și bronz

    Speranța de viață: 13 până la 15 ani

  • 04 din 10

    Kelpie australiană

    Kelpies sunt o rasă de conducere de oi care a fost dezvoltată la fel ca câinele australian de bovine. Ei sunt descendenți de la Colile de frontieră scoțiane și au fost încrucișate cu Dingoes pentru a produce un câine de lucru mai greu. Ei împărtășesc multe trăsături similare cu câinele de bovine australieni, dar kelpie mai mică este mai ușoară, mai puțin intensă și nu ca biciul-inteligent. Acestea nu sunt potrivite pentru o gospodărie sedentară. Ei au o dorință puternică de a lucra și de a lucra - sunt incredibil de active și au o mulțime de rezistență.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Herding - Nu este recunoscut oficial de AKC (din 2021), dar a permis să participe la categoria Herding pentru procese (începând cu 2015)

    Înălţime: 17 până la 20 de centimetri

    Greutate: 25 până la 45 de lire sterline

    Coat și culoare: Dublu acoperite cu culori de acoperire rezistentă la apă rezistentă la apă, în negru, în negru, negru, bronz, roșu, roșu și bronz, fawn, ciocolată și fum albastru

    Speranța de viață: 12 până la 15 ani

    Continuați la 5 din 10 de mai jos.
  • 05 din 10

    Tenterfield Terrier

    Ca și Terrierul Silky și Aussie, terrierul Tenterfield a coborât de la terrierii de ucidere a lui Virin, adus de coloniști britanici în Australia. Această rasă seamănă îndeaproape Jack Russell sau Toy Fox Terrier și este rar pentru a vedea în afara Australiei. Acești terrieri au fost crescuți extensiv în și în jurul câmpului Tenterfield, un nou oraș din South Wales. Sunt strâns legați de miniaturașul Fox Terrier, un alt nativ Aussie - cele două rase sunt ușor de confundat.

    Ele sunt prietenoase, adaptabile, îndrăznețe, loiale și jucăușă. Acești canini au adesea o doză mare de pradă, o dungă independentă și poate fi feisty. Consiliul Național de Kennel australian recunoaște rasa, dar nu AKC.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Terrier (ANKC) - care nu este recunoscut de AKC

    Înălţime: 10 până la 12 inci

    Greutate: 7 până la 10 kilograme

    Coat și culoare: Short, neted, unic strat și vin în cea mai mare parte inwhite cu marcaj negru, bronz sau ficat - tri-culori, de asemenea, comună

    Speranța de viață: 12 până la 14 ani

  • 06 din 10

    Dingo

    Dingoes sunt una dintre cele mai vechi rase de câine din lume. Fosilele lor datează înapoi la mai mult de 3.000 de ani. Dingo-uri moderne rămân aproape de strămoșii lor în ceea ce privește forma și temperamentul sălbatic - nu au suferit o reproducere selectivă.

    Un câine sălbatic, există încă o mulțime de controverse care înconjoară tamplarea și domesticirea, impactul pe care îl poate avea asupra populației sălbatice și adecvarea sa ca câini de companie. Ele sunt ilegale deținute în anumite părți ale Australiei. Dacă sunt păstrate ca animale de companie, este mai bine să le fi ridicat de la un catelus. Acești câini independenți și inteligenți au nevoie de o mulțime de spațiu și o mulțime de exerciții și stimulare. Ei rareori scad, dar pot fi predispuși la roaming și să formeze legături puternice cu pachetul lor. Ele sunt ușor de tulbure dacă sunt separate de ambalaj sau dacă se schimbă de rutină.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Nici unul (feral)

    Înălţime: 20-23 inci

    Greutate: 30 până la 40 kg

    Coat și culoare: Poate avea un strat dublu gros sau un strat scurt, o singură culoare - cea mai frecventă culoare este ghimbir, dar, de asemenea, negru și bronz și cremos alb

    Speranța de viață: 12 până la 14 ani (în captivitate)

  • 07 din 10

    Koolie

    Koolie este o lucrare sau Herding câine existent în Australia de la începutul secolului al XIX-lea, când a fost crescută de la câinii de lucru britanici importați. Numele său probabil derivat din "Collie;" seamănă foarte mult Collele de frontieră. Koolie este în primul rând un câine strălucitor de herding, cu un instinct de a cerc pe o oaie pe scară largă și să le aducă înapoi la proprietarul lor. Koolies sunt cunoscuți ca câini tăcuți, în poziție verticală, de lucru. Ei sunt răbdători, loiali, agili, cu o dispoziție caldă. Ele sunt, de asemenea, utile în mintea turmei în timpul sezonului de miel sau timp de colectare a lânii.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Nu sunt recunoscute de cluburi de kennel

    Înălţime: 16 până la 24 de centimetri

    Greutate: 33 până la 53 de lire sterline

    Coat și culoare: Scurt, mediu și rar, straturi lungi - roșu sau albastru Merle-solid (roșu, ciocolată, negru) - sau bicolored

    Speranța de viață: Până la 18 ani

  • 08 din 10

    Câine de cangur

    Câinele Kangaroo este un conflict de confiscare australian în mod intenționat de la diferite rase de confruntări (ogar, Scottish Deerhound, și Irlandez wolfhound) pentru a produce un câine de vânătoare. Coloniștii coloniali din Australia au crescut pe câinii din Kangaroo încă cât mai devreme din anii 1830 pentru a crea un stâlp rapid, puternic și robust pentru a depăși, prinde și deține un cangur fără a fi răniți de picioarele posterioare ale animalului. Kangaroo vânătoarea cu câini a fost interzisă, dar această rasă este încă crescută pentru vânătoare de porci ferate și vulpi roșii. Ei au energie fără limite, au nevoie de mult spațiu de locuit și sunt loiali - deși sunt oarecum provocatoare să se antreneze și să aibă o forță puternică de pradă.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Nu sunt recunoscute de cluburi de kennel

    Înălţime: 24-31 inci

    Greutate: 50 la 105 de lire sterline

    Coat și culoare: Suporturi netede, cu părul scurt - o varietate largă de culori

    Speranța de viață: 10 până la 12 ani

    Continuați până la 9 din 10 de mai jos.
  • 09 din 10

    Miniatura Fox Terrier

    Terrierul de vulpe miniatural este un terrier de lucru mic, fin, dezvoltat ca un câine de vânătoare și chaser Virgin. În Australia, este numit Mini Foxie. Seamănă foarte mult cu americanul Toy Fox Terrier, Jack Russell, sau Terrier de șobolan. A fost crescută să rădăcini șobolanii. Este agil, rapid și distractiv. Face A mare animal de companie pentru familiile cu copii și vârstnici.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Nu sunt recunoscute de cluburi de kennel

    Înălţime: 9.5 până la 12 inci

    Greutate: 7 până la 12 kilograme

    Coat și culoare: Coat scurt, alb, negru, alb, maro și bronz

    Speranța de viață: 12 până la 18 ani

  • 10 din 10

    Taur arab

    Numit în mod obișnuit câine de porc australian, taurul arab este un câine de vânătoare de porc dezvoltat pentru a localiza porcii de la mile distanță, trageți-le la pământ și țineți-le în jos de ureche. Numele a fost derivat din descendenții săi, Bull Terriers și Sighthound Saluki (Câine din Orientul Mijlociu). Este un mediu cu dimensiuni medii, cu părul scurt, musculos. Sunt câini de familie loiali.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Nu sunt recunoscute de cluburi de kennel

    Înălţime: 24-27 inci

    Greutate: 70 la 92 de lire sterline

    Coat și culoare: Coat neted, scurt - predominant alb cu patch-uri de culori, culorile includ ficat (cu un nas roșu), negru, roșu, buckskin, albastru, argint, bronz și brindle.

    Speranța de viață: 12 până la 15 ani

  • Rase pentru a evita

    Cele mai multe rase australiene sunt mai potrivite pentru persoanele active care au lovit traseele și acoperă o mulțime de teren. Acești câini de energie superioară ar putea să nu fie ideali pentru proprietarii de câini de primăvară sau pentru persoanele cu un stil de viață mai sedentar. Dacă căutați un câine de tip australian, atunci doriți un puști de mare energie. Evita Câini cu energie inferioară care preferă să stea într-o perioadă cea mai mare parte a zilei, cum ar fi regele cavalier, Charles Spaniels, Chihuahuas sau Dachshunds.

    Cei mai buni câini pentru drumeții și alpinism
    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 10 Rase de câine australiene pentru solicitanții de emoție