10 Cele mai bune rase de câine fără păr

fără păr chinezesc câine crescute în iarbă

Una dintre cele mai notabile trăsături despre Câinii sunt blana lor. Indiferent dacă au blană currmă, dreaptă, densă sau subțire, îi ajută să iasă în evidență. Dar există, de asemenea, mai multe rase de câine fără păr care stau în evidență în felul lor. Aceste rase de câine relativ rare poartă gene care le fac să fie fără păr sau să aibă părul foarte puțin pe corpurile lor. Unele dintre aceste rase sunt strâns legate, în timp ce altele au o origine mai distinctă. Ele variază în funcție de aspect și personalitate. Dar majoritatea raselor de câine fără păr tind să fie destul de cuddly și cum ar fi curling-ul cu oamenii lor pentru căldură.

Aici sunt 10 dintre cele mai bune rase de câine fără păr.

Bacsis

Câinii fără păr pot să nu fie crăpari, dar încă mai au nevoie de îngrijire pentru a-și păstra pielea sănătoasă. Scăldați câinele în mod regulat pentru a-și curăța pielea și pentru a aplica un hidratant sigur de câine la pielea uscată după cum este necesar. De asemenea, asigurați-vă că protejați pielea câinelui de la arsurile solare și vreme rece.

01 din 10

Terrierul american fără păr a coborât de la terrierul de șobolan. Începând cu anii 1970, terrierii de șobolani au fost crescuți selectiv pentru hainele lor fără păr. Și în timp ce unii terrii americani fără păr sunt încă născuți cu o haină ușoară, ele au cea mai mare parte trăsăturile fără păr. Acești câini tind să fie destul de inteligenți, activi și jucăuși. Ei fac câini de familie buni și au o unitate de pradă mare pentru rozătoare mici.

Privire de ansamblu de rasă

Înălţime: 12 până la 16 inci

Greutate: 12 la 16 kilograme

Caracteristici fizice: Culorile corporale mici și musculare includ negru, ciocolată, roșu, caise și diferite combinații - pot fi fără păr sau au un strat foarte scurt

  • 02 din 10

    Câinii chinezi crescuți vin în două soiuri: fără păr și pulbere. Varietatea fără păr are de fapt smocuri pufoase de păr pe cap, urechi, labe și coadă. Cantitatea de păr poate varia în rândul câinilor. Și soiul de pulbere are o haină dublă lungă, moale peste tot corpul său. Atât soiurile fără păr, cât și de pulbere pot veni din același gunoi. Acești câini tind să fie foarte iubitoare și cuddly, deși au o parte energetică și jucăușă.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 11 până la 13 inci

    Greutate: 8 până la 12 kilograme

    Caracteristici fizice: Poate fi fără păr, cu excepția capului, coada și picioarelor sau a corpului complet acoperit - pielea rozică mică și subțire, cu păr alb, cu pene

  • 03 din 10

    Xoloccintli, cunoscut și sub numele de câinele fără păr mexican, vine în ambele soiuri fără păr, cât și în soiuri scurte. Ambele soiuri sunt excepțional de mici întreținere atunci când vine vorba de îngrijire, deși protecția pielii este o necesitate. Xolos sunt o rasă antică Aztec datând de mii de ani. Câinii tind să fie loiali și alertați, făcând câini excelenți de ceas. În timp ce ele pot fi protectoare atunci când sunt necesare, Xolos sunt, de asemenea, cunoscute pentru natura lor calmă.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 10 până la 14 inci (jucărie) - 14 până la 18 inci (miniatura) - 18-23 inci (standard)

    Greutate: 10 până la 15 kilograme (jucărie) - 15 până la 30 de lire sterline (miniatură) - 30 până la 55 de lire sterline (standard)

    Caracteristici fizice: Poate fi complet fără păr sau au un strat scurt, plat - muscular, dreptunghiular - frunte încrețită

  • 04 din 10

    De asemenea, cunoscut sub numele de părul peruvian, inca orhidee peruvian a provenit din vechiul Peru, unde a fost păstrat în cea mai mare parte ca un câine însoțitor. Acești câini tind să fie foarte afectuosi cu și protecția familiilor lor și pot dezvolta anxietate de separare atunci când sunt lăsați singuri. Ei sunt, de asemenea, câini mici atletici care au nevoie de un pic de exercițiu pentru a le purta. Majoritatea orhideelor ​​Peruvian Inca sunt complet părului, deși unele pot avea patch-uri scurte de blană pe cap, labe și vârful coada.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 9.75 la 15.75 inci (mic) - 15.75 la 19.75 inci (mediu) - 19.75 la 25.75 inci (mare)

    Greutate: 8.5 până la 17 ani.5 kilograme (mici) - 17.5 până la 26.5 kilograme (mediu) - 26.5 până la 55 de lire sterline (mari)

    Caracteristici fizice: Long, culoarea corporală slabă - culoarea pielii variază, dar poate include negru, maro, gri, roz, bronz, și alb-coada - pielea netedă

    Continuați la 5 din 10 de mai jos.
  • 05 din 10

    Argentine Pila Dog

    O relație apropiată cu inca orhidee peruvian, câinele argentinian Pila este o presiune fără păr pentru pielea sa moale. Această rasă rară vine în categorii de trei dimensiuni și se găsește în primul rând în Argentina maternă. Câinii din Pila Argentinei tind să fie afectuos, jucăuș și adaptabil la medii noi. În timp ce sunt în cea mai mare parte fără păr, câțiva câini de pila au mici smocuri de blană pe vârful capului și pe cozile lor.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 10 până la 14 inci (mic) - 14 până la 18 inci (mediu) - 18 până la 25 inci (mare)

    Greutate: 9 până la 18 kilograme (mici) - 18 până la 25 de lire sterline (mediu) - 25 până la 55 de lire (mari)

    Caracteristici fizice: Coada curbată înainte - urechile ascuțite de corpuri relativ scurte - ochi de migdale înguste - culoarea pielii variază și poate include marcaje spotted sau piebald

  • 06 din 10

    Terrier de nisip abisinian

    Dacă căutați un Canina Exercițiului Buddy Cu un temperament liniștit și calm, terrierul de nisip abisinian este câinele pentru tine. Această rasă extrem de rară merge, de asemenea, de câinele fără păr african. Este un câine destul de mic până la mijloc, cu un corp lung și elegant. Unii câini din rasă sunt complet fără păr, în timp ce alții au mici smocuri de păr pe partea superioară a capului și vârful coada.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 15.5 până la 20.5 inci

    Greutate: 21 până la 39 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Culorile includ negru, gri, bronz, nisip-pielea poate avea marcaje pătate - fără păr, cu excepția tufturilor de păr pe cap și coada-bâtă-ca urechi - corpul lung

  • 07 din 10

    Fără păr Khala

    Fără păr Khalas, cunoscută și sub numele de câini boliveni fără păr, sunt o rasă de câine fără păr, originară din Bolivia. Ele arată destul de asemănătoare cu Xoloccinti și probabil împărțiți strămoșii. Acești câini îi iubesc proprietarii și îi vor proteja fără teamă, așa că pregătirea este o necesitate pentru a le păstra prietenos cu cei din afara gospodăriei tale. Ca și alte rase fără păr, unii dintre acești câini au smocuri mici de păr, mai ales pe capetele lor.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 14 până la 17 inci (mediu) - 17 până la 20 de centimetri (mare)

    Greutate: 14 până la 30 de lire sterline (mediu) - 18 până la 20 de kilograme (mari)

    Caracteristici fizice: Unele sunt cu picioare scurte, în timp ce altele au picioare mai lungi - mișcări agile - piele gri închis de păr alb pe cap

  • 08 din 10

    Jonangi

    Câinii Jonangi sunt nativi din India, unde au fost crescuți în timpul iernii și Câini de vânătoare. Rasa este destul de rară astăzi. Jonangis tind să fie atenți în jurul străinilor, dar sunt excepțional de prietenos față de cei pe care îi cunosc, inclusiv copii și alte animale de companie din casă. În plus, Jonangis are o dispoziție și muscularitate similară pentru terrii de taur și au un yodel distinctiv în loc de o coajă. Mulți dintre acești câini nu sunt fără păr, ci au o haină foarte scurtă, netedă, care este aproape invizibilă.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 17 până la 21 de centimetri

    Greutate: 28 la 48 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Culorile variază, dar pot include Fawn, Negru, Alb, și ciocolată - pot avea marcajul piebald - urechi înțepate - coada curbată - Caracteristici scurte de vulpe - Forța încrețită

    Continuați până la 9 din 10 de mai jos.
  • 09 din 10

    Ecuadorian Hair fără păr

    Câinele fără păr Ecuadorian este o rasă de câine antică de la Ecuador și o lipsă probabilă a orhidei Peruvian Inca. Este incredibil de rare astăzi. Acești câini sport foarte puțin păr, care este, de obicei, pe vârful capului lor. Ei tind să fie câini puțin energici și au o forță de pradă puternică, în special pentru a vâna rozătoare mici. Dar ei iubesc, de asemenea, să se îndoaie lângă oamenii lor preferați.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 15 până la 18 inci

    Greutate: 17 până la 25 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Aproape nici un păr pe corp și cap, cu excepția unei cantități mici deasupra picioarelor capului - fără dinți premolari

  • 10 din 10

    Fără păr Chihuahua

    Fără păr Chihuahuas sunt aceeași rasă ca Chihuahuas acoperită - au doar un defect genetic rar care îi determină să fie fără păr. Astfel, temperamentul lor este la fel ca orice alt Chihuahua. Ei au, în general, personalități mari, se obligă foarte atent cu oamenii lor preferați și protejează pe teritoriul lor. Dar soiul fără păr este predispus la problemele pielii, astfel încât îngrijirea și monitorizarea sunt esențiale. Chihuahuele fără păr, de asemenea, pot fi răciți destul de ușor.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 6 până la 9 inci

    Greutate: 2 până la 6 kilograme

    Caracteristici fizice: Petite cadru - ochi mari - urechi mari în poziție verticală - bastoane scurte, picioare subțiri

  • 10 cele mai bune rase de câine care nu au vărsat prea mult
    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 10 Cele mai bune rase de câine fără păr