Fabrica de câini "# 8211; redarea documentarului bbc șocant

Fabrica de câine - reluarea documentarului BBC șocant

Folosind filmări secrete, reporterul Sam Poling urmează furnizarea lumii multimilion-lire a pieței de câine. BBC Scoția spune O treime din toți câinii au cumpărat aceste zile se crede că au venit de la Mills Puppy folosind metode de reproducere neetice.

Fabrica de câini este Disponibil pe BBC IPLAYER Până la 13 mai 2015 pentru rezidenții din Regatul Unit.

Fabrica de câini va fi difuzată la ora 21:00 miercuri, 15 aprilie pe BBC One Scoția și BBC One Irlanda de Nord. Puteți să o vizionați în Anglia pe Canalul Sky 977 (BBC One Scoția.)

Citat de la Un articol pe site-ul BBC că vă recomand tuturor să citească, putem înțelege în ce condiții sunt crescuți acești câini săraci. Acest lucru este dincolo de inacceptabil pentru orice creatură umană, să nu mai vorbim de un animal de companie de familie.

În timpul filmărilor la canițe, BBC a găsit sute de cățeluș de reproducere în condiții de cultivare a bateriei.

Ancheta a descoperit comercianții care se ascund în spatele identităților false online pentru a profita de vânzările ilegale de cățeluși. Ei au găsit un astfel de dealer, Liz Baird, care a fost anterior urmărită și interzisă, Puppies Publicitate de vânzare online sub o serie de nume false.

Puppy Farm Fonduri (imagini secrete)
Echipa a analizat, de asemenea, condițiile din canița de furnizare din Irlanda de Nord, filmând după întuneric (credite: BBC)

Jurnaliștii și reporteri au încercat să intre în contact cu cât mai mulți crescători malefici și au reușit să urmărească un bărbat pe nume dl. O`Neill care călătorește în mod regulat între Scoția și Irlanda pentru a remedia câinii.

Camerele au urmat lanțul de aprovizionare de la sursa de vânzare. În documentar, Michaela Harvey spune că doamna Baird a vândut un catelus Crossbreed Jack Russell-Pug pentru £ 395 într-un parc auto Ayrshire. Câinele, numit Bane, a căzut bolnav și a murit trei zile mai târziu.

Filmarea secretă a domnului O`Neill a dezvăluit că făcea excursii de cumpărare în Republica Irlanda și aducerea ilegală a sute de câini în Scoția, fără pașapoarte de companie sau injecții rabie. El a refuzat să participe la program

Vom face tot posibilul pentru a împărtăși în mod legal documentarul cu dvs., dacă este posibil, în zilele următoare.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Fabrica de câini "# 8211; redarea documentarului bbc șocant