Sps / lps coral specii

Coral Coral Orange

De la Acropora la Corals Volcano, răsfoiți această mare colecție de subclasa Hexacoralia Membru SPS / LPS (mic / mare pietris polipate) coral fotografii pentru a vizualiza imagini și pentru a identifica toate tipurile de corali grele care sunt în mod obișnuit și rareori păstrate recium acvariile.

01 din 11

Acropora și coralul plăcii

Poze cu două genuri primare din Acroporidae Familie care împreună reprezintă aproape o treime din toate coralii de construcție a recifelor. Fotografii și imagini ale Acropora Specii Bottlebrush, Ramie, Brier, Bushy, Paw Cat, Cluster, Elkhorn, Stagnorn, Tabel / Tabletop Acropora Corals, și Montipora Specii numite placă, corală de catifea / catifea de catifea, encrusing si tworled montipora.

  • 02 din 11

    Crater coral

    Membrii pietrilor Favidae Familie denumită în mod obișnuit Crater Coral în Hawai`i, iată fotografiile genului Leptastrea corali în numeroasele forme diferite, inclusiv encrusarea orizontală (culoarea tipică și ciudată), expoziția masivă, verticală (Rugus, Crioid, Coloruri aglomerate, ciudate) și variații netede.

  • 03 din 11

    Cupa și soarele

    Dendrofillidae Membrii familiei, aici sunt fotografii și imagini ale genului frumos Tubastraea Corals, care sunt specii politete sau SPS / LPS cunoscute în mod obișnuit ca ceașcă colonială, auriu și portocalie și soare, soare negru și coral de floarea-soarelui.

  • 04 din 11

    Daisy și floare de flori

    Imagini ale membrilor pietrișului sau SPS / LPS Poridae Familie denumită în mod obișnuit Daisy, floare de flori și minge de coral, aici sunt fotografii, imagini ale genului popular Gonainopora Specii Reef Corals.

    Continuați la 5 din 11 de mai jos.
  • 05 din 11

    Fox și corali de iasomie

    Gen Nemenzophyllia constă doar dintr-o specie cunoscută, N. Turbita. Iată câteva fotografii frumoase, imagini ale acestui membru SPS / LPS din Caryophyllidae familie, care este cunoscută în mod obișnuit ca Fox, Jasmine și Coral Ridge.

  • 06 din 11

    FROGSPAWN și Coralii cu ciocan

    Denumită în mod obișnuit FROGSPAWN, ciocan, ancora, struguri, caracatiță, torță, coral pom-pom, și același nume "ramificație" rude, aici sunt fotografii și imagini ale genului Eufyllia Specii pietruite Polite sau SPS / LPS Corals din Caryophyllidae familie.

  • 07 din 11

    Galaxie Corals

    Imagini ale celor mai frecvente Aquarium de apă sărată comerțul cu pietriș sau SPS / LPS Corals din Oculinidae Familie, aceste fotografii sunt în primul rând de gen Galaxea Specii care locuiesc pe Pacific Reefs care sunt numite în mod obișnuit Galaxy, precum și corali de cristal, stea, fragil și durian.

  • 08 din 11

    Coral elegant / minunate

    De obicei, numit elegant sau eleganță, și minune Coral, aici sunt fotografii, imagini ale genului Pely Polyp sau SPS / LPS Catalhillia Specii Corals, care sunt membri ai Caryophyllidae familie.

    Continuați până la 9 din 11 de mai jos.
  • 09 din 11

    Corali de curbură / scroll

    Imagini ale membrilor Dendrofillidae familie, o colecție de fotografii de gen Turbinaria Corals, care sunt specii politete sau SPS / LPS, care sunt cunoscute în mod obișnuit ca Turban, Derl, Cupa galbenă, Pagoda și Coral Vase.

  • 10 din 11

    Torță și corali de trompetă

    Imagini de numire frecvent denumită în mod obișnuit ca torță, trompetă, bomboane de bomboane, bullseye și coral ochi pisică, aici sunt fotografii, imagini ale genului CAULASTREA Specii de corali care sunt membri ai familiei Pilite sau SPS / LPS Faviidae.

  • 11 din 11

    Volcano și corali crater

    Aici sunt familia Stony Favidae, Gen Leptastrea și Cyphastrea Specii Corals fotografiate în Insulele Hawaiiene de Keoki și Stence Yuko. Deși niciunul dintre aceste corali grele cunoscute sub numele de corali de vulcan și crater seamănă cu "creierul adevărat" Colpophyllia din Caraibe, ele sunt uneori menționate ca atare în Hawai`i.

  • Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Sps / lps coral specii