Ferrete și alte animale de companie

Pisica care se joaca cu diraj

Multe gospodării au mai multe tipuri de animale, astfel încât acestea. Dacă aveți un dihor sau vă gândiți să obțineți unul, veți dori să știți dacă Pet Ferret ar ajunge împreună cu câinele, pisica sau alt animal de companie. Aceasta este o problemă complexă și depinde foarte mult de personalitatea și caracteristicile atât a dirigului, cât și al celorlalte animale de companie.

În timp ce pisicile voastre, și, uneori, câini, s-ar putea să se alăture cu materiale, este încă necesar să se supravegheze îndeaproape toate interacțiunile atât pentru a proteja atât firele, cât și celelalte animale de companie. În unele cazuri, animalele de companie și dihorii nu se vor întâlni deloc și vor trebui să fie păstrate unul de celălalt pentru siguranța tuturor. Înainte de a combina difuzoarele și alte animale de companie în gospodărie, decideți dacă va fi prea dificil să vă împărți atenția între animalele de companie în cazul în care acestea nu se înțeleg.

Pisici și ferme

Ferretele și pisicile se descurcă adesea bine, deși depind de temperamentele tuturor celor implicați. Pisicile vor juca adesea cu firme și viceversa. Ferretele pot deține, de obicei, propriile lor împotriva pisicilor. Există excepții clare, deci supervizați sesiunile de joc foarte atent până când sunteți siguri că atât difuzarea și pisica voastră vor fi bine (și chiar atunci ar trebui să fiți aproape de a privi peste ei). Ferretele pot fi de fapt un pic dur pe pisici, în special pisoi, deci nu lăsați un joc de ferret crescut cu un pisoi fără supraveghere strânsă.

Câini și ferme

Câinii și dihortele sunt o problemă mult mai complicată și mai individuală. Trebuie să luați în considerare cu atenție temperamentul unui câine înainte de introducerea lui sau a unui dihor. Mulți câini vor fi bine cu firme, dar unele rase de câine (cum ar fi unele terriers) au fost crescute în scopul vânării unui joc mic, astfel încât acestea ar putea fi tentate să alungă în mod instinctiv ferreturile.

Câini mari poate răni în mod neașteptat un dihor în joc, câinii teritoriali s-ar putea prinde la un dihor în cazul în care difuzorul devine prea aproape de jucării sau de mâncare, iar orice câine ar putea reacționa instinctiv la a fi urmărit sau înțepenit de un dihor. Este posibil ca un câine, mai ales unul mai mare, să rănească serios un dihor accidental sau doar prin comportament natural de câine, așa că fii prudent. Dacă există vreo îndoială sau orice semn de agresiune, este mai bine să nu aveți niciodată câini și dihori liberi împreună. Asigurați-vă că păstrați dihorii departe de alimentele și jucăriile câinelui.

Ferrete și alte animale de companie

Ca regulă generală, dihorii nu se amestecă bine cu alte tipuri de animale de companie. Ferretele sunt carnivore și în timp ce difuzorul dvs. nu se poate gândi în mod conștient la alte animale mici (e.g hamsteri și alți rozătoare, iepuri, păsări, șopârle mici, șerpi) ca masă, mișcările rapide ale acestor animale mici pot declanșa un instinct de pradă-pradă în diurg. Este mai bine să fii în siguranță decât să-ți pare rău, așa că este recomandat să păstrezi materialele și animalele altele decât pisicile și câinii complet separați.

sfaturi

  • Cunoașteți animalele și temperamentele lor. Dacă cineva este hiper sau snappy, amestecarea lor cu alte animale de companie ar putea fi o problemă.
  • Face introduceri lent. În primul rând, permiteți unei pisici sau unui câine să investigheze difuzorul în timp ce ferretul este în siguranța lui cuşcă.
  • Dacă animalele de companie se înțeleg prin barele de cușcă, țineți-vă difuzarea în timp ce vă permiteți pisicii sau câinelui să investigheze (este o idee bună să aveți pe cineva la îndemână pentru a ține câinele sau pisica, dacă este necesar).
  • Dacă nu există semne de agresiune, puneți ferretul în jos și lăsați-l să interacționeze cu câinele sau pisica. Ar putea fi bine să vă leșați fermorul și / sau câinele dvs.
  • Supraveghează foarte atent la început. Chiar dacă totul merge bine, păstrați un ochi asupra lucrurilor și intervenți dacă este necesar.
  • Asigurați-vă că ferretul dvs. are undeva unde să scape, dacă este necesar (un loc de ascundere numai pe dihor poate ajunge), mai ales cu câinii.

Ca regulă generală (dar nu fără excepții), un dihor care crește cu pisici sau câini este probabil să se înțeleagă mai bine cu ei. În mod similar, câinii și pisicile care cresc cu firme sunt mult mai probabil să accepte și să se joace cu ei. Totuși, pentru siguranța tuturor celor implicați, este o idee bună să supravegheați interacțiunile dintre ferme și orice alt animal de companie.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ferrete și alte animale de companie