Bedlington terrier: profil de rasa de caini

Bedlington Terrier

Deseori descrise ca un câine în îmbrăcămintea oilor, Terrierii Bedlington sunt numiți pentru orașul minier din Anglia, unde au provenit prima dată. Astăzi, acești câini englezi unici fac tovarăși fermecători de familie, dar în timp ce sunt iubiți (și cuddly!) Ei sunt, de asemenea, avertizați de avertizați și sportivi versatili care sunt în mod feroce de protecție a celor dragi.Bedlingington face un câine ideal pentru o familie activă care caută o însoțitoare non-vărsare, jucăușă și loială.

Privire de ansamblu de rasă

Grup: Terrier

Greutate: 17 la 23 de lire sterline

Înălţime: 15.5 până la 17 ani.5 inci

Palton: Amestec de păr dur și moale, clare, dar nu wirt

Culoarea stratului: Albastru, nisip sau ficat, uneori combinate cu bronz

Speranța de viață: 11 până la 16 ani

Caracteristicile Terrierului Bedlington

Nivelul de afecțiuneÎnalt
PrietenieÎnalt
Copil prietenosÎnalt
Prietenos cu animalele de companieMediu
Nevoi de exercițiiÎnalt
JucăușăÎnalt
Nivel de energieÎnalt
TrainitateMediu
InteligențăÎnalt
Tendința de a blocaÎnalt
Cantitatea de vărsareScăzut

Istoria lui Bedlington Terrier

O rasă de miel, cu miel, Bedlington Terrier se spune că a fost crescută de la Sighthounds, cum ar fi Whippet, datorită spatelui său arcuit (ca să nu mai vorbim de viteza și agilitatea), dar se crede, de asemenea, să împărtășească Ancesiune comună cu rase precum Dandie Dinmont, Kerry Albastru și Terrier de grâu cu coajă moale. Se mișcă cu un pas grațios, relasiv, dar pot rula incredibil de repede când situația justifică.

Deși seamănă cu mielurile blânde, Bedlington a fost de fapt responsabil pentru a efectua unele grele ... și adesea morți în toată istoria sa. Crescute în anii 1800, acești câini curajoși și energici au fost creați în Northumberland Mining Shire de Bedlington ca câine de lucru. Bedlington era un câine de vânătoare prejudiciu de animale, cum ar fi vulpi, iepuri și badgeri, și ei se așteptau, de asemenea, să fie un vânător de vermină de minerii lui Bedlington.

Primul Terrier Bedlington a fost un câine numit Piper. Crescute în 1825, sa spus că Piper încă mai vânează Badgers la vârsta de 14 ani, chiar dacă era aproape orb și nu avea dinți. În acel moment, Bedlington a fost considerat cel mai deștept și mai rapid dintre rasele terrier. De fapt, rasa a dobândit porecla "câine țigănească", deoarece a fost adesea folosit de romanii rătăciți ca partener masacos în activitățile lor de braconaj. "Câinele țigan" a fost recunoscut de Lordul Rothbury de la Bedlington și a devenit un entuziast al rasei pe care terrierii au fost adesea numiți terrier lui Rothbury - și, uneori, chiar și mielul lui Rothbury.

De asemenea, producătorii de unghii de la Bedlington au luat, de asemenea, o fantezie la rasa, și nu cu mult timp înainte ca minerii și nailerele lui Shire să-și piardă salariile în lupte de câini, în care ei i-au urcat pe teritoriul lor unul împotriva celuilalt. Ei au descoperit că, în ciuda aspectului lor asemănător cu miel, Bedlington Terrier ar deveni luptători feroce și nu s-ar întoarce când a fost contestat...și, din păcate, s-ar lupta cu moartea atunci când au fost forțați în aceste circumstanțe. În timp ce minerii și-au exploatat jocul ca câine de luptă, vânătorii se bazau pe Bedlingtons ca remedieri.

Vestea bună este că Bedlingtons sa dovedit a fi mai mult de un iubit decât un luptător. Acești câini fermecători au crescut în cele din urmă de la cărici și fabrici de unghii pentru a deveni binevenite în casele de conac, unde elitele britanice își vor ridica bedling-urile să fie atât tovarăși iubiți, cât și decorațiuni atractive ca parte a stilului lor de viață elegant, elegant.

Anglia Bedlington Terrier Club a fost format în 1877 și mai puțin de 10 ani mai târziu, Clubul American Kennel (AKC) a înregistrat primul său Bedlington. Cei care trăiesc în Bedlington, Anglia sunt încă mândri de această echipă de fotbal de la Export-Bedlington de la Export-Bedlington este numită Terrierie, iar orașul a instalat de fapt bănci de parc în formă de rasă.

Bedlington Terrier Care

Bedlingtonii sunt câini de câini energetici cu o haină curbată și un fleic, cap în formă de pere. Părul clare al hainei lor este un amestec atât de păr moale, cât și dur), iar mulți proprietari de bedlingon sunt plăcut surprinși să afle că acești câini nu au vărsat foarte mult, dacă este deloc. Cu toate acestea, părul lor crește foarte repede și, prin urmare, va trebui să fie îngrijit aproximativ la fiecare două luni - ei pot fi îngrijiți la domiciliu cu ajutorul mașinilor electrice și a foarfecelor, fie luate la un groomer profesionist. Haina lor va trebui, de asemenea, să fie periat și / sau pieptănat o dată sau de două ori pe săptămână, și ca și cu toți câinii, unghiile lor ar trebui să fie tăiate adesea, dinții periat zilnic și urechile verificate în mod regulat.

Din moment ce sunt terrii, Bedlingtonul posedă o mare energie și va necesita exerciții regulate în beneficiul atât a bunăstării fizice, cât și cele mentale - această rasă va place să joace o rundă de preluare sau să meargă pe o plimbare lungă sau să fugă, dar după aceea sunt mai mult decât fericiți să se încurce pe canapea cu familia lor. Ei au tendința de a lătra foarte mult și pot deveni înălțați fără un exercițiu amplu și stimularea mentală.

În timp ce această rasă este energică, ele nu sunt deosebit de rambunceptioase sau răutăcioase. Ca majoritatea terorilor, Terrierul Bedlington poate fi încăpățânat și totuși inteligent și dornic să vă rog, astfel încât pregătirea și socializarea timpurie sunt recomandate. Această rasă nu va răspunde la metode de formare dure sau corecția fizică, deoarece este mai probabil să ducă la o bătălie de voințe cu proprietarul lor. În schimb, formarea ar trebui să fie efectuată de proprietari care nu sunt pasivi și sunt dispuși să rămână ferme și consecvente, bazându-se pe tehnicile de armare pozitivă, cum ar fi oferirea de laudă și alimente ca recompense.

Deși seamănă cu un miel, Bedlingtons au fost de fapt crescuți pentru a urmări animalele mici. Ca atare, această rasă va necesita o curte împrejmuită și ar trebui să fie întotdeauna pe o lesa, deoarece este probabil să decoleze în căutarea unui alt animal și este, de asemenea, cel mai bine să introducă acești câini la alte animale de companie cum ar fi pisicile când Sunt pui. Mulți dintre acești câini se bucură de participarea la sport și la concursuri, cum ar fi agilitatea, urmărirea și ascultarea.

În ansamblu, acești câini fermecători sunt o mulțime de distracție, și nu iubesc nimic mai mult decât să fie centrul atenției familiei lor. Acești câini bine echilibrați și blândi sunt minunați cu copiii și cunoscuți ca fiind protejați în mod ferm de cei dragi - de ce fac mari ceasuri, deși sunt, în general, destul de prietenoși cu străinii.

Probleme comune de sănătate

Deși sunt o rasă general sănătoasă, Terrierul Bedlington a fost asociat cu afecțiuni cum ar fi şold și cot dispăsia, trombopatia, Hipotiroidismul, boala lui von Willebrand, și unele probleme de ochi.

Dieta și nutriția

Terrierul Bedlington ar trebui să prospere pe o hrană pregătită comercial sau preparată la domiciliu (cu supraveghere veterinară), alimente de câine de înaltă calitate. Ca mulți câini, ei pot deveni supraponderali, astfel încât consumul și greutatea calorii ar trebui să fie întotdeauna monitorizate cu un medic veterinar. De asemenea, este important ca acest câine activ să aibă acces la apă curată și proaspătă în orice moment.

10 cele mai bune rase de câine pentru alergători
PROS
  • Familie prietenoasa

  • Blând și minunat cu copii

  • Găieți mari

Contra
  • Necesită o mulțime de exerciții

  • Nu este potrivit pentru apartamente

Unde să adoptați sau să cumpărați un terrier Bedlington

Asigurați-vă că ați verificat adăposturile locale de animale și grupurile de salvare pentru terrii Bedlington, care au nevoie de o casă pentru totdeauna. Grupul național de salvare pentru Terrier Bedlington, Bedlington Terrier Club of America, poate oferi, de asemenea, resurse online pentru a vă ajuta să găsiți noul dvs. cel mai bun prieten.

Mai multe rase de câine și cercetări suplimentare

Asigurați-vă că faceți temele la alegerea unei rase de câine. Discutați cu alți proprietari de terrieri Bedlington, crescători de renume și grupuri de salvare pentru a afla mai multe despre această rasă particulară și îngrijirea lor. Există o varietate de rase de câini, Și cu o mică cercetare, puteți fi siguri că veți găsi câinele drept pentru a aduce acasă.

Dacă sunteți interesat să aflați mai multe despre câini similari, luați în considerare aceste alte rase similare:

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Bedlington terrier: profil de rasa de caini