Fox terrier: profil de rasă de câine

Fox Terrier

Un suport al vânătorii tradiționale de vulpe britanice, Fox Terrier este o rasă robustă, atletică cunoscută atât pentru simțul umorului, cât și al inteligenței. În timp ce posedă trăsături tipice de festivitate și o forță puternică de pradă, Fox Terrier este un meci minunat pentru oricine care caută un jucător de jucăuș, amuzant cu o mulțime de personalitate, în timp ce trăsăturile lor atletice, grațioase îi face, de asemenea, ca câini de masterat.

Ceea ce este unic despre această rasă este că există de fapt doi Fox Terriers - Unul este cunoscut sub numele de Fox Fox Terrier, iar celălalt este terrierul de vulpe netedă, pe baza texturii straturilor lor. O altă trăsătură fizică distinctivă este capul: un cap de vulpe netedă este mai mult în formă de V. În caz contrar, cele două rase sunt în esență identice.

Privire de ansamblu de rasă

Grup: Terrier

Greutate: 15 până la 18 kilograme

Înălţime: 15 1/2 inci

Palton: Netedă sau cu fir

Culorile straturilor: Alb cu marcaje neagră, bronz sau negru și negru

Speranța de viață: 12 până la 15 ani

Caracteristicile Fox Terrier

Nivelul de afecțiuneMediu
PrietenieMediu
Copil prietenosÎnalt
Prietenos cu animalele de companieMediu
Nevoi de exercițiiMediu
JucăușăÎnalt
Nivel de energieÎnalt
TrainitateMediu
InteligențăÎnalt
Tendința de a blocaMediu
Cantitatea de vărsareScăzut

Istoria Fox Terrier

Fox Terrier este un puternic, Hunter cu sprijin scurt cu un strat dur, dur sau un strat dens, plat și o expresie distinctivă. Păturile lor sunt predominant albe, cu un amestec de marcaje negre sau de taran și fără roșu permis, astfel încât să poată evita să fie confundat pentru vulpi în timpul unei vânătoare.

Rasa curajoasă, curajoasă, a provenit la sfârșitul anilor 1700 în timpul zilei de vânătoare de vulpe britanice, când a fost treaba lor de a coaxca vulpea de la Lairul său, astfel încât câinii și călăreții să-și înceapă urmărirea. Fox Terrier ar hărțui în mod esențial vulpea prin mârâie și de a călca până când se retrage din gaura sa.

Fox Hunting este acum interzis în Anglia, dar a fost o pasiune a gentriei britanice de generații și a constat într-o vânătoare de vulpe cu rochie completă marcată de către Pageantru și ritual - cu călărirea teritorială a lui Sagerbags. Acești câini au fost crescuți în mod special pentru a "merge la pământ" - care este, Chase Joc mic de la dens. Se crede că terrierul de fire de fire este un descendent de pe terrierul acoperit și Tan Terrier, în timp ce Terrierul Fox Smooth a fost considerat istoric să fie o cruce între terrierii englezi vechi, terrieri negri și bronzi acoperiți cu netedă, terieri de taur, ore și beagles.

Atât groazierele de fire, cât și de vulpe netedă sunt câini de succes în mod constant, cu mai mult de o duzină de Club de Kennel Westminster "Cel mai bun în spectacol" Premii. Matford Vic, un fir achiziționat de la un fermier pentru doar 10 de dolari, a câștigat Westminster în 1915 și 1916. Cunoscut sub numele de "gentleman al lumii terrier", un Fox Fox Terrier a luat-o pe Westminster "cel mai bun în spectacol" de trei ori la rândul 1907-1909.

În Anglia, atât terrii de sârmă, cât și de vulpe netedă au fost recunoscute ca rase separate de la sfârșitul secolului al XIX-lea, iar AKC le-a recunoscut atât ca rase distincte în 1985. Deși Fox Terrier este considerat a fi mai recent dintre cele două rase, există picturi care sugerează că ambele soiuri de haină au fost în jur de la mijlocul secolului al XVIII-lea. Interberarea atât a teritoriului neted, cât și a firului, a încetat la începutul anilor 1900.

Printre mulți verișor de istorie de vulpe binecunoscuți a fost Cezar, câinele preferat al regelui Edward VII și Herbert Hoover au avut doi foi străini cunoscuți sub numele de Big Ben și Sonnie. Rasa a devenit deosebit de populară în anii 1930 și 1940, datorită lui Asta, co-stele lui William Powell și Myrna Loy în Omul subțire filme. Aspectul rasei, caracteristicile și abilitățile naturale de a efectua au făcut acești câini o prezență familiară în ambele filme și televiziune.

Fox Terrier Care

Îngrijirea unui fir Fox Terrier va depinde de faptul dacă câinele dvs. este un câine de spectacol sau un tovarăș de familie. Arătând că acești câini vor necesita striparea mâinilor, în timp ce stratul unui animal poate fi tăiat într-o ornamentare cu un efort minim. Deși nu sunt niște nivele mari, vulpile de sârmă vor necesita periaj regulat pentru a evita maturile. Coaja de densă a vulpei Fox Terrier ar trebui să fie îngrijită săptămânal cu o perie groasă.

Atât teritorii de vulpe netedă, cât și cu firul de sârmă ar trebui să aibă unghiile tăiate lunar și urechile verificate săptămânal. Acești câini au, de asemenea, o încântare pentru săpare, astfel încât, în timp ce o baie lunară este în general suficientă, poate fi necesară o scăldată mai frecventă dacă se întâmplă să aibă acces la o grădină sau noroi în curte.

Ca majoritatea terorilor, Terrierul Fox necesită un cantitate amplă de exerciții zilnice, Și această rasă, în special, este cunoscută pentru energia fără limite, atât de lungi plimbări și o mulțime de timp de joc într-o curte mare, bine împrejmuită, trebuie să păstreze această rasă mental și fizic. La fel ca majoritatea terorilor, această rasă va necesita plimbări și piese supravegheate (de obicei iubesc să lanseze bilele de tenis), deoarece unitatea lor puternică de pradă va lovi cu piciorul la vederea unui animal mic.

Formarea acestor câini agitați, jucăușă vor necesita o mare coerență și răbdare, dar și un simț al umorului. Deși rasa este foarte inteligentă, ele sunt, de asemenea, independente și ușor de plictisit, astfel încât sesiunile de formare trebuie păstrate scurt, pozitiv și angajarea. Socializarea corectă va fi, de asemenea, importantă, deoarece unii dintre acești câini pot deveni gelosi sau agresivi față de alte animale de companie din casă.

Deoarece câinii potențiali de spectacol, Fox Terriers sunt foarte adepți pentru evenimente de performanță care necesită agilitate, viteză și inteligență. Alertă natural, ei au tendința de a face supraveghetori excelenți.

Dieta și nutriția

Fox Terrier ar trebui să funcționeze bine cu o hrană pentru câini de câine de înaltă calitate (sub supraveghere veterinară). Apă proaspătă, curată ar trebui să fie disponibilă în orice moment pentru această rasă activă, jucăușă.

Probleme comune de sănătate

Fox Terriers sunt, în general, câini sănătoși, deși au fost asociați cu unele tulburări oculare, cum ar fi cataracta, luxarea lentilelor primare și glaucoma, cot și displazie de șold, Patellas de lux, precum și o afecțiune neurologică cunoscută sub numele de "mersul lui Wobbler."

Unde să adoptați sau să cumpărați un Terrier Fox

Asigurați-vă că ați verificat adăposturile locale de animale și grupurile de salvare pentru câinii Fox Terrier care au nevoie de o casă pentru totdeauna. Organizații de salvare, cum ar fi American Fox Terrier Rescue sau Wire Fox Terrier Rescue Midwest poate oferi, de asemenea, resurse online pentru a vă ajuta să găsiți noul dvs. cel mai bun prieten.

Mai multe rase de câine și cercetări suplimentare

Asigurați-vă că faceți temele la alegerea unei rase de câine. Discutați cu alți proprietari de Fox Terrier, crescători de renume și grupuri de salvare pentru a afla mai multe despre această rasă particulară și îngrijirea lor. Există o varietate de rase de câini, Și cu o mică cercetare, puteți fi siguri că veți găsi câinele drept pentru a aduce acasă.

Dacă sunteți interesat să aflați mai multe despre câini similari, luați în considerare aceste alte rase de terrier:

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Fox terrier: profil de rasă de câine